Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

TTPP-drengene 4 - Tirsdag eftermiddag.

(TTPP-drengene)

Karakter: 4.3/9
Visninger: 7776

Af: kristian61.

Læs flere noveller af:
» kristian61.

Skriv til:
» kristian61
Tags: Unge, Gruppesex, Oralsex og Onani
Kap.4 Tirsdag eftermiddag.

Klokken var 15.10 og jeg stressede hen af stranden for at nå til bunker nr. 6. Jeg var den første som ankom, jeg trak t-shirten af og smed den på min taske. Jeg havde endda nået en tur i sportsforretningen for at købe et par svømmetights mage til de 4 andre. Jeg havde valgt tightsene i sort og var spændt på at se om de 4 ville lægge mærke til mit køb. Jeg lagde mig tilrette på mit håndklæde og var egentlig godt tilfreds med verden som den var.

De 4 kom få minutter efter, og jeg indkasserede nogle positive kommentarer for min sublime smag i svømmetights. Tim kunne ikke få øjnene fra min bule foran, han tilføjede så: jeg håber vi bruger samme størrelse så kan vi jo bytte en gang i mellem. De 3 andre udvekslede blikke og smilede blot.

Elias kom luntende kl. 15.30 Han så ikke værst ud i sine røde boardshorts og den hvide tank-top. Elias var kraftig men ikke chubby han var bare kraftig - på en lidt sexet måde, der var lidt pittbull over ham, måske på grund af de smalle øjne og den army-cut hans hår havde været underkastet.
Tau vinkede til ham og han rettede kursen ind mod os. Hej sagde han blot, lidt genert, viste ikke at der var flere her. Tau sagde: Hej selv, vi er alle venner med hinanden og præsenterede os en efter en.

Vi småsludrede lidt, og jeg forslog at vi skulle i vandet. Det var de alle med på, og Piller, Paw, Tim og jeg trak vores tights af og løb ned i retningen mod vandet.

Vil du med Elias ? spurgte Tau.
Det ville Elias godt, og han rejste sig op og trak sin tank-top af. I det han gjorde det trak Tau sine blå tights ned og smed dem hen over sin taske. Da Elias fik tank-topen krænget over hovedet fik hans ansigt en let lyserød kulør.
Kom bare sagde Tau, inden han nåede at sige noget, der er ingen mennesker på stranden og det er lækkert at bade nøgen. Tau gik roligt i retning i mod vandet, og håbede i sit stille sind at Elias ville følge trop uden boardshorts.
Da Tau nåede vandkanten vendte han sig om for at se efter Elias. Nøgen og lækker var han på vej ned til Tau. Han var stadig lidt rød i ansigtet.

Jeg kiggede ned af ham, Pittbull passer egentlig meget godt. Elias havde en tynd brunlig behåring fra skulderen og ned til pikken, hmmm ikke så dumt tænkte jeg og kiggede lidt igen. Pikken var ret kort men meget fed og lå ovenpå en kæmpe nosserpose. På grund af de store nosser og pikkens længde pegede den lige fremad, og lignede en rødlig fed spegepølse - en spegepølse med et stort blottet pikhoved.
Jeg måtte skyndsomst ned i vandet for at skjule min erektion, for godt nok var der jo paragraf nr. 1 men jeg ville jo ikke skræmme livet af fyren.

Elias og Tau svømmede rundt i godt og vel en halv Times tid, hvorefter Tau spurgte ham om vi skulle tage en pause. Vi kunne jo sagtens nå endnu en svømmetur hvis han gad.

Da vi nåede vandet i knæ dybde rejste jeg mig op for at gå det sidste stykke. Jeg havde stadig en voldsom erektion, men den kunne jeg dog bortforklare om nødvendigt.
Elias kiggede over på mig, og rejste sig også op. Elias havde ligeledes erektion. Hans pik var blevet en hel del tykkere, og den var ret fed i forvejen, men ikke ret meget længere. Jeg tror den var cirka på en i alt 11 cm. hans blottede pikhoved var mørklilla. Pikken var så tung at den fortsat lå hen over den store bollerpose og pegede næsten faretruende fremad. Elias pikbehåring var trimmet ned til ens længde på hele kroppen så der var frit udsyn til hele roden.

Henvendt til Elias sagde Tau: Paragraf nr. 1 Der er absolut intet og ingenting galt med en stiv pik, sådan en har vi alle af og til.

Elias smilede og nikkede.
Sammen gik vi nøgne op af vandet og i retning i mod bunkeren.

Vov for en allerhelvedes fed pik du har. Piller dunkede Elias venskabeligt på skulderen.
Tau vendte sig imod Elias og sagde: Den pik må jeg da se nærmere på, og løftede og følte på den. Hvor er din forhud blevet af ? fortsatte han.
Elias var lidt genert nu, men svarede: den røg af for et års tid siden, Lynlåse kan være noget djævelskab.
Alle lo højt og Tim tilføjede: Lucky you.
Paw nærmede sig, også han havde blikket rettet mod Elias pik. Paw gik på knæ, og slugte Elias pikhoved i et snuptag. Han bearbejdede det lidt med tungen og rejste sig så. Elias fik et sløret blik.
Det er sgu kun lige at jeg kan tage den pik, indvendte Paw. Piller mente at Paw bare skulle koncentrerer sig om hans pik, det ville være nok. Paw havde ingen indvendinger.

Alle satte sig og Tim forklarede Elias hvad meningen med det hele var, og hvad klubben måske kunne hjælpe ham med.
Elias takkede og forklarede så at han gerne ville holde kontakten med klubben.

Elias fortsatte: ja jeg ved jo nu hvad paragraf nr. 1 går ud på, så jeg er spændt på at høre hvad de andre paragrafer indeholder.

Tau bøjede sig ind over Elias, og sagde: Dette her er der ingen paragraffer for, det er altid tillad. Han tog om Elias fede drengepik og tog det mørklilla pikhoved i munden.

De andre tog deres tights på igen, og slentrede hjemad, overlod Tau og Elias til deres egne fornøjelser.
Kommentar