Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Kap.9 Ugen der kom

(Britt, Ron og perkerdrengene)

Karakter: 4.9/7
Visninger: 9506

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Unge, Gruppesex, Oralsex, Analsex og Skolesex
Ron og perkerdrengene
Kap. 9
Ugen der kom

Ron, Hassan, Mehmed, M’hamed, Achmed samt Hamid og Adib fra 9. klasse

Det var onsdag i første frikvarter. Ron stod bøjet over Hamid, som sad på toi-letkummen, og havde allerede hans pik godt langt inde i munden. De fire sammensvorne perkerdrenge fra Rons klasse havde følt, at de var nødt til at have forstærkning, hvis de skulle opfylde de krav, som Kim og Osman havde foreslået dem om fredagen. Selv om de var sunde og liderlige drenge, der sagtens kunne sprøjte deres sæd tre fire gange om dagen, altså i skoletiden, så måtte de alligevel have assistance, og Hamid og Adib fra 9. klasse havde ikke været vanskelige at overtale. Nu var de her for første gang, og for første gang skulle Hamid have fornøjelsen af at få sin pik suttet af. Hamid lignede de andre perkerdrenge. Samme højde og bygning, samme lidt mørkere farve, end danske drenge, og lige så sexet som 10. klassesdrengene. Når han og Adib ikke havde været med i skurvognen, så var det fordi de boede i et andet kvarter.

Adib derimod var mindst et hoved højere, ikke under 195cm. Han var slank men samtidig muskuløs, og i fantastisk form. Han spillede basket på byens bedste juniorhold, og var endda engang imellem med på seniorholdet og trænede sammen med dem. Han var klædt næsten som Ron. En mørke USA baskettrøje af den slags uden ærmer, og med en rød stribe i siden med en tynd hvid kant. Det var naturligvis en med nr.9, den berømte Jordans nummer. Hertil hvide træningsbukser med en mørkeblå stribe. Kort sagt, han var et syn for guder. En af den slags fyre, som aldrig er i ro. Han går ikke, han nærmest danser og enhver bevægelse lyner af adræthed og sensualitet.

Åh. Åh, det er godt, det her. Det skal du altså prøve, Adib. åh, jaah. Han er vist bare god, ham her, hvad var det I sagde, han hedder?

Nåh, Ron, ja, hvordan har I fået ham til det her?

Det må du vente med at få at vide til en anden gang, nu bare nyd det, og giv ham den bare hårdt i munden. Træk hans hoved længere ned og knep ham helt ned i halsen.

Hamid fulgte rådene, trak Rons hoved ned, så hele pikken forsvandt i hans mund og hals, og hans næse var presset mod Hamids store, sorte hårdusk. Og så begyndte han at støde opad. Ikke bare fordi de andre havde sagt det, men fordi de der bevægelser nu kom helt naturligt til ham.

Ron stod der foroverbøjet og med joggingbukserne trukket ned til anklerne, og altså som sædvanligt – i hvert fald i forhold til de to foregående dage – med røven godt i vejret og lige i kneppestilling.

Og som det havde været de to foregående dage, havde et par af drengene smækket hver af ballerne, så de nu var mere end røde, og efter tur havde de klemt og hevet i Rons nosser til han tiggede og bad dem om at holde op. Og nu var der allerede et pikhoved, der legede ved indgangen. Det var ikke over-raskende Mehmeds, han havde været den første både mandag og tirsdag, og var i det hele taget den, som bedst havde taget det der til sig med at behandle Ron så groft og hårdt som muligt.

Og det havde været et nyt liv, Ron var gået ind til efter den tur over bukken med Kim og Osman efter gymnastiktimen fredag. Det havde været en vanskelig weekend for ham. Dels var han øm over det hele, i alle led efter så lang tid i den samme stilling, men selvfølgelig mest på bagdelen og allermest i nosserne og røven. Det var så absolut de legemsdele, der havde fået den hårdeste behandling. Han havde altså bevæget sig temmelig forsigtigt. Til sin mmorhavde han sagt, at han havde slået sig en del i idrætstimen, og den forklaring havde hun stillet sig tilfredse med.

Men en ting havde været de fysiske smerter, noget andet og vanskeligere havde det været sådan psykisk. På den ene side var han naturligvis chokeret, først og fremmest over den behandling Kim og Osman og så lidt senere Sa’ad og de andre havde givet ham, men også over både at være blevet pulet af Jensen og selv havde pulet ham, og en del af ham ville med vold og magt ud af foretagendet. Han overvejede at bede sin mor om at tage ham ud af skolen og finde en efterskole til ham så langt væk som muligt. Men en anden del af ham kunne ikke komme bort fra, at han havde nydt det meste af det. At han aldrig før havde afleveret så mange sædportioner på en dag, noget der også var medvirkende til ømheden i nosserne. Og hver gang, han tænkte tilbage på hændelsesforløbet, og det gjorde han hvert femte minut, så mærkede han, hvordan det dunkede i pikken. Og når han forsøgte at komme i tanker om, hvad Kim og Osman havde sagt om det, at hans venner – venner, var de venner? - i hvert fald klassekammerater, og Hassan i hvert fald, og hvad skulle han ellers kalde dem, når han tænkte på dem? – altså om at hans venner, hans sex-venner, skulle være hårdere ved ham og give ham meget mere pik, ja, så dunkede det ikke bare, så fik han en regulær stådreng, som straks begyndte at safte i hans bukser. Og inden de var gået der i fredags, havde de også sagt til ham, sådan som Kim havde foreslået, at han skulle komme i joggingbukser om mandagen, og uden underbukser.
Og det var den del af ham, der var gået af med sejren, altså kunne man nok sige, den del af ham, der havde tænkt med pikhovedet, og altså var han om mandagen mødt op i teeshirt og joggingbukser, hvilket ikke var nogen usædvanlig påklædning for hverken ham eller de andre drenge i klassen. Det nye og usædvanlige var, at han ikke havde underbukser på.

Det med ingen underbukser havde allerede om morgenen, da han tog tøj på, og tænkte på grunden til, at han ikke tog underbukser på, fået pikken til at rejse sig, og det var på ingen måder blevet bedre, mens han cyklede til skole. Den nye fornemmelse af, at den halvhårde pik lå og daskede frit i det ene bukseben, fik den hurtigt til at blive alt andet end halvhård, og han havde haft de største vanskeligheder med at komme på plads i klassen, uden at nogen havde opdaget hans tilstand. Altså nok alle andre end perkervennerne, som naturligvis kiggede ekstra godt efter.

De var ikke på det sædvanlige gårdtoilet. Der var der alt for lidt plads i det enkelte aflukke, og den snak og støj, de lavede, ville også hurtigt have tiltrukket nysgerrige blikke over mellemvæggene. Nej, de havde fundet ud af, at omklædningsrummet ved den gamle gymnastiksal kun sjældent blev brugt, og Hassan havde jo fået fremstillet en kopinøgle, så han kunne låse dem ind. De tre af dem var nu inde på det tilhørende toilet, altså Ron, Hamid og Mehmed, mens de øvrige fulgte slagets gang g fra den åbne dør.

Mehmeds pikhoved var nu på vej ind igennem Rons ringmuskel, og selv med Hamids pik i munden, kunne de alle høre det grynt, Ron kom med.
Så var Mehmed helt i bund og begyndte den sædvanlige hårde pulen. Ikke bare slammede han hver gang så hårdt ind, som han kunne, han rokkede også fra side til side og gav den lidt oppefra og så lige så meget nedefra, som han kunne komme til. På den måde afsøgte hans pikhoved alle kroge af Rons endetarm, og ind imellem gned det også over Rons sædblære eller glædesknop.
Rons egen pik var stålhård og lækkede som sædvanlig precum i lange strenge, hvoraf nogle af dem havnede på hans joggingbukser, men det sansede han ikke, og se det kunne han jo heller ikke med ansigtet i Hamids store pikdusk.
Men tilskuerne så det og kommenterede det med latter og høje udråb. Nej helt så høje var de ikke, for de var enige om at holde lydene så lave som muligt for ikke at blive opdaget.

Få ham til at sprøjte, grinede de.

Det er vist ikke så svært, stønnede Mehmed, som selv var ved at nå klimaks, vi skal bare have de her kontakter under lidt behandling, og så tog han fat i Rons erigerede brystvorter og klemte dem hårdt.

Det fik Ron til at stønne, hvilket sendte Hamid over kanten, så han begyndte at aflevere ladning efter ladning i Rons mund og hals. Det fik også Ron selv til at komme, og hans orgasme fik røvmusklerne til at trække sig sammen i spasmer, hvilket så igen fik Mehmed til at skyde sine ladninger af.

Som den efterhånden erfarne pikslikker slugte Ron Hamids sæd og sugede de sidste dråber ud og slikkede lidt omkring pikhovedet, hvilket fik Hamid til at trække sig ud i en fart, da ikhovedet var blevet alt for følsomt.

Han rejste sig og overlod pladsen på toiletsædet til Adib, som endnu havde bukserne på.

Jeg må hellere få de her af, sagde Adib og begyndte at trække træningsbuk-serne af. Hold dem, sagde han idet han smed dem i hovedet på Hamid. Jeg skal ikke have ham til at sperme på dem.

Så snart han havde sat sig beordrede han Ron til selv at finde godterne frem. Ron stirrede på hans skridt, hvor den mere end halvhårde pik viste sig som en enorm bule i de små, blå trusser

Er den lidt stor, bøsserøv, kniber det allerede at klare den, grinede Adib.

Ron tog fat om trusseelastikken og begyndte at trække den nedad, men nu løftede Adib sig ikke, så Ron måtte nøjes med at forsøge at få den ned over pikken.

De andre fulgte opmærksomt operationen, alle lige så spændte som Ron på, hvad der gemte sig der. Så fik han endelig elastikken ned over det hårde skaft, og en vældig stang svippede op som en spændt fjeder.

Ron og flere af de andre gispede ved synet, og åh, næh, og hold da kæft et jern og andet lignende fyldte luften.

Og der var noget, det var værd at se på. Adib var i forvejen mørkere end de fleste, uden at man kunne kalde ham sort, men pikken! Den var sort og mær-keligt nok med et lyserødt hoved, der lige nu glinsede af saft. Og så stod den ikke lige op, som de andres, eller den var ikke lige så lige. Den lavede en bue mod højre, altså til venstre, hvis man så det fra pikejerens synsvinkel. Hvordan ville sådan en virke, når Ron fik den i munden eller røven? Kunne den overhove-det komme ned i halsen eller helt ind i røvkanalen? Det ville tiden vise, ligesom den ville vise, hvordan det ville virke på Ron.
Ron stirrede nærmest som hypnotiseret. Den fyr ville han aldrig kunne sluge og heller ikke tage op i røven, i hvert fald ikke uden det ville gøre vanvittig ondt, tænkte han.

Nåh, grinede Adib, se du noget, du kan lide? Kan du allerede mærke den nede i halsen og oppe i røven. Ja, for der havner den inden længe, og det begge steder. Kom så i gang i stedet for at stå der og glo, vi har ikke hele dagen, og jeg kan forsikre dig, at jeg har en god ladning parat til at fylde din mund og hals. Så bare kom i gang!

En af de andre lagde hånden mod Rons nakke og pressede hans hoved nedad, hvor Adib så selv tog kommandoen med begge hænder om Rons hoved.

Begynd du bare at slikke hovedet. Ja, sådan, hele vejen rundt, og så neden-under. Og inden vi går rigtigt i gang, pikslikker, så hiver du lige posen frem og giver de der spermfabrikker en god gang tunge, hvormed han løftede sig lidt op, så Ron kunne få trusseelastikken ned under pungen, den var om muligt endnu sortere end pikken, og godt fyldt var den også.

Først havde de andre stået og fulgt spændt med i slagets gang, men nu gjorde Achmed sig klar ved bagindgangen, og i løbet af et øjeblik var han inde og godt i gang med puleriet.

Så er det godt, sagde Adib, så tager du den i munden, og jeg råder dig til at give den en ordentlig behandling.

Det lykkedes virkelig Ron at få pikhovedet ind i munden, men han følte, at gummerne var spændt til bristepunktet, og ikke så snart Adib følte, at hovedet var inde, før han tog hårdt fat i Rons hoved og tvang det ned over skaftet lige til pikhovedet stødte mod svælget.

Tag så den pik, din forpulede bøsserøv. Bestil noget, op og ned, op og ned, det er vel ikke mig, der skal gøre alt arbejdet. Og luk så op til den hals, det er da for fanden ikke meningen, at det kun er halvdelen af pikke, der skal have fornøjelse af den her tur. Sådan, sådan, sagde han mens han selv gav nogle kraftige stød opad, så det store hoved brød gennem svælget, og Ron gylpede og hev efter vejret. Ja, sådan, bliv bare ved med det der, det masserer pikhovedet så glimrende, og så forsøgte han at støde endnu længere ind, men den stilling, Ron havde hovedet i, forhindrede længere indtrængen.

Hold kæft, hvor er du god, sagde Mehmed. Ikke bare har du en kæmpe pik, men du forstår også, hvordan man skal behandle sådan en lille bøssedreng som Ron. Godt, vi fik dig med, bare giv ham alt, hvad du kan, vær bare lige så brutal, som du har lyst til. Jo vildere, jo mere nyder ham Ron det.

Se bare, grinede M’hamed, nu har ham Rom fået stivpik igen. Han kan virkelig lide den behandling. Giv ham den så hårdt, du kan Achmed. Pul ham, pul ham.

Og Achmed pulede løs. Stødte hver gang så hårdt ind, at hans nosser klaskede mod Rons, hvilket yderligere bidrog til Rons rejsning og liderlighed.

Hvordan var det med de her kontakter, sagde Adib og tog fat i begge Rons brystvorter. De er i hvert fald hårde, så der skal nok bare drejes lidt på dem, for at få ham til at sperme igen. Og så klemte han hårdt om dem og vred dem fra side til side, hvilket fik Ron til at stønne af smerte. Det medførte så igen yderligere bevægelser omkring pikhovedet i Rons svælg, hvilket fik Adib til på sin side at stønne og hans pik til at spjætte.

Åhh, jahh, bliv ved med det lille pikslikker. Du kan nok lide at få de her kontakter under rigtig mandebehandling. JAAAHHH, ÅHHH JAHHH, nu kommer det. Nu får du min perkersæd. Slug den, slug det hele. ÅHHH, her, her, og så skød han den første ladning lige ned i Rons hals. Så løftede han Rons hoved lidt op, så de næste to sprøjt gik i munden på Ron.

Du skal da også lige smage, hvad det er for lækre sager, jeg fodrer dig med, ludderdreng, pikslikker. Slug det, synk det hele.

Så løftede han Rons hoved helt fri af pikken, så Ron fik det næste sprøjt i an-sigtet, og med den ene hånd pressede han sin pik lidt ned, så det næste sprøjt ramte lige på Rons pik og nosser, hvilket sendte Ron over endnu en tærskel, så han for anden gang i det frikvarter skød sin sæd på toiletkummen, gulvet og hans egne træningsbukser.

Så fik Achmed også sin udløsning, og efter Adibs model, lod han de første ladninger gå i Rons røv, men trak sig derefter ud strøg med hånden de sidste tre sprøjt ud over Rons røv og det nederste af hans t-shirt.

Det sidste sprøjt fra Adibs pulserende pik havnede i Rons træningsbukser, og resten dryppede ned på gulvet, hvor det løb sammen med Rons egen sæd.

Fortsættes
Kommentar