Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

På gårdtoilettet

(Britt, Ron og perkerdrengene)

Karakter: 4.7/11
Visninger: 11333

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Kap. 4
På gårdtoilettet

Personer: Ron, Mehmed og Mark

Ron havde følt sig heldig. To dage efter den aften, hvor han var blevet gen-nemkneppet både i hoved og røv i klubskuret af perkerdrengene, endda nogle af hans klassekammerater, ja, selv af hans ven Hassan, som havde været den første til at bolle hans søster, inden hun rejste, havde han været på en uges ferie på Mallorca med sin mor. Der havde han og ikke mindst hans røv haft tid til at sunde sig.

Hans tvillingesøster, Britt, var kort efter hendes store aften i skurvognen taget på sommerferie hos deres far i Jylland, og efter ferien skulle hun på high school i USA, hvor deres far gennem nogle forbindelser havde skaffet hende et stipen-dium. Hun havde betroet Ron, at hun var lumsk ked af at forlade de dejlige perkerpikke, men trøstede sig med, at der vel også fandtes villige jydepikke, og når hun kom til USA, var hun sikker på, at hun nok skulle finde frem til nogle fede negerpikke. Ron var altså kommet alene til skurvognen, og efter de havde røget noget pot, som virkede ekstra kraftigt på den uøvede Ron, havde Sa’ad besluttet, at når han ikke havde Britt med, så måtte Ron selv smide tøjet og kravle op på billardbordet. Først havde han strittet noget imod, men efterhånden som behandlingen var skredet frem, var han blevet mere og mere omtåget af pot og liderlighed.
Efter de var kommet hjem fra mallorcaturen, havde der kun været tre dage til skolestarten, nu i ældste klasse, og han havde været rystende nervøs for, hvordan de drenge ville opføre sig, som havde været med i skurvognen. Til hans lettelse var der ingen, der havde ladet sig mærke med noget, og han var endda kommet til at sidde ved siden af Hassan.

Nu stod han så her ved urinalet i drengenes toilet i skolegården i det første frikvarter den første rigtige skoledag og lettede trykket i blæren. En anden kom op ved siden af ham, og mens Ron var ved at ryste de sidste dråber af, hørte han den lydelige plasken af pis mod det rustfrie stål i fællesurinalet. Han skævede til siden, det var Mehmed, og straks vendte oplevelserne tydeligt tilbage. Han kunne ikke lade være med at kigge ned, hvor han så Mehmeds hånd om den ganske betragtelige pik. Til sin skræk mærkede Ron, hvordan blodet begyndte at strømme dunkende til hans egen pik, og han fik travlt med at få den ind i bukserne. Han nåede dog ikke ret langt, før han fik et puf i ryggen, så han måtte gribe for sig med begge hænder for ikke at falde ind mod urinalet.

Ja, grinede Mehmed, kig du bare godt efter, du har vel savnet den her lækre sag, sagde han og svingede lidt med stangen, som nu også var ved at vokse.
Hvordan har du det her nede? Spurgte Mehmed så, idet han samtidig førte den frie venstre hånd ned over Rons bagdel og pressede fingrene mod revnen lige ud for røvhullet. Savner det her også noget pik? lo han, og pressede så kraftigt, at Ron udstødte et svagt gisp og igen måtte tage fra med hænderne mod muren. Han kiggede sig angst og forvirret bagud, men der var heldigvis ikke andre at se.

Ja, de andre skulle jo nødigt opdage, at du har en rigtig herlig lille bøsserøv, vel? grinede Mehmed, men jeg kan se, at bare tanken om noget god perkerpik kan få den op at stå! Og de kiggede nu begge på Rons pik, der var vokset til en rigtig stådreng.
Du skal se nogle flotte billeder vi har fra den lille fest i skurvognen, man kan rigtig se, hvordan du nyder det, især når du har en pik i begge ender, grinede han. Men bare rolig. Vi har aftalt at vi ikke viser dem til andre, det vil sige …

Hvad vil det sige? Hvad mener du? gispede Ron.

Det vi sige, vi hverken siger noget eller viser billederne så længe, du bare gør som vi siger.

Gør som I siger? Hvad betyder det?

Du ved jo godt, at vi perkere har brug for at få tømt sædbeholderen temmelig ofte, ja, som regelen en tre fire gange om dagen, mindst. Det er ikke altid, vi kan finde en så villig og liderlig tøs som din søster, og det med hånden er ikke det samme. Så det er her, du kommer ind.

Kommer jeg ind? Ron var stadig ikke med.

Nej for søren, grinede Mehmed, det er ikke dig, men os, der kommer ind. Det vil kort sige, at hver gang vi trænger til lidt udløsning, så er du klar med enten munden eller røven, sådan alt efter hvad vi nu har mest lyst til, og tid til. Men kom med herind inden der komme andre og ser den stådreng, du har på, sagde han, idet han trak Ron med ind i den nærmeste toiletboks.

Så ned på knæ og tag dig kærligt af min pik, du kan se, den allerede er begyndt at dryppe af forventning.

Hold nu op Mehmed, jeg er sgu da ikke nogen bøsse, og ..
Er du ikke bøsse? Det var som fanden. Så hørte du slet ikke dig selv den der aften i klubben?

Hvad mener du? spurgte Ron, I pressede mig til det, jeg ville ikke selv.

Pressede dig! Nej nu må du holde op. Vi kiggede bare lidt på den video, vi lavede den dag, du var der sammen med Britt, og hvor du i den grad kneppede hende i røven, og det var jo ikke så godt, hvis sådan en video kom ud, vel? Og da vi så først havde sat dig i gang, kunne du ikke få nok. Det var nærmest som at høre Britt: Kom så med den pik. Hårdere, hårdere, mere pik, mere.

Ad, det passer slet ikke, det er noget du digter, prøvede Ron.

Digter? så skal du selv se den video, vi lavede med dig!

Lavede I en video, det kan jeg ikke huske.

Det er heller ikke noget vores tøser skal vide, og du heller ikke, ikke før bag efter i hvert fald. Jo, vi laver altid en video for det, at hvis tøserne skulle få samvittighed bag efter og påstå de blev voldtaget. Så har vi sådan en video, der viser, at det hele var frivilligt og de selv bad om det. Og sådan var det også med dig. Og nu er frikvarteret snart forbi, så se at komme i gang med den mund, for ellers går der nogle interessante billeder rundt i Jensens time, og det vil du nok ikke være helt så glad ved, vel!

Mehmed havde skubbet Ron hen, så han nu sad på toiletkummen.

Det er bare noget, du siger, I har slet ingen billeder, forsøgte Ron.

Ingen billeder, det var som fanden, Mehmed stak hånden i den ene baglomme og kom op med en del billeder. Han bladede lidt i dem. Se så lige det her, og det her, sagde han, og holdt de to billeder op foran Rons ansigt. Nej, ikke røre, sagde han og trak billederne lidt tilbage, da Ron rakte ud efter dem. Ikke røre, kun se, og for øvrigt ville det ikke hjælpe dig, hvis du kom til at ødelægge dem, for de andre har de samme kopier, og der er en hel mase mere, sagde han og viftede med resten af bundtet. Det her er kun en lille del af dem. Nå, hvad siger du så? Flotte og tydelige billeder ikke? Så vidt jeg kan se, er det ene Bøsse-Rons ansigt godt dækket af perkersperm, og det andet er da helt tydeligt samme Bøsse-Ron med en god, stiv perkerstang i munden. Det vil da være vildt skægt at sende dem rundt i Jensens time. Og hvad tror du, der vil ske, hvis Jensen fik fat på dem? Vil han gå ned til tøren med dem? Nej, nej, han tager dem med hjem og spiller pik til dem de næste mange aftener, og måske inviterer han dig hjem for at se hans frimærkesamling.
Kom så ned på knæ og få gang i den mund!

Ron så ingen anden udvej. Han lod sig glide ned på gulvet og havde straks Mehmeds halvstive pik lige i ansigtet. Lidt tøvende stak han tungen frem og rørte med den på pikhovedet og fik straks noget af Mehmeds førsperm i munden. Da det ikke smagte så værst endda, slikkede han videre, hvilket fik Mehmeds pik til at rejse sig i hurtige ryk.

Jaaah, sukkede Mehmed, det er godt, men vi har ikke megen tid, så se at få den i munden – og pas på tænderne.

Ron gabte så højt, han kunne og tog Mehmeds pikhoved i munden, lukkede læberne om det og slikkede videre som han nu bedst kunne, dvs. på den føl-somme underside af hovedet og hen over pikspalten, som til stadighed lækkede en lind strøm af forsperm.

Det var ikke nok for Mehmed, som nu tog fat bag om Rons hoved og pressede sin pik i bund, det vil sige, en del af den helt ned i halsen på Ron.
Åhhh, jaaah, ååhhh, jaaahh, stønnede han, det var godt, flink dreng.

Ron kæmpede for at trække hovedet tilbage og få pikken op af halsen, samtidig med, at han havde kraftige opkastningsbevægelser i svælget. Mehmed havde dog et godt greb om hans hoved, og samtidig nød han Rons svælgbevægelser i fuldt mål, men så trak han sig alligevel tilbage, dog kun for at begynder at kneppe Rons mund for alvor.

Hej, dernede, lød det pludselig fra et hoved, der stak op over den sparsomme adskillelse ind til den næste toiletboks.
Ja, fandeme, det var præcis det, jeg syntes, det lød som. Hvad man da skal opleve sådan første dag på en ny skole. Her kommer man lige så stille ind for at spille pik, og så …Det ser ellers rigtig godt ud, det der. Er det en mund, man kan låne? Jeg kunne pokkers godt trænge til et ordentligt blowjob, man bliver jo helt liderlig af at se sådan noget.

Du kan fanden, kan du, sagde Mehmed, han gir kun mund og røv til mig og mine venner. Og se så at få det hoved væk i en fart!

Sagde du mund og røv? Det bliver da bedre og bedre, og hvordan skulle I have opnået eneret?

Jeg sagde, se at få det hoved væk, og glem bare alt, om hvad du har set, og det skal være nu, sagde Mehmed.

Uh hu, jeg bliver helt bange, kom det fra hovedet, som tilhørte en ny dreng, Mark, der var blevet flyttet til sidste klasse fra en anden skole, men det var kun Mehmed, der havde fået et glimt af hans hoved. Vi kan vel finde ud af et eller andet, men I skal få fred for mig for nu. Så trak han hovedet til sig, hoppede ned af den toiletkumme, han havde stået på, og hvis der havde været andre på toilettet end Mehmed og Ron, der var dybt optaget af deres egne sager, ville de have hørt en lynlås blive trukket ned og de velkendte dunkelyde af en pik, der blev behandlet af en øvet hånd. Endelig en række plask mod den tynde træskillevæg, hvor de fede spermklatter ramte hen over en tegning af en stor, stiv, spermspruttende pik. Straks begyndte klatterne en konkurrence om, hvem der først kunne nå ned til kanten, og der samle kraft nok til at dryppe ned på stengulvet.

Hej I derinde, råbte han, og klaskede hånden mod døren til Mehmeds og Rons bås. Gå nu til den, der er kun et halvt minut til det ringer, og så var han ude af døren.

Novellerne er forfatterens ejendom, og de må ikke uden min tilladelse bringes offentligt frem, men du må gerne hente dem ned på din maskine og dele dem med dine venner. Hvis du vil i kontakt med forfatteren, som altid gerne hører fra læserne, så skriv til:
ole1313ole@yahoo.com

Fortsættes
Kommentar

Navn:Henrik Holstebro
Dato:14/03 2013
hey syndes jeg mangler det afsnit hvor Ron får perker pik