Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

TTPP-drengene 5 - Tirsdag aften.

(TTPP-drengene)

Karakter: 4.7/9
Visninger: 7738

Af: kristian61.

Læs flere noveller af:
» kristian61.

Skriv til:
» kristian61
Tags: Unge, Gruppesex, Oralsex og Onani
Kap. 5 tirsdag aften.

Da jeg kom hjem var klokken efterhånden 19.30 og der lå en seddel fra mine forældre på køkkenbordet. "Vi er hos mormor, kommer sent hjem, bestil dig en pizza"

Fedt ! ingen hjemme, mine forældre og storebror ville først komme sendt hjem, det gjorde de altid når de var på besøg hos mormor.

Jeg sendte en SMS til Tim: Hvad siger du til pizza og ingen forældre ?
Svaret kom straks: Er undervejs, kan hente pizza.

Jeg skyndte mig i bad, og 15 minutter senere da jeg kun lige var nået til et par løse boxershorts ringede det på døren. Tim stod med pizzaen.
Jeg var ligeglad og åbnede døren sådan, Hej Tim kom indenfor.
Tim kiggede på mig og sagde så: hej selv - fede boxers.
Jeg kiggede lidt bøvet på ham, Tim smilede og løftede sin t-shirt op. Hans boxershorts stak ovenover linningen på hans shorts, han havde nøjagtigt de samme løse boxers på som jeg.
God smag sagde vi begge, og gik ind på mit værelse.
Jeg kastede mig over pizzakassen, og Tim smed t-shirt, shorts og sko og begyndte nu også at skovle pizza indenbords.
Der gik ikke mange minutter og pizzaen var forsvundet, mætte lå vi på min seng og kiggede, kun halvvejs interesseret, på det tændte TV.
Tim kiggede på mig, og med et skævt smil, sagde han: skal vi bytte boxershorts ?
Jeg kiggede lidt forvirret på ham og sagde så: De er jo ens, men joh det kan vi da godt, hvorpå vi begge trak shortsene af og gav dem til hinanden.
Jeg skulle til at stikke fødderne i Tims boxers og trække dem op, idet Tim sagde: Jeg sagde bare "bytte" jeg sagde ikke noget om at tage dem på, han smilede skævt igen.
Nu faldt tiøren vi lå nu begge nøgne ved siden af hinanden, og Tim lagde sig på siden om imod mig og kiggede bare, men sagde ikke mere. Jeg lagde mig også på siden, tæt med Tim, og var ligeledes stum. Tim lagde sin arm over på min hofte og begyndte at stryge sin hånd op og ned af min side.
Han flyttede hånden op til brystet og strøg over mine brystvorter som øjeblikkelig blev stive, og jeg fik fed på. Jeg var alt for optaget af at nyde hans berøringer til at gøre gengæld, men mærkede at han nu flyttede sin hånd ned og begyndte at stryge let henover huden lige over pik roden.
Tim sagde: du er dejlig blød at røre ved her.
Jeg flyttede min hånd ned på samme sted hos Tim, lige over pik roden, og sagde så: Din urskov kradser lidt. Tim havde nu en lille erektion, han tog min hånd og flyttede den om på hans pik, hvorpå han sagde: Sammenligningen falder vist ud til din fordel, du er lækker at røre ved.

Jeg rejste lidt op og sagde så til Tim: Det kan der snart gøres noget ved ! herefter hentede jeg en elektrisk trimmer, en skraber, og noget barber gel.

Tim kigge op: hvad har du gang i, vil du kronrage mig ? Hvad tror du de siger i skolen, til sport ?
Jeg vil selvfølgelig kun gøre hvad du giver mig lov til, men jeg bliver da aldrig drillet i skolen og jeg har været glatbarberet altid. svarede jeg.
I mellemtiden var Tim blevet stenhård, han lå og kørte forhuden lidt frem og tilbage nogle gange, og svarede så til sidst: Ja gør det, det vil være fedt at ligge på stranden sammen med dig sådan.
Som sagt så gjort, jeg trimmede først alt det lange hår af, Tim fulgte med og holdt sin pik så den ikke var i vejen for mig. Han kunne nu ane hvordan det var, og hans blik blev mere og mere sløret af liderlighed.
Jeg smurte et godt lag gel ud over det hele og begyndte at skrabe forsigtigt, først med hårene og til sidst mod hårene. Bollerne fik samme tur.
Jeg bad Tim om at bøje benene op i mod sig, og holde dem der. Tim indskød: hvad vil du nu ?
Jeg fjerner hårene fra bollerne og om i røven, det er det lækreste du kan forestille dig slap du bare af, jeg smurte godt med gel på mellemkødet og i og på røven og gav området samme tur.
Herefter vaskede jeg forsigtigt resten af gelen af med nogle fugtige klude, og smurte ham godt ind i noget parfume fri creme.
Tim åndede tungere nu, og hans ene hånd gik på opdagelse på sin egen krop på de nybarberede steder. Jeg fik en klar fornemmelse af at han nød at røre ved sig selv.
Jeg bad igen Tim om at bøje benene op, så jeg kunne creme mellemkødet og røven ind. Tim adlød villigt og jeg smurte creme på. Da jeg nærmede mig hans hul stønnede han svagt igen, jeg kom mere creme på fingrene og gjorde mig ekstra umage med dette område og Tim kunne lidt det det var hørligt på hans åndedræt.
Jeg stak forsigtig en godt fedtet finger ind i Tims bløde indre. Tim blev lidt urolig og stønnede højere.
Efter en kort massage stak jeg endnu en finger ind, og kort efter endnu en. Med min frie hånd greb jeg om Tims stenhårde pik og trak forsigtigt forhuden tilbage, bøjede mig lidt frem og tog ham i munden.
Tim sukkede dybt og klemte hård om sine brystvorter og nulrede dem.
Tim lå på ryggen med vidt spredte ben, jeg slikkede og suttede det bedste jeg kunne og Tim stønnede højt.
Aske ! sagde Tim, Aske ! jeg vil gerne mærke dig rigtigt stik din pik ind !
Jeg satte mig tilrette og bøjede mig lidt fremad, løftede Tims ben op på mine skuldre og trængte langsomt ind i Tims hede stramme hul.
Tim stønnede: Jahhhh. Jeg stønnede også højt. Tim fandt mine brystvorter og klemte dem hård, der gik et elektrisk stød igennem mig, Tim udbrød jeg: fortsæt !
I lange seje stød bollede jeg Tim og han nød det. Et sidste elektrisk stød gik igennem mig, dette føltes hele vejen ned til spidsten af min pik - og jeg sprøjtede min ladning sperm op i Tim.
Jeg kollapsede efter denne uvante præstation, trak mig ud af Tim, kravlede op på siden af ham og kyssede ham. Tim sagde: læg dig ned og hvil lidt.
Jeg lagde mig med ryggen til Tim, og sagde så: Knep mig Tim !
Tim smurte sin endnu stålstive pik ind i noget af cremen og lagde sig bag ved mig. Jeg kunne mærke hans pik hoved finde vej i mod mit hul. Tim pressede lidt på og jeg gav lidt efter. Tim pressede hårdere og sammen med en snert af smerte gled han ind. Vi lå i ske og Tim bollede mig forsigtigt, han kælede for min pikrod og mellemkød. Jeg tog hans hånd og flettede mine fingre med hans - efter en kort tid bed han mig i nakken og gryntede dybt - Tim fik orgasme.
Dette var første gang jeg havde været sammen med en fyr, også for Tim viste det sig, og det var det fedeste ved det.

Sammen gik vi ud under bruseren og fik tømt diverse efterladenskaber ud. Tim blev cremet ind igen, ikke så meget som første gang men nok til at holde lidt ro i hans barberede områder.

Vi stod i badeværelset og så os i spejlet, side om side, 2 nyforelskede knægte, 2 udkørte skaldede pikke.
Kommentar