Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

fortsættelsen

Karakter: 3.5/6
Visninger: 8407

Af: Anonym.

Læs flere noveller af:
» Anonym.

Skriv til:
» Anonym
Tags: Bareback og Analsex
Jeg ved ikke hvorfor jeg gjorde det. Hvorfor jeg gik tilbage til John dagen efter.

Hele aftenen havde jeg haft ondt i maven. Følte hele tiden at jeg skulle på toilettet. Følelesen af, at der hele tiden løb sperm ud af mit røvhul. At jeg ikke følte, at jeg kunne lukke hullet.

Men efter skolen var forbi, var cyklen nærmest per auto kørt ned i den lille sidegade, og nu stod jeg her så igen.

Godt du kom sagde John da han åbnede døren og trak mig ind. Jeg blev bænket i sofaen med en sodavand og han begyndte igen at kysse mig mens han trak tøjet af mig. Nøgen fulgte jeg efter ham ind i soveværelset og lagde mig på sengen mens han smed badekåben. Igen mødtes vore læber i et dybt snav og jeg lod hans tunge trænge rundt i min mund mens hen nulrede mine brystvorter som igen strittede og var pokkers ømme. Men samtidig strømmede varmen igennem mig og min pik voksede sig stiv.

Han drejede sig lidt og trak min håne hen til den tykke hvide varme pik. For første gang i mit liv rørte jeg en anden pik. Den pulsede og var både blød og vamr på en gang. Han trak mit hoved ned til den. Slik brummede han og trak mig rundt, så hans fingre kunne nå mit hul.

Forsigtigt trak jeg forhuden helt tilbage og kiggede på den enorme pikhoved. Det var mindst 3 gange så stort som mit eget, vel på størrelse med en clemmentin. Forsigtigt lod jeg tungespidsen glide henover kransen og ned af den nu meget hårde og tykke stamme. Johns pik voksede og voksede mens jeg slikkede og gned på den og ramte helt op til hans navle. Den hvide stamme var ligeså tyk som mit håndled og sluttede i en stor busk af ildrødt hår.

Jeg slikkede rundt om hovedet og prøvede så at få den helt ind i munden. Jeg gabte alt hvad jeg kunne og fik lige netop hele hovedet ind i munden og slikkede som på en slikpind. John brummede og jeg mærkede en våd finger glide op i mig.

Han trak sin pik ud med et svup og drejede mig så rundt og slikkede mit røvhul mens han trak minne baller ud og skiftevis kneppede mig med tungen og med to fingre. Da han følte jeg var åben nok lagde han mine ben på hans skuldre så min røv løftede sig.

Hans tunge store hårde pik ramte mit røvhul og han pressede hovedet igennem ringen. Århh det gjorde så ondt igen og John stoppede presset så mit hul kunne vende sig til det. Så sænkede han sig langsomt og gled i bund og han kyssede mig dybt. Min lille pik blev klemt mellem vores underliv og roligt stødte han dybere og dybere mens min tunge blev mast rundt i munden af hans.

Mine ben blev presset helt op til mit hoved mens han gled hurtigere ind og ud af mit hul som blev mere og mere åbent og vådt. Med en rallende stønnen pumpede han sin sperm op i min røv og igen følte jeg denne våde pressende fornemmelse i røven.

Han lå lidt og pustede mens han bukkede sig ned og sugede min ene brystvorte ind i munden. Jeg mærkede han gled ud af mig og han trak sig lidt væk og mine ben kom igen ned i madressen. Med siden til mig og med den tunge varme våde pik henover min mave fortsatte han med at suge min brystvorte hårdt, bide i den og slikke på den mens hans hånd klemte og nulrede min pik. Jeg kunne mærke min stive pik gøre sig klar til at sprøjte og han bukkede sig ned og lukkede munden om både min pik og mine nosser. han sugede kraftigt mens han klemte hårdt om min brystvorte med fingrene og jeg sprøjtede min sperm ind i hans mund.

Han sugede mig helt tom og lagde sig ove mig og kysede mig igen. Da jeg åbnede munden mærkede jeg, at alt mit sperm blev spyttet ned i min mund og han snavede mig dybt mens jeg begyndte at synke både sperm og spyt.

jeg kunne mærke at hans pik igen var blevet hård og han drejede sig, så han lå på ryggen med mig ovenpå. Roligt pressede han sin pik op i mig og holdt mig fast mens han stødte sig ind og ud. Hver gang han gled ud føltes det som om der løb sperm med ud af mit hul og langsomt blev det mere og mere vådt og åbent.

Han stødte til og gled helt op og skubbede mit bryst bagud så jeg sad helt ned over hans pik. Jeg var ildrød i hovedet og igen havde jeg en stikkende smerte helt oppe ved brystbenet. Han holdt mig fast og sagde, rolig det går over om nogle gange, du skal bare vende dig til det.

Så tog han min pik og masserede den med små tag, hvor han trak forhuden helt tilbage. Min pik blev igen stiv på ingen tid og med hænderne på mine hofter begyndte han at skubbe mig op og ned over hans pik.

Ilden bredte sig i min krop og hver gang jeg sank ibund kunne jeg mærke hvordan min pik gav et spjæt, og pludselig begyndte jeg at sperme. Der var ingen som rørte min pik men det at jeg gled op og ned over Johns enorme pik var nok. Jeg stønnede hult mens spermen silede ud af min pik og ned over Johns mave.

Så mærkede jeg at han stødte sig underliv hårdt mod min røv og igen kom den varme våde følelse af hans sperm oppe i mig. Pikken pulserede oppe i mig og jeg sad stille henover John mens jeg langsomt mærkede at hans pik blev blød igen.

Jeg flyttede mig fra ham og lagde mig med siden til ham. Længe lå vi uden at sige noget, men til sidst sagde John, nå knægt, du må hellere smutte nu, men kom igen i morgen. Dit røvhul er nok lidt ømt, men du vender dig hurtigt til det, og om nogle uger, så vil det slet ikke stramme mere.

Jeg rejste mig og kiggede ned på ham og nikkede med et lille smil. Imorgen kan jeg kun være her i en times tid, jeg har sent fri fra skole. Du kommer bare sagde han. Har du brug for mere fyrværkeri? Jeg rystede på hovedet og fandt noget toiletpapir som jeg proppede op i hullet.

Og 5 minutter efter sad jeg på min cykel. Jeg havde allerhelvedes ondt og vidste ikke, hvad jeg skulle meme om det hele. Jeg var jo ikke homo. Så hvorfor sprøjtede jeg så, når han bollede mig? Og jeg kunne jo heller ikke rigtig lide at få hans pik op i mig. Det gjorde jo sindsygt ondt.

Spørgsmålene summede i mit hoved hele aftenen og natten.
Kommentar