Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Den 15årige15 - Nat

(Den15årige15)

Karakter: 5.1/8
Visninger: 8574

Af: Tut.

Læs flere noveller af:
» Tut.

Skriv til:
» Tut
Tags: Unge, Bareback, Analsex og Onani
”Nat”

Jeg havde sovet tungt. Det var stadig mørkt, og jeg kiggede over på uret, der viste 02.52. Det føltes som om, jeg havde sovet meget længere end de få timer, det var blevet til. Jeg lå med ryggen til Tim og kunne mærke hans åndedræt på min nakke. Jeg havde haft en våd og liderlig drøm - som om at virkeligheden ikke var vild, fræk og sexet i forvejen!
Jeg havde genoplevet ”seancen” i køkkenet med flødeskummet. I drømmen var rollerne bare byttet om. Der var det mig, der langsomt var blevet smurt ind i flødeskum og blevet kneppet hårdt bagfra, hvilket føltes fantastisk i drømmen. Derefter havde jeg taget Tim hårdt op af køleskabet og fået ham til at komme uden, at han rørte en finger. Det var en fantastisk drøm.
Jeg tog min hånd ned under dynen og ned til min stive pik, der var våd. Jeg mærkede på lagenet - der var lidt vådt, men det var kun presperm. Jeg var trods alt ikke kommet i drømmen, men Tim måtte nok i gang igen med at skifte lagenet alligevel. Jeg lukkede øjnene og tænkte over det at blive kneppet. Det var så fantastisk - jeg havde tidligere overvejet, hvad der var bedst. Hvis jeg skulle vælge - hvilket var svært - så ville jeg nok vælge at blive kneppet. Især hvis det var af Tims guddommelige lækre pik. Men omvendt så var det nærmest også umuligt at modstå hans fantastiske numse, når den var lige foran mig. Jeg mindedes fornemmelsen, når jeg trængte ind i ham, og hans hul strammede sig om min pik. Igen kunne jeg mære min pik blive våd. Spørgsmålet om at blive kneppet eller kneppe var nok alligevel ikke så nemt at afgøre… - hvilket egentligt var fedt!

Jeg lå på min venstre side med Tim bag mig. Jeg kunne stadig mærke hans åndedræt der langsomt gik ind og ud ved min nakke. Jeg strakte mig lidt og ville lægge mig til at sove igen - måske kunne jeg få en af de våde drømme igen.
Jeg havde ikke ligget længe før, at jeg kunne mærke Tims ene hånd på min balle. Jeg lå og nød hans perfekte kærtegn. Han blev ved længe med at nusse min numse, og han kildede mig også samtidig i nakken. Det var lækkert, og vi kunne for min skyld ligge sådan her længe. Men jeg havde jo også luret, at det ikke ville ske.

Tim tog roligt fat i mit baglår på det ben, der lå øverst og skubbede det langsomt opad mod mig selv. Jeg rullede en anelse om på maven, men lå dog mest på siden stadig. Jeg kunne mærke mit hul blotte sig under dynen. Det hul var godt nok blevet gennemkneppet de sidste par døgn. Men trods det var jeg klar igen.
Jeg kunne mærke, at Tim førte en våd finger hen til mit hul, og han masserede hullet og stak fingeren let op i det nogle gange.
Derefter rykkede han lidt på sig, og det næste jeg mærkede, var hans lækre pik mod mit hul. Det var en fantastisk stilling, for jeg kunne bare ligge stille og nyde det. I starten pressede han dog ikke sin pik ind i mig. I stedet lod han den bare ligge lige mod mit hul. Det var en ekstrem fræk fornemmelse, og jeg lå og vred mig lidt, mens Tim kildede og aede mit baglår.

Til sidst stoppede han dog med at kilde og førte sin hånd op til min øverste balle og kælede den, mens han pressede sin pik mod mit hul. Han trak sig lidt op mod mig, og da han begyndte at kysse på og slikke min hals, slappede jeg af i mit hul, og han trak sig op i mig.
Igen nød jeg, at mit hul strammede sig om hans pik. Denne følelse kunne jeg ikke få nok af. Modsat den hårde tur i køkkenet virkede det som om, at Tim gjorde noget ud af at gøre det stille og roligt nu. Måske nød han også den afslappende stilling. Jeg kunne i hvert fald bare ligge med min ene hånd på puden, og det ene ben trukket op da hans pik gled frem og tilbage ind i mig. Af og til førte jeg hånden ned til min pik og kørte min forhud et par gange stille og roligt frem og tilbage og mærkede igen den våde presperm.

Tim blev ved længe med det stille og rolige tempo. Langsomt kørte han den op i mig, og langsomt trak han sig tilbage. Lige så vildt og lækkert det havde været at kneppe hårdt, lige så inderligt og kærligt var det at blive kneppet på denne måde. Jeg nød det igen til fulde.
Til sidst trak Tim dog sin pik ud af mit hul. Jeg gav et lille suk fra mig, da jeg kunne mærke mit hul slappe lidt af. Selvom tempoet var roligt, havde Tim kneppet mig et godt stykke tid, og det kunne jeg mærke.
Jeg drejede mit hoved en smule og så ind i Tims smilende ansigt. ”Du er dejlig”, sagde han, og rykkede sit hoved frem mod mig, så vi kunne kysse. Der lå vi lidt og smagte hinanden.

Tim trak dynen væk og lagde sig ned på ryggen. Jeg kunne, selvom det var mørkt, godt se hans fine pik, der lå op af hans mave. Jeg lagde mig stille og roligt oven på ham med ryggen til, så min ryg mødte hans mave, og jeg kunne mærke hans stive lem mod mine baller.
Så løftede jeg lidt op i min spændte krop, bøjede mine ben så der igen var plads i mit hul. Så tog Tim selv fat om sin pik og førte den igen op i mig. Det kan godt være, at mit hul var brugt, men det var fantastisk at mærke hans pik, hver gang han trængte ind i mig.
Jeg lod mine ben være bøjede, så han stille og roligt kunne føre sin pik op og frem og tilbage ind i mig. Efter et stykke tid faldt han lidt ned, og så var det mig, der arbejdede for at få pikken op i mig, mens han bare lå og nød det. Igen var tempoet fantastisk dejligt roligt, og vi nød, hvor sexede vi også kunne være sådan.

Til sidst trak jeg mig så langt op, at hans pik røg ud af mig. ”ÅHH”, sagde Tim stille, da hans pik forlod mit hul.
Jeg rejste mig op og gik ned i fodenden af sengen og lagde mig på knæ og strakte min ryg så meget fremad, som jeg kunne, så min røv virkelig strittede bagud. ”Tag mig mere”, hviskede jeg.
Det var frækt, at vi nærmest kun kunne se konturerne af hinanden. Det var kun nydelsen, der var i fokus. Jeg kunne dog se Tims stive pik igen, da han rejste sig op og faldt ned på knæ foran mit hul.
Igen var følelsen sublim - og nærmest savnet - da han førte sin pik ind i mig igen. Han tog fat om hofterne på mig og kørte langsomt frem og tilbage ind i mig. Det var en for lækker omgang, vi havde gang i her.
Mens han kneppede mig bagfra, forsøgte jeg at stramme mit hul, når han var et godt stykke inde i mig. Det virkede til at lykkes, for han prustede voldsomt, og hver gang jeg strammede efterfulgtes af et ”ÅHHH” eller et ”MHMMM”.

Til sidst blev det dog for meget for mig, og jeg førte min overkrop helt ned mod dynen under mig, og mit hul strammede sig voldsomt om Tims pik. Jeg sukkede et ”UHMM”, da spermen dryppede ned på lagenet. Igen havde jeg ikke rørt min pik for at komme. Det var ren nydelse. Denne fyr vidste virkelig, hvordan han skulle kneppe mig. Han kunne kneppe mig hårdt eller blødt - uanset hvad ville det være ekstremt, og jeg ville komme en super orgasme.
Tim førte sin pik et par gange til frem og tilbage ind i mig men stadig i det samme tempo før, at han med et halvkvalt ”HNRMF” sendte endnu et skud sperm ind i mig. Han skubbede sin pik langt op i mig, da han sendte lidt mere sperm ind i mig.
Til sidst trak han sig ud og landede ned på sengen på ryggen igen. Jeg kravlede tilbage ved siden af ham. Jeg kunne mærke hans sæd i mig. Det føltes frækt og lækkert. Jeg lå og kyssede ham på kind og mund og rørte kælent ved hans stive pik. Tim havde lukkede øjne.
”Lækre fyr”, hviskede jeg. ”Hvad med dig selv”, hviskede Tim tilbage smilende og stadig med lukkede øjnene. Jeg trak dynen op over os, så den dækkede vores nøgne kroppe og vores våde pikke og for mit vedkommende hul. Inden længe faldt vi til ro igen.

Da formiddagslyset stod ind af vinduet, og klokken var halv ti, havde vi ligget og snakket lidt og besluttede os for at stå op. Vi havde snakket lidt om nattens sex og var begge enige om, at det havde været en super omgang. Jeg var glad for, at han havde den samme fornemmelse som mig. Det var ikke fordi, jeg ikke gerne ville kneppes hårdt igen af Tim, men timingen og stemningen for nattens bløde sex havde bare været perfekt.

Vi stod op og stod nøgne i Tims værelse. Da Tim havde fundet noget tøj i sit skab, mens jeg havde studeret hans lækre røv, kom han hen imod mig. Vi kiggede lidt på hinanden og grinede før, at Tim slog kærligt til min slappe pik. ”Hov du”, sagde jeg og ramte hans slappe pik. Vi legede den leg lidt, indtil Tim skubbede mig over i sengen, hvor vi bryde-tumlede lidt rundt, indtil jeg landede på maven. Så klappede Tim mig roligt i min numse og sagde: ”Så, stik i bad med dig”.
Jeg var på vej ud af værelset, da jeg ikke kunne dy mig for at vende mig om og med et smil sige: ”Husk nu hvad du har lovet mig”. Tim stod og kiggede ned på sit tøj, men jeg kunne se at han smilede.

Jeg havde ikke stået længe under det varme vand før, at jeg kunne høre at Tim kom ind på badeværelset og gik hen mod brusekabinen. Jeg stod med ryggen til ham, da han kom ind til mig. Jeg havde allerede stiv pik på, og der var så tæt i kabinen, at jeg også kunne mærke hans stive pik mod min numse.
Vi stod sådan lidt, mens han havde armene om min krop. Af og til førte han en hånd ned til min pik og kærtegnede den roligt.
Ligesom sidst vi var i bad sammen tog Tim fat i lidt shampoo og med en finger masserede han mit hul ind i shampoo. Kort efter løftede han mit højre ben rimeligt højt op med sin arm. Jeg kunne mærke. hvordan vandet gled ned af min ryg, ind i min revne og noget passerede mit hul, der skummede lidt af shampooen.

Kort efter kunne jeg mærke den velkendte følelse af Tims pik mod mit hul, og jeg gav efter og lod ham trænge op i mig. Tim løftede tæerne lidt, og jeg sænkede min krop lidt, så han kunne trænge så langt op i mig som overhovedet muligt. Han trængte helt op i mig, og jeg havde nærmest glemt den følelse, hvor smerte møder nydelse. Det havde Tim dog ikke, for nu bankede han nogle ordentlige stød igennem sit underliv, som om han kunne komme længere op i mig. Det var utroligt at stå under det varme rindende vand og blive kneppet hårdt.
Da Tim stoppede med stødende, tog han det bestemt ikke roligt med tempoet. Han kørte så hurtigt han kunne pikken frem og tilbage op i mig. Jeg råbte og skreg i ren nydelse. ”AHHHH”, ”ÅHHHH”. Tilmed blev det til ”mere”, ”hårdere”, ”knep mig”. Det skulle man ikke sige to gange til Tim. Jeg troede det ikke muligt, at han kunne øge tempoet, men det gjorde han, og for hver gang han kørte pikken op i mig, røg den et stykke længere ind.

Til sidst trak han pikken ud af mig. ”AHHHH”, skreg jeg. Helt af mig selv vendte jeg mig om. Jeg kiggede kort Tim i øjnene og så ham på hans røde ansigt, der var helt blusset op af varmen fra badet og den hede sex.
Jeg hoppede op på ham - heldigvis uden at nogle af os gled - og satte mine ben rundt om hans krop igen og mine arme om hans hals. Han trykkede mig op i hjørnet af kabinen og førte sin pik hen til mit hul igen. Jeg lod mig falde lidt ned af hans krop, og pikken gled op i mig igen. Lige da hans pik var kommet op i mig, begyndte Tim på det hidsige tempo igen. Han bankede sin pik op i mig i hårde stød. Af og til rykkede han mig lidt opad men lod mig så falde lidt igen, så pikken om muligt kom længere op i mig. Det var for vildt og sexet.

Jeg var helt ekstrem ophidset, da vi havde stået sådan og på den måde et pænt stykke tid. Jeg kiggede ned på min pik og slap med min ene arm Tims hals og greb fat i pikken. Mens Tim stadig bankede løs, rev jeg et par gange i min stive pik. Det strammede gevaldigt i mit hul, da jeg kom i et ordentligt sprøjt, så spermen stod ud imellem vores to kroppe og gled ned ad os og med vandet ned på kabinens gulv. Tim trak mig lidt op, så hans pik røg ud af mig. For en gang skyld ville han selv rive den af det sidste stykke og ikke se sin sperm havne oppe i mig. Han nåede dog kun at rykke i sin pik to gange, før spermen røg ud på mig og efterfølgende ned i vandet på gulvet.

Tim omfavnede mig, mens vi stod og skyllede os under det varme vand. Vi kyssede også. Men det var dejligt at stå der efter den vilde sex og slappe af. Efter lidt tid sagde Tim: ”Jeg holder altid, hvad jeg lover”. Jeg greb chancen og spurgte ham: ”Kan du love mig det ikke er den sidste weekend, vi tilbringer sammen?” Han kiggede intenst på mig med sit skønne ansigt. Så smilede han til mig. ”Jeg lover dig, at det ikke bliver den sidste weekend, vi får sammen.” Jeg smilede tilbage til ham, kyssede ham hurtigt og omfavnede ham. Det var det bedste, han kunne sige til mig nu. Så tilføjede han, og vi grinede efterfølgende: ”Jeg lover dig også, at din røv ikke er blevet kneppet for sidste gang”.
Fortsættes.
Kommentar