Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Kidnappet i Paris - Masseudløsning

(Kidnappet i Paris)

Karakter: 4.0/5
Visninger: 11244

Af: The Scariet.

Læs flere noveller af:
» The Scariet.

Skriv til:
» The Scariet
Tags: Unge, Bareback, Urin, Voldtægt, Oralsex, Analsex, Aldersforskel og Onani
Efter lidt tid blev Lukas bundet op, så han kunne rejse sig. Han stod nu over for den sorte fyr fra baren. Fyren løftede ham op, så Lukas han med armene om hans nakke og benene om hans liv. Den sorte fyr lod nu sin store, tykke pik presse ind i det lille hul. Det var den største pik der endnu havde været derinde, så det gjorde lidt ondt igen, men denne gang fik Lukas lov til at beklage sig lidt. Fyren tog fat om Lukas baller, og fik ham til at hoppe lidt op og ned, så pikken gled ind og ud. Lukas åbnede øjnene da han havde vænnet sig lidt til den store pik, og fik øje på de andre der stod og spillede den af, mens de betragtede den sorte fyr og Lukas.

Da de havde fortsat lidt i den stilling, lagde den sorte fyr Lukas på sengen, så han denne gang lå på ryggen med benene hvilende på fyrens skuldre. De andre mænd stillede sig en i ring omkring Lukas. Èn proppede sin pik i munden på Lukas mens to andre lagde deres pikke i hver af Lukas’ hænder, så han kunne spille den af på dem. Rundt om Lukas stød mændene i kor mens de spillede den af og iagttog det frække scenarie der udspillede sig foran dem. Med et, som havde de alle timet det, kom næsten alle mændene på samme tid, og der lød høje støn hele vejen rundt om Lukas, mens kaskader af hvid sperm væltede ud over ham fra alle sider. Han havde åbnet sin mund, og var så heldig at fange en del af den lækre, hvide masse der, mens store mængder havnede i hans hård, over hele hans ansigt, på hans hals, på hans brystkasse og på hans bløde maveskind. I hans navle samledes en helt lille sø af sperm, og han kunne ikke åbne sine øjne, da øjenlågene var dækkede af sperm. Den unge fyr der tidligere havde siddet på Lukas’ bryst, slikkede hans øjenlåg fri. Det første syn der mødte ham var den sorte fyr ved hans ende, som lavede anstrengte grimasser der tydede på at han skulle komme. Pludselig kunne Lukas mærke hvordan fyren pik dunkede og rykkede kraftig inde i ham, og den varme sperm blev skudt af inde i ham. Fyren trak sin pik ud af det lille hul med en svuppende lyd, gik nogle skridt op til Lukas’ ansigt og stak pikken ind i hans mund til rengøring.

En mand gik et øjeblik og kom så tilbage med en spiseske. De andre fik sat Lukas lidt op, og manden begyndte så at skrabe spermen af Lukas’ krop og made ham som en lille baby. Efter få skefulde begyndte det at blive lidt vammelt, og som en lille baby vendte Lukas hovedet bort. Men den sorte fyr tvang hans hoved tilbage, så han kunne spise op som en god dreng. ”God boy” sagde den sorte fyr grinende. ”Now it’s time for your shower”. Alle mændene ledte Lukas ud til badeværelset, hvor han blev sat på det kolde flisegulv i brusekabinen. Nogle af mændene stillede sig op i åbningen til brusekabinen, og rettede deres pikke mod Lukas, som regnede med at der nu ville komme mere sperm. Men han fik et chok og væmmedes da der pludselig stod gyldne stråler af pis ud over ham. Han syntes at det var ulækkert at få deres pis ud over sig, men han kunne jo ikke rigtig flygte, for de stod i åbningen. Den gule regn fortsatte en stund, for når en havde ladet alt det vand han havde, var der plads til en ny mand. Lukas kneb øjne og mund i så godt som han kunne, men da det fortsatte en del tid, blev han nødt til at åbne munden for at få luft, og dette udnyttede de. Store mænger pis strømmede ned i den gale hals på Lukas, så han hostede og spyttede. Til sidst var der kun den sorte fyr tilbage. Han tog fat om Lukas’ kæbe, tvang den åben og pissede ham direkte ind i munden, så Lukas var nødt til at sluge noget af den gule urin – en smag han ikke nød lige så meget som den salte sperm.

Da den sorte fyr havde presset de sidste dråber ud af sin pik, forlod de alle badeværelset, og lukkede døren. For første gang kunne Lukas slappe af. Han blev udmattet siddende på gulvet, tændte vandet og lod det regne ned over sig. Det føltes skønt bare at sidde der i det varme vand, og det var også rart at få sperm og pis vasket af. Efter et kvarters tid kom den sorte fyr ind igen. Han gik ind i bruseren til Lukas og vaskede sig, mens Lukas blot blev siddende og lod som ingenting. En pludselig træthed havde lagt sig over ham. Han var så træt at han faldt halvt i søvn, og den sorte fyr måtte tørre ham med et håndklæde, og bære ham ovenpå, hvor han blev lagt i en dejlig varm seng. Lukas var allerede langt i drømmeland, oven på den voldsomme og udmattende oplevelse.

(Hvad sker der når Lukas vågner i den sorte fyrs seng? Kom gerne med forslag!)
Kommentar

Navn:Kedde
Dato:13/07 2012
De finder en anden ung fyre, hvor Lukas og den anden unge fyre, skal lege med hinanden foran de mange fyre til de begge kommer i en stor orgasme. Hvor de to unge fyre tror det er slut, men det er lige begyndt. Hvor de så mange fyre som har set på, begynder og blande sig og giver de to unge en omgang.
 
Navn:Lillebror
Dato:14/07 2012
Det kan også være at Lukas får morgensex. Det elsker jeg selv!
 
Navn:the_crow
Dato:23/07 2012
Keddes ide er god, det kan være en dreng fra Lukas egen klasse der også er blevet kidnappet og deres show kan forgå i et bur mens en masse mænd kigger på og onanere på dem. Mændene kan have flyttet Lukas seng ind i buret mens han sover.
 
Navn:ibbermand
Dato:16/12 2014
Det skal være sådan at Lukas får en god og blid behandling ag negeren, som rigtig kommer til at kneppe på en blivere måde, så Lukas bliver helt væk og nyder det rigtig meget.