Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

TTPP-drengene

Karakter: 4.1/10
Visninger: 8352

Af: kristian61.

Læs flere noveller af:
» kristian61.

Skriv til:
» kristian61
Tags: Unge, Gruppesex, Oralsex og Onani
En pladderromantisk comming-out novelle (I love it - som Ole Henriksen siger)

Det var frikvarter og som sædvanligt sad Tim, Tau, Paw og Piller lidt afsides og snakkede og grinede sammen. Det var sommer 1999 og vi var alle omkring 15, på vej mod de 16.
De 4 holdt altid sammen, de blandede ikke de andre fra klassen ind i deres fællesskab og var dermed automatisk lidt spændende.
Jeg havde i nogen tid forsøgt at komme lidt mere på talefod med dem, fordi jeg ville gerne være del af deres fællesskab, og så dernæst syntes jeg at Tim var lidt lækker.

De lignede hinanden en del af højde og drøjde, men efter første gangs sportsundervisning stod det alle drengene, fra klasse, klart hvorfor Piller blev kaldt Piller. Han hed egentlig Niels, forskellen fra ham til de andre var at hans pik mindst var dobbelt så lang og dobbelt så livlig.

Timen efter skulle vi netop til sport.

Efter Timen gik Piller, som alle andre, gerne i bad og han var bedøvende ligeglad med de misundelige blikke der kom fra alle andre i klassen. Piller var konstant liderlig og det rørte ham ikke det fjerneste, han gik frisk og frejdigt, splitternøgen igennem omklædningsrummet og ind til bruserne, med sin halvstive pik daskende fra side til side.
Inde i bruserummet stod de 4 så og pjattede og grinede, slog ud efter Pillers halvstive pik, og lavede små brydekampe.
En del fra klassen forsvandt skyndsomt de skulle ikke have noget af at komme i nærkontakt med de 4 fyre, og da slet ikke splitternøgen og fedtet af badesæbe.
Jeg stod som oftest og iagttog de 4 fyres leg, lagde mærke til hvordan de skiftevis fik erektion og hvordan den faldt igen, så hvordan de fik anbragt deres hænder på modstanderens inderlår, boller eller røv.
Jeg stod under en bruser et stykke væk, og betragtede dem åbenlyst, faktisk havde jeg ikke lagt mærke til at jeg stod med et ordentligt jern på, og tilmed med front lige imod de 4 fyre.
Alle andre fra klassen var nu gået, det havde jeg bare ikke lagt mærke til, og med et fik jeg øjenkontakt med Tim. Tim stirrede på mig, så op og ned af mig, og kom roligt i min retning. Jeg blev lidt nervøs, men var samtidig vildt optændt på denne pludselige interesse fra en af de 4.
Tim stod nu foran mig, vi var lige høje, og han stirrede mig fortsat lige ind i øjnene som om han ville se om jeg var bange, det var jeg ikke.
Han rakte ud og tog om min stive pik, først her blev jeg klar over at jeg faktisk stod og fremviste hele min stive pragt. Tim sagde: søger du om at komme med i vores klub, eller leger du bare lidt med dig selv ?
Den varme der kom fra Tims hånd, gjorde min pik endnu stivere, og jeg nød det faktisk. Lidt stakåndet spurgte jeg så: Hvad for en klub, hvad laver I der ?

De 3 andre var nu også kommet hen til mig, og dannede en kreds om mig. Jeg følte en hånd på min røv.

Jo ser du, fortsatte Tim: Vi har en klub for drenge, kun for drenge og vi hygger os sammen og snakker om sex.

Altså ? spurgte Tim igen, vil du være med ?

Ja svarede jeg, hvis I vil have mig med i klubben.

Det vil vi, svarede Tau: vi har holdt lidt udkig efter dig et stykke tid.

Tim stod stadig med min pik i hånden, skubbede forsigtigt min forhud tilbage og kiggede ned på den. Han slap min pik, og sagde så: drenge sig velkommen til Aske.

Slutningen af en skoledag, og begyndelsen på mit nye venskab med TTPP.

Næste dag var det lørdag, og da jeg vågnede var min første tanke TTPP. Jeg viste jo ikke noget om hvor de mødtes og hvad jeg nu skulle. Faktisk var jeg nu noget nervøs ved hvad jeg jeg havde indladt mig på.

Der skete ikke noget i løbet af dagen, så jeg drev den af hjemme foran flimmerkassen. Men så om aftenen ved 21 tiden, der fik jeg så en SMS fra Tau. Han skrev: Der står en lille gave til dig, ved jeres garageport.
Skyndsomst gik jeg ud for at se efter, og ganske rigtigt der stod en føtex-pose. Jeg kiggede i posen og så at der lå 10 flasker breezer. Jeg drak ikke regelmæssigt men kendte da godt nok indholdet, det smagte faktisk ok selvom der ikke skulle mange til for at gøre mig rundtosset.

Jeg tog posen med ind og smed mig igen på sengen for at se TV, knappede en breezer op og begyndte at drikke den. En breezer blev til flere, jeg ved ikke rigtigt hvor mange, men rundtosset det blev jeg da, og besluttede mig for at få lidt frisk luft.

Det var sommer og lunt, så det var ikke nødvendigt med en jakke. Jeg gik som jeg stod dvs. slidt T-shirt og et par joggingbukser som jeg havde klippet over til shorts. Jeg gik i retningen mod parken, på sådanne aftner var der gode chancer for at opdage folk lave forskellige ting. Nogle sad på plænen i grupper og drak, andre forsvandt i i buskadset og beskæftigede sig der. Jo der kunne være nogle gode "live-shows" hvis man var heldig.
Jeg havde taget posen med breezere med, og gik stille og roligt og pattede på en ny flaske. Jeg var ikke helt sikker på benene men når jeg gik langsomt så var det da helt ok, fortsatte og pattede løs på flasken.
Efter at have gået rundt i parken et stykke tid var jeg efterhånden så beruset, at jeg måtte ned at sidde og stilede derfor i retning i mod en bænk. Jeg satte mig og bemærkede uinteresseret en gruppe mennesker som sad på plænen og drak. De sad næsten 100 meter væk så jeg kunne ikke høre hvad de talte om.
Stille og roligt faldt min hage imod brystet og jeg faldt i søvn, siddende oprejst på bænken.

Jeg vågnede ret brat, troede faktisk kun lige at være nikket et par minutter, min nakke var øm og jeg ville masse den lidt, da det gik op for mig at jeg ikke kunne bevæge armen. Jeg kiggede mig forvirret for. Mine arme var tappet fast til ryglænet på bænken, med pakketape. Jeg forsøgte at hive og slide i armen, men de sad begge urokkeligt fast.
Jeg kiggede ned af mig selv, chok ! jeg sad splitternøgen. Mine lår og underben var ligeledes tapet fast til bænken. Fra min pik dinglede der et lille dannebrogsflag ! Jeg havde min sædvanlige "morgenerektion" så flaget svingede lystigt rundt. Jeg skulle tisse som bare fanden, men det gik jo ikke at sidde og pisse på sig selv og dannebrog ! Denne trang forhindrede naturligvis at min pik kunne finde sin hvilestilling igen, så her sad jeg så bastet og bundet med stiv pik og meget forvirret.

Med et fik jeg øje på noget på min brystkasse, jeg måtte læse det på hovedet, og med nogen besvær fik jeg stavet mig frem til TTPP.
Nu forstod jeg, det var en prøve, men hvad fanden gik den ud på andet end at jeg sad her uden en trævl på kroppen og en smule tømmermænd.

Jeg hørte skridt i gruset og kiggede op, det var et par politibetjente kunne jeg se på afstand.
Monster pinligt ! Politiet gik altid en tur i gennem parken, ved morgenstund, for at få ryddet diverse alko-vrag væk så parkens morgen motionsgæster kunne være der i fred.

Betjentene kom nærmere og de fik øje på mig, med et bredt grin på satte de kurs direkte i mod min bænk.
Hør unge mand, sagde den ene betjent, ved du ikke at dannebrog først må flage ved solopgang ? han brast i latter.
Den anden betjent fortsatte så: Er du til begravelse ? jeg syntes kun at flaget er på "halv stang" også han klukkede af grin.
Den første betjent indskød: en million for en saks, men så vidt jeg kan se har du ingen pung i lommerne ?

I er da vist et par komikere hva ?

så så, svarede den ene betjent: nu ikke så kæphøj.
Kæp og kæp indskød den anden, nok nærmere en gren !

De knækkede sammen af grin.

Rød i hovedet som en tomat sagde jeg så: Vil I please hjælpe mig og klippe disse fordømte tapes over ?

En betjent fandt en lommekniv frem og begyndte at skære tapene over. Den anden spurgte: Hvad betyder TTPP ?

Det ved jeg ikke løj jeg, jeg faldt i søvn på bænken i aftes, fuldt påklædt, og vågnede igen nogle minutter før I kom gående.

Betjenten med lommekniven indskød: Jeg går ud fra at du selv haler dannebrog ned ? han undertrykte et fnis.

Jo tak hr. betjent, det vil jeg nok foretrække, svarede jeg, fortsat flov over min vand-stivert.

Jeg fik betjentene overbevist om at det nok bare var en grovkornet spøg og at jeg ikke ville anmelde nogen og i øvrigt jo heller ikke viste hvem jeg skulle anmelde.
Mit tøj fandt jeg aldrig men i stedet for en pose med et par shorts og en t-shirt godt gemt inde i krattet bag ved bænken. Posen var mærket med TTPP.
Betjentene mente det ville være ok.

Jeg takkede betjentene, og luntede hjemad.

Vel ankommet hjemme listede jeg stille i seng, og tænkte på hvad der var sket.
Der ankom en SMS, den var fra Tau: Tillykke prøven bestået, kom ud til stranden, vi er ved den 6 tyskerbunker efter klokken 15.
Kommentar