Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Kap 5 Sex i biologitimen

(Britt, Ron og perkerdrengene)

Karakter: 4.7/14
Visninger: 10864

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Unge, Oralsex, Aldersforskel og Skolesex
Kap 5 Sex i biologitimen

Samtidig med at det ringede ind til time, sendte Mehmed den første ladning direkte ned i Rons hals. Så trak han sig lidt tilbage, så de næste ladninger, og der var som sædvanlig rigeligt af det, blev udløst i Rons mund, og endelig lod han den sidste sprøjte over Rons ansigt, så han måtte lukke øjnene for ikke at få også dem fyldt med sperm.
Så lukker du lige op igen og sutter det sidste ud, kommanderede Mehmed, som derefter straks lynede pikken ind og forlod rummet.
Hej, vi ses i klassen. Husk nu, vi skal have Jensen til biologi.

Ron fik fumlet sig frem til toiletrullen og fik tørret det værste af spermen af ansigtet, så han igen kunne åbne øjnene. Med besvær fik han sin stadig stive stang anbragt så nogenlunde i bukserne, uden at det gjorde alt for ondt. Tid var der ikke til at hakke den af, og han undrede sig over, hvorfor den stadig var stiv?
Hvorfor fik han stivpik af at blive tvunget til at sutte pik?
Så skyndte han sig hen til vasken og ved hjælp af vand og nogle papirhåndklæder fik han fjernet det sidste af spermen. Han skulle lige til at gå, da han opdagede, at en klat var havnet på hans trøje. Han gned på den, men det blev det kun værre af, så han måtte bruge en del vand, inden den så ud til så nogenlunde at være væk. Til gengæld var der en stor våd plet på trøjen.

Han hørte nogen komme, og skyndte sig til udgangen. Netop i døren stødte han nærmest ind i gårdvagten, Jensen! Det så ud, som om Jensen blev lige så befippet som Ron over mødet.
Jeg skal lige tjekke, stammede Jensen, skynd dig op, jeg kommer straks.
Nå, så kom han da i det mindste ikke for sent til timen, tænkte Ron, idet han tog trappen til biologilokalet to trin ad gangen.

Jensen havde gjort det til en vane at tjekke toilettet hver gang, han havde gårdvagt, altså kun drengetoilettet. Egentlig bildte han sig selv ind, at det var for at se, om alt var i orden, og ingen ting ødelagt, men i virkeligheden var det for at se, om der var kommet nogle nye frække tegninger eller beskeder på væggene – og det var der tit. Tidligere, for få år siden, havde pedellen sat en ære i straks at fjerne evt. tegninger, tags og frække ord, ikke mindst fordi rengøringsdamen kom farende forarget til ham, så snart der var noget.
Hvis det ikke bliver fjernet med det samme, havde hun sagt, så gør jeg ikke rent derinde mere.

Nu var hun kommet over i den nye del af skolen, hvor de små klasser holdt til, og den nye dame gjorde ikke vrøvl. Hvem ved, måske havde hun selv en slags seksuel tilfredsstillelse ved at se tegningerne og ordene. Måske følte hun en kriblen i kussen og afleverede et par dråber af den dejlige saft til trusserne, når hun så en hot ny tegning eller tekst? Hvorfor ikke? Hun var dog også kun et menneske. Og så de gange, hvor der tydeligt var sperm på brættet, væggen eller gulvet, så drømte hun sine hemmelige drømme om de unge perkere og hvad deres pikke kunne gøre i hendes våde kusse.

Og nu Jensen. Når han opdagede noget nyt, så han på en eller anden måde sit snit til uset at affotografere det, og når han så sad derhjemme ved computeren om aftenen, fik han en gevaldig stådreng ved at kigge på billederne og fantasere sig til, hvem af drengene, der havde lavet hvad. Ikke alt var lige kunstnerisk, noget i ganske simple og rå streger, mens andet var mere avanceret både i indhold og udførelse. De fleste tegninger var pikke i forskellige størrelser, men altid stive og spruttende eller dryppende. Så var der nogle, hvor en pige fik pikken i enten det ene eller andet hul eller både forfra og bagfra – jo drengenes fantasier fejlede ikke noget. Og så var der også nogle, hvor det var en dreng, der fik røven eller munden på komedie. I et af rummene var der en lille tekst om en af pigerne, der skulle have en villig kusse til at tage hvilken pik, det skulle være, og der var en opfordring til, at alle, der havde været oppe i hende, skulle skrive deres navn. Der var en helt pæn liste. Et andet sted stod der om en yngre dreng, at han var villig til at sutte pik for en femmer, og for en sikkerheds skyld en tegning, et navn og en klasse!
En af Jensens favoritter var netop den store spermspruttende fik, som Mark havde givet en slags liv. Han havde allerede en dunkende pik i bukserne, da han åbnede døren, men da han så hvordan spermen i dag drev ned ad den, var han lige ved at blive overtroisk, og lækkede samtidig en lille sjat pikvæske i underbukserne.

Ron var naturligvis den sidste, der kom ind i biologilokalet, men det var der såmænd ikke så mange, der bemærkede, for alle var travlt optaget af at snakke i smågrupper. Kun Mehmed og Hassan, ja og så den nye dreng, Mark, fulgte Ron med øjnene. Mehmed var jo ganske klar over årsagen til Rons sene ankomst, Mark gættede sig til den, og Hassan sad bare og lyttede til sin rap-musik som sædvanlig, men havde manglet sin sidemand.
Hvorfor kommer du så sent? Og hvad har du lavet med din trøje?
Spildt vand, kan du vel se, rødmede Ron.

Hvordan det, spildt vand?

Pyt nu med det, lad mig nu hellere lige høre, hvad du har gang i! Og så snuppede Ron den ene øretelefon og holdt den op for sig eget øre.

Hvad var det med Rons hår, tænkte Jensen, da han var på vej over gårdspladsen. Det lignede nærmest ….. men, nej, det kunne det ikke være, det måtte være hans fantasi, der spillede ham et puds. Hvordan skulle det være kommet der? Han havde vel ikke ligefrem gnedet håret mod den spermvæg, men et eller andet måtte der være sket. Han vidste godt, at drengene af og til, måske endda ret til spillede pik på gårdtoilettet, men ligefrem ramme op i håret, kunne han vel ikke? Nå, han havde nok set forkert, men på vej op ad trappen med mappen fra lærerværelset kom han i tanker om, at han havde set Mehmed forlade toilettet, lige da det havde ringet. Kunne det være? Nej, det ville være for fantastisk, men alene tanken udløste endnu et par dråber i underbukserne.

Så finder I jeres pladser og får materialerne frem, råbte Jensen, da han var kommet hen til katederet.
Mon han tænkte på nogle særlige materialer, hviskede Hassan og tog sig samtidig til skridtet.

Jensen, jeg har et spørgsmål, lød det fra en af drengene nede bagfra.

Ja, og det er? spurgte Jensen.

Det der ord: ”ejakulere”, det forstår jeg ikke, kunne du ikke forklare det?

De havde emne om sex og seksualitet, derfor var de også i denne periode i biologilokalet.

Jeg mente, at jeg havde forklaret det, sagde Jensen idet han samtidig rødmede let.

Det havde han også, men det var til stor fornøjelse for klassen, at få Jensen til at forklare om sexlivets hemmeligheder og organernes funktioner, for han rødmede og stammede, når han pegede på plancherne og forklarede, hvad der skete. Han brugte altid de fine latinske ord, og det var klassens fornøjelse at prøve at få ham til at forklare, hvad de betød. Fx da han gennemgik det mandlige lem og fortalte om omskæring og glans, og der så var en, der spurgte, om det der, han kaldte glans, var det samme som pikhovedet? Eller da han fortalte om klitoris, og der så var en, der spurgte, om han ikke mente kilderen? Så blev han altid kobberrød i hovedet, og samtidig var det tydeligt for enhver, at han også fik stivpik. Men det var han nu ikke ene om i de timer!

Øh, jo, stammede Jensen og tog pegepinden og begyndte at vise på planchen med det mandlige lem. Altså når sædblæren er fuld og manden når klimaks under samlejet, så sprøjter sæden ud, det er det, man kalder at ejakulere.

Kan man ejakulere med sådan en slatten en som den der, var der en anden, der spurgte.

Øh, ja, jeg mener, øh, nej, det kan man ikke, penis skal være erigeret. Og så lo og fniste de fleste over Jensens brug af de fine ord.

Men nu går I videre med at besvare spørgsmålene i bogen, det kan lade sig gøre, hvis I læser omhyggeligt, sagde Jensen for at redde sig fra flere spørgsmål. Så let slap han dog ikke hele timen, men for et stykke tid i hvert fald gik klassen i gang med opgaverne.

Jensen rettede i smug, troede han, på stangen i bukserne, så måtte han ned forbi Rons plads for at kontrollere, om han havde set rigtigt der nede ved toiletdøren. Jo, fastslog han, da han sådan upåfaldende havde kigget på Rons hår, der var tydeligt et par sædklatter.

Ikke længe efter rejste Hassan sig op for at låne noget ved bordet på den anden side af Ron, og også han fik øje på klatterne.

Hvad fanden mand, hvad fanden har du i håret? hviskede han til Ron. Nej, hold hånden væk, sagde han, da Ron var ved at tage hånden op til håret. Nu skal jeg, og så fiskede han med en finger den ene klat op. Hvad er det? sagde han, og holdt fingeren hen foran Rons ansigt.
Ron rødmede straks. Øh, det er nok noget af geleen fra i morges, forsøgte han.

Gele min bare mås, grinede Hassan, det er sgu ikke gele, det er sperm. Lugt til det, sagde han og holdt det så tæt på Rons næse, at noget af det blev hængende, og idet han trak fingeren lidt væk, trak han det ud til en tråd. Gele, mand, smag lige på det, og så gned han resten af mod Rons læber.

Ron tog hånden op for at tørre det væk, men Hassan greb hans hånd.

Nej, mand, med tungen, slik det af! Hvor har du det fra? Hvis sperm er det?

Hold nu op med det gejl, sagde Ron. Det er sgu ikke sperm, og det kommer ikke dig ved, tag dig nu sammen.

Nu gør du bare lige, som jeg siger, hviskede Hassan, ellers begynder jeg at tale så højt, at de andre hører det. Slik det så af!

Ron så ikke anden udvej, han slikkede sig om munden, og jo, det var sperm.

Hvis er det så? Hvordan har du fået det i håret, hviskede Hassan og kiggede sig omkring. Han fik øje på Mehmed, som hele tiden havde holdt øje med dem, og nu smilede frækt og vidende til Hassan.

Er det Mehmed? Suttede du pik for ham? Var det derfor, du kom så sent? Og den plet på trøjen? Nåh ja, det er klart, han spildte også et par klatter der. Sid lige stille, så fisker jeg det sidste fra håret.

Nej, hold nu op, sagde Ron.

Hvad, du vil da vel ikke risikere, at der er andre, der skal se, at du har sperm i håret? grinede Hassan, og så fiskede han med et par fingre den sidste klat op.
Luk op og slik af, sagde han, og puttede begge fingre i munden på Ron.

Ikke kun Mehmed, men to andre havde også i smug fulgt optrinnet, den ene var den nye dreng, Mark, som smilede og gjorde sig sine tanker, den anden var Jensen, som havde stort besvær med at holde hænderne fra sin dunkende pik. Så var det altså som han havde fantaseret: Ron og Mehmed, men hvordan var det gået til? Og så al den sæd på væggen?

Han blev revet ud af sine tanker af et spørgsmål fra Mehmed:

Jensen, der står her, at ikke kun drenge og unge mænd, men alle mænd i hele livet onanerer, som de kalder det. Er det rigtigt?

Ja, øh, ser du, Mehmed, oplysningerne i den her bog er jo baseret på en masse undersøgelser, så det er nok rigtigt.

Så vil det altså sige, Jensen, var der en anden, der brød ind, at du også hakker den af derhjemme?

Altså, øh, ja, jeg mener, nej, jeg mener, sådanne personlige spørgsmål må jeg ikke besvarer.

Jamen Jensen, var der nu en pige, der sagde, er det ikke rigtigt, at du ikke er gift?

Jo, det er rigtigt nok, sagde Jensen.

Har du så en kæreste, var der en anden, der ville vide.

Øh, nej, det har jeg ikke, ikke for tiden i hvert fald.

Jamen Jensen, så bliver du da nødt til selv at hakke den af, faldt nu Hassan ind.

Som før sagt, sagde Jensen og rødmede stærkt, så altså. Private spørgsmål …

Inden han havde talt ud, var der så en, der udbrød: Du er måske bøsse, Jensen, så du har en bøsseven?

Så, så stopper vi altså spørgsmålene for denne gang, stammede Jensen, det var tydeligt, at han var helt ude af den efter den række direkte spørgsmål.

Det er da ikke noget, var der en af pigerne, der nu sagde, det skal du da ikke Jensen, det er der da så mange, der er.

Ja, for eksempel Ron, hviskede Mehmed lidt rigelig højt, så de omkringsiddende perkerdrenge fniste og kiggede på Ron, som også havde hørt det, og rødmede kraftigt.

Det kan du selv være, fik han dog sagt.

Så, så, pas nu hellere på, sagde Mehmed, fiskede billederne frem og sad med dem som med et spil kort.

Nej, Mehmed, nej, gør det ikke, stammede Ron, jeg mente det ikke.

Mehmed smilede frækt og stak billederne i lommen igen.
Godt, godt, du slipper for denne gang, men pas på!

Da timen var slut, skyndte Jensen sig, nej ikke til lærerværelset, men til et af de toiletter, der lå lidt afsides nede for enden af en gang. Lige siden, han havde mødt Ron i toiletdøren, set spermen i hans hår og spermen, der drev ned ad væggen med tegningen af den store pik, havde han selv haft en kraftig stådreng, som ikke var blevet mindre pinefuld i løbet af timen. Han måtte have udløsning for den opsparede sperm og få tørret så meget som muligt af den væske, som i stride strømme havde sneget sig ud af pikspalten.

Hvis du vil i kontakt med forfatteren, som altid gerne hører fra læserne, så skriv til:
ole1313ole@yahoo.com

Fortsættes
Kommentar