Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Afsnit 2 - dagen derpå.

(Dropping defence)

Karakter: 3.9/7
Visninger: 6240

Af: kristian61.

Læs flere noveller af:
» kristian61.

Skriv til:
» kristian61
Dropping defence
(who s)

Afsnit 2. Dagen derpå.

Efter talrige opfordringer (næsten 1) kommer her næste afsnit som egentlig ikke var tiltænkt, idet afsnit 1 alene var tænkt som en tankeblæser.
Tak til KK for motivationen.


Person: Frederik - fortælleren (jeg) fra afsnit 1 - best bud med Jan.
Person: Hanne - Jans kæreste.
Person: Jan - Best bud fra afsnit 1

Kap. 1

Jeg vågnede før Jan, og snoede mig ud af hans arm. Vi lå faktisk i samme stilling endnu som da vi faldt i søvn - skyldes not al den sprut. Jeg kiggede lidt på ham, og ganske rigtig - han var våd på brystet - jeg havde altså, som han havde fortalt, savlet på ham igen - hele natten. Jeg var på nippet til at tørre det væk med et snip af dynen, men afholdt mig fra det alligevel. tænk hvis han ville vågne når jeg var i gang med at tørre hans brystvorter for mit savl - nej det kunne kun give et forkert indtryk - en forkert start på et nyt afsnit af vores venskab - det ville jeg ikke sætte på spil ved en tankeløs dumhed.

Jeg bemærkede at jeg havde fået boner ved tanken, og trak mig stille over i modsatte side af sengen for at stå op. Gik hurtigt i bad og iførte mig et par friske sorte pringles og en hvid tanktop.

Kaffen boblede løs i kaffemaskinen, og bordet var dækket. Jeg manglede bare lige toasten og osten, så var morgenmaden sådan set klar.
Jeg hørte noget pusle i køkkendøren og vendte mig om, Godmorgen Jan sagde jeg, sovet godt ?
Jan stod i døren og gned sig i øjnene: Hold kæft en hovedpine, jamrede han, og så havde jeg den vildeste drøm.
Jeg smilede lidt skævt og sagde så: efter din boner at dømme, må det da være en god drøm.
Jan kiggede ned på sit "telt" i sine boxershorts, kiggede derefter på mig og sagde så: Det var ikke nogen drøm vel ?
Nej det var det ikke, Jan, men du er nu lidt nuttet når du står der - jeg forsøgte at løfte stemningen lidt ved at smådrille.
Åhhrrr sagde jan - jeg tænder ikke på personer som er flade som et strygebræt, der skal store patter til !
Jeg vendte mig tilbage til toasten og osten, og sagde i det samme: Jeg tænder sgu heller ikke på fyre med små tissemænd !
Jeg fik et ordentlig lods i røven, og Jan gik ind på badeværelset. Liderlige gamle gris, råbte han efter mig.
Tak tak, jeg gør mit bedste, råbte jeg tilbage.

Jan tog et hurtigt styrtebad, og kom tilbage til køkkenet. Han var iført et par oversized boxershorts og en t-shirt. Jeg stod stadig og fumlede med indpakningen til osten. Toasten var færdig, men jeg kæmpede som sædvanligt med disse elendige lufttætte indpakninger.
Jan kom hen og stillede sig ved siden af mig og lagde en hånd på min skulder. Hånden blev dog hurtigt fjernet igen, som om han havde brændt sig på noget. Jan kiggede forlegen på mig, Jan rødmede lidt og sagde "undskyld" og lagde sin hånd tilbage på min skulder.
"Tak" sagde jeg bare - og Jan viste hvad jeg mente.
Han samlede sig lidt igen og sagde så: Så fummelfingret som du er, kan der ikke være tvivl om at du er til fyre - I bøsser ejer sgu ikke teknisk snilde.
I et snuptag fik Jan osten lukket op, og rakte den til mig igen.
Jan smilede triumferende: Måske du skulle træne dine helikopter håndled lidt i retningen af osteindpakninger.
Lede gamle mand - sagde jeg påtaget surt.
tak tak - jeg gør mit bedste, replicerede han smilende.

Jeg satte mig ved bordet og begyndte at smøre en toast, Jan rakte efter kaffen, på maskinen, og kig hen ved siden af mig. Jan lagde igen sin hånd på min skulder og denne gang uden tøven, for at fortælle mig at sidde stille, og skænkede kaffe i min kop. Han skænkede kaffe i sin egen kop, og fjernede herefter sin hånd igen fra min skulder.
Dette var en simpel gestus, men jeg var nær gråden af lettelse - jeg var nu overbevist om at Jan ikke ville droppe vores venskab.

Jan lagde ikke mærke til det, eller lod i hvert fald som om, og vi spiste morgenmad uden at temaet blev nævnt.

Ved middagstid ville Jan bryde op og tage hjem igen, og det var fint med mig, jeg havde brug for at tænke lidt over hvad der var hændt og fordøje det.

Jan pakkede sin taske, og klædte sig færdig på og var dermed klar til afgang.

vi stod i gangen foran yderdøren, og kiggede lidt forlegen på hinanden. Udvekslede ligegyldigheder. Ingen af os viste helt hvordan vi skulle få sagt farvel - det hele var jo lidt forandret og stadig lidt anspændt.

For fanden da, udbrød Jan. Han lod sin taske falde og krammede mig. Vi havde altid hilst af på den måde, men jeg turde ikke tage det første skridt efter denne weekend. Jan tog det, og krammede mig, og sagde tak for weekenden og så kyssede han mig på kinden. wow det var nyt, hvad ville der ske vis jeg havde gjort det ? forventede han nu at jeg slap ham igen - sådan af respekt - jeg var lidt forvirret.
Selv tak - fordi du kom, svarede jeg, og foretog mig ikke noget ellers.
Jan trak sig lidt bagud, kiggede mig i øjnene, og sagde så: Ikke andet ?
Jeg trak ham tilbage og kyssede ham også på kinden.
Nåh - det mente jeg da nok lige, sagde Jan smilende. En forræderisk tåre trillede ned af mine kinder, hvortil Jan sagde: Nu er du altså lidt fimset, tør så de øjne og spark mig ned af trapperne som du plejer.

det gør jeg næste gang - det lover jeg ! Jan vendte sig om og forlod min lejlighed.

Kap. 2

Jan låste døren op til sin lejlighed og råbte "Hej".
Jeg er i soveværelset, lød svaret fra hans kæreste Hanne. Hanne tilbragte gerne den halve søndag i sengen, et ugeblad, en laptop, en kop the og hendes lykke var gjort - Nå ja - Jan måtte så men da også gerne være der, hvis han ville.
Jan gik ind i soveværelset og så på Hanne, hun sad halvvejs op i sengen som hun plejede, med et ugeblad i skødet. Nå ? sagde hun, tømmermænd ?
Ja svarede Jan kort, på flere måder - tømmermænd.
Han trak sin t-shirt over hovedet, og smed sine bukser på stolen, hvorefter han lagde sig tæt ind til Hanne. Jan kyssede hende, og kærtegnede hendes krop. Greb om hendes fyldige bryster og kælede for den bløde knop.
Hanne var nem at tænde så hun lod ham fortsætte, hun kunne lide når han gjorde krav på hende. Hanne stak hånden ned i Jans boxershorts og fandt et stenhårdt glatbarberet lem, som hun begyndte at bearbejde.
Jan stønnede som tegn på at han kunne lide det, og Hanne begyndte at vende sig nedefter, hun regnede med at et blowjob lige var det Jan ønskede sig.
Da Jan indså hvad der ville ske, protesterede han, for første gang ville han ikke have nogen læber berøre hans Lem. Nej ! nærmest råbte han, og tog lidt for hårdt fat i Hanne, for at vende hende den rigtige vej igen. Han kyssede hende voldsomt og forsøgte samtidig, som en rasende, at komme ud af sine boxershorts - det lykkedes - og Hanne mærkede en vildskab i Jan som hun endnu ikke havde kendt - men det tirrede hende at han ville have hende, og gjorde resolut krav på hende.

Jan spiddede hende og det blottede lem blev ført til anslag i en bevægelse. De elskede vildere og heftigere end nogensinde. Hanne lærte om sig selv at hun kunne opnå multible orgasmer - og dem fik hun. Jan var som et dyr - og hvilket dyr. Efter lang tids heftig sex, mærkede Hanne at Jans åndedræt blev heftigere og dybere - hans krop var stram som en spændt bue og i et brøl hengav han sig til sin udløsning som var så kraftig at han faldt sammen over hende alt i mens han pumpede sin varme ladning op i hende.

Efter en halvtimes tid, hvor de begge havde ligget halvt bedøvet af eftervirkningen, strøg Hanne ham over kinden og sagde stille: Det må have været en fandens begivenhedsrig weekend du har haft - Dem må du gerne få nogle flere af. Hanne smilede og kyssede Jan.

Jan fik tårer i øjnene: begivenhedsrig, ja, det kan man vist godt sige - Jeg havde nær mistet min bedste ven fordi jeg var tåbelig og barnlig.
Jan fortalte Hanne hele forløbet uden omsvøb.
Og det der lige er sket her hos os ? Hanne kiggede spørgende på Jan. Var det så en bekræftelse overfor dig selv, at du er til kvinder og ikke til mænd ? var det derfor at jeg ikke måtte blowe dig, som du ellers er helt glad for ?

Forstår du Hanne: Mine følelser slår lidt knuder, jeg ville ikke udsætte mig for en handling som kunne bringe mine tanker hen på Frederik.
Forstår du, fortsatte han: Jeg holder meget af Frederik, rigtig meget, og der må ikke komme knuder i mine tanker i den retning - og kva det at jeg var ved at støde ham fra mig, indså jeg ligeledes hvor meget han betyder for mig, men jeg vil sgu ikke have sex med ham.

Og så skulle du lige bekræfte at du ville have kvinder og ikke mænd - ikke sandt ? Hanne konstaterede mere end hun spurgte.

Ved du hvad Jan, du er glad for Frederik, måske elsker du ham på din måde, I har et bånd sammen og det er værdigfuldt. Du kender dig selv nu, og Frederik gør også, så der er ikke noget i vejen for jeres venskab. I øvrigt kan jeg også godt lide ham, og han har sikkert brug for vores støtte i sin vej frem.

Jeg kyssede ham faktisk på kinden da jeg sagde farvel, det har jeg aldrig før gjort, det er da lidt for gay - ikke ? Sorry jeg er lidt rund på gulvet lige nu.
So what ! Jeg kysser også mine veninder når de kommer og går, det gør os da ikke til lesbiske replicerede Hanne.

I øvrigt - Hanne smilede lidt skævt: Hvis du bliver sådan en hingst af at kysse Frederik, så har jeg ikke noget i mod det !

Jan var lettet: Liderlige tøs !

Tak tak jeg gør mit bedste, sagde Hanne og trak Jan i hans Lem - Klar igen ? Jan ømmede sig ved berøringen.

Ved 6 tiden stod de op, og efter en tur i bruseren, forsvandt Hanne ud i køkkenet for at lave lidt lækkert til aften - så kunne de hygge foran tossekassen og spise samtidig.

Jan fandt sin mobil frem og tekstede til mig.
"Hej Frederik, har fortalt Hanne hvor tåbelig jeg har opført mig hos dig. Hun mener at vi nok skal finde melodien sammen - Hun holder også meget af dig - hun er en klog gammel kone - Jeg er der for dig hvis du har brug for mig. og Hanne siger det samme. Hugs Jan"
Kommentar