Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Kidnappet i Paris - Alle huller tages i brug

(Kidnappet i Paris)

Karakter: 3.8/5
Visninger: 11139

Af: The Scariet.

Læs flere noveller af:
» The Scariet.

Skriv til:
» The Scariet
Tags: Unge, Bareback, Gruppesex, Voldtægt, Oralsex, Analsex og Aldersforskel
Lukas sad i en slags mild ekstase og glæde, og slikkede de salte dråber i sig med stor velbehag, men pludselig susede pikken ud af munden på ham, da nogle stærke fyre løftede Lukas væk fra den saftige pik. De lagde ham på et koldt stålbord midt i rummet, fjernede rebet fra hans hænder og låste hver hånd fast til et håndjern i hver af de to hjørner over hans hoved. Det kolde stålbord isnede på hans hud, og han følte nervøsiteten komme tilbage. En mand tog om bulen i Lukas’ alt for stramme underbukser, og masserede den lidt med sin hånd. En dejlig følelse syntes Lukas. Manden trak Lukas’ underbukser af, og hans hårløse 14 centimeter sprang op. ”What a nice little friend you got there” sagde en anden ung mand, hvorefter han bukkede sig ned og lod sine læber omslutte Lukas’ pik. En vild ekstase erobrede Lukas’ krop, og hans blik svimlede, men denne gang på en helt anden måde – denne gang skyldtes det ren nydelse. Aldrig havde han oplevet noget så skønt.

Manden mærkede tydeligvis Lukas’ nydelse, så for at optimere den, gav han den hele armen. Han slikkede, suttede og sugede. En anden mand kom til og tog sig af Lukas’ bløde pung, som han først slikkede og derefter suttede godt og grundigt på. Først på den ene sten, så den anden, og til sidst hele pungen. En meget ung fyr kravlede op og satte sig på Lukas’ brystkasse. Han var bleg med kulsort hår, og bare en sort læderrem med et sølvkors. Han rykkede sig frem så hans pik gled ind i Lukas’ mund. Han løftede Lukas’ hoved lidt for at have bedre adgang til hans mund, og begyndte så at mundkneppe ham. Lukas slappede helt af igen – det var jo nærmest ren forkælelse med ham som midtpunkt. Efter lidt tid begyndte det at svimle endnu mere, og den vanlige kildende fornemmelse kom i pikhovedet, dog meget kraftigere end han var vant til når han onanerede. Det begyndte at rykke vildt i hele hans krop. Drengen på Lukas’ bryst trak pikken ud af hans mund, og nøjes med at spille den af. Manden der arbejdede på Lukas’ pik stoppede med at sutte den af, og gik over til at spille den af, mens den anden mand fortsat suttede hans nosser. Lukas skreg nærmest af nydelse, da hans penis skød nogle lange striber sperm hen ad hans mave. Det hele snurrede i Lukas’ hoved, og han troede et øjeblik ikke at han ville stoppe med at skyde. Så meget sperm havde hans pik aldrig produceret derhjemme. Manden der havde spillet den af, fik med sin hånd fordelt spermen ud over hele Lukas’ mave, og smurt ham ind som var det en olie han skulle smøres ind i. Imens kom drengen på Lukas’ bryst, så Lukas fik endnu en gang sperm i hovedet.

Dette måtte være finalen, tænkte Lukas, for nu havde han leveret, og hvilket festfyrværkeri af nydelse det havde været. Men Lukas tog fejl, for de andre var langt fra færdige med deres æresgæst. Lukas hænder blev frigjort igen, og mændene ført ham med hen til en høj sengelignende ting, der var i skridthøjde. Den så hjemmelavet ud, og det røde stoffer var fyldt med hvide pletter fra tidligere besøg. Lukas blev lænet ind over den, spændt fest med armene lidt fremme, og fik hvert ben bundet fast til et af sengens ben. Hvad skulle der nu ske? Pludselig kom et syngende klask mod hans baller. Det var en af mændene der med et bat spankede ham hårdt bagi. Det gjorde utrolig ondt, og denne lille leg brød Lukas sig ikke om. Han fik tårer i øjnene, og bad dem stoppe, men de fortsatte som de lystede.

Endelig holdt de inde med spankingen, og Lukas kunne ånde lettet op, men var stadigvæk uvis om hvad der nu skulle ske, hvilket ikke huede ham. Pludselig kunne han mærke sin baller blive spredt, og en meget kold væske gled ned i sprækken mellem ballerne. Det gav Lukas kuldegysninger. In blød hånd fandt ind mellem hans baller, fangede den kolde glidecreme og en finger begyndte at massere hans lille stjernehul. Han anede nu vad der skulle ske med hans hul, og det var ikke noget han havde lyst til. Han havde aldrig selv stukket noget op bagi, så hans hul var jo slet ikke gearet til det. Men han blev beroliget ved nydelsen af fingeren der blidt masserede hans hul, mens mere creme blev tilføjet. Det føltes faktisk ret skønt, så måske det ville blive godt.

Pludselig kunne han mærke en cremeindsmurt pikhoved ved sit hul, det pressede meget blidt på, og søgte at komme ind. Det føltes okay, så Lukas slappede af. Men så pressede pikkens ejer til af alle kræfter, og en smerte for som et lyn gennem Lukas, så han frygtede at han skulle sprække. Han skreg højt og beordrede dem til at stoppede, men som en lille irriterende baby der gøres tavs med en sut, proppede en fyr sin pik ind i Lukas’ mund. Manden ved Lukas’ ende havde nu fået pikken halvvejs ind. Han kørte den lidt ud, kom lidt mere glidecreme om skaftet, og pressede så igen af alle kræfter. Lukas suttede alt hvad han kunne for at dulme smerten, men det lykkedes ikke rigtig, og tårerne trillede endnu engang ned af hans kinder. Endelig var manden helt inde. Tanken om at han ikke kunne komme længere ind nu var et lille lys for Lukas, men det fjernede ikke den smerte der fortsatte en tid derefter. Manden tog fat om Lukas’ hofter, og begyndte nu hårdt at trække sig helt ud, og støde hårdt i bunden. Da hullet endelig havde vænnet sig lidt til pikken, begyndte han hårdt at kneppe Lukas. Han lagde mange kræfter i hvert eneste stød, og der lød høje klaskelyde når hans hud ramte Lukas’ baller.

I den efterfølgende tid gik Lukas’ røv på omgang. De skiftedes til at kneppe ham, og alle gav de den hele armen, så Lukas troede at hans hul aldrig skulle komme sig igen. På en måde tændte det ham, men på en måde ville han også ønske sig langt bort.

(Fortsættelse følger)...
Kommentar