Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Christian og Rasmus på efterskole 4

(Christian og Rasmus på efterskole. , rettet.)

Karakter: 4.3/10
Visninger: 13941

Af: christian.

Læs flere noveller af:
» christian.

Skriv til:
» christian
Tags: Unge og Skolesex
Jeg tog fat i håndtaget til værelset og gik ind, lige efter mig kom Rasmus. Jeg gik hen til mit skab, hvor jeg fandt min tandbørste og tandpasta, hvor Rasmus gik hen til sin computer for at komme på net, enden de lukket for det kl. 22:30. Så jeg gik også hen til min computer, for at komme på net og det kom jeg meget hurtigt, for min computer var noget hurtigere end Rasmus’s computer.

Da jeg var kommet på nettet, tog jeg min sorte T-shirts og mine hvide shorts af, så jeg stod i mine lysegrønne underbukser som sad stramt, så man kunne se min tissemand lægge hen af min hofte, og man kunne lige se snært af mine boller. Lige et frit udsyn til Rasmus, som stadig lå henne i sin seng for at få net på sin computer. Jeg gik ud på badeværelset for at børstet mine tænder.

Jeg tænkte jeg godt kunne gå hen og tisse, imens jeg børstede mine tænder. Jeg kunne godt låse døren til toilette, men det gjorde jeg ikke. Jeg smed mine underbukser ned til anglerne, så jeg stod nøgen da Rasmus kom ud på badeværelset. Så siger han, da han får øje på mig: Du ligner sq en gay, når du står der nøgen. Hvor jeg så griner og det samme gør Rasmus også.

Jeg hørte Rasmus begyndte at børstet sine tænder. Og jeg tissede og børstede mine tænder videre. Der gik lidt tid, hvor jeg ikke kunne høre Rasmus børstet tænder mere. Så tænkte at han var nok gået. Men jeg har altid haft en slask sjette sans, for at kunne mærke andre. Kunne jeg godt nok ikke lige der og på det tidspunkt. Men jeg kunne dufte at Rasmus stod bagved mig, for Rasmus har en utrolig dejlige krops duft. Og pludselig kunne jeg mærke hans håndflade lægge sig på mine skulder, og køre sine hænder ned langs mine arme. Han stod tæt op af mig så jeg kunne mærke hans underbukser, og hans slappe pik som jeg tydeligt kunne mærke, og det var vildt fræk. Han fortsatte med at køre sine hænder ned af mine arme, hvor han så kom til mine hænder. Hvor han så lagde sit hoved på min højre skulder.

Jeg dejet mit hoved mod hans hoved, det samme gjorde han også, så vi kigget hinanden i øjne. Rasmus så ned på min pik, som jeg stadig holdte i min hånd. Han så mig i øjne igen. Jeg kunne mærke at Rasmus kørte sine fingre ind imellem mine fingre på venstre hånd. Det samme gjorde han ved højre hånd, der hvor jeg holdte min pik. Så nu kunne jeg mærke Rasmus´s fingre om min pik, hvor Rasmus igen kigget mig i øjne. Jeg bliv færdig med at tisse. Hvor jeg så kunne mærke min pik begynde at røre på sig, og det gik hurtigt for den bliv stiv. Rasmus så ned på min stive pik, og kigget igen på mig. Nå! Den kan jo godt, og grinte lidt af det.

Jeg bliv lidt rød i hovedet. Men Rasmus sagde. Du bliver så sød når du bliver flov… det ligner du bliver helt varm være gang, med de røde kinder du får, Christian.

Vi så stadig på hinanden og kunne også mærke, at Rasmus’s pik i underbukserne bliv større. Helt automatdisk maset jeg min røv bagud så jeg kunne mærke hans stive pik i underbukserne mellem mine balder.

Han gav slip på min venstre hånd og førte den op på mit bryst, og efter gav hans højre hånd også slip fra min højre hånd, som han så lod køre ind på mit inderlår, hvor han lod sin hånd køre stille og roligt op og ned. Hvor så hans hånd tog turen under mine nosser, videre om til min tissemand som var mega stiv. Rasmus tog om din igen, og jeg tog min hånd væk så det kun var Rasmus som havde min stive pik i hånden. Jeg lod mit hoved falde tilbage på Rasmus’s skulde, hvor jeg kunne mærke at Rasmus gav min pik et par ryk. Vi så stadig hinanden i øjne, og vores munde kom tættere og tættere på. Jeg bliv helt varm indeni, og tænkte om min drøm virkeligt gå i opfyldelse. Og da vores munde lige var uden for hinanden, åbnet døren til vores værelse. Rasmus gav hurtigt slip på mig og gik rart hurtigt ud af badeværelset, og jeg kunne tydeligt se at Rasmus ikke have tænkt på, at han hade en mega stiv pik som tydeligt kunne ses i hans underbukser.

Jeg gik i panik, for jeg kunne ikke finde mine underbukser. For dem have jeg trådt ud af, mens jeg nød den dejlige behandling af Rasmus’s hænder. Så jeg tænkte at jeg måttet gå i bad, så jeg rullet badeforhænget for og tændte for bruseren. For at læren som var kommet ind på vores værelse, skulle ikke se min stive pik.

Da Rasmus og læren mødtes, kunne man høre læren sige: Nå! Nå! Rasmus. Bliv du ikke færdig ude på badeværelset? Og grinte lidt. Hvor Rasmus sagde i farten. Du kom og forstyrret. Læren kom ud på badeværelset og sagde. Hvem der? Christian! Sagde jeg til læren. Klokken er ellers over sengetid, sagde læren. Du skulle have været i din seng for 8 minutter siden. Det ved jeg, kom det fra Christian. Jeg er snart færdig. Læren gik. Christian tænkte han kunne ligeså godt tage et bad, for han have jo løbet rundt over i hallen.

Efter 5 minutter gik jeg ud af badet, og så at mine underbukser var helt gennemblødte af at lægge på gulvet. Jeg kigget over på hvor vores håndklæder hænger, da hænger kun Rasmus’s brugte håndklæde. Det må jeg vist godt låne, og gik ind til Rasmus med hans håndklæde rundt om sig. Da jeg komme ind på værelset, hade Rasmus slukket lyset i løftet og tændt sin natlampe. Jeg låste døren og gik hen til Rasmuses seng, hvor han lå med dynen over sig og computeren ovenpå dynen.

Rasmus er så sød når han spiller spil på sin computer, han er så koncentreret i spillet og det kan jeg næsten ikke stå for.

Jeg sætte mig på Rasmuses sengekanten og ser hvad han spiller. Hvor han pludselige siger. HHHHYYY! Det er mit håndklæde man. Jeg tænkte godt jeg måtte låne det. Når det nu er dig, Christian, sagde Rasmus med et smil på læben. Du ved godt det er brugt, kom det efter fra Rasmus. Det ved jeg godt, sagde jeg. Det gør det bare lidt mere frækt, grinte jeg og kom i tanke om, at jeg ikke havde flere rene underbukser. Alle var smidt til vask og lå over i skolens vaskerum. Så jeg spurgte Rasmus, om han hade nogen jeg kunne låne. Rasmus sagde nej. Jeg har faktisk ikke nogen rene underbukser. Har du så ikke nogle brugte over i vasketøjskurven. Ja ja! Der er der.

Jeg går over til kurven. Jeg kan huske at Rasmus hade nogle underbukser, når de sad på ham, så de så frække ud. Så jeg viste lige hvad jeg ledet efter, og lidt efter fandt jeg dem også. Det var nogen DG røde underbukser med sorte striber. De var fugtigt endnu, især ved ballerne og nosserne har været. Han have også haft dem på fra i morgens og til i eftermiddags efter sport. Men det var jeg ligeglad med, det var Rasmuses og det var ham der har gået i dem, så kan det ikke være mere frækt. Jeg tog dem på og smed mig op i min seng, kom under dynen og fandt computeren frem, hvor jeg gik på facebook hvor der ikke skete det stor. Så jeg gik ind og spillet lidt, da jeg ikke gad det mere. Tænkte jeg så på hvad jeg så skulle lave. Så jeg gik ind på en hjemmeside, hvor man skriver med andre over cam. Med begge køn.

Jeg gik efter drenge på min alder. Kom også hurtigt kontakt med en på 16 år. Vi skrev frem og tilbage. Hvor jeg så spurgte ham om, om jeg ikke måttet se hans overkrop. Han smed sin T-shirts med det samme. Hvor jeg smilet lidt til ham. Hvor jeg så ser han kun sidder i underbukser, ligesom jeg selv gør. Drengen på 16 år skrev til mig. At det nu var min tur til at vise lidt, og han vil se mig nøgen.

Jeg dejet cam ned mod min pik, hvor han skriver. WOW! En fin bule. Hvor han så trækker sine underbukser af. Han skriver. Jeg vil se den, med en glad smiley. Jeg trækker forsigtigt ned i mine underbukser, og frem komme min stive pik frem. Vi begge lægge nu nøgen foran vores begge cam, skriver frem og tilbage til hinanden.

Pludselig ser jeg at Rasmus har slukket lyst, og hans computer var klappet sammen. Jeg tænkte ikke mere over det, og tror han er faldet i søvn.

Så jeg trækker Rasmuses underbukser helt af, dynen skubber jeg ned til mine fødder. Nu kan drengen som jeg skriver med, se mig helt nøgen og skriver så. At han har lyst til mig nu og her og laver så end masse hjerter til mig. Jeg begyndt at rødme lidt, hvor så drengen tager en dildo frem. Han spytter på den og vise så sit røvhul til webcam, så jeg kunne se lige op i ham. Han stak dildoen op, og ind kom den. Jeg nød det virkeligt, og kunne også se at drengen gjorde det samme. Min pik fik et par ryg frem og tilbage, da pludselig min computer bliv dejet rundt. Det var Rasmus.

Rasmus ser på skærmen og der drengen som kneppet sig med dildoen, og ser så ned på min pik og siger. Jeg troede ikke du var bøsse, Christian og grinte af det. Jam! Jam! Kom jeg bare med og bliv mega rød i hovedet. Jeg sagde til Rasmus, at han ikke skulle sige det til nogen. Rasmus tog det lidt mindre seriøst og sagde. Selvfølgelig siger jeg det ikke til nogen, Christian.

Rasmus spurgte om jeg ikke vil med ned og se en film, det ville jeg gerne og fik Rasmuses underbukser på igen og fik slukket for min computer, og hoppe ned til Rasmus. Og da jeg hoppet ned til Rasmus, stod han lige ved siden af mig. Han stak sin hånd ned i underbukserne, jeg kunne mærke at han kørte sin pegefinger rundt på mit pikhoved, hvor han så trække hånden op igen, lade sin pegefinger og tommefinger glide mod hinanden, så man kan se mit presperm mellem de to fingre. Så han var en lille fræk dreng, sagde Rasmus. Jeg bliv igen rød i hovedet og sagde. Tjooo. Lidt var han da. Det kan man da i hvert fald se på mine underbukser, hvor Rasmus så grinte af det. Jeg kigget selv ned på underbukserne, hvor jeg kunne se en våde plet på. Undskyld, sagde jeg. Rasmus sagde. HAAA! Når det nu er dig, så er det okay. De skulle alligevel til vask, med alt det jeg har sved i dem i dag.

Nå! Skulle vi ikke se den film, sagde Rasmus og tørret prespermen af på sit bryst. Rasmus lagde sig ind mod muren og jeg ved siden af, hvor Rasmus lagde dynen over os og computeren ovenpå dynen. Så så vi krigsfilm.

Jeg lår godt under dynen sammen med Rasmus, jeg lagde mit hoved op af hans end arm og kunne mærke at jeg snart ville falde i søvn. Og det gjorde jeg. Klokken var 2 da jeg vågnet ved at Rasmus lukket for computeren. Jeg lå fladt ned på ryggen, da Rasmus ville lægge sin computer ned på gulvet. Var han nød til at læne sig henover mig, det gjorde han, hvor så hans ene ben fald ned mellem mine ben, så vores skridt mødes. Jeg bliv lidt vild liderlig. Jeg synes Rasmus har en sådan en lækker krop, og nu kunne jeg mærke den mod min. Min pik bliv større og større. Rasmus tog god tid med at lægge sin computer på gulvet, og da han rejste sig op igen. Rasmus så ned på mig i et stykke tid, hvor han maste sig skridt ned mod min hofte. Og det fik min pik til at blive mere hård. Rasmus grinte lidt og sagde. Den vil godt være sammen med min pik. Jeg viste ikke helt hvad jeg skulle sige.

Rasmus lagde sig falde stille og roligt ind over mig, så vores maver og bryst mødes. Jeg kunne slet ikke styre mit hjerte, og min måde at trække vejret på. Rasmus så på mig, jeg begyndte at løfte hovedet lidt, så vi kun var 2-3 cm enden vores munde mødes. Jeg lagde mit hoved tilbage på puden, mens Rasmus og jeg kysset hinanden. Det var virkeligt, tænkte jeg bar. Jeg kysser med den dreng jeg har været så forelsket i.

Rasmus trækket sit hoved tilbage og spurgte om hvor længe jeg har været forelsket i ham? Jeg tøvet lidt og sagde. Jeg har, kunne lide dig siden den første dag jeg så dig. Hvor længe har du været bøsse, Christian? Spurgte Rasmus. Hvor jeg svaret. To år. Hvor jeg så spurgte Rasmus, om hvad han endelig var til? Rasmus svaret. Jeg var hetro lige til jeg startede her på efterskolen. Da så jeg en som tiltrukket mig, og fik bare lyst til at være sammen med ham. Og alt bliv bare meget bedre, da du bliv stempler som homo, efter de fandt bøsseporno på den. Rasmus gav mig et kys til og spurgte om jeg ikke bliv nede ved ham i nat?

Jo. Sagde jeg med et glad smil. Rasmus lagde sig på siden, så jeg kunne komme længe ind mod ham. Vi så på hinanden, hvor jeg sagde. Du er virkelig lige min tybe, Rasmus. Rasmus grinte lidt. Jeg vendte mig om så vi kunne lægge i ske. Rasmus slukkede for lyset. Hvor han så tog sit ene ben over mine ben og lagde så en arm rundt om mig.

Fortsætter….
Kommentar