Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Kap 8 Overt bukken, del 2

(Britt, Ron og perkerdrengene)

Karakter: 4.3/12
Visninger: 10457

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Unge, Bareback, Gruppesex, Voldtægt, S/M & Fetish, Oralsex, Analsex, Skolesex og Sport
Ron og perkerdrengene
Kap. 8 Over bukken, del 2

Personer: Ron, Hassan, Mehmed, M'hamed, Achmed, senere Sa'ad, Osman, Kim - og lærer Jensen


Nej nu skal jeg lige, siger ham danskeren Kim, og tager fat om Rons nosser. Se lige dem her, de her nosser ligger alt for indbydende, lad os høre, hvad han har at sige til et par slag over dem.

Nej, nej ikke det, ikke det, skriger Ron.

Nåda, nåda, hvorfor så ikke det, siger Kim. Så vidt jeg kunne se, havde du ikke kun stivpik hele tiden, mens Osman behandlede ham Jensens nosser, men den sivede også i stride strømme. Jeg tror du kan lide det sådan rigtig groft. Skal vi ikke lade det være en slags forsøg?

Hvad, hvad mener du? stammede Ron.

Jeg mener bare, grinede Kim, at vi giver de her nosser, som ligger så pænt lige her, et par slag med bæltet, og så ser vi, hvad din pik siger til det. Altså ikke hvad du siger, men hvad den pik mener, om den bliver slap, eller bliver ved med at være stiv. Bliver den ved med at være stiv, så har vi bevist, at du er til det rigtig grove, og det vil dine venner her nok vider at udnytte en anden gang, Ikke sandt?

Jo, ja, og det er helt klart, råbte og lo perkerdrengene nærmest i kor.

Er du klar, så kommer det første slag.

Nejj, avv, åhh, skreg Ron, nærmest før slaget havde ramt.

Kim tog igen om posen og masserede kuglerne blidt. Der sivede yderligere lidt precum ud.

Jeg kan ikke se, om det har virket, sagde Osman, og et forsøg er ingen forsøg, prøv med tre i rap.

NEJ. NEJ! Ikke mere stønnede Ron, men så faldt det næste slag.

Hov, hvor blev den af? Sagde Kim, jeg synes, den ene er stukket af. Nå så må den anden tage de to næste alene.

Og så faldt de to næste slag på den venstre testikel, mens den højre var smuttet i skjul i bughulen, og det gjorde ikke Rons skrig mindre, men det gjorde heller ikke pikken slap eller standsede strømmen af precum, snarere tvært imod.

Så er det vidst bevist, grinede Kim. Ham her, var det Ron, han hedder, han er helt klart til det grove, lige som ham læreren. Og se engang på ham, han er også blevet helt liderlig igen af at kigge på. Se bare, hvor han også sovser.
Og de to, Ron og Jensen, var langt fra de eneste, der ikke kunne holde på pikvæskerne.

Det var da næsten synd for den anden, at den sådan blev snydt, hvor blev du af? sagde Osman og rodede lidt omkring Rons pik, hvor han fik presset den højre testikel ud igen. Stik mig lige en stump snor, sagde han, mens han gnubbede og trak lidt i Rons nosser.

Ingen havde mere snor.

Sådan, sagde han lidt efter, efter han havde snoet et af Rons snørebånd forsvarligt omkring posen, så ingen sten ville kunne smutte op, hvis de skulle få lyst. Er der andre, der vil deltage i det her lille forsøg?
Alle meldte sig med hænder og råb.

Så ind på en række, grinede Osman. Et slag pr. mand, så I kan lære det, det giver fem slag i alt.

NEJ! NEJ! Åhhh, ikke mere, råbte og stønnede Ron.

Hold nu op med det råberi, sagde Osman, vi kan jo se, at pikken har en helt anden mening. Kunne du ikke finde på noget, at stikke i munden på han imens, Kim.

Og det kunne Kim. Hurtigt havde han sin pik ude og i munden på Ron.

Ikke overraskende stod Sa'ad forrest. Osman rakte ham bæltet. Nu er fidusen, at det ikke må være for hårdt, så vi ødelægger noget, men heller ikke så blødt, at han ikke kan mærke det, for så har han jo ingen fornøjelse af det, lo han.

Sa'ad tog mod bæltet og svingede det. Det gav et ryk i Ron, men af gode grunde hørte man ikke andet end et grynt.

Du må hellere prøve igen, det var jo nosserne, du skulle ramme, grinede Osman, for Sa'ads slag havde ramt lidt for lavt, så det kun havde strejfet nosserne, men til gengæld ramt tværs over den stadig stive pik.

Næste slag ramte plet.

Det så nærmest ud, som om det var aftalt, for heller ingen af de fire næste kunne ramme i første forsøg, et par af dem ramte endda så meget for lavt, at det gik ud over pikhovedet, og hver gang til stor latter for alle.


Så, siger Sa'ad, nu må det være tiden, og jeg kan snart heller ikke vente længere. Han har sin pik med det store hoved fremme og er på vej til at stille sig bag Ron, da han bliver stoppet af Kim.

Næh, hov, det må være mig og Osman, der får den første fornøjelse, efter alt det arbejde, vi har gjort.

Han har allerede smidt sine bukser, og på vej hen til bukken og Rons meget røde bagdel hiver han også sin trøje af. Han har en flot muskuløs krop, men det alles øjne er rettet mod, er den stang, der stritter ud foran ham og vipper op og ned, mens han går de få skridt. Den slår Sa'ads på flere fronter, længe og tykkere, i hvert fald lidt under hovedet, hvorefter den så smallere noget ind til mere almindelig tykkelse. Men selve hovedet er langt fra så stort som Sa'ads, og har heller ikke de fremstående kraver, det virker nærmest som om pikken er spidset til.

Hvem har noget KY? Spørger han, og straks får han rakt en lille tube, og får hurtigt smurt pikhoved og det meste af skaftet ind.

Fordelen ved det tilspidsede hoved viser sig med det samme, for det forsvinder ind i Rons røv uden den store modstand og uden andet end et lille grynt fra Ron. Men så kommer den brede del, og der stopper den, også selv om Kim presser på.

Nå, nå, så du skal gøre dig vanskelig igen, siger Kim, men det skal vi nok finde ud af. Han trækker sig helt ud, lader hovedet ligge legende mellem røvlæberne, og så presser han sig frem i et mægtigt stød, så han med et højt skrig fra Ron ender med at hele den brede del af skaftet er placeret inden for ringmusklen.

Avvv, åååhhh, stønner Ron den er stor, alt for stor, tag den ud, tag den ud!

Ja, når du selv siger det, griner Kim, og trækker sig med et kraftigt tag helt ud igen, og igen med et skrig fra Ron.

Altså, hvis det er det, du gerne vil have, så skal du også få det, griner Kim, og er med endnu et kraftigt stød igen inde i Rons tarm, endda lidt dybere end før.

Inden Rons nye skrig er klinget af, trækker Kim sig ud igen med endnu et skrig til følge, og er lige så hurtigt inde igen.

Nå, hvad mener du så, skal jeg trække den ud igen, eller hvad, griner han.

Nejjj, åhhh, den er så stor, splitter mig helt, stønner Ron.

Bare rolig, der er ikke noget blod at se, så du holder nok, og måske vænner du dig også til den, i hvert fald bliver vi sammen et godt stykke tid, for nu begynder vi rigtigt. Og så begyndte han med de kendte bevægelser, frem og tilbage, gode lange tag, som ved hver tilbagetrækning bragte den brede del i forbindelse med Rons ringmuskel, og hver gang med først et lille skrig, så mindre og mindre, og til sidst kun et lille åh hver gang.

Nåh, hvad siger du så? Det her er vist noget, du kan lide, hva? Og Kim trækker sig helt tilbage, så kun det lille pikhoved bliver inde. Så presser han sig ganske langsomt ind, så den bredeste del af pikken spreder Rons ringmuskel til det yderste, og denne samtidig masserer Kims pik, og her holder han stille.

Avv, åhh, åhh ajj, åhhh ja, stønner Ron.

Nåh, er du så ved at vænne dig til den? Pres det røvhul sammen om min pik, kom så, pres, pres, jah, sådan, bliv ved, åh, det er godt, det der, du skal nok lære det. Vi leger lige det her nogle gange, og så presser han den brede del helt ind, stadig ganske langsomt og trækker sig lige så langsomt ud igen.

Åhh ja, åhh ja, stønner Ron, bliv ved, bliv ved. Åhh, det er så godt!

Alle perkerne slår et stort grin op. Der fik du ham, Kim, Der kan du se, hvad han er for en bøsse, ham Ron, han elsker at blive bollet i røven, han skal bare gøre sig kostbar. Giv ham den nu rigtigt. Pul ham, knep ham, så hårdt du kan, få ham til at skrige og hyle.

Og det gør Kim så. Pumper ham med lange hårde stød, og Ron stønner og hyler af en blanding af smerte og fryd, aldrig er han blevet pulet så hårdt før, men hans egen pik er stålhård, lækker presperm i strømme, og pludselig sprøjter han rigtigt.

Klask, klask, klask lyder det hver gang Kims pik går i bund og hans nosser klasker mod Rons ømme pose, som stadig er snøret godt sammen.

Luk lige munden lidt mere op, siger pludselig Omar, som er blevet mere og mere liderlig af at overvære Kims arbejde i Rons bagdel Han trækker Rons hoved op ved håret, og straks efter har han sin lange, fede mørke pik begravet i Rons mund og hals.

Læg godt mærke til, hvordan ham Ron kan lide det rigtig hårdt, siger Kim. Det er noget I må udnytte noget mere. Hvor tit giver I ham pik?

Han sutter nok et par stykker hver dag, og så puler vi ham en eller to gange om ugen, mest her fredag efter gymnastiktimen, når læreren er gået.

Ikke mere, siger Kim, det duer slet ikke. Se dog på ham, hvor han elsker at blive pulet rigtig hårdt. Og I har vel nosser nok, så I kan klare nogle gange om dagen. Sørg dog for, at han får mindst to pikke op hvert frikvarter. Han vil elske det, og det vil I nok også.

Den er vi helt med på. Lyder det fra perkerdrengene, han skal få pik, skal han.

Og hvad med at få fat i lidt legetøj? siger Osman.

Hvordan mener du?

For eksempel en dildo med vibrator og fjernbetjening, griner Osman. Stik den i røven på ham, så han har den oppe i timerne, og så kan I på passende tider sætte vibratoren i gang. Det skal nok sætte gang i dilleren, og det kan være til fornøjelse for de andre også, især hvis I sørger for, at han ikke går med underbukser og så enten joggingbukser eller bare korte sportsbukser, så kan alle se, når han får jern på. Kan I ikke forestille jer, hvordan det vil virke?

Fedt, mægtigt.

Og hvad med at sætte lidt strøm på ham, siger Kim, mens han puler videre. Sådan en stålpik i røven, som man kan sætte strøm til. Og måske et par elektroder på nosserne eller på de her, siger han og griber ind under Ron og får fat i hans brystvorter. De her har også godt af lidt behandling. Se lige efter, hvordan det virker. Jeg vil vædde på, at når jeg klemmer dem lidt, så går den på ham på et øjeblik.

Og det gjorde det.

Hvordan får man fat på sådan noget, spørger Achmed.

Ja, det er ikke så lige til. Jo, dildoen med vibrator, kan man få mange steder, det er noget sværere med det elektriske. Det er også ret dyrt, men jeg kender en fyr, som nok vil ryste op med noget brugbart, hvis han får lov til at låne ham her Ron en weekend eller to, griner han. Og efter sådan en weekend, vil han være et helt nyt menneske. Han vil nærmest komme kravlende og tigge om at få pik, griner han.

Se på Jensen, råber pludselig Mehmed, se på Jensen, han er helt fra den.

Ja, se hans pik, han har jern på, og se hvor den drypper, han ville nok ønske, at det var hans pik, der var i Rons røv, stemmer Hassan i.

Ja, eller han ville nok ønske, det var hans røv, der fik pik, griner Achmed.

Bare rolig, griner Kim, han skal nok få begge ønsker opfyldt, han må bare lige vente, til jeg får den her røv fyldt op med sperm.


Så puler de Ron, og både Jensen og Mark får dryppende stiverikker af at overvære hele den behandling.

Så bliver det Jensens tur. Han bliver løsnet fra ribben og fra håndvægten, og Brian tager fat i slipset og hiver ham ved nosserne over til bukken, hvor de nu har placeret Ron.

Så, Jensen, nu har du dit livs chance. Nu kan du få opfyldt dine hemmelige ønsker om at røvpule en af dine dejlige elever. Og så tager vi det hele på videoen, så du ikke bag efter skal tro, at det bare har været en af dine våde nattedrømme.

Jensen forsøger at protestere, men kun ganske kort, for han skal ikke nyde noget af flere slag på de totalt ømme og opsvulmede nosser, så et enkelt hårdt hiv i slipset, får ham til at rette sig ind.

Og ind bliver han rettet. Brian trækker snoren til slipset mellem bukkens ben, mens Osman giver Jensens nu kun halvhårde pik en gang massage med hånden, til den igen står strunk og hård. Så leder han den mod Rons åbne røvhul og giver samtidig Jensen et kraftigt puf i ryggen, så han straks synker helt i bund.


Så får Ron livremmen og får ordre om at straffe Jensens bagdel. Da han har gjort det, lige til de stopper ham, får de Jensen til at sutte en ordentlig stivert på Ron. Ron får derefter besked på, at han skal pule Jensen, hvilket han gør efter nogle protester, men da han først kommer i gang, bliver han grebet af endelig selv at være den, der har pikken i en røv. Glemmer at det er hans lærer, og puler ham grundigt. Også det bliver omhyggeligt filmet.

Til Jensens store fryd bliver han også pulet af de 6 andre.

Fortsættes
Kommentar

Navn:Bijens
Dato:02/07 2012
wauw en lækker historie - jeg glæder mig helt vildt til fortsættelsen knus Jens