Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

I perkernes skurvogn

(Britt, Ron og perkerdrengene)

Karakter: 4.9/15
Visninger: 15873

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Unge, Bareback, Offentligt, Gruppesex, Oralsex, Analsex, Skolesex og Incest
Kap. 3 I perkernes skurvogn

Britt, Ron, Hassan, Mehmed, Sa’ad, M’hamed, Achmed

Hun lå på ryggen på det ikke ret store billardbord – mere end et lille et var der ikke plads til i den skurvogn, kommunen havde sat op som klubhus for indvandredrengene i kvarteret. Ja, faktisk for alle unge i kvarteret, men det var næsten kun perkerdrengene, som man kaldte dem, og som de kaldte sig selv, der brugte det.

Hun var nøgen, knæene løftet og holdt ud til siden at to drenge, så hendes bankende kusse var synlig i al sin glans. Rent faktisk var det Ron, der holdt det ene knæ, og pigen, som knæet, kussen, og de små faste bryster tilhørte, var hans tvillingesøster Britt.

Sa’ad, som var en slags leder af gruppen stod mellem Britts ben og masserede hendes store skamlæber, mens Hassan og Mehmed stod uvirksomme ved siden af bordet og kiggede på. De havde begge haft deres pikke i Britts kusse flere gange, og da de havde pralet af det i klubben, havde Sa’ad forlangt, at de skulle få hende med i klubben en aften.
Ron havde været der før, så de havde lokket ham til at tage Britt med denne aften, og han havde været ret ivrig efter at erfare, om det nu også var rigtigt, at de havde kneppet Britt, sådan som Hassan fortalte, og om det også var rigtigt, at hun gik helt frivilligt med til det.
Nu havde han set, at hun ikke bare frivilligt havde taget tøjet af, men at hun også var mere end villig til at krybe op på billardbordet, så han havde været let at overtale til at tage sig af det ene ben, og nu stod han med bankende pik i bukserne og stirrede på Sa’ads behandling af Britts kusse.

Nå, du kan nok lide pik, hva? Kan ikke få nok af det? Og helst rigtige perkerpikke, ik’? småsnakkede Sa’ad, mens han fortsatte med at gnide og gnubbe Britts skamlæber, som nu var svulmet en del op.

Hør I to, skal I ikke lave noget? sagde han så, tydelig henvendt til Hassan og Mehmed. Hvad om I tog jer af de to små buler, hun har der? Gnid dem, gnub dem, og vorterne! Sut dem, sug dem, bid dem. De skal være mindst dobbelt så store, når vi er færdige med hende.

Det lod de sig ikke sige to gange. De nærmest kastede sig over hvert sit bryst, hvilket kaldte nye gisp og suk fra Britt.

Nu nærmest foldede Sa’ad de store skamlæber til side, så man kunne se længere ind i kussens hemmeligheder. De små skamlæber var allerede røde og blodfyldte, og den lille klitoris stod strunk og erigeret mellem dem. Sa’ad knipsede mod den et par gange, hvilket fremkaldte en række av’er og år’er fra Britt. Så tog han med tommel og pegefingre om de to røde skamlæber og nulrede dem ret kraftigt, hvilket fremkaldte samme lyde fra Britt. Så skiftede han med den ene hånd til knoppen, som fik samme behandling. Jo, det var tydeligt, at Britt ikke var den første pige, de havde haft i den situation.

Det er vigtigt, grinede han til Ron, at de blive varmet ordentligt op, og kussen skal være så øm, når de går herfra, at de dårligt kan have trusser på de næste dage, og så husker de på den her aften hver gang, de sætter sig eller rejser sig, eller når de går, og kusselæberne gnider mod hinanden eller mod buksestoffet. På den måde tænker de ikke på andet end pik, på store perkerpikke, og så kommer de krybende og tigger om mere kølle, og du kan være sikker på, at de skal få det. Og så grinede han igen, slap knoppen og begyndte at smække de store skamlæber med de flade hænder, halvvejs på indersiden af de udkrængede læber.

Hør Ron, tag du lige og gnub den knop lidt, du har godt af at lære det, og Ron, som var helt ør af sexrus og den sivende pik i bukserne, tog fat om knoppen.

Se lige på Hassan, sagde Sa’ad.
Hassan havde lænet sig ind over Britts ene bryst og havde taget vorten under behandling i munden.
Prøv at gøre det samme ved den knop, jeg lover dig, det er noget søster vil kunne lide.

Ron lænede sig frem, førte forsigtigt ansigtet nærmere og sænkede så munden prøvende ned mod den hårde klitoris. Slik på den, brug tungen!

Han gjorde det, og det fremkaldte de hidtil kraftigste støn fra Britt. Åh, ja, bliv ved, åh, det er godt, lidt hårdere. Åååhhhhhh, og så kom hun i den første kraftige orgasme, så saften sivede ud, og Ron forskrækket fik noget i munden.

Nå lille ludder, så er du måske parat til den rigtige vare? drillede Sa’ad.
Åh, ja, ja, ja, kom så med den pik, hvis du da har en pik! Stønnede Britt.

Hvis jeg har en pik? Det er vist en bemærkning, du kommer til at fortryde, snerrede Sa’ad, idet han trak lynlåsen ned og krængede trussekanten ned under nosserne.

Og pik, det havde han! Der var åbenbart flere grunde til, at han var gruppens leder. Den var både lang og ret tyk, men hvad Ron og de andre stirrede mest på, var hovedet. Det virkede enormt, som en blårød golfbold, eller som en, der var skåret halvt over, for kanterne stod næsten en halv centimeter ud, nærmest som modhager, så det måtte have en endnu voldsommere virkning, når pikken blev trukket tilbage, end når hovedet blev ført ind. Det glinsede af fugt, og en dråbe førsperm viste sig i pikspalten.

Nu nærmest lagde han denne monsterpik mellem Britts erigerede skamlæber, og da hun samtidig løftede hovedet lidt, gav hun et højt gisp. Åh, den er stor!

Ja, mon ikke den er stor nok til dig, grinede Sa’ad, jeg plejer aldrig at få klager over, at tøserne ikke kan mærke den, tvært imod, lo han, men vi skal lige først prøve noget med den der lille undskyldning for en pik, sagde han, og nulrede igen Britts klitoris, som nu var svulmet tydeligt op. Så tog han om pikhovedet, så pikspalten åbnede sig, pressede pikhovedet mod knoppen, og langsomt forsvandt den ind i den åbne pikmund. Roligt begyndte han med ganske små bevægelser at kneppe sin egen pikspalte med Britts klit, og hun skiftevis kastede hovedet fra side til side under ah’er og åh’er, og indimellem løftede hun hovedet og stirrede på Sa’ads indviklede operation.

Så blev det for meget for hende, så hun råbte: Kom så for fanden med den perkerpik! Stik den ind. Ind med den, Nuuu!

Så tag den da, lo Sa’ad, og langsomt pressede han det store hoved ind mellem de opsvulmede og noget ømme skamlæber.

Aaaa! Ååååå! Det gør ondt, den er stor, gispede Britt.

Ja, gu’ er den stor, og gu’ gør det da sikkert ondt, men det er kun godt for dig.
Vi gir den lige en tak til, og han pressede den et par centimeter længere ind, hvilket fremkaldte endnu en gang ah’er og åh’er fra Britt.

Hvad så med det her? Hvad synes du om det? Spurgte Sa’ad, samtidig med at han trak sig langsomt tilbage og til sidst helt ud af Britts skede.

Aaavvv, åhhhh,stønnede Britt, hvad laver du mand?

Og det var ikke så mærkeligt, at hun klagede sig, for den brede vulst omkring Sa’ads pikhoved nærmest trak noget af det indvendige af kussen med ud, men kun for et øjeblik, så smuttede det igen på plads.

Nå, kan du nu mærke den, er den stor nok? Skal vi lige prøve den leg en gang til?


Senere, efter de alle havde udtømt sig i Britts kusse, nogle af dem, herunder Sa’ad flere gange. Og hvordan havde Britt reageret? Tigget og bedt dem om at holde op og lade hende gå? Ja, tigget og bedt havde hun, men efter det første chok for kussen ved Sa’adts indtrængen og ikke mindst når han trak sig ud, helt ud, og hendes kusse havde tilpasset sig størrelsen, ja så havde al hendes tiggen og beden gået på pik, mere pik, hårdere, hurtigere og så videre, og hun var gået fra den ene orgasme til den anden. Og ja, hvis nogen havde spurgt, så havde Ron måttet indrømme, at helt frivilligt, det havde det været.

Så er det din tur Ron!

Ron virrede forvirret med hovedet. Hva?

Ja, for fanden, din tur. Få de bukser af og pikken ind i søsters kusse.

Ron stod stadig uvirksom.

Hjælp ham lige, nikkede Sa’ad til et par af de drenge, der først havde haft deres tur, og nu havde fået bukserne på igen.

På ingen tid havde de fået Rons bukser ned til anklerne, og hans pik stod stiv og strunk og dryppende halvt op mod maven.

Nå, du har nok haft gang i den, grinede Sa’ad. Ræk mig lige hans trusser!

Uden besvær fik de Ron til at løfte fødderne, hevet skoene af og trukket bukser og trusser af ham.

Tænkte jeg det ikke nok, sagde Sa’ad, da han havde kigget i trusserne. Fulde af sperm. Det var nok noget, du tændte på, sådan at se søster blive pumpet fuld af perkersperm, hva?
Se du hellere at få den danske bøssepik dyppet. Den vil måske vokse lidt, hvis den bliver godt smurt ind i ordentligt perkersperm, grinede han, det kunne den godt trænge til.

Ron stod igen nærmest paralyseret.

Hjælp ham lige igen, nikkede Sa’ad endnu engang til de samme to drenge.

De skubbede Ron hen til billardbordet. Den ene af den pressede hans pik lidt ned, så den var i højde med Britts kusse, og så skubbede de ham frem, så Rons pik med lethed dukkede ind i det ikke bare smurte, men velfyldte hul.
Ron udstødte et lydeligt Åhh! da han for første gang mærkede en kusses varme omslutte pikken, men snævert var der langt fra, sådan som Britts kusse var blevet udblokket i løbet af aftenen.

Du skal sku bevæge dig! Knep hende! sagde Sa’ad.

Uden yderligere ordre begyndte de to villige drenge at gynge Ron frem og tilbage, så hans pik med slubrende lyde gled ind og ud af søsters kusse, mens han selv udstødte sit Åhh! hver gang, den sank i bund og hans mave og nosser glinsede af den sæd, der sivede og blev presset ud af Britts kusse.

Nej, stop, sagde Sa’ad pludselig, vi skal prøve noget andet. Med den pikstørrelse og den udblokkede kusse, kan du jo slet ikke mærke, hvad det sådan rigtigt betyder at kneppe. Du må hellere tage det andet hul!

Hva? Udbrød Ron, da han samtidig blev trukket tilbage, så pikken med et svup ploppede ud af den sivende kusse.

Ja, det andet hul. Det lige neden under. Røvkussen! Har du aldrig hørt om den og at tøserne er vilde med at få pik i den?

Ron kiggede fortabt på Britts lille, brune stjerne.

Tag en finger og hent noget af smørelsen fra fissen og stik den så ind i røvhullet, så det kan blive smurt.

Ja, sådan, så lidt mere. Ja, igen. Prøv med to fingre. Godt ind og drej dem lidt rundt.

Ron fulgte som en zombi Sa’ads ordre, og Britt syntes ikke at have noget imod den nye behandling.

Så er det godt. Pikken er smurt godt i forvejen med den rigtige perkersperm, det kan bare ikke være bedre. Så ind med den!

Ron holdt om sin stadig lige stive pik, holdt den, så hovedet trykkede lige med det nu ganske godt smurte hul.

Ind med den, ind med den, vis nu, at du kan selv!

Og det kunne han. Langsomt sank hans stive stang dybere og dybere ind i hans tvillingesøsters røv, mens både han selv og Britt sukkede og stønnede om kap af ophidselse og nydelse.

Sa’ad stod og holdt Britts ene ben og fulgte interesseret, hvordan Ron tog sin søsters røvhul i besiddelse, og på trods af, at han for kort tid siden endda to gange havde tømt sine nosser ud i Britts kusse, rykkede det igen i hans pik af liderlighed.

Stop, holdt, ud med den, vi skal prøve noget andet, kommanderede han pludselig og skubbede samtidig til Ron, så hans pik med et svup forlod det varme hul.

Læg din ned på ryggen på tæppet, sagde han til Ron, og op med hende tøsen her.

De fik stablet Britt op, mens Ron lagde sig med pikken strittende våd og glinsende lige i vejret. Britt kunne dårligt støtte på benene efter den omgang, hun havde fået, så der måtte to til at støtte hende.

Nu stiller du dig hen over Ron med ryggen til hans hoved, sagde Sa’ad, mens han selv gelejdede hende på plads. Så sætter du dig ned og sørger for at få pikke op i røven igen. Han holdt hende nu selv under begge arme, mens han langsomt sænkede hende ned. Tag om stangen og sørg for at den kommer ind i det rigtige hul, sagde han.

Så sank hun med et suk ned over Rons pik, mens han på sin side stønnede, jaaah, jaaah. Åååh, jaaah, det er skønt.

Meget snart var pikken kommet i bund, og Britt sad på hans mave. Hun løftede sig lidt og lod sig igen dumpe ned så det gav et klask, da hun ramte hans mave, og samtidig stødte Ron opefter.

Åh, ja, Britt rid mig, rid mig hårdt, stønnede Ron.

De glemt fuldstændig alt omkring sig.
Britt løftede og sænkede sig, og Ron fulgte med ved at støde op og op, mens de begge gryntede, sukkede og jamrede i seksuel ekstase.
Sa’ad betragtede dem med et stort grin, samtidig med, at han gned sit store lem. Så puffede han til Rons fødder. Spred lige benene noget mere, sagde han, og hjalp til med små spark. Da han var tilfreds, sank han ned på knæ mellem Rons lår, skubbede til Britt, så hun kom til at ligge hen over Rons mave og bryst men stadig med Rons pik i røvhullet. Nu kunne de andre også se, hvad Sa’ad var ude på, for Britts endnu dryppende våde kusse var lige ud for Sa’ads pikhoved.

Jeg har set det her på video og længe haft lyst til at prøve det, en god gang dobbeltknep, og med det lænede han sig frem og begravede sin bræthårde stang for tredje gang den aften, ja, nat var det nærmest blevet, i Britts spermglatte kusse.

Hverken Britt eller Ron kunne bevæge sig ret meget, så det var Sa’ad, der gjorde alt arbejdet, og han gjorde det godt. I den vinkel, pikken gled ind og ud under, gnubbede nakken og skaftet hele tiden mod Britts klit, samtidig med at hans pikhoved gled op og ned ad Rons skaft kun adskilt af nogle tynde hinder. De stønnede da også alle tre lige højt, Britt kom i flere omgange og Ron to gange inden Sa’ad gav slip på sin tredje udløsning den aften.

Fortsættes og bare rolig, Britt er ikke med mere
Kommentar