Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

TTPP-drengene 6 - Onsdag i skolen.

(TTPP-drengene)

Karakter: 4.4/9
Visninger: 6562

Af: kristian61.

Læs flere noveller af:
» kristian61.

Skriv til:
» kristian61
Tags: Unge, Gruppesex, Oralsex, Onani og Skolesex
kap. 6 onsdag i skolen.

Anden time, sport, den eneste der kommenterede Tims nye buksefrisure var Tau. Han smilede til os og sagde: to sjæle, en barbermaskin ! Nå det er vist ikke helt sådan ordsproget er men hva.

Skoledagen slæbte sig afsted, i 3. Time skulle vi have historie. Det var virkelig kedeligt fordi læren ville gennemgå det stof som vi skulle have læst til Timen. Ikke mange af os havde overhovedet læst stoffet, og læren spurgte forgæves den ene snart den anden.
Tim havde sat sig ved siden af mig og vi viskede stille til hinanden, jeg havde min ene hånd på Tims lår og det virkede ikke som om han havde noget i mod det. Jeg stak min hånd ned i hans bukselomme. "Slemme Aske" hviskede Tim, men fandt sig i det ellers.
I det samme sagde læreren højt: Det kan være Tim vil fortsætte herfra. Tim kiggede forvirret op. Læreren fortsatte: Tim vil du læse kapitlet højt for os. Pyh redet på målstregen, Tim startede med at læse op af bogen.
Med min ene hånd i Tims bukselomme begyndte jeg at kæle lidt for Tims lår og fandt snart ud af at lommen faktisk var ret stor. Jeg flyttede hånden lidt og fandt hvad jeg forventede: Tims endnu slappe pik ligge på venstre lår - han havde igen løse boxershorts på - måske mine - tænkte jeg og blev lidt liderlig ved tanken.
Da min hånd lukkede sig om Tims pik, læste han en hel linje i bogen forkert. Læreren rette ham og bad ham koncentrere sig lidt bedre.
Jeg skal gøre mit bedste lovede Tim. Piller og Paw havde fået øje på mine aktiviteter, de sad ved bordet ved siden af os, og de var helt blårøde i ansigterne af undertrygt latter.
Jeg begyndte at klemme og massere Tims pik, han blev hård kunne jeg mærke og jeg fortsatte.
Læreren spurgte Tim om noget, og han svarede: Kong Valdemar blev føøøøøøødt iiiiiiii 1999 - tror jeg - Tim sukkede og øjnene var sløret.
Læreren skændte nu på Tim: Koncentrer dig dog lidt - vrøvlehoved.
Tim smilede sagligt: jeg gør mit absolut bedste uuuuuuuuuunder omstændighederne.
Paw og Piller knækkede sammen, men sagde ikke en lyd.
Læreren var nu træt af Tims vrøvl og spurgte nu ud i klassen: Hvad sagde kong Valdemar så ved det historiske møde?
Tim gurglede nogle lyde og stammede: jeg koooooo - ufffff.
Jeg mærkede de ryk det gav i hans pik da han fik udløsning - i sine underbukser midt i klassen.

I det samme ringede klokken og Timen var slut. Tim tog et godt tag i nakken på mig og sagde: Du kommer med mig. Sammen gik vi i retningen i mod toiletterne.
Ankommet til en af kabinerne sagde Tim: Du er en rigtig grim lille gris ved du godt det ? Men du er sgu bare dejlig. Tim pressede mig op ad kabinens væg og bundsnavede mig på det hæftigste.
Tim trak sig væk fra mig og kommanderede påtaget strengt: af med bukserne og underhylerne.
Tim gik i gang med at afklæde sig selv, jeg var naturligvis lydig og gjorde straks det samme - regnede egentlig med at få et blow-job som en slags belønning.
Tim brugte sine boxershorts til at tørre sig med og fik efterhånden fjernet al spermen der klistrede sig til hans pik og lår.
Giv mig så dine underhylere forlangte han. Jeg havde faktisk ingen på, kun en blå jock som jeg havde hentet i min brors skab til morgen, det var jo sommer. Tim tog min jock på og derefter sine baggypants. Tim fortsatte: og her er så din belønning - han smilede skævt, og rakte mig sine gennemsølede boxershorts. Tag dem på kommanderede han, du er jo glad for min sperm, ikke sandt.
Jeg fik ståpik og tog Tims spermvåde boxershorts på. Sammen forlod vi toiletterne og gik til næste Time. Nu var det min tur til at miste koncentrationen - jeg var liderlig som bare fanden og en stenhård ståpik resten af skoledagen, min pik klaskede rundt i store sperm våde områder i de boxershorts jeg havde på. men Tim rørte mig ikke.
Kommentar