Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

TTPP-drengene 3 - Mandag i skolen og efter.

(TTPP-drengene)

Karakter: 4.1/8
Visninger: 6881

Af: kristian61.

Læs flere noveller af:
» kristian61.

Skriv til:
» kristian61
Tags: Unge, Gruppesex, Oralsex, Onani og Skolesex
Kap.3 Mandag i skolen og efter.

Jeg mødte de 4 TTPPer i skolegården, de var iført en hvid t-shirt med påskriften TTPP.
Jeg kunne svagt ane Paw's ring under det tynde stof.
Paw havde nogle lækre store mørke brystvorter, det huskede jeg.
Jeg rakte hånden frem og gennem stoffet trak jeg i hans ring - måske du kunne hænge dine barbergrejer i den der, så behøver du ikke alt det pels i bukserne ! drillede jeg ham. Paw slog ud efter min mave, og de 3 andre grinede løs.

Det ringede ind til første Time.

Efter skole modtog jeg igen en SMS fra Tau, beskeden lød: ved busstoppestedet, brug lækker deo og lidt afslørende pænt tøj. i aften kl. 20.

Jeg kunne næsten ikke vente til det blev aften. efter aftensmad gik jeg i bad, øste mig til i en masse deo-spray. Jeg tog et par hvide Diesel tights på.
Fandt et par sorte baggy jeans og en hvid skjorte som jeg kun knappede i midten.
Kl. 19-55 stod jeg ved busstoppestedet og ventede.
De 4 kom kort efter, ligeledes chinet godt op.

Tim lagde for: Vi har bemærket en stille og forskræmt fyr og har nu tænkt os at finde ud af om han ønsker vores hjælp eller kontakt. Fyren hedder Elias og han arbejder om aftenen med at ryde bordene på en udendørs cafe.
Planen er simpel, vi sætter os ved forskellige borde og forsøger at gøre han interesseret i en samtale. I løbet af samtalen finder vi så ud af om han bare er genert, eller om han har nogle fyr/fyr problemer han gerne vil tale om.

Ankommet til cafe'en udpegede Tim fyren Elias for os andre. Elias var jævnaldrene med os, var i rimelig god foderstand, uden dog at være fed. Hans øjne så lidt forskræmt nedad. Vi satte os ved forskellige borde, Paw og Piller sad sammen og agerede par, Tim og Tau sad hver for sig, ligesom jeg selv gjorde.

Efter en Times tid, havde vi skyllet en del cafelate og cola ned, så bordene var ved at være godt fyldt op. Nu måtte Elias da snart skulle rydde op.

Jeg så ham komme, Elias startede med de fjerneste borde og arbejde sig stødt hen i vores retning. Jeg knappede min skjorte helt op, så det store røde Diesel-mærke kunne ses over bukselinningen.
Elias gik udenom mit bord kiggede bare forskrækket på mig og skyndte sig videre til næste bord hvor Tau sad, han sad i en rød tank-top som sad som støbt på ham, hans stive brystvorter stak lige frem i stoffet. Henvendt til Elias sagde Tau: jeg tror jeg har solskoldet mine boller i weekenden på stranden. Det svider som bare fanden.
Elias nikkede forstående: ja det kan måske ske når man er ved stranden nøgen.
Og det bryder du dig måske ikke så meget om ? spurgte Tau Elias.
Æh joh måske, men det kunne jo være lidt flovt, så jeg ved ikke helt stammede han. Tau indvendte: Du er sgu da en flot fyr, så hvorfor ikke ? Jeg ville i hvert fald gerne tage til stranden med dig og risikere at skolde bollerne, fortsatte han.
Vilde du det ? Elias var nu mere interesseret, Nå ja frisk luft er jo sundt, men jeg må videre i mit arbejde. Hans forklæde kunne ikke længere skjule hans erektion og det var han klar over.

Jeg er ved den 6. tyskerbunker ved stranden i morgen efter kl. 15 sagde Tau, hvis du vil have frisk luft.

Elias nikkede og gik sin vej.

TTPP gruppen rejste sig også og slentrede af sted, jeg fulgte efter og indhentede dem inden busstoppestedet. Piller brast i latter: Mage til løgnhals - solskoldede boller - du er sgu cool nok. Piller dunkede Tau i ryggen og fortsatte så: Jeg tror missionen er fuldført, lad os mødes i morgen efter kl. 15.
Kommentar

Navn:cosmocratic
Dato:16/05 2012
Du skriver rigtig godt Kristian ...bare kom med mere :P