Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Hjemme hos Mark

(Britt, Ron og perkerdrengene)

Karakter: 5.0/12
Visninger: 12549

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Unge, Oralsex, Analsex og Skolesex
Brit, Ron og Perkerdrengene Kap. 7
Hjemme hos Mark

Hej skatter, hvad hedder du så?

Det var Marks mor, og Ron blev helt stum.

Han hedder Ron, råbte Mark fra sin åbne værelsesdør.

Dav, Ron, velkommen her. Du ser kær ud, ja Mark har en god smag, det er ikke for ingenting han er min søn.

Nu blev Ron ikke bare stum, men også helt rød i hovedet. Marks mor var heller ikke sådan hverdagskost. Blondt hår, måske affarvet, stærkt sminket, og hvad der var det værste, i en tynd, kort storblomster kjole, med en udskæring, der gik helt ned mellem de to spændte bryster. I udskæringen hang der en eller flere tynde gyldne kæder, måske guld. Hun havde helt tydeligt ingen bh på, så de store vorter på de spændte bryster var meget tydelige gennem det tynde stof. Og så virkede hun alt for ung til at være mor til en dreng på17.
Ron var helt paralyseret.

Ron skal bare hjælpe mig med nogle lektier, sagde Mark, der nu var kommet ud fra sit værelse, lad ham nu være.

Ja, jeg skal da sandelig ikke tage ham fra dig, ikke lige nu i hvert fald, sagde hun og sendte et frækt blik til Ron. Nå, så I skal lave lektier, ja så. Det var også på tide, at du finder på det, husk på, at det er din sidste chance. Der bliver ikke tale om flere flytninger, fordi du ikke passer skolen og ikke opfører dig ordentligt.

Åh, mor, altså, sagde Mark, ikke nu igen.

Altså lektier, ikke andet, det ville ikke ligne dig Mark, og ham her Ron er da en rigtig lækker sag. Mon ikke du kunne tænke dig at kigge ind til mig, når I to er færdige, altså færdige med de lektier, lo hun, og kiggede igen frækt først ned til Rons skridt, hvor det måtte være ret tydeligt, at blodet var løbet til pikken, og derfra op, så hun fangede hans øjne og holdt dem fast et øjeblik, så Ron mærkede en kraftig dunken.

Nå, hej med jer, mor jer godt, jeg er nok først hjemme ret sent, og så var hun ude af døren.

Du skal ikke tage dig af hende, sagde Mark, da de var kommet ind på hans værelse. Hun tænker aldrig på andet end pik og sex, nå, men det gør jeg heller ikke, lo han. Hvordan med dig Ron, tænker du på andet?

Ron blev lidt rød i hovedet ved det spørgsmål, for dels var det nok ret tydeligt, at han var halvhård i bukserne efter mødet med Marks mor, og dels, ja dels, så tænkte han jo ikke på ret meget andet, og det var jo ikke så mærkeligt med al den perkerpik, han fik.
Jo, fik han sagt, jo, det sker da, men nok ikke så tit, og nu grinede han også.

Da de havde fået sig anbragt på Marks værelse med et par colaer, nogle dåseøl og en hel del chips af forskellige slags, begyndte Ron at tage nogle skolebøger frem.

Arh, kan vi ikke vente lidt med det, sagde Mark, jeg har et par frække film, som jeg synes, vi skal se først.

Ron satte sig til rette på Marks seng. Mark rettede skærmen på sin bærbare ind, satte en dvd i drevet og kravlede op ved siden af Ron.

Det var bestemt ikke nogen dårlig film, selv om den var en mand-kvinde film. Det var med forskellige sorte fyre, der kneppede hvide duller, og det gik ikke stille af. Det bedste, syntes Ron, var, at de der niggere havde nogle rigtige hestepikke, og kvinderne hvinede og skreg, når de fik hele fyren - og det gjorde de, igen og igen.

Lækre duller, hvad? sagde Mark. Hold kæft, hvor de får, hvad de har godt af. Og sikken nogen hestepikke de har de der niggere. Det var lige noget for min mor. Hun ville komme bare ved synet af dem.
Hvad siger du, kunne du tænke dig at få sådan en op i røven, lo han. Og lod som om det slet ikke var alvorligt ment.

Ron spillede med på spøgen, lod i hvert fald som om, det var det, han gjorde.
Jo, er du vild mand, sådan en pik i røven, var nok ikke noget, man glemte med det første.

Næh, grinede Mark, og man ville nok have svært ved at gå normalt de næste dage.
Hold da kæft mand, hvor dilleren dunker ved tanken. Hvad med din, sagde han og stak samtidig hånden ned i Rons skridt, så Ron gav et spjæt af overraskelse. Joho, grinede Mark, du har det åbenbart på samme måde.

Men nu skal du se en anden film, den er mindst lige så vild.
Han rejste sig, fik skiftet fra dvd'en til harddisken og anbragte sig igen helt tæt på Ron.

Man så et tomt baderum, et typisk baderum til en idrætshal eller gymnastiksal. Det kunne være hvor som helst i den vestlige verden. Så kom der nogle unge, nøgne fyre ind, som hængte deres håndklæder på knager og gik hen til bruserne, der var fem på rad. Åbnede for dem, gik under vandstrålen og begyndte så at sæbe sig ind, først og fremmest håret. Så kom der flere ind, og der blev en snakken og råben og lidt godmodig småslåssen. Efterhånden havde en del af dem vendt sig om mod kameraet, som tilsyneladende var fast placeret, og Ron opdagede til sin overraskelse, at det var fyre fra hans egen klasse- Og nu så han også Mark, og nu kom han selv ind i billedet.

Halløj, udbrød han, hvad er det her for noget? Er der nogen, der har filmet i vores baderum?

Nej, grinede Mark, det er ikke "nogen", der har filmet. Det er en bestemt, og en, der sidder her i rummet.

Hvad fanden, sagde Ron helt forvirret. Har du? Men hvordan? Og hvornår? Det sidste spurgte han om med bange anelser.

Det var såmænd ikke så svært, når bare man har det rigtige udstyr. Et ganske lille spionkamera, så er den tekniske side klaret, og så var det såmænd i fredags.

I fredags! næsten råbte Ron. Mener du nu lige her i sidste uge?
Det måtte bare ikke være rigtigt, for netop i fredags havde fem af perkerdrengene forlangt, at han skulle blive tilbage sammen med dem, når alle de andre var gået, og så havde de tvunget ham til at sutte dem af, og det netop i baderummet, og to af dem havde end-da bollet ham i røven. Det måtte bare ikke være med på den film, for hvad ville Mark så ikke tænke om ham, og nu, da de lige var blevet gode venner.

Jo, jo, grinede Mark, lige netop i sidste uge, og det bliver rigtig hot det her. Og bare rolig, sagde han og lagde en arm om skulderen på Ron, da han mærkede. hvor urolig han blev, bare rolig, jeg har jo set filmen før, ja, mange gange, og jeg bliver lige liderlig hver gang. Det bliver du nok også, når du nu ser det hele på film.

Og de så, hvordan Ron efterhånden blev alene i baderummet med fem perkerdrenge. På et tidspunkt havde billedet været noget tåget, dels på grund af dampen i rummet, og dels på grund af den dug, der havde sat sig på linsen, men nu, hvor alle brusere var slukket, var billedet helt klart igen.
Nu beordrede de Ron ned på knæ. Han adlød ordren uden mod-stand, og den første af perkerdrengene nærmede sin pik til Rons ansigt. Lyden var ikke god, men man kunne alligevel ud fra billedet forstå, at Ron fik besked på at begynde at slikke på den. Han gjorde det, og lidt efter havde han den i munden, mens de andre stod rundt om og gned deres nu mere eller mindre stive pikke. Engang imellem kom nogen til at stille sig sådan, at man ikke kunne se, hvordan Ron blev godt og grundigt mundkneppet af alle fem efter tur.

Åh, sukkede Mark, det er da vildt fedt, jeg bliver nødt til at lukke den ud inden den sprænger bukserne, og så lynede han ned, trak bukserne lidt ned over enden og fiskede en bræthård stang ud af trusserne.

Jarh, det hjalp, sagde han og gav den et par hug. Se bare, hvor den har sovset. Skal du ikke også have din ud? Jeg vil vædde på, at den er mindst lige så stiv og våd. Ud med den og nyd resten af filmen med en god ven i hånden, lo han.

Og, jo, det smertede i Rons pik af at være spærret inde i de snævre bukser, for han var mindst lige så stiv, som Mark, og våd i bukserne, var han også. Så han bed hovedet af al skam, eller den smule skam, han havde tilbage, lynede ned og fiskede stangen ud af fængslet.

Se bare, grinede Mark, lige, hvad jeg tænkte, lad mig lige mærke, sagde han så og tog uden videre om Rons pik med den ene hånd. Jo, den er god nok, stiv som et bræt. Helt lige som der i baderum-met, sagde han og nikkede mod computerskærmen. Jeg ved ikke, hvordan du har det med at sutte pik, men din pik synes i hvert fald at nyde det, grinede han, og gav den et par hårde tag inden han slap den.

Nu kommer det helt store finale, sagde han, pik i begge ender. Du aner ikke, hvor mange gange, jeg har sprøjtet til den scene de sid-ste dage. Det er simpelt hen så vildt frækt, så jeg måtte kunne tjene en formue på den film. Eller vi, hvis du vil være med som hovedpersonen. Og så lo han igen den latter, som hver gang afvæbnede Rons nervøsitet, og fik ham til at slappe af.
To gange blev han røvpulet, og det så godt og grundigt, at han selv sprøjtede sin sæd begge gange. De havde også god tid, de to perkerpikke, for de havde begge afleveret deres første ladning i mund og hals på Ron, så det tog hver af dem mindst ti minutter, inden de også kom i røven på ham.

I den tid havde de to drenge god tid til at tale sammen, og det var helt klart, at Mark skulle have bragt noget på det rene, og det var også helt klart, at efterhånden som Ron kom i gang med at fortælle, var det en hel lettelse endelig en gang at berette om forløbet.

Han fortalte om, hvordan han havde taget sin søster Britt med til møde i skurvognen, og om hvordan hun der var blevet gruppepulet, mens hun sukkede og stønnede af fryd og hele tiden tiggede om mere pik og mere pik. Og om hvordan Ron også til sidste havde haft sin pik først i hendes kusse og bag efter i hendes røv, mens Sadat havde bollet hende i fissen.

Og han fortalte om, hvordan han en uge senere igen var kommet ned i skurvognen, men uden sin søster, som var rejst med faren til USA. Sadat var blevet så sur over, at der ikke var nogen kusse at gå om bord i, at han havde fået Ron til dels at drikke noget sprut, dels at ryge en joint, hvad han ikke havde prøvet før. Da han var blevet godt omtåget, havde de fået ham til at strippe, og så havde først Sadat, og derefter flere af de andre perkerdrenge røvpulet ham, mens de dels tog en video af det og dels tog en masse bille-der.
De havde så vist han nogle af billederne, ikke mindst dem, hvor man tydeligt kunne se, ikke blot at det var Ron, der fik pik i røven, men også at han selv havde stivpik imens, og endda også nogle, hvor man kunne se, at han var så liderlig ved situationen, at han selv skød sin sperm. De havde så truet med at vise billederne til alle i klassen og at lægge både billeder og film på nettet, så alle, der fik adressen, kunne se dem, og, ja, det havde fået Ron til at gøre, som de sagde til ham.

Og hvordan har du det med det? Spurgte Mark. Der foregår da vist også noget i nogle af frikvartererne, ikke?

Jo, det måtte Ron indrømme, og lidt nølende indrømmede han og-så, at godt nok kunne det være lidt rigeligt, og i begyndelsen havde han også haft lyst til helt at skifte skole eller tage på efterskole, men jo, det måtte han også indrømme, for det meste kunne han godt lide det meste af det, i hvert fald fik han selv orgasme af det, sådan som man også kunne se der på filmen.

Hvordan er det, sagde Mark, har du prøvet selv at få suttet pik? Det ser ikke ud som om, vores perkervenner er dem, der sutter pik.

Næh, det måtte Ron indrømme, det gjorde de i hvert fald ikke, men prøve det, kunne han da godt tænke sig, men ...

Så lad mig være den første, sagde Mark, og tog fat om Rons pik.
Jeg er ganske god til det, grinede han, også selv om jeg ikke har helt lige så megen erfaring som dig, og så havde han lukket mun-den om Rons pikhoved.

Åhh, stønnede Ron, spændte først i hele kroppen, men slappede så af og lænede sig helt tilbage på puden.

Mark suttede videre et lille stykke tid, hvor han brugte tungen flittigt på Rons pikhoved, og Ron var helt væk i nydelse. Så tog Mark pludselig hovedet væk.

Hvad med om vi laver en 69'er? sagde han, og begyndte at ompla-cere sig, så hans pik var ud for Rons ansigt.

Ron havde været så langt borte i den nydelse, han for første gang havde prøvet, at få sin egen pik suttet så herligt, at han uden overhovedet at tænke over det, straks tog Marks pik i munden og sugede og slikkede al den presperm væk, som så rigeligt var flydt ud af Marks pikspalte.

Det gav et spjæt i Ron, da Mark havde ført sin hånd ind mellem Rons ben, og en finger havde fundet frem til hullet. Han lod først en, siden flere fingre massere hen over Røns røvlæber, som var om ikke ømme efter fredagens røvpuling i baderummet, så i hvert fald meget følsomme. Det varede da heller ikke ret længe. Før han holdt op med at sutte på Marks pik, for han var helt væk i de sidste trækninger før han spermede i Marks mund.

Nå, det kunne du lide, hvad? grinede Mark, og samtidig med, at han fjernede sig fra Rons pik, trak han sin egen ud af Rons mund uden at være kommet. Han spyttede noget af Rons sperm ud i hånden.

Du har ikke, skal du ikke også? spurgte Ron, Og Mark var helt klar over, hvad han mente.

Hvad siger du til, at jeg får lov til at komme i røven på dig i stedet for. Jeg har den bedste smørelse her, lige fra en dejlig hane, grinede han. Bare løft benene og tag fat om dem.

Ron var stadig noget omtåget efter den bedste orgasme, han kunne huske, så uden at tænke nærmere over det, løftede han fødderne op forbi hovedet og tog fat med begge arme om knæhaserne.

Mark tog det som et tydeligt "værsgo", så han begyndte straks at smøre Rons egen sperm ud over det tilbudte røvhul. Gned noget af det ind med først en finger, så en anden, og begyndte at arbejde begge fingre ind og ud nogle gange, og Ron stønnede af liderlighed.

Så er det her perkerhul vist klar til at modtage sin første hvide pik, lo han.

Åh, jahh, kom med den sukkede Ron, men du må ikke gøre nar af mig.

Gøre nar af dig, sagde Mark, mens han placerede sit pikhoved mod det nu godt indsmurte røvhul. Jeg gør da ikke nar, men har der været andet end perkerpikke herinde, og samtidig trykkede han sig frem, så hovedet gled ind gennem ringmusklen.

Ahh, stønnede Ron, åh, det er godt. Nej, jeg mener nej, der har ikke været andre før, menn , ahhh, mennn det er godt, åhhh.

Den er måske ikke lige så stor, som den største af dem i baderummet, men jeg er god til det, og jeg kan blive ved længe. Hvad siger du til det, kan du mærke forskel, og så stødte han helt i bund.

Ron stønnede igen og fremstammede så, at den var god nok, fak-tisk helt fin, kom så kør bare løs, lige så meget du kan.

Så skal du også få det, bare du ikke fortryder, og så kørte han løs, så Ron peb og stønnede, men hans pik stod som sædvanlig og lækkede presperm på hans mave.

Og det havde ikke været det rene pral, det med, at Mark var god til det og kunne blive ved længe. Ganske vist varede det kun 5 minutter, inden jan kom første gang i Rons røv, men som sagt, var det også kun første gang, og efter at han var godt varmet op af både filmen og Rons slikken og sutten.

Straks efter, at han havde trukket sig ud, fik han Ron op på alle fire, stadig på sengen, og så var han inde i ham igen. Inden han kom anden gang, lagde han sig om på ryggen, mens han trak Ron med sig, så han nu red på Marks pik, og det var hans tur til at styre bevægelserne. Netop i den stilling, gned Marks pik ekstra kraftigt hen over Rons prostata, hvilket fik ham til at komme nærmest samtidig med Marks anden udtømning i hans tarm.

Så ville Mark have Ron ud af sengen og hen over den enlige lænestol, så op at stå med hænderne støttet mod døren, mens Mark hamrede ind i ham, og de begge stønnede og peb, og til sidst ned på gulvet, hvor Ron igen trak benene helt op over hovedet, og Mark pulede ham nærmest oppefra og ned, og Ron peb at sukkede og nærmest i et væk messede: pik, giv mig pik, hårdere, hårdere, så man, hvis man altså havde overværet både dette og da Britt blev massepulet i skurvognen, ikke havde grund til at tvivle på, at de to var tvillinger.

Så endelig faldt Mark udmattet sammen oven på Ron på gulvet. Der lå de pustende og stønnende med arme om hinanden et godt stykke tid. Så rejste Mark sig og trak Ron op, og så nærmest kastede de sig over øllerne og chipsene.

Nu skal du se, sagde Mark efter et stykke tids tavshed, og han ta-stede igen på sin bærbare. Lidt feter kunne de sidde og se hele kneppescenen igen, dog sådan at Mark ind imellem såppede frem til en ny scene, og syntes Ron også at opfatte det til forskellige kameraplaceringer.

Hvad, sagde han forbavset, har du optaget det hele? Selvfølgelig grinede Mark, jeg skal da have det hele til samlingen, vi skulle jo gerne blive rige, ikke?

Men hvordan, sagde Ron, det se ud som om, der var flere, der fil-mede fra forskellige vinkler.

Det var der også, grinede Mark ikke så lidt stolt. Jeg er måske ikke så stærk til det der i skolen, men det her med skjulte optagelser, det kan jeg i hvert fald, foruden altså det med pikarbejdet. Og noget, grinede han igen, noget skal man jo leve af.

Ved du hvad, sagde Mark, efter de havde været i bad og endelig havde sat sig med lektierne, det kunne være fedt at få fingre i den video, perkerne lavede med dig i skurvognen, ja, da også den med Britt.

Jamen, hvordan, sagde Ron, den giver de da nok ikke sådan frivil-ligt fra sig,

Næh, det tænker jeg heller ikke, og en kopi vil være alt rigeligt, men hvis vi nu har noget at bytte med, eller måske true med.

Hvad tænker du på?

Jeg tænker på, at det ikke ville være så godt for dem, hvis det kom frem, at de knepper med en fyr. Det er vist ikke noget, man ser blidt på i de kredse, det kunne jo opfattes sådan, at de selv var bøsser.

Ja, du siger noget, sagde Ron. Jeg tror nu ikke, de er bøsser, men det er jo lige meget, og vi har den der film fra baderummet. Hvor man tydeligt kan se, hvem det er, der er med.

Nemlig, og det behøver jo ikke være den eneste. Du fortæller mig bare, hvor du skal på kneppeblokken næste gang, så jeg kan få tid til at anbringe lidt udstyr. Så skal du bare se. Og vi kan nok også selv have fornøjelse af at se det hele igen bag efter, lo han og tog Ron i skridtet.

Fortsættes
Kommentar