Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Kap. 6 På lokummet efte

(Britt, Ron og perkerdrengene)

Karakter: 4.8/18
Visninger: 9959

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Unge, Gruppesex, Analsex, Aldersforskel og Skolesex
Ron og perkerdrengene
Kap. 6 På lokummet efter skoletid

På vej ud af skoledøren så Jensen fire drenge gå ind på toilettet, og han blev straks nysgerrig. Han ventede lidt, så gik han sådan bare tilfældigt hen forbi toiletdøren og standsede ud for et vindue, der stod på klem.

Løft den røv lidt mere, hørte han en stemme sige. Ja, så er den der, hold fast, så kommer jeg ind.

Åhh, avvv, det gør ondt, avvv, ikke så hårdt, vent lige lidt, hold den stille.

Du kan fandeme tro nej, lød den første stemme, du får den helt i bund.

Avvv, åhhh, stoooppp, lød det igen.

Rigtigt Mehmed, giv ham den, pul ham, gi ham den hårdt, gi ham alt, hvad du kan!

Nu kunne Jensen ikke godt blive stående længere, han havde da også hørt nok, i hvert fald nok til at han var ganske klar over, hvad der foregik. Han var også klar over, hvad det var for drenge, og at det var Ron, der var den, den lagde røv til. Samti-dig mærkede han, hvordan hans egen pik lækkede i bukserne, og hvordan den spændte smertende mod buksestoffet.
Meget bedre blev det ikke i bilen på vejen hjem. Der var fire! Ja, der var da fire? Næh, var der ikke kun tre, men alligevel af de her drenge af fremmed herkomst. Tre! Tænk, hvis de alle tre nu ville røvpule Ron! Jo, røvpule, tænkte han, andet ord kunne han ikke bruge i sin ophidsede tilstand. Og så Ron, den pæne dreng.. Hvorfor mon han gik med til den slags? Blev han mon tvunget? De var jo tre mod en? Men det havde nu set ret fredeligt ud, da Ron, som han nu var klar over, at det var, var gået foran de andre tre over gården. Tænk, om det havde været mig, der fik sådan tre per-kerstænger op i røven! Ja, sådan tænkte han, og måtte igen have hånden ned om den indespærrede stålstang.

Og jo, Ron fik den af alle tre. Her hjalp ingen kæ-re mor, og den ene prøvede at vise sig for de andre ved at forsøge at gøre det hårdere end de andre og samtidig trække det ud så længe som muligt for at vise, at man da var en, der havde kontrol over sagerne.

Det havde da heller ikke varet så længe, inden den værste smerte ved Mehmeds indtrængen havde fortaget sig, og til Rons dybe frustration havde indtrængningen forvandlet sig til først kun et let ubehag, men snart derefter til regulær lystfølelse. Især mærkede han hvordan hans egen pik reage-rede hver gang først Mehmeds og siden de andres pikhoveder gned hen over, hvad de havde lært i Jensens timer, var sædblæren, eller som de også kaldte den på det fine sprog i bøgerne, prostata-blæren.
Da Mehmed skød sin sæd ud inde i Rons snævre røvkanal, var Rons egen pik stiv som et bræt og gned mod hans maveskind, og allerede da num-mer to, Achmed var i gang inde i ham, sprøjtede han sin første sæd. Det gik ikke ubemærket hen, dels trak hans røvmuskler sig sammen i spasmer omkring Achmeds pik, så han samtidig fik udløs-ning, dels så både Mhamed og Mehmed, hvordan Ron sprøjtede op ad sit maveskind.

Hold da kæft, se bare der, grinede Mehmed, han kan sgu li det, ham Ron.

Ja, for fanden, istemte Mhamed, det er ligesom i skurvognen, det viser, at han er en rigtig bøsse. Hva, Ron, viser det ikke, at din røv er en rigtig bøsserøv, som bare ikke kan få pik nok? Men bare rolig, nu skal du få min at føle, så kan det være, du får nok for i dag!

Fortsættes
Kommentar