Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Min gudsøn

Karakter: 4.6/12
Visninger: 6984

Af: cosmocratic.

Læs flere noveller af:
» cosmocratic.

Skriv til:
» cosmocratic
Advarsel: Denne historie er fiktiv. Personerne i den er opdigtede og har ingen relation til den virkelige verden. Hvis du har noget imod ephebophilia så bør klikke væk nu.Da jeg stod med ham på armen i kirken for 15 år siden, sagde ja til at deltage i hans kristne opdragelse, havde jeg aldrig troet at det ville blive til det her. Det havde hans forældre bestemt heller ikke.

Søren er lige gået. Det er tredje gang er han på besøg i denne uge. Efter jeg har fået en lejlighed i rimelig cykelafstand for ham, har vores forhold udviklet sig eksplosivt på flere måder. Søren er ud af en familie på syv. Han er barn nummer to og har altid været lidt i klemme mellem sine søskende.

Tilbage til starten. Det er godt og vel et år siden. Søren er en dejlig dreng. Lige fyldt 15. Fuld af pubertets hormoner og samtidig meget genert. Han har haft flere pige kærester, men er aldrig nået længere end til at kysse og kæle med dem. Jeg har været han betroede i mange år. Alt han ikke vil tale med sine forældre om, taler han med mig om. De første hår på pikken, pigerne der kun vil kysse, hvordan det lige er man gør det med en pige. Jeg blev også spurgt om jeg ville købe de første kondomer. Vores forhold er meget åbent, han ved at jeg er biseksuel og har også haft mange spørgsmål omkring det. Der er tit en del misundelse at spore fra hans forældre, primært hans mor, Anette, der gerne selv vil bestemme tingenes gang. Overfor dem er han, som overfor de fleste andre voksne, en genert og meget privat dreng.

Søren er en lækker dreng, ikke specielt høj. Omkring 170 cm. Vægten kender jeg ikke, men hans store sportsinteresse, håndbold, basket, badminton, krydret med skating og tennis i sommer halvåret, sørger for, at der ikke er et gram fedt for meget på den trænede krop. Du kan tydeligt se, at han er begyndt at træne sine mavemuskler. En veldefineret six-pack tegner sig flot på hans mave. Håret er lyst, til tider helt kort og til andre, som nu halv langt, med et lækkert naturligt krøl. Øjnene er blå, læberne rimeligt store og inviterer til kys. Han går i baggy jeans, men det er jo kun en fordel – de hænger langt nede på hofterne og kanten af hans tights reklamerer over kanten. Når hans sweat eller T-shirt glider op, kan du tydeligt se de velformed, runde baller. Er hans tights på vej ned, kan du også få et glimt af hans kønshår. Han er virkelig en lækker dreng.

Den aften der ændrer det hele, er en tirsdag som mange andre. Jeg er på besøg hos familien til middag. Det sker 2-3 gange om måneden og har altid været sådan. Senere på aftenen bliver der sagt godnat og en halv time senere går Anette ned i kælderen for, at tjekke om der er ro. Da hun kommer op, siger hun rimelig køligt, at Søren gerne vil sige god nat til mig. Jeg snakker lidt videre med Peter, hans far, inden jeg går ned.

Døren til hans værelse står på klem. Værelse er ikke specielt stort. På flere vægge har Søren hængt spejle for at give indtryk af et større rum. Jeg kikker direkte ind i et, ser refleksionen af et andet og det syn der møder mig får mig til, at holde vejret et kort øjeblik. Søren sidder i sengen, dynen er skubbet ned i fodenden, tightsene er nede om knæene, han ligger op af et par puder og kikker op på en 20” fladsskærm på væggen over sengen. Der er en hardcore porno film. To mænd og en kvinde. En brunette bliver kneppet voldsomt i begge huller. Ved fra tidligere fortrolige samtaler, at brunetter tænder ham. Sørens hånd arbejder næsten lige så voldsomt som de pikke der knepper hende. Den masserer heftigt hans stive pik. Han har været nøgen foran mig før, men ikke med jern på. Den er betydelig større end jeg havde forventet. Der kan virkelig pumpes noget blod i hans pik. Slap er den vel en fem, seks centimeter og stiv præsterer han i hvert fald 16 når den er rigtig stiv. Forhuden er stor og ruller frem og tilbage over hovedet, masserer det ekstra hver gang han trækker frem og tilbage. Pikhovedet er noget større end skaftet og meget violet. Han er en lækker dreng, kan mærke at det rykker i mit underliv.

”Kom bare ind” lyder det fra ham, da jeg har stået der lidt og kikket. Jeg bliver lidt sjakret, men det var vist også det der var meningen. ”Har jeg en okay nice pik?” er det første han spørger om, mens han forsætter spilleriet. Jeg roser den. Han starter på en sang jeg har hørt før. Han kan ikke forstå hvorfor der ikke er nogen der har rørt ved den. Jeg står nu helt henne ved ham. Spørger om han aldrig bruger noget creme eller olie når han onanerer – svaret er nej, måske lidt spyt. Jeg vender rundt, går ud på badeværelset og henter en babyolie der står fra gammel tid. Skynder mig ind igen.

Normalt tænder jeg ikke på drenge på Sørens alder, men det her er ret frækt. Jeg kan mærke, at min pik i hvert fald syntes det her er bedre end ”god nat sov godt”. Der er en massivt jern i mine bukser. På vejen har jeg åbnet flasken, jeg går målrettet hen til sengen. Vifter hans egen hånd væk og tager bestemt fat om han lækre jern. Jeg kan mærke det dunker i hånden på mig. Skaftet er helt glat, som nosserne, men rundt om pikroden er der en tæt lille skov af lyse hår. De er helt korte og veltrimmede. Det overrasker mig ikke, at han barberer sig der. Han er en ret velsorineret dreng. Med den anden hånd presser jeg olie ned over pikken. Løsner grebet, så det flyder ned over det varme jern. Min hånd lukker sig igen om den. Jeg begynder, at masser ham. Han drejer sig rundt, så benene hænger ud over kanten på sengen. Flytter puderne, så han kan ligge mageligt. Han læner sig tilbage. Lukker øjnene og stønner svagt, mens han tydeligt nyder, at min anden hånd har fundet hans nosser og masserer dem og pikroden.

Hånden kører fast om hans skaft, men jævne mellemrum glider den op over pikhovedet og rundt om det. Hver gang stønner han kraftigere. Pungen der ellers søger for, at han rimeligt store nosser hænger pænt under pikken, er begyndt at trække dem op. Hans åndedræt er tungere, og han er mere fokuseret på min rytme, når min hånd masserer pikken.

Der mangler olie, men jeg kan ikke få mig selv til, at slippe pikken. Jeg vil ikke ødelægge, den nærmest trance lignende tilstand han er i. Først lader jeg en stor spytklat dryppe ned på pik hovedet. Han er tydeligt tilfreds med, at alt gliddet lettere igen.

Jeg kan ikke lade være med, at kikke på hans ansigt. Min hånd er trænet. Jeg behøver ikke kikke på den for, at gøre det rigtigt. Han nyder det. Nu trækker jeg forhuden helt tilbage, og han åbner øjnene for, at se hvad der sker. Mine læber lukker sig omkring hans pikhoved og jeg slikker. Aahhh, han kan lide behandlingen. Min tunge leger med hans skaft, hans pikhoved. Den er klar til, at sprænge. Jeg lukker igen læberne omkring den. Slikker, sutter, lige så koncerteret som han er. Jeg får øjenkontakt med ham. Han er helt sløret i blikket. Han presse sit bækken op ad. Han vil bestemme farten. Han presser sin pik ind i min mund, knepper den. Hans ene hånd tager fat bag om mit hoved, presser mig længere ned over pikken. Min ene hånd masserer nosserne. De er trukket helt op under ham. Pungen er helt stram. Tungen presse på undersiden af pikhovedet, hver gang han presser pikken ind i min mund.

Pikken vokser i munden på mig. Uden varsel kommer der et undertrykt brøl fra ham, pikken presser han helt ind i munden på mig. Jeg kan jeg den første hårde stråle sperm ramme min mundhule, jeg synker det bedste jeg har lært, men den bliver efterfulgt af 5-6 næsten lige så kraftige sprøjt. Jeg åbner munden og lade spermen glide ned over skaftet.

Han er helt væk. Pulsen vidner om et pres på hans krop der svarer til et 400 meter løb på en god tid. Jeg slikker spermen af hans skaft, slikker pikken ren. Jeg nyder smagen af hans sperm. Den er sødelig, meget anderledes end det jeg ellers har smagt. Følelsen er for meget for ham. Han presser mit hoved væk.

Giver pikken et klem da jeg trækker hans tights op. Smiler til ham og siger god nat. Han smiler og er stadig helt væk. Lukker døren efter mig, og smutter lige forbi toilettet, for at skylle munden og fjerne et par sperm sprøjt fra min kind.

Oppe i stuen spørger Annette naturligvis nysgerrigt til anledningen for den lange samtale. Jeg har ikke bemærket, at jeg har været væk i næsten 25 minutter. De køber en søforklaring, der ikke giver svar på noget reelt. Det er blevet sent, på en hverdags aften, de er ikke C mennesker som jeg, men A, så de vil tidligt i seng.

Trækker cyklen væk fra huset, mens jeg tænder min mobil. Der ligger en sms fra Søren ”Taks - GF du rykker for nice – har aldrig sprøjtet så vildt… en anden gang – måske??? :)”. Jeg kan stadig smage hans sperm, og tænder igen helt vildt på tanken om ham og hans.

Historien forsætter. Hvis du har en kommentar, så høre jeg gerne fra jer.
Kommentar