Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

TTPP-drengene 7 - Onsdag eftermiddag.

(TTPP-drengene)

Karakter: 4.1/8
Visninger: 5947

Af: kristian61.

Læs flere noveller af:
» kristian61.

Skriv til:
» kristian61
Tags: Unge, Gruppesex, Oralsex og Onani
Kap,7 onsdag eftermiddag.

Det ringede på døren og min storebror, som tilfældigt var hjemme, åbnede døren. Udenfor stod Tim, han var i sorte boardshorts, med hvide tern, og en åbenstående kortærmet skjorte. Hej sagde Tim, er Aske måske hjemme ?
Hej sagde min bror: Jeg er Sejer, Askes bror, kom ind Aske er på sit værelse og du kender sikkert vejen.
Tim gik ind i mit værelse uden at banke på, jeg havde lige været i bad for at vaske hans størknet sperm af mine lår og røv og havde derfor ikke en trævl på kroppen.
Dav sagde Tim og kiggede sulten på mig. Dav svarede jeg, kig den anden vej, du har vist fået rigeligt i dag grinede jeg.
Må jeg være fri svarede Tim, jeg delte da rundhåndet med dig bagefter - det var en slet skjult hentydning til de spermstive boxershorts der lå på gulvet.
Sejer kom brasende ind: Nu husker du at afleverer min jock igen ikke sandt brormand ? Han var vandt tll at jeg og ham selv for den sags skyld, bevægede os nøgne rundt i værelserne og gangen, så det tog han sig ikke af at se på. Han fik øje på de stive boxershorts der lå på gulvet, de kunne næsten stå af sig selv nu. Hør fortsatte Sejer: hvor mange fyre har I været om det der ? Han grinede da han så Tim blev rød i hovedet.
Sejer gik sin vej, og jeg indskød: Han er helt igennem OK som bror, vi har det rigtig godt sammen.
Tim nikkede: jeg har en lillebror sagde han, og han er 13 år og konstant liderlig i den sidste tid.
Måske du kunne få nogle "storebror tips" af Sejer, han vil sikkert gerne hjælpe hvis han kan - jeg smilede til Tim og hvortil han svarede: Det ser da ikke ud til at hans tips har virket på dig.

Jeg vendte mig mod mit skab og rodede efter mine badebukser, fandt dog ingen, åbnede derpå døren og råbte til min bror: Sejer har du nogle badebukser jeg må låne i eftermiddag ?
Sejer råbte tilbage: Nok ikke nogen du kan fylde ud, de er ikke til små tissemænd ha ha vent lige så kommer jeg.
Sejer kom ind i værelset: jeg skulle lige have barberskummet af bollerne igen, han havde kun et stort håndklæde stramt om livet. Tim slugte ham med øjnene.
Sejer rakte mig et par badebukser, hvad siger du til disse her jeg har haft dem et års tid så de skal nok passe dig også.
Du mener altså at du har en lille tissemand ? drillede jeg ham og rakte ud efter hans håndklæde - Sejer sprang behændigt baglens.
Sejer grinede: Nej selvfølgelig ikke, jeg bruger ikke disse badebukser længere.
Tim indvendte: Det var en skam. Sejer dunkede Tim i siden: Du er vist en lille gris nøjagtig som min liderlige lillebror. Tim rødmede og Sejer gik igen.
Jeg kiggede lidt på de badebukser som Sejer var kommet med, de bestod faktisk kun af 2 stykker trekantet nylon, en ganske lille til foran og en lidt større bagtil. De 2 trekanter blev holdt sammen af et hvidt bindebånd da der ikke var nogen elastik i linningen. Farven var helt lys gul, bortset fra bindebåndene. Jeg tog dem på og bandt båndene stramt, den lille mulepose foran kunne faktisk kun lige dække fra pikroden og lige under bollerne, Tim nikkede anerkendende: Dejligt sådan et par vil jeg også have mig.

Jeg trak i et par boardshorts, hvide med sorte tern, og vi cyklede til stranden.

Efter at vi havde låst cyklerne, trak vi begge to vores boardshorts af og lagde dem i vores taske.
Tim afslørede et par hvide badebukser i et meget tyndt stof. Badebukserne truede med at revne over Tims ballonballer og var i det hele taget ret små.
Jeg var på rov hos min lillebror, indrømmede Tim. Jeg nikkede anerkendende, gennem det tynde stof sås Tims pikhoved tydeligt, han gik igen med forhuden trukket tilbage. Det gav lidt uro i min lille mulepose !
Efter en kort svømmetur lå vi side om side, holdt om hinandens arm, og dovnede. Det var ulideligt varmt og de andre fra klubben viste sig ikke.
Jeg sagde til Tim: skal vi cykle hjem igen og måske dovne den lidt under et træ i haven ? Det var Tim med på, så vi fandt vores cykler og vendte hjemad.
Kommentar