Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Kidnappet i Paris

Karakter: 4.2/6
Visninger: 11085

Af: The Scariet.

Læs flere noveller af:
» The Scariet.

Skriv til:
» The Scariet
Tags: Unge, Gruppesex, Voldtægt, Oralsex og Aldersforskel
Det var sen aften i Paris. En halvkold vind malede Lukas’ kinder rosa, og fik ham til at trække tørklædet lidt længere op. Fulde mennesker tumlede omkring på gaderne, og høj musik dunkede ud af alle døre. Lukas var på studietur med sin klasse, men i modsætning til alle andre hadede han turen. Han var ikke særligt populær i klassen. Han blev drillet fordi han var en af de mindste drenge i klassen, han så ret barnlig ud og han var den yngste i klassen – han ville først fylde 16 i juni. Hvad de andre ikke så var, at Lukas bag sit generte ydre var en sød og charmerende dreng, som faktisk også var meget pæn.

Men tilbage til historien. Lukas var blevet så træt af klassen, at han trods lærerens strenge forbud var gået ud på egen hånd, og nu vandrede omkring et sted i Montmartre i Paris. Han havde vandret om i en times tid, da han pludselig stoppede ud for en bar. Ved døren hang et regnbueflag og blafrede, og det var dette der havde fået den generte og ikke altid lige impulsive Lukas til at stoppe op. Han havde i nogle år gået og overvejet det store spørgsmål – var han homoseksuel? Han kunne jo under alle omstændigheder se stedet – bare for at se hvordan det var.

Lukas gik ind, for det var ingen dørvagt på det tidspunkt. Der var en skarp lugt af sved og parfume, og mænd i alle aldre dansede tæt op og ned af hinanden på det lille dansegulv. Der var larm, latter, alkohol og forvirrende lys ude over det hele – noget der ikke rigtig tiltalte Lukas. Så han blev lidt forvirret, og overvejede at gå igen, da en ung, sort fyr kom hen til ham.

”Hey young man. You look very young. How old are you?”
”Fifteen”, fik Lukas fremstammet
”Oh, you are to young for this aweful place. I know a better place. You wanna come with me?”

Lukas ville normalt aldrig sige ja til at gå med en fremmede, og slet ikke i et fremmed land. Men han var så træt af de andre, og havde bare brug for at glemme det hele lidt. Og manden virkede jo meget venlig. Så han nikkede, og de forlod stedet sammen. Fyren stak Lukas en drink, og de gik ned af de kolde, mørke gader sammen, mens fyren stillede en masse spørgsmål. Lukas svarede kun kort på de mange spørgsmål, for han var stadigvæk genert, og det måtte også være en stærk drink, for det hele svimlede mere og mere. Til sidst væltede han, og fyren undersøgte ham, og spurgte om han var kommet noget til, men det hele blev så fjernt, og pludselig var Lukas helt væk.

Da Lukas kom til sig selv igen, befandt han sig på en sofa i et lille rum. Loftslyset var meget skarpt, og Lukas’ syn var stadigvæk en smule sløret. Da han lidt efter lidt var kommet til sig selv, kiggede han ned af sig selv, og opdagede til sin store skræk, at alt hans tøj var væk. Til gengæld var han blevet iført et par alt for stramme og meget frække underbukser og en butterfly om halsen. Han kiggede sig omkring – der var ingen vinduer og næsten ingen ting. Kun et skab og sofaen. Pludselig kom den sort fyr ind, han var også kun iført et bar stramme underbukser.

”Are you all right?”
”What happened?”
”Nothing at all. Follow med!”

Fyren trak Lukas op og støttede ham mens de gik ind i det tilstødende rum. Her ventede der Lukas et kæmpe chok. En ti-tolv unge mænd i alderen 20 - 30 befandt sig rundt om i lokalet, hvor de havde gang i diverse sexlege. Det hele begyndte nu at hænge sammen for Lukas, og det gik op for ham at han skulle være en del af disse lege, og det ville han for alt i verden undgå. Han ville vende om, men fyren stoppede ham og skubbede ham fremad ind i lokalet.

”Get down on you knees!” Denne ordre sagde fyren med en helt forandret og mere kold stemme, som for alvor gjorde Lukas nervøs, men han rørte sig ikke. Fyren gentag ordren, og da Lukas stadigvæk ikke adlød, trykkede fyren, som var ret muskuløs, den rædselsslagne Lukas ned på knæ. Fyren trak sine underbukser af, og en kæmpe, sort pik sprang frem. Den var omkring 20 centimeter og meget tyk. ”Open your mouth!” kommanderede fyren, men Lukas adlød stadigvæk ikke. Fyren blev tydeligvis irriteret. Han gik hen til et bord, tog nogle ting og kom så tilbage. Den ene ting var et reb, hvormed han bandt Lukas’ hænder bagpå. Derefter tvangs han Lukas’ mund åben, og fastspændte et instrument, så Lukas ikke kunne lukke munden. Fyren tog nu fat om Lukas’ hoved, og kørte langsomt den store pik lidt ind og lidt ud igen. Han fortsatte roligt denne bevægelse, mens han hele tiden kørte pikken dybere og dybere ned, til Lukas til sidst ikke kunne få vejret mere. Da trak fyren sig ud, og fjerne instrumentet fra Lukas’ mund igen. ”Open your mouth!” kommanderede han endnu engang, og da Lukas’ heller ikke adlød denne gang, gav han Lukas en syngende lussing. Tårerne løb ned af Lukas’ kinder, og han nærmest savnede de ellers så kedelige daglige ekskursioner med klassen. Men der var ingen vej tilbage, så han åbnede modvilligt munden.

”Good boy!” sagde fyren i et lidt mildere tonefald. Han tog igen fat om Lukas’ hoved og kørte sin pik halvt ind. Denne gang kørte han den hurtigere ind og ud ind før, og han begyndte at mundkneppe Lukas. Fyren kørte den hele tiden længere og længere i bund mens han øgede tempoet. Igen kunne Lukas næsten ikke trække vejret, men han kunne ikke gøre noget med sine bagbundne hænder og den muskuløse fyrs faste greb om hans hoved. Tårerne trillede ned af hans kinder og savlet løb ned over hans hage og dryppede ned på hans bryst, hvilket han fandt meget pinligt. Efter lidt tid begyndte den sorte fyr at stønne meget kraftigt, og mens han fortsat mundkneppede Lukas, kunne Lukas smage hvordan en salt masse blev blandet med hans mundvand. En smag han faktisk syntes ret godt om. Spermen fra fyren blandede begyndte også snart at løbe ned over Lukas’ hage og der dannedes en slags skum af savl og sperm omkring Lukas’ læber.

Lukas begyndte så småt at kunne lide at blive mundkneppet, selvom han stadigvæk fandt en smule ubehag ved ikke at kunne trække vejret. Men det føltes som en evighed at den sorte fyr bare kunne blive ved med at mundkneppe Lukas, og med tiden kom der lidt mere sperm ind i Lukas’ mund, som blev til mere hvid skum omkring hans mund og hage. Pludselig trak den sorte fyr sig ud, og en anden ung mand med en lidt mindre pik kom til og overtog Lukas’ mund. Denne mand var dog ikke ude på at mundkneppe Lukas, men ville bare suttes. Det opfattede Lukas ikke med det samme, så den sorte fyr skubbede ligesom til Lukas’ nakke, og fik ham i gang. Lukas begyndte nu selv at skubbe sit hoved frem og tilbage og eksperimenterede med at sutte den unge mands pik. Dette kunne Lukas langt bedre lide. Nu var han ikke nødt til at tage den helt til roden – han kunne selv bestemme. Så han forsøgte sig med for skellige tempoer og brugte også tungen til at lege med det blottede pikhoved, sådan som han havde set det på et pornoklip han engang havde fundet på nettet.

Den unge mand holdt dog ikke så længe som den sorte havde gjort. Han trak pludselig sin pik tilbage, tog et fast tag om Lukas’ hage og løftede Lukas’ hoved. Manden spillede den af lidt før hans pik kom i nogle voldsomme sprøjt ud over Lukas’ ansigt. Lukas elskede følelsen af den varme sperm på sit ansigt, og der begyndte at komme liv et sted længere nede. Den unge mand klaskede Lukas i ansigtet med den stive penis, så spermen sprøjtede lidt når han ramte. Derefter kørte han pikken rundt i Lukas’ ansigt for at få fordelt spermen ud over det hele. Til sidst stak han sin pik ind i munden på Lukas og lod ham rengøre den og sluge den lækre, salte masse, som han for alvor var begyndt at få smag for. Lukas var nu helt afslappet og nød denne oplevelse, men det skulle ikke blive ved med at være lige så sjovt og afslappet.
Kommentar