Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Frækkere end jeg troede

(Min gudsøn)

Karakter: 4.3/8
Visninger: 9453

Af: cosmocratic.

Læs flere noveller af:
» cosmocratic.

Skriv til:
» cosmocratic
Tags: Unge, Rimming, Oralsex og Trekant
En torsdag eftermiddag først i juni – vejret er super, solen skinner og temperaturen har sneget sig op på 22 grader. Jeg har besluttet mig for at holde tidligt fri. På vejen hjem kører jeg forbi min gudsøn/hans familie, for at se om det er muligt at få en dukkert i deres swimmingpool.

Jeg ringer på et par gange og der sker intet. Beslutter mig til at ta’ bagvejen rundt om huset – de kan jo være udenfor. Idet jeg åbner lågen i det høje hegn der omkranser haven hører jeg drengestemmer der griner og pjatter. Da jeg kommer hen til hjørnet af huset og får overblik over pool område, møder der mig et syn næsten for guder. Søren har besøg af 2 venner. De er åbenbart de eneste der er hjemme og de nyder friheden til at nøgenbade i poolen. De to andre har sikkert ikke haft badtøj med i skole. Jeg bliver stående og nyder synet af de nøgne drengekroppe. Søren overrasker mig, han er klart frækkere og mere fremmelig end jeg troede.

Søren er forbavsende brun – over hele kroppen, ingen tan-line, han må tilbringe timer i solen for at kommer til det resultat. Hans pik er som de andres halv fed, absolut ikke helt slap. De to andre er smukke drenge. Kender den ene fra hans tidligere besøg hos Søren, han hedder Jonas og går i samme klasse. Ikke så høj, måske 170 cm, mørkhåret og helt klart med et latino gen i hans mixed oprindelse. Super tynd, slank, men trænet krop, helt tydelig six pack. Pikken hænger halv fed og er ved 14-15 cm, ikke meget tyk, men den er helt sikkert lang når den bliver rigtig stiv. Jonas står hele tiden med hånden i skridtet og leger med sine nosser. Den sidste dreng ser yngre ud end de to andre, måske kun 13-14 år. Tror måske jeg har set dem før. Det er måske en af Søren’s lillebrors venner. Huske ham som en der virklig ser op til Søren. Han er spinkel omkring 160, ikke trænet, men bare drenget. Tilgengæld har en en pik der ser meget stor ud på hans lille krop – jeg er ret sikker på, at han mindst er 17-18 cm når han har jern på. Lige nu står den ud fra kroppen, han der den af de tre der er tættest på at være rigtig stiv, men den er vist bare semi. Han hedder Simon, det er i hvertfald det Søren kalder ham inden han hoppe i vandet lige ved siden af ham.

De pjasker nøgne rundt i vandet – laver bomber fra bassin kanten – slogs lidt for sjov med hinanden, mens jeg bare står og nyder synet. De trænger til at blive varme igen og før lægger sig alle tre tilrette på nogle madrasser på jorden, står de længe og tørrer sig med håndklæderne – Jonas pik står nu lige op ad maven, den har ikke kunnet tåle friktionen fra håndklædet, okey han tørrede den også grundigt. Han er i hvertfald 19 cm og den er tykkere end jeg troede. Han kan ikke lade være med at røre ved den – Jonas er klart liderlig. Simon står med hænderne bag nakken og taler med de to andre, da han ser Jonas store stive pik går det lige i hans egen, den rejser sig og stritter lige ud.

Søren virker ikke overrasket over de to andres stive pikke – sjovt nok er hans egen ikke helt hård endnu. De stiller sig tættere sammen og Jonas kører hånden op og ned af hans stive pik, Simon er helt stille og rækker bare hånden frem for at tage fat om Jonas pik. Jonas stønner da han mærker hånden begynde at spille hans pik. Simon række ud efter Sørens pik med den anden hånd. Den lille lort er vist godt liderlig. Søren er også ved at være godt stiv.
Hans 16 cm er måske den mindste af de tre men klart den tykkeste. Jeg kan se precum dryppe fra Jonas pik, det glinser i solens stråler. Simon kører hånden rundt i det og Jonas stønner kraftigere, han spørger ”Sutter du ik pik Simon” og uden at svare går Simon ned på knæ og tager Jonas store pik mellem læberne og begynder at sutte den. Der er helt tydeligt ikke første gang han prøver det. Jonas stønner meget højt nu og Søren lægger hånden over hans munde og siger ”styr lige dine hormoner, naboerne tror bare vi laver en porno”. Søren går om bag Jonas. Står og masserer hans baller. Kører hænderne om foran og fortsætter med Jonas nosser – masserer dem og skaftet mens Simon prøver at få så meget af de 19 cm ind i munden. Jonas virker næsten utålmodig da han tager fat om Simons hoved og nærmest presser hans store pik længere ind i munden på ham. Simon har svært ved at sluge den, men Jonas kører på autopilot nu og knepper den lille drengs mund med hans store jern. Simons egen pik flyder der precum fra. Han er så tændt på situationen og hans ene hånd spiller flittigt hans egne pik nu hvor han ikke behøver hold fast på Jonas.

Simons læber slutter sig fast om pikskaftet, der kører hård ind og ud, den kommer længere og længere ind, der er kun et par cm tilbage før Jonas kan køre den helt i bund. Søren leger med Jonas brystvorter, niver og klemmer dem med den ene hånd, den anden masserer ballerne og finder vej ind mellem dem. Lige først bliver Jonas helt stiv, da han tydeligvis mærker Sørens fingre på sit følsomme hul, men han finder hurtigt ud af, at det stimulerer ham endnu mere. Søren spytter på fingrene for at få dem til at glide lettere op i Jonas. Først fingerknepper han ham med en enkelt finger – da den anden finger kommer op og virklig strækker hans stramme hul, bliver det for meget. Jonas trækker pikken ud af munden på Simon og begynder at spille den mens spidsen stadig er i Simons mund og hans tunge leger med den. Jonas stønner kraftigt og så sprøjter han ud over Simons ansigt. 7-8 sprøjt, de første 2-3 meget kraftige. Jonas bukker i knæene – orgasmen ruller så kraftigt ind over ham, at han har svært ved at holde balancen.

Jonas overrasker tydeligvis de to andre da han med det samme går hen under udendørs bruseren og skyller sig af, tørrer sig og hopper i tøjet. ”Jeg skal nå hjem inden mine de gamle” undskylder han da han smutter ind gennem huset og ud af fordøren. ”Nå men du fik da smagt på ham som jeg havde lovet dig” siger Søren til Simon og griner. De går begge hen under bruseren og står tæt mens de skyller sig. Søren hjælper med at få Jonas sperm vaske af Simons ansigt. Der er noget kærligt og samtidig fortroligt over måden han rører ved Simon på, de to har tydeligvis noget sammen. De er begge stive, eller retter Simon er meget stiv og Søren har mistet lidt af styrken. Simon begynder at massere Sørens pik, den vokser hurtigt til fuld størrelse i hans hånd. Søren kysser ham let på panden ”trænger du ikke til at komme?” spørger han Simon og forsætter hurtigt ”lad os gå ned på mit værelse”.

Sørens værelse har vindue ud mod flisegangen hvor jeg står. Jeg ser dem forsvinde ind i huset. Og få minutter dukker de op i kælderen og heldigt for mig er gardinerne ikke trukket,
så der er frit udsyn til sengen, som de begge kravler op i. Nøgne og lækre ligger de sig tilrette i en 69’er. Simon øverst sluger hurtigt Sørens pik og sutter den i bund. Han er tydeligvis tændt på mere sperm. Søren sutter Simons pik og ikke kun den, hans tunge vandrer op omkring nosserne og den lille frække røv som hans hænder konstant kærtegner. Tungen finder vej mellem ballerne og Sørens hænder skiller dem ad. Min gudsøn overrasker mig virkelig da han rimmer den lille dreng, som tydeligvis nyder det. Hans tunge arbejder rutineret i og omkring det stramme hul og det samme gør en af hans fingre. Fingeren glider ind, munden og tungen finder tilbage til først nosserne og senere pikken mens fingeren leder efter Simons prostata. Simons ansigt lyser af nydelse da Søren rammer den rigtigt og begynder at massere den. Simon sutter nu Søren meget mere intenst og der går kun få minutter før Simon kommer i munden på Søren. Han pumper sin sperm ind og Søren synker det bedste han har lært, den lille dreng kommer åbenbart meget. Simons fokus er efter en kort orgasme rus tilbage på Sørens pik. Søren sætter sig op ad væggen, kikker lige ud af vinduet, vi får øjenkontakt og han smiler. Simon er mellem hans ben, hvor han sutter, slikker det bedste han har lært. Tager pikken helt i bund. Søren presser på hans hoved for at blive i bund. Holder nu fast om hans hoved og styrer penetrationen af den lille pik liderlige mund.
Simons hånd finder ned til hans egen pik, der stadig er stiv. Han spiller den kraftigt og næsten samtidig med at Søren skyder den første ladning ind i munden på ham, kommer han igen, bestemt ikke så kraftigt som første gang, men nok til at lave en stor plet på dynen. Søren kommer så hårdt at Simon har svært ved at sluge det hele. De sidste sprøjt lander på Sørens mave og Simon slikker den grådigt ren.

Søren sender mig et tilfredst blik og så smutter de begge ud af rummet. Jeg beslutter mig for at gå om og ta’ en dukkert. 10 minutter senere kommer de ud på terrassen igen, nu med badebukser på …desværre. Søren gir mig et knus og hvisker i mit øre ”nød du det?”. Og det må jeg jo sige jeg gjorde – drenge kunne helt sikkert se af min pik var langt fra slap.

Nu kommer resten af familien hjem. Sørens lillebror Anders er tydeligvis glad for at se sin ven på besøg og de to forsvinder hurtigt ind på hans værelse. Jeg taler lidt med Anette og Peter, hans forældre, inden jeg gør klart at jeg må videre. Søren følger mig ud til cyklen. Samtalen handler lidt om Simon og jeg får at vide at han har brugt ham de sidste par måneder, når der ikke har været nogen piger der har lyst og han er for liderlig, men også at han gerne snart vil se mig igen.

Søren er klart frækkere end jeg havde troet, men det giver mig ikke mindre lyst til at udforske hans sexualitet sammen med ham.
Kommentar

Navn:Bijens
Dato:27/04 2012
lad os endelig få en fortsættelse