Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Afsnit 3 - Brødrenes reaktion

(Dropping defence)

Karakter: 3.8/6
Visninger: 5783

Af: kristian61.

Læs flere noveller af:
» kristian61.

Skriv til:
» kristian61
Dropping defence
(who s)

Afsnit 3 - Brødrene får besked.

Person: Frederik - fortælleren (jeg) fra afsnit 1.
Person: Benjamin - Frederiks lillebror på 24.
Person: Kristoffer - Frederiks storebror på 32

Kap. 1

Endnu en uge var gået og tiden var inde til at tage snakken med mine brødre. Det ville ikke blive let, det var som om skridtet var betydeligt sværere at tage fordi det er familien, hvis det giver knas i familien vil alle lide under det.

Med nogen betænkelighed havde jeg inviteret begge mine brødre til middag, kommende lørdag. Det gjorde jeg normalt ikke, når vi var sammen alle 3 var det som regel til noget familietamtam, eller at vi mødtes over en kop øl og lidt snacks - ikke middag.

de følgende dage blev jeg tæppebumbarderet med SMSer fra mine brødre, de ville vide hvad der var nyt, og hvorfor denne invitation til dem begge på samme tid.

vi var sjældent samlet, faktisk mest 2 og 2 - enten mig og min lillebror, eller mig og min storebror. Jeg havde ikke det indtryk at lillebror og storebror besøgte hinanden sådan videre. Ikke sådan at forstå at de ikke kunne lide hinanden men forskellen i mellem dem var nok for stor, og deres holdninger gik som oftest i forskellige retninger.

Jeg svarede tilbage på deres SMSer at der var noget jeg gerne ville tale med dem om, ikke noget grav alvorligt, men jeg ville gerne snakke med dem begge 2.
I virkeligheden var jeg en kryster, jeg håbede på at mindst en af mine brødre ville blive siddende på stolen, når tilståelsen kom, og at den anden bror måske ikke ville reagere så positivt.
Jeg orkede ikke at snakke med dem hver for sig, og satsede faktisk på at min storebror ville forstå mig, og måske forsvare mig lidt overfor min lillebror - han kunne være rimelig kontant i sine meldinger.
jeg ville for alt i verden undgå nogle pinlige situationer som da jeg fortalte Jan at jeg var til fyre, jeg har generelt lidt svært ved at være skrap ved mine brødre og i denne situation ville det være helt umuligt fordi jeg ville jo gerne have deres forståelse og ikke deres vrede. det ville blive svært nok når turen kom til mine forældre og så ville det være rart med et par støtter.

Lørdag kom, og jeg havde travlt i køkkenet. Bøfferne var gjort klar til at kommet på panden og rødvinen var trukket op.
Det ringede på døren, den gik op inden jeg nåede ud i gangen, det var min lillebror Benjamin - Hej bro råbte han.
Jeg gav ham en krammer og sagde hej Benni.
Vi gik ind i stuen og satte os. Noget at drikke ? spurgte jeg - Kris er ikke kommet endnu.
Jo en øl eller 2 ville da være fint, du ved jeg er ikke lige til rødvin. Jeg knappede et par øller op og rakte ham den ene.
Nå sagde Benjamin: Hvad er der så af nyheder siden du invitere os begge 2, jeg er ved at revne af nysgerrighed.
Benni - jeg kan kun sige det en gang, så du er nød til at vente til Kristoffer kommer - men skru ikke forventningerne for højt op, måske vil du ikke bryde dig om hvad du hører.
Kristoffer kom kort efter, og han blev ligeledes installeret med en øl og en siddeplads.

Mine brødre udvekslede spørgende blikke, jeg lod som om jeg ikke så det og begyndte at svede temmelig meget. Jeg bundede min øl og knappede en ny op som blev bundet lidt vel hurtigt idet mine brødre lagde mærke til det.
Kristoffer spurgte så: vil du så fortælle hvad der er los, eller skal vi pines igennem maden først ?
Benjamin fortsatte: Har du knaldet en eller anden med rogn og skal giftes ?

I mit stille sind tænkte jeg: tak benni det var det stikord jeg manglede.
Højt sagde jeg så: Nej jeg har ikke knaldet nogen med rogn - og det kommer jeg heller aldrig til - jeg åndede resten af luften tungt ud.
Benjamin er lidt kvikkere i pæren så han spørger: Hvad er den af, er du til fyre ?
Jeg nikkede.
Er du HOMO - Kristoffer skulle lige have det bekræftet endnu en gang.
Ja, svarede jeg, jeg er homoseksuel, og det er det jeg gerne vil snakke med jer 2 om.
Kristoffer blev skiftevis rød og hvid i ansigtet, han blev bleg og så rød igen og så nærmest vred ud.
Benjamin kiggede uanfægtet på mig og sagde så: Hvornår skal vi spise ?
Kristoffer for op: Spise ! du kan da ikke tænke på mad, når din bror lige har fortalt at han er bøsse ! det er sgu da fucking klamt.
Benjamin rettede blikket på Kristoffer: Hvorfor kan jeg ikke det ? det er da vel Frederiks egen sag - det blander jeg mig ikke i og skal da heller ikke deltage i noget - skal du ?

sagen fik en uventet drejning, min lillebror som jeg ellers havde frygtet lidt var totalt ligeglad med min seksuelle observans. Min storebror havde det åbenbart ret skidt med tanken.

Benjamin rejste sig og tog et billede fra min reol. Billedet viste Kristoffer og mig i en forsjov brydekamp sidste sommer hos vores forældre. Vi var begge i Adidas retro shorts og ikke andet.
Benjamin rakte det til Kristoffer - Kan du huske det billede ? Ville du have problemer med at lave et mage til i dag ? Er den Frederik du ser på billedet en anden end den Frederik der er her i dag og taler til dig ? Betyder den Frederik på billedet noget andet for dig ?

Kristoffer så på billedet og sagde: Jeg ville gerne kunne sige at det er den samme Frederik men er det nu det. Om jeg ville være med på et billede magen til - jamen for fanden da - Kristoffer tabte mælet, men fortsatte kort efter: Jeg kan ikke sige det, jeg ved ikke.

Benjamin satte billedet på plads og tog et andet. Billedet viste os 3 ved stranden som yngre - alle 3 i stramme badebukser. Jeg holdt egentlig af det billede fordi det var et symbol på vores fællesskab.
.
Benjamin rakte billedet til Kristoffer, spurgte så: Hvem er på det billede ? fortæl mig det.

Kristoffer så på Benni: Hvad mener du ? det er os 3 selvfølgelig.
Benjamin faldt ind: Os 3 siger du, dig og mig og Frederik - hvilken Frederik er det peg på ham.
Kristoffer var forvirret: Ham der, og pegede på mig.
Aha, dvs. Den Frederik på billedet er den samme som ham du peger på, ikke sandt ?, Benjamin havde lidt svært ved at skjule sin triumf.

Benjamin fortsatte, nu var han tirret: Hvad betyder det her snak for dig Kristoffer, er du bange for din røv ? Er Frederik blevet en anden person indenfor de sidste 3 minutter ?

Selvfølgelig er jeg ikke bage for min røv, Kristoffer forsvarede sig, men det er sgu da for klamt at tænke på.
Benjamin var nu klar til kamp: Hvad er det der er klamt, at få noget op i røven ? har du ikke prøvet det ? det er faktisk ret nice.
Jeg havde nær forslugt mig i min øl og Kristoffer blev rød i hovedet: Det kommer sgu ikke dig ved.
Benjamin gav ikke op: come on Krisser vi er kun os brødre, fortæl: Har du aldrig fået en finger i røven når nogen giver dig et blowjob ? Det er sgu da for fedt !
Kristoffer forsvarede sig: det er da noget andet, selvfølgelig er det nice men ...... han nåede ikke længere.
du mener fingeren skal sidde på en kvinde og ikke en mand, ikke ? spurgte Benjamin - det er sgu da fucking ligegyldigt når det er en man godt kan lide.
Kristoffer var ligeledes kampklar: Du er måske også til mænd ? Benni.
Næ, det tror jeg ikke, hvem ved, men jeg kan da godt lide nogle af de samme ting og hvilken forskel gør det så i sidste ende svarede min lillebror.

Jeg blandede mig ikke i samtalen, det var vist bedst at jeg ikke var midtpunkt lige nu - derfor luskede jeg ud i køkkenet og startede med at stege bøfferne.

Jeg kunne høre Benjamins stemme: Har du aldrig bollet en i toeren krisser ? Var det ikke for overfedt stramt.
Kristoffers stemme var nu knap så højrøstet: jo det er da nice nok - hvis du fortæller det til nogen så smadre jeg dine nosser - har du forstået det lillebror ?
Benjamin lo: Nå du vil gerne dyrke den samme sex, men du vil sgu ikke indrømme det frivilligt, derfor spørger jeg igen: hvad er forskellen på Frederik og dig ?
Forskellen er, svarede Kristoffer, at jeg forelsker mig i piger, og Frederik i drenge.
Han fortsatte: Jeg ser det for mig, søndag eftermiddags kaffe hos mor og far. Dig og mig med hver sin pige og Frederik med sin fyr - og de bundsnaver hinanden over kransekagen - det er det billede jeg ser.
Benjamin var fyr og flamme: og du mener altså at det er ok at bundsnave en pige over kransekagen ? det er for mig ligeså uopdragent som vis Frederik ville snave sin fyr - og jeg ved at Frederik aldrig ville gøre det.
Kristoffer måtte give Benjamin ret, begge dele var upassende.
Benjamin fortsatte: Vi vil gerne bolle i røven, Frederik vil sikkert også gerne - even odds.
Vi vil gerne have en finger i røven, jeg gætter på Frederik syntes også det er nice - even odds.
Vi vil gerne forelske os, Frederik vil gerne forelske sig - even odds.
Frederik vil gerne sutte pik - Benjamin smilede lidt - nå ja det behøver vi vist ikke - 1 nul.
Vi vil gerne slikke fjams - det er nok ikke lige Frederiks ynglingsting - nul 1
Har Frederik helikopter håndled ? nej det har han ikke han kan svinge en hammer.
Har Frederik falset stemme ? nej det har han ikke han er en mand.
En mand som måske en dag finder en sød fyr som han vil svinge hammeren sammen med.

Benjamin sænkede stemmen: Hvad er problemet Kristoffer ?

Kristoffer rejste sig og kom ud i køkkenet til mig, jeg kunne ikke tyde hans grimasse tror faktisk han var lidt bevæget. Vi stod sådan front i mod front nogen tid og Kristoffer sagde ikke noget men rakte med et ud efter mig og krammede mig meget hård. Uden et ord gik han tilbage til stuen og Benjamin.
Kristoffer rakte hånden ned i mod sin lillebror som rejste sig op. Kristoffer krammede ligeledes Benjamin hård uden at sige noget - Benjamin forholdt sig ligeledes tavs men fornemmede på sin brors kropssprog en ømhed som sagde ham det han ville høre.
Kristoffer slap sin lillebror, og med lidt tyk stemme sagde han så: Vi hører sammen og din pisse irriterende lillebror har ret når han spørg: Hvornår skal vi spise ?
Vi viste alle 3 hvad han mente.

Jeg elskede min lillebror meget højt for denne indsats !

Ved 10 tiden sagde Kristoffer tak for mad og brød op, ude i gangen sagde han så: Ring lige når du vil fortælle det til mor og far. Han gjorde en pause: Ring bare jeg vil gerne høre fra dig lidt oftere.

Benjamin blev siddende lidt endnu og bundede lige 2-3 øl mere inden han rejste sig, og på lidt usikre ben trak i sin jakke.
Tak for i aften Frederik, det vil jeg meget gerne gøre igen snart.

Jeg krammede Benjamin hård og kyssede ham på kinden.
Hov hov - ikke alle disse tantekys protesterede han.
Jeg kyssede ham igen på kinden og sagde så: Havde det ikke været for dig havde denne aften vist nok endt lidt anderledes - Jeg elsker dig for det brormand.

Benjamin smilede: ja ja lad gå da - han krammede tilbage og forlod lejligheden.

Kap. 2

Klokken var næsten 1 om natten, jeg sad og kiggede uinteresseret på et TV-program. Det bankede hård på min hoveddør og rejste mig nysgerrigt for at se hvad der var los.

Gennem dørspionen kunne jeg se en hårtop, det var alt, så jeg åbnede døren og i det samme faldt min lillebror ind i min brystkasse, med hovedet først. Han havde stået lænet op af døren.
Hej Frede - her er jeg igen !
Benjamin var total stiv på rulleskøjter - Hej bror er du faldet i en gryde øl et eller andet sted ?
Yop svarede han, og jeg kan sgu ikke finde mine nøgler - kan jeg crashe hos dig. Han rakte hånden om bag mig og knep mig i den ene balle - vi kunne jo sove i ske så får du lidt øvelse - Benni flækkede af grin.
Jeg trak Benjamin ind og lukkede døren - Jeg tror du trænger til at sove lidt - tossehoved.
Idet jeg slæbte han ind i soveværelset tænkte jeg lidt ved mig selv: Sikken trafik i min seng i denne tid, og så kan det ikke engang bruges til noget - shame shame.

Benjamin lod sig dumpe ned på den ene side af min dobbeltseng, jeg trak hans jakke, sko og t-shirt af ham - regnede egentlig med at han gerne ville beholde resten på efter den forgangne aftens snak.
Uanfægtet lod han sig falde bagud og sagde grødet: Hjælp mig lige ud af bukserne, så er du en flink fyr.
Som sagt, løsnede jeg Bennis livrem og knappede bukserne op - Er du sikker på at du har brug for min hjælp til det her Benni ?
Yop - bare hiv til så er du flink.
Hold lige fast i dine underhylere Benni, ellers ryger de med ned. Benjamin gryntede bare: Fint nok - Hvorpå der lød en svag snorken.
Jeg trak derpå bukserne af ham og hans boxershorts røg selvfølgelig med. Jeg smed dynen over ham og lod ham sove.

Kap. 3
Ved 10 tiden stod jeg op, Benjamin lå i samme stilling endnu og sov. Han have dog kun dynen over den halve krop - sikkert på grund af varmen - så jeg kunne se hele hans højre side. Sært tænkte jeg, at han er single endnu, han er da en flot fyr: fyldige overarme, godt brystparti, flad mave, og et par kraftige lårmuskler - andet kunne jeg ikke se, og tænkte heller ikke nærmere over det - men af ren misundelse lagde jeg dog mærke til at han ikke havde nogle hvide striber, hans solbrune farve var ikke brudt på hoften.
Jeg smilede lidt ved mig selv - sådan en lille gris - solbader åbenbart nøgen !

Efter en tur under bruseren gik turen til køkkenet, jeg trængte voldsomt til en stor spand kaffe.

Jeg stod ved vinduet, i køkkenet, og fyldte mig med den sorte skoldhede livs eliksir - kunne mærke at jeg var på vej til at blive menneske igen.
Med et hørte jeg nogen puslen ved køkkendøren og jeg vendte mig om - Benjamin stod og gned sine øjne og sagde "godmorgen" med rusten stemme.
Jeg kiggede på ham, sagde også godmorgen og vendte mig straks tilbage til vinduet igen - han havde endnu ikke fået en trævl på kroppen.

Har du mere kaffe ? Benni kom nærmere ind i køkkenet, jeg begår et mord hvis du siger nej.
Han fandt en kop i skabet og hældte kaffe i, hvorpå han svang sig op på køkkenbordet ved siden af mig. Åh ja så bliver jeg nok snart menneske igen sagde han, og kradsede sig fraværende i sit hårløse skridt.
Benni - sagde jeg: Du er nøgen endnu, bare så du lige er klar over det.
og hvad ? spurgte Benjamin, du har da garanteret set mig uden tøj på før, så hvorfor så nypuritansk ? han fniste lidt og rakte hånden over og knep mig i siden: Det kan ikke blive noget i mellem os to skatter - du er slet slet ikke min type ! Benjamin flækkede af grin, han tilføjede: desuden er min pik større end din, du er bare misundelig !
Jeg måtte overgive mig, havde egentlig lyst til at tage fat i ham og ryste ham lidt sådan storebroragtigt. Jeg afholdt mig dog fra det, kva det at han jo var helt nøgen. I stedet sagde jeg med forstilt strenghed: Du er vist en rigtig slem og uartig lille dreng. Kunne dog ikke lade være med at grine lidt selv.
Benjamin lo selv: Du får sgu ikke lov til at give mig en endefuld - du er sikkert til stramme baller, men ikke mine !
Frist mig ikke: spøgte jeg.

Ved middagstid, var Benjamin påklædt og klar til at gå igen. Jeg gav ham en stor krammer igen og sagde: Du er sgu bare alle tiders, Benni.
Benni smilede og lukkede hoveddøren op, tilføjede så: Ja når du har ret, så har du ret - hej vi ses - ring tit og ofte ellers gør jeg, det er en trussel !

Døren gik i.
Kommentar