Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

TTPP-drengene 2 - Søndag eftermiddag:

(TTPP-drengene)

Karakter: 4.4/7
Visninger: 7065

Af: kristian61.

Læs flere noveller af:
» kristian61.

Skriv til:
» kristian61
Tags: Unge, Gruppesex, Oralsex og Onani
kap,2 Søndag eftermiddag:

Jeg vågnede kl. 14 og gik i bad. Mine forældre så lidt undrende på mig det lignede mig ikke at sove det meste af dagen væk. De sagde dog ikke noget.
Det var stadig meget varmt, og jeg besluttede mig for at hoppe i et par løse løbeshorts i sort mesh, og en rød t-shirt. Shortsene var meget luftige og kunne bruges både til cykelturen og evt. til at bade i, hvis det var stemning for det.
Jeg pakkede en lille rygsæk med div. sodavand, kiks og et håndklæde.
På vej ud af døren råbte jeg til mine forældre at jeg ville mødes, på stranden, med nogle klassekammerater og at jeg måske kom forsendt til aftensmad.

Efter en varm cykeltur ankom jeg til stranden, låste cyklen, og trak t-shirten af. Nu var det så om at finde den rigtige tyskerbunker, men jeg gættede på at de 4 nok ville holde øje med mig.
Jeg travede løs i sandet og sveden fik mine shorts til at klæbe sig til kroppen, det sorte mesh var gennemblødt og så at sige gennemsigtigt. Det lagde jeg dog ikke sådan mærke til, idet jeg var alt for opsat på at møde de 4 fyre igen.

Her var den 6, tyskerbunker, spændt gik jeg nærmere og fik øje på 4 drenge der sad lænet op af bunkerens skyggeside, og det var dem.
TTPP. De havde endnu ikke fået øje på mig så jeg havde lidt tid til at betragte dem. De havde alle 4 det samme mærke svømme-tights på. Flotte storternede i hver sin farve. Tim var i gule, Tau i blå, Paw i grønne og piller i røde tights, med store hvide tern.

Paw kiggede op, Hej Aske !
Jeg smilede og sagde hej i skiderikker !

De kiggede alle 4 bedrøvet på mig og sagde ligesom i kor: Åh vi er da meget søde.

Tau indskød, med et blik på mine gennemblødte shorts: Nå du flager ikke engang i dagens anledning ?

De 3 andre krummede sig og hulkede af grin.

Derfor: I er nogle skiderikker ! sagde jeg med et skævt smil. Lad mig så få en forklaring inden jeg ringer til de flinke betjente fra i morges.

Tau svarede: ja de var faktisk helt OK, og humor havde de da også.

Jeg stirrede på Tau: så du det ?
Ja da svarede han, du var på intet tidspunkt alene, jeg passede på dig.

Tau halede sin taske hen til sig og tog nogle store fotoark ud. Her er så beviset fortsatte han og rakte mig arkene. Jeg så på dem, et efter et.
Det første billede viste mig siddende på parkbænken med en breezer i hånden.
Det næste billede viste mig sidde og sove, stadig påklædt.
Det tredje billede viste mig uden t-shirt og armene tapet fast til bænken.
Det fjerde billede viste mig uden en trævl og benene tapet fast til bænken.
Det sidste billede viste mig i samme positur, med et close-up på min pik. Der sås en hånd der hold om pikken og fremviste dannebrog flaget.

Hvem tilhører den hånd ? spørger jeg lidt mat.
Det fik jeg fornøjelsen af svarede Tim, du er lækker at røre ved.

Tim overtog nu ordet: Vi er ikke onde, Vi har en klub som vi kalder for BOLLETØMMERKLUBBEN. formålet er at få bollerne tømt, og ikke nødvendigvis vores egne. Vi taler lige ud af posen om det at kunne lide fyre og hvad det betyder for en at springe-ud.
Vi holder øjne og øre åbne for at se om der er nogen i vores nærhed der måske trænger til at snakke eller måske bare er i tvivl om sine sexuelle lyster. Og naturligvis ved gensidig begejstring også gensidige fornøjelser. Lyder det indviklet. ?
Vi gør det i al ubemærkethed, fordi vi tror at vi derved vil kunne hjælpe nogle som ellers ikke vil søge kontakt og vi afslører aldrig hvem vi snakker med.

Og hvad har det så med dette at gøre ? jeg blafrede lidt med fotoarkene. Tim smilede sit skæve smil: Ingenting svarede han, Det var en lille joke - som jeg virkelig nød meget.

Jeg vil tilråde dig en let søvn fremover sagde jeg lidt gnavent. Men at Tim viste interesse i mig var et stort "plaster" på min stolthed.

Paw indskød: Drenge vi skal i vandet det er for varmt dette her.
Alle rejste sig op trak T-shirten over hovedet og trak bade tightsene af.
Paw og Piller afslørede hver en sølvring i venstre brystvorte, ringene var tykke og med en kugle.
Hæst sagde jeg bare: vov det må gøre nas.

Paw indskød: Vi er ringforlovet - ha ha - Vi har selv sat dem i, det er lidt fedt og folk kigger lidt efter os på stranden og sådan. De 4 løb ned til vandet.

Jeg kunne mærke at jeg igen var ved at få fed på og skyndte mig at sætte mig ned igen.

Jeg var tilbage med min halv fede i mine shorts og kiggede efter dem.
Tim kom tilbage til mig og sagde: paragraf nr. 1 Der er ikke nogen sinde noget galt i at have en stiv pik. Smid shortsene og vær dig selv - kom bare.
Jeg kiggede på Tim og han var ikke spor genert over sin halv stive pik, han stod og betragtede mig samtidig med at han trak sin forhud helt tilbage. Tim betragtede mig og smilede lidt igen.

Jeg spurgte lidt henkastet: er det der så paragraf nr. 2 Leg med forhuden ?

Tim smilede til mig: noget i den retning svarede han blot og lagde armen om skulderen på mig. Nøgne gik vi ned i vandet til de andre.

Efter en svømmetur, hvor Tim var ved min side hele tiden, begyndte så den sædvanlige brydekamp som jeg havde været vidne til så mange gange i gymnastiklokalets bruseafdeling.
Brydningen fortsatte og igen så jeg hvordan deres forskellige pikke skiftevis blev stemhårde og derefter slappe igen.
Tim og jeg flød lidt rundt i vandet, og lod os ikke trække med i kampene. Efter en Times tid gik vi alle 5 op af vandet og lagde os tilrette ved tyskerbunkeren igen.

De 3 pjattehoveder Tau, Paw og Piller lå ved siden af hinanden og smådrillede hinanden ved at hive i sidemandens pikhår - AU lød der fra den ene snart den anden.

Tim fulgte med og grinede bare, han kiggede skiftevis på mig og skiftevis på de andre 3.
Jeg havde siden jeg kunne få hår omkring pikken barberet dem af, så hvis Tim havde tanker om at drille mig så ville han da få lidt svært ved at gøre det samme.
Jeg kiggede ned af Tim, han var en flot fyr, men han havde en voldsom urskov mellem benene. Hans behåring var meget tæt og en fin stribe hår førte hele vejen op til navlen.

Jeg rakte hånden over til Tims nossehår og trak til. Han hylede op AU !
Tim kastede sig over mig, fast besluttet på at gøre gengæld.
Snydt ! udbrød jeg der er ikke noget at rive i ha ha.

Jeg skal lære dig, grinede Tim og satte sig over skrævs på min brystkasse.
Tims pik lagde sig på min hage og han blev roligt siddende. Hvad vil du nu gøre, Aske ?
Jeg svarede så: jeg kunne jo bede om nåde - hvorefter jeg stak min tunge ned på Tims blotlagte pikhoved. Med tungen mærkede jeg at Tims pik blev større og jeg havde ikke så svært ved at nå den.
Nåde skal du få, svarede Tim med grødet stemme og flyttede sit pikhoved hen over mine læber.
Jeg begyndte at slikke pikhovedet som om det var en softice.

Mit blik søgte efter de 3 andre, der var blevet stille rundt omkring os, jeg så Paw i gang med at slikke Piller på bollerne.

Jeg rakte ned for at få fat i min egen pik som nu føltes som om den kunne sprænges hvert øjeblik. Min hånd blev fjernet, og jeg så hårtoppen af Tau som bøjede sig ned for at sluge min pik, Tau var god til at sutte pik.

Tim løftede sig lidt op fra mig for at kunne få sin pik længere ind i munden på mig, og jeg åbnede villigt munden og tog i mod.

Det var rålækkert at mærke pikken blive behandlet samtidig med at have en dejlig pik i munden, jeg kiggede igen op af Tim, min hånd fandt hans røvballer som jeg begyndte at kæle for. Tim stønnede og bøjede overkroppen endnu mere ned i mod mig.
Jeg fandt Tims bløde hul og stak forsigtigt en finger ind. Tim gjorde ingen modstand og sukkede dybt.
Efter at have masseret hans hul lidt stak jeg endnu en finger ind, Tim sukkede igen og jeg mærkede hvordan hans pikhoved svulmede lidt mere i munden på mig.
Jeg mærkede nu at min egen udløsning snart ville komme, og jeg stak endnu en finger ind i Tims bløde indre, han stønnede nu højt og jeg kunne smage den salte smag af presperm.
Jeg skød min ladning af - lige i munden på Tau som sugede det bedste han havde lært, Tim kom lige efter og sammen med nogle voldsomme ryk i pik og underkrop smed han en ladning utrolig fed og varm sperm lige ned i halsen på mig. Tim ligefrem klynkede lidt af liderlighed.

Tau og Paw lagde sig i en 69'er og suttede den af på hinanden. Efter adskillige minutter var også de godt udkørte og tømte.

En kort tid lå vi alle 5 veltilpasse og med udmattede slappe pikke hvorefter vi gik ned i vandet for at vaske spermen og sveden af kroppen.

Tim var igen ved min side, og stille så de andre ikke kunne høre det sagde han: Det var dejligt, det er der aldrig før nogen der har fået lov til ved mig.

Jeg gættede på at han mente at fingerkneppe ham, jeg smilte bare og sagde: Jeg kan godt holde på en hemmelighed hvis du vil.

Dagen var omme og de 4 iførte sig deres ens tights og vi cyklede hjemad.
Kommentar