Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

TTPP-drengene 8 - Senere onsdag eftermiddag.

(TTPP-drengene)

Karakter: 4.3/9
Visninger: 7025

Af: kristian61.

Læs flere noveller af:
» kristian61.

Skriv til:
» kristian61
Tags: Unge, Gruppesex, Oralsex og Onani
Kap. 8 senere onsdag eftermiddag.

Mine forældre var endnu ikke kommet hjem, og Sejer var vist heller ikke hjemme. Tim og jeg snuppede et par colaer i køleskabet og gik ind på mit værelse.
Vi vred os ud af skjorten og smed os på min seng, drak lidt cola og snakkede lidt om lidt af hvert.
Tim kyssede mig og lagde sin hånd på min ene brystvorte, den blev straks hård, hvorpå han kneb og nulrede den.
Min pik blev stenhård og jeg måtte bare have de fordømte badebukser af så pikken kunne rette sig ud. Tim pressede mig tilbage i liggende stilling hvorpå han kravlede lidt nedad og løsnede bindebåndene på mine nylon badebukser. Tim fjernede dem og smed dem på gulvet hvorpå hans læber klemte om min pik. Jeg gispede højt. Med læberne alene skubbede han min forhud helt tilbage så langt som det var muligt og fortsatte med at bevæge læberne op og ned af skaftet og pikhovedet.
Jeg jamrede og stønnede, greb efter Tims pik men kunne ikke nå. Tim havde selv trukket sine badebukser ned og fået dem smidt på gulvet og samtidig med at han blowede mig trak han energisk i sin egen pik.
Jeg havde efterhånden været liderlig i mange Timer, fra om formiddagen, så der gik ikke så længe før jeg skreg højt: Jeg får udløsning nu Tim, jeg kommer, Åh bliv ved.
Jeg kunne mærke den skoldhede sperm blive slynget ud af min pik og Tim slugte det hele og slikkede mig til sidst ren.
Jeg lå fladt på ryggen og nød afslappetheden og Tim satte sig op i sengen ved siden af mig og onanerede. Tim lagde en hånd om min nakke, jeg bøjede hovedet lidt frem og modtog hans varme udløsning. Vi lagde os i ske og nøgne som vi var tog Tim min bløde slappe pik i sin hule hånd hvorefter vi faldt i søvn.

Da vi vågnede havde Tim fortsat armen om mig og hånden beskyttende om min slatne pik, klokken var næsten 19.15 og Tim ringede hjem og undskyldte forsinkelsen og fortalte hvor han var - hans forældre syntes det var ok at være hos mig, så de blev ikke sure.
Tim lånte et par boxertights i mit skab, i stedet for de bollestrammere af nogle badebukser han var kommet i. Jeg tog også et par boxertights på og vi iførte os vores boardshorts og skjorte igen for at gå ned i køkkenet for at finde noget at spise - vi var hundesultne.
På gangen kom Sejer os i møde og stoppede mig. Hør brormand - Sejer rodede lidt rundt i mit hår, det gjorde han altid når han ikke viste hvor han skulle gøre af sine følelser. Hør brormand - jeg har været hjemme hele dagen, mere behøver jeg vist ikke at jokke rundt i det, og jeg har forsøgt at holde far og mor væk fra dit værelse. Men du kender dem de er jo ikke lige sådan at manipulere med, så de har været inde på dit værelse for en Times tid siden og jeg kan gætte mig til hvad de så.
Jeg blev højrød i ansigtet, Tim gjorde det samme.
Nu ved du det, de er lidt rundt på gulvet men det er også det hele. Til Tim sagde Sejer: Du skal ikke være nervøs eller bange vores forældre er ok.
Tak Sejer sagde jeg, og klemte hans arm, sank en klump og gik i retningen mod køkkenet - ligeså godt få det overstået tænkte jeg.

I køkkenet var far den første der så mig, han rejste sig og kom hen til mig. Vores forældre var ok, som Sejer sagde, men hvad ville der mon ske nu - jeg anede det faktisk ikke.
Min far var nået helt hen til mig, standsede op og kiggede indgående på mig, herefter omfavnede han mig meget hårdt og kyssede mig længe og intenst på halsen. Han holdt mig stadig fast, så fast at jeg havde lidt svært ved at få vejret. Efter at stå sådan en følt evighed slap han mig igen, og kyssede mig igen. Med en grødet stemme jeg ikke kendte, sagde han så: Min søn jeg elsker dig, det håber jeg at du ved, hvordan og med hvem du deler dit liv er din sag, jeg håber bare at det ikke har været på grund af frygt at du ikke har fortalt noget om dette.
Jeg rystede energisk på hovedet: Nej far, men intime ting er lidt svære at få begyndt på, det er ikke så nemt.
Mor kom hen, kyssede mig ligeledes, og sagde så: Far har ret, Aske, bare du aldrig er bange for at komme til os er resten op til dig selv, men vi er her for at hjælpe dig.
Sejer kom ind i køkkenet og omfavnede mig, det havde han aldrig gjort før, og sagde så: og jeg er her for at passer på dig brormand.

Sejer slap mig igen, og forsvandt ud i gangen, nogle sekunder senere kom han trækkende med Tim. Sejer sagde henvendt til vores forældre: Dette er Tim og hvis Aske kan lide ham så kan han ikke være så skidt en knægt vel?

Jeg røg min bror om halsen, kyssede ham, og sagde stille i hans øre: Tak - bedre bror findes ikke, jeg elsker dig.
Sejer rodede igen rundt i mit hår, hmmm måske jeg skal til at låse døren når jeg er i bad ! han smilede stort i min retning.

Der gik et par Timer med samtale, let slæbende og lidt pinlig anspændthed, men i en god atmosfære.

Tim indskød: Tak for at være så venlige mod mig, det giver mig mod til at få samtalen overstået med mine forældre.
Min far svarede ham: jeg forstår at det heller ikke er nemt for jer, og at Aske holder af dig forstår jeg egentlig godt, du er en OK fyr og det er jo ikke din skyld at Aske er mere interesseret i dig end i piger.
Hvis vi kan hjælpe dig med dine forældre, så lad dem få en snak med Sejer, eller også gerne med os.

Tim rejste sig, gav hånd, og cyklede hjemad - med hjertet oppe i halsen.
Kommentar