Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

mit liv med John

(fortsættelsen)

Karakter: 3.6/5
Visninger: 10552

Af: Anonym.

Læs flere noveller af:
» Anonym.

Skriv til:
» Anonym
Tags: Unge, Urin, Voldtægt og Aldersforskel
Jeg fortsatte med at komme hjem til John 4-5 gange om ugen i hele December og Januar.

Vi lavede egentlig det samme hver gang. Og nu var jeg så tilpas åben, at han kunne glide direkte i bund i min røv uden at jeg blev varmet op.

Samtidig oplevede jeg oftere og oftere, at jeg spermede selvom min pik slet ikke var stiv. Jeg kom når han havde bollet mig grundigt i røven i 5-10 minutter og især når jeg red ham.

Det gjorde heller ikke ondt i maven længere. Jeg havde vænnet mig til at få pik og at få den dybt.

Men selv om mit røvhul var blødt og åbent virkede det stadigvæk ok når jeg skulle på toilet. Jeg kunne nu føle, når det var luft og når det var rigtigt, og var ikke så nervøs for at jeg skulle komme til at skide i bukserne.

Men mine brystvorter var stadig meget ømme. De strittede konstant og det var rigtig ubehageligt, når de gned mod blusen.

Vinteren var endelig ved at være slut, jeg var 15 og gik i 1. realklasse. Jeg syntes selv at jeg havde lyst til piger, men indtil videre havde jeg ikke haft succes hos det modsatte køn, så jeg søgte mod John og hans pik.

Det var ikke kærlighed, det var ikke andet end sex, og da jeg en enkelt gang mens jeg slikkede ham lod min finger kredse om hans hul klemte han sammen og sagde fingrene væk.

Så istedet blev jeg lagt på maven og han gled op i mig med et plob og begyndte sin daglige bolletur, hvor mit røvhul fik en grundig omgang.

Men en dag jeg kom på besøg skete der noget uventet.

En ældre mand på måske 65 sad i sofaen og John, (som selv var måske 50) var fuldt påklædt.

Hej knægt, det er Henning sagde John. Øhh dav sagde jeg stille. Henning klappede på sofaen, sæt dig knægt. Forsigtigt satte jeg mig og så spørgende op på John. Henning klemte mit lår, nåh min dreng er du Johns lille bollehul? Jeg trak på skuldrene, vidste ikke hvad jeg skulle svare.

Må jeg prøve ham spurgte Henning? John trak på skuldrene, hvis I har lyst så bare gå i gang.

Før jeg fik sagt et ord havde Henning åbnet mine bukser og sad og nulrede min pik, Nej er dejlig lille tøsepik, kom knægt.

Og så trak han mig ind i soveværelset og fik hevet mit tøj af. Han smed sit tøj og trak mit hoved ned til hans fede mave og hans pik som lugtede fælt af tis. Jeg havde virkelig ikke lyst til at slikke han, han var rigtig ulækker men han klemte hårdt om mine nosser og trak i dem mens han sagde. Slik så din lille bøssekarl.

Jeg begyndte at slikke hans pik som hurtigt voksede og blev stiv, ren var den bestemt ikke og efter et par minutter blev jeg vendt om på ryggen med benene oppe på hans skuldre og så stak han sin pik op i mig.

Hans fede vom klaskede mod mig mens han pumpede frem og tilbage og efter lidt tid bukkede han sig ned og bed mig hårdt i brystvorterne. Jeg hylede op og prøvede at vride mig fri, men han var bare for stor og tung og han fortsatte med at bide tænderne sammen om vorterne og trække op i dem.

Med et højt brøl tømte han sig oppe i mig, fik vendt mig om på maven og med et knæ i ryggen drejede han mit ansigt og pressede den klistrede pik ind i min mund. Jeg begyndte at sutte ham ren for røvsaft og sperm og langsomt voksede hans pik igen.

John kom ind og smed sit tøj. Han fik vendt mig rundt så jeg lå på alle fire og fik pik i begge huller.

Det gjorde ondt i mine kæber og jeg var tørstig men de fortsatte begge to og med et højt prust kom John og spermen svuppede op i mig.

Han trak sig ud men kun for at Henning istedet kunne komme til og nu blev jeg bollet rigtig hårdt. Han nev og æltede mine baller og det føltes som en evighed da han endelig tømte sig for anden gang.

John lå på sengen og hans fedtede pik var igen vokset. Jeg kiggede lidt fortvivlet på ham. Min røv var så øm og medtaget men han trak mig nedover sig og jeg begyndte stille at ride ham. Imens tavng Henning igen min mund op og for anden gang skulle jeg slikke ham ren for min røvsaft og spermresterne.

John pressede mig længere ned og jeg gled igen og igen helt i bund. John pikhoved var som sædvanlig dybt oppe i mig og det begyndte at prikke og summe i mit underliv. Min sperm skød ud som en geyser mens John sprøjtede oppe i mig og Henning klemte mig om næsen om pissede mig i munden.

Jeg var ved at kaste op men slugte det sure pis og rullede ned af John. Tårene stod i øjnene på mig og jeg anede ikke, hvad jeg nu skulle gøre.

John lagde en arm om mig og sagde. Så rolig nu, kom her. Og jeg puttede mig ind til ham mens han stille nussede mig i håret.

Henning sad til den anden side og nussede mig blidt på låret mens han sagde. Du er en superdejlig knægt, og vi vil rigtig gerne have dig til at hjælpe os med noget arbejde. Og hvis du samtidig kan tage lidt pik fra os, så er det kun en bonus. Men det er ikke noget krav.

Vi skal restuarere klassiske møbler og du kommer til at tjene godt, hvis du vil være med.

Jeg bliver nødt til at spørge hjemme først sagde jeg. Men tanken om 100,- om måneden var helt vild.

2 uger efter startede jeg i Hennings værksted. Jeg arbejdede 3 eftermiddage om ugen og følte mig som verdens heldigste dreng. Det her var noget bedre end at være bydreng i ismejeriet.
Kommentar