Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Den 15årige 15 - Slut på weekenden

(Den15årige15)

Karakter: 5.3/8
Visninger: 8439

Af: Tut.

Læs flere noveller af:
» Tut.

Skriv til:
» Tut
Tags: Unge, Bareback, Rimming, Oralsex, Analsex og Onani
”Slut på weekenden”

Det havde nok været det hotteste bad, jeg nogensinde havde haft - på flere måder. Men nu var vi begge kommet i tøjet. Vi havde igen t-shirts på, og vi var hoppet i de sædvanlige jeans, og denne gang havde jeg set, at Tim havde taget nogle hvide tights på, så han havde underbukser på i dag. Jeg selv havde vasket de lyseblå briefs og havde dem på, men jeg var ikke helt sikker på, at Tim havde set mig have dem på, da jeg tog mine jeans på oppe på hans værelse.
Tims forældre skulle komme hjem ud på eftermiddagen, og klokken var blevet et, så det var tid til, at jeg skulle tænke på at smutte. Vi ryddede lidt op - og der var også en del vasketøj, der skulle ordnes - især sengetøj og underbukser….

Da vi var færdige med det, sagde jeg til Tim: ”Nå, jeg smører mig lige en mad, inden jeg smutter.” ”Ok - hold kæft hvor er det ærgerligt, at det er slut nu”, svarede Tim inde fra stuen. Jeg kunne kun være enig - men han havde jo lovet mig, at det ikke skulle blive den sidste weekend sammen.
Jeg fandt noget rugbrød frem og begyndte at smøre mig en leverpostejsmad. Jeg kiggede ned på køkkenbordet og kom til at tænke på i går, hvor vi havde kneppet hårdt lige her. Tanken gjorde mig tændt, og min pik begyndte at rejse sig.

Jeg nåede slet ikke at registrere, at Tim var kommet ud i køkkenet og stod lige bag ved mig - jeg måtte virkelig have været væk i mine tanker. Han tog om min mave og trak sit hoved ind til min ryg og nakke og krammede mig. Det var rart og dejligt. Tim lod dog sin ene hånd føre ned mod min stive pik, og inden længe følte han på den uden på mine jeans. ”Hvad vil du gøre i skolen med den stive pik hele tiden?”, sagde Tim stille. ”Ja, jeg håber sgu ikke, den skal stå op hele tiden. Ellers må jeg jo en tur på toilettet. Der har jeg jo været før - og tænkt på dig”, svarede jeg uden at vende mig om. Tim grinede stille. ”Du er råliderlig - men det er jeg egentlig også, så også der har vi lidt til fælles”. Han trykkede sig lidt mere op af mig, og jeg kunne mærke hans bankende lem i bukserne støde ind i min røv.

Tim trak t-shirten op over mit hoved og smed den på gulvet. Skulle vi nu en tur til? Jeg stod stadig med ryggen til Tim. Først kærtegnede han min overkrop og førte sin hånd op til min mund, hvor jeg tog et par af hans fingre i munden og slikkede liderligt på dem. Derefter kildede han mig med sin fornemme berøring på ryggen. Jeg nød det i fulde drag.
Tim tog hænderne ned til knapperne i mine jeans og knappede op. Stille og roligt trak han bukserne ned til anklerne på mig. Da han så, at jeg havde de lyseblå briefs på, sukkede han og grinede. ”Du er og bliver en frækkert”, sagde han, og jeg grinede. Han tog mig på røven uden på briefsene og førte sin hånd hen til min stive pik og kærtegnede den lidt uden på underbukserne. De var allerede blevet våde igen af min piks presperm. ”Jeg kan mærke, at jeg nu skal vaske dem igen”, sagde Tim sagte. Jeg svarede lige så stille: ”Det behøver du jo ikke…” ”Det er jo, det jeg siger - du er en mega-frækkert”, sagde han igen.

Herefter trak han briefsene ned til anklerne og mine jeans. Jeg kiggede ned på dem og kunne se den våde plet i dem. Da jeg kiggede op igen og ind i køkkenvæggen, spredte jeg mine ben en anelse. Tim gjorde ikke noget, men jeg kunne fornemme, at han stod og studerede min ryg og numse. Så satte han hænderne på min numse og kildede og nussede mine baller roligt. Han tog sit hoved ned til den og kyssede min numse forskellige steder.
Så trak han mine baller lidt til side, og jeg hjalp med at sprede benene lidt mere, så mit hul kom til syne. Jeg kunne mærke, at Tim satte sin tunge mod hullet. Jeg havde helt glemt, hvor frækt og lækkert det var. Tim var virkelig god til at slikke mit hul - jeg nåede også lige at tænke på hans røvslikkeri i Kvickly i fredags.

Tim sad længe ned med sin tunge arbejdende i mit hul. Jeg stod og svajede i ren nydelse. Så tog han fat i mine hofter og drejede mig forsigtigt om, så min pik var lige ud for hans ansigt. Uden nogen tøven tog han min pik i munden. Han havde pikken i munden og holdt sit hoved stille. Han kiggede op mig med sine skønne øjne. Jeg tog fat i hans pjuskede hår og holdt hans hoved stille. Derefter begyndte jeg at arbejde med mit underliv, så min pik gik frem og tilbage inde i Tims mund. Det var vildt fræk at kneppe hans mund, og jeg blev monster liderlig af det. Inden længe vidste jeg, at jeg ville komme. Jeg ville skyde min sperm langt ind i hans mund.
Og ganske rigtigt efter endnu et par ryk råbte jeg et af mine velkendte ”ÅHHH”, da jeg kom i munden på Tim. Spermen fløj ind i munden på ham, og jeg så, han blev nødt til at lave en synkebevægelse for at kunne håndtere det. Så trak jeg min pik ud af munden på ham, og resten af min sæd dryppede ned på gulvet.

Tim rejste sig op. Jeg kunne se, at han havde sperm i mundvigene og lidt i munden. Vi kyssede, og den velkendte salte smag var dejlig.
Efter lidt tid tog Tim fat i noget papir og tørrede spermen væk der, hvor den var synlig på gulvet - nu havde vi lige ryddet op. Så tog han fat i mine jeans og briefs og trak dem på mig. Det var lidt mærkeligt at lægge min spermvåde pik ind i et par næsten rene underbukser men også lidt frækt, og pikken begyndte at hæve sig igen. Det mærkede Tim, da han knappede bukserne på mig. ”Får du aldrig nok?”, spurgte han, mens han kiggede på knapperne og pikken. ”Næ”, svarede jeg kækt.
Jeg vendte mig om igen og smurte mine madder færdige. Det var rart bare at have fået denne gang, og at Tim ikke lige skulle have en tur også. En anden gang - forhåbentlig - var det så bare omvendt.

Der gik en time, hvor vi hyggede os og snakkede. Vi prøvede at finde en weekend, hvor vi kunne mødes igen. Tanken gjorde mig helt vildt tændt, men ingen af os vidste lige hvornår, vi havde et hus for os selv, eller hvordan vi kunne kringle det, så vi måske kunne tage af sted på en weekend. Men heldigvis var vi enige om, at vi inden længe måtte finde på noget.
Jeg havde pakket mine ting og stod i gangen klar til at tage hjem. Det var svært, for hvad skulle vi sige til hinanden? Vi grinede lidt af det, inden at vi omfavnede hinanden efterfulgt af et af de hede kys.

Jeg åbnede døren og kiggede Tim i øjnene. ”Vi ses”, sagde jeg og vendte mig om. Med ét tog Tim fat i døren og lukkede den. ”Jeg kan bare ikke lade dig gå”, sagde han. Han tog hårdt fat i mig, og jeg nåede lige at ane hans bule i bukserne - for en gangs skyld var han før mig.
Han lagde mig ned på trappen, som førte op til 1.salen, så jeg lå op af to-tre trin. Han knappede selv sine bukser op og trak så i ét tag sine tights og jeans ned til anklerne. Hans fantastiske pik hoppede frem - hamrende stiv. Uden at jeg nåede at gøre noget, tog han igen fat i mine jeans’ knapper og fik knappet op. Med et hiv trak han bukser og briefs ned til mine ankler - igen.

Min pik var kun nået at blive halvstiv, hvilket egentlig lod til, at Tim syntes var ekstra frækt. Han tændte på tempoet. Vi havde begge to stadig t-shirts på. Tim spyttede dog hurtigt ned i sin hånd og skubbede let mine ben til siden. Han masserede kun i kort tid i mit hul, før han tog sin pik hen til mit hul.
Jeg tror ikke, det var blevet så vådt, for der skulle noget til, før han fik presset sig ind i mig. Men da han havde gjort det, var det fantastisk. Jeg kunne ikke få nok af denne pik oppe i mig - jeg var glad for, at han havde besluttet sig for at give mig en ekstra tur. Min pik var nu vendt tilbage til sin ”vante” stive tilstand, og jeg kunne mærke den blive trykket mod Tims t-shirt på maven.

Tim var liderlig og han kneppede virkelig hårdt til. Det var som om, at han tænkte, at det bare skulle gå hurtigt. Det var temmelig liderligt at blive kneppet der på trappen, men fordi jeg lå lidt opad trappen, og Tim var lidt nede for mig, var det en perfekt stilling til, at Tim kunne trykke og banke sin pik op i mig. Jeg trak hovedet tilbage til et trin og skreg og råbte ”ÅHHH”, ”Ja, giv mig din pik”, ”Knep mig”. Jeg vidste jo, at det tændte Tim, og hans arbejde blev hårdere, og han trykkede gevaldigt til.
Til sidst skreg Tim: ”Din røv!”. Det tændte ham helt vildt, kunne jeg se i hans øjne, og efter endnu et stød skød han sin varme sperm ind i mig, mens jeg kiggede ham i øjnene. Han kiggede tilbage og blev ved med at hugge sin pik op i mig, mens hans pik skød et par gange til. Hvordan kunne vi skyde al den sperm? Vi måtte være mega liderlige…!

Tim lå lidt oven på mig stadig med sin pik oppe i mig. Vi smilede og kyssede. Det var fantastisk.
Tim trak sig lidt væk og rejste sig op og gik op af trappen forbi mig. Hvad nu?, tænkte jeg. Han stoppede ved det øverste trin, hvor han først gik ned på knæ. Så lod han knæene adskille sig, så hans flotte numse blev ført bagud, og hans lækre baller spredte sig. Ud i den blå luft ud over trappen strittede hans flotte hårløse hul.
”Nu kommer du og tager mig - og du gør det hårdt”, sagde han. Han skulle virkelig presse citronen her på falderebet, men den numse, den røv og det hul kunne jeg selvsagt ikke modstå.

Jeg gik op til ham med mine bukser og briefs om anklerne - som var lidt svært. Jeg prøvede i kort tid - som Tim - at gøre hans hul vådt, men jeg kunne simpelthen ikke modstå at tage hans hul. Derfor måtte jeg også presse ekstra på hans hul for at komme ind. Tim råbte og skreg men blev liggende i sin udsøgte stilling.
Jeg var nu også på knæ, og endelig kom jeg ind i hans stadig stramme hul. Jeg lukkede øjnene, da hans hul strammede sig om min pik, og den uforglemmelige fornemmelse kom op i mig igen. Jeg holdt min pik lidt stille oppe i Tim og nød det. Men så skulle han have den hårde tur.

Jeg startede langsomt med at køre mit underliv frem og tilbage, så min pik kom langt ind i ham. Tim råbte allerede ”ÅHH”, ”JA!” højt, hvilket tændte min lyst ustyrligt. Mit tempo blev hurtigt, og jeg prøvede hele tiden at støde så hårdt til som muligt. Jeg bøjede mig lidt ind over hans ryg, hvilket gjorde det muligt for mig i kort tid at øge tempoet for min pik i hans røv. Det gik hurtigt nu, og han blev kneppet som aldrig før - jeg nød hvert et sekund.
Der var ikke meget tilbage i mig efter den hårde weekend - hverken af kræfter eller sperm. Alligevel pressede jeg mig selv til det sidste. Jeg tog mit ene ben op på det næste trappetrin, hvilket løsnede lidt op for min mulighed for at bevæge underlivet. På mirakuløs vis kunne jeg øge tempoet endnu mere. Jeg var sikker på, at jeg aldrig ville komme til at kneppe en fyr på samme måde igen. Derfor fik jeg også uanede kræfter og pumpede min pik hårdt ind i Tim. Han fik det, som han bad om.

Tim skreg konstant nu. Ind imellem kom der et ”NEJ!”, men det kunne jeg ikke tænke på. Tværtimod fik det mig bare til at holde ud lidt endnu. Men ellers var luften fyldt fra også begge to med ”AHHH”, ”ÅHHHH”, ”Giv mig din pik”, ”Jeg knepper dig hårdt”, ”UHHHM”, ”Tag mig”. Vi var ekstremt liderlige, og weekenden skulle åbenbart kulminere nu.
”Giv mig hvad du har”, nåede Tim at sige, inden at jeg for sidste gang fik sendt min pik op i ham, og det, der var tilbage af sperm i mig, røg ind i hans hul. Jeg kunne mærke, der var lidt, og Tim sagde ”UHMMM”, da han kunne mærke spermen. Jeg stødte et par få stød til og trak så min brugte pik ud af hans hul.
Tim havde lige fyldt mit røvhul med et par ordentlige skud sperm, så jeg troede ikke, han kunne mere. Han kiggede dog på mig og sagde: ”Kom her op, Mads”. Af en eller anden grund fandt jeg det helt vildt frækt, når han sagde mit navn. Det lød så fedt, og som om han selv tændte på det også.

Da jeg kom op på det øverste trin til ham, bankede hans pik op af t-shirten. Han kiggede på mig og skubbede sig et par trin ned, så hans underliv og pik nu var ud for mine ankler. Hvad havde han gang i? Så tog han fat i sit ubeskrivelige lækre lem og kørte sin pik af. Det tog ham ikke længe, før han kom. Han lænede sig over mod mine ankler, og jeg så den smule sperm, der var tilbage i ham ryge ud af hans pik og ned på de lyseblå briefs ved mine ankler. Han dryppede sin sæd færdig ned i dem. Så trak han op i sine underbukser og jeans og lagde sin halvstive pik ind i dem og knappede op. Jeg slap ikke hans pik med øjnene før, at den var gemt væk i bukserne - hvornår kom jeg måske til at se den igen?

Da han fået tøjet på, trak han op i mine briefs og jeans og gik et trin op. Han lagde møjsommeligt min halvstive pik ned i de spermvåde briefs. Jeg kunne mærke den våde sæd omkranse min pik, og den begyndte straks at vokse igen. Tim knappede bukserne og trak t-shiten lidt ned. Så kom han hen til mit ansigt, og vi kyssede et langt kys. Til sidst trak han sig væk og sagde: ”Så, smut nu med dig inden jeg hopper på dig igen. Skal vi ikke bare sige, at vi ses?”. Jeg smilede og sagde. ”Vi ses”. Jeg håbede så inderligt, at det var rigtigt, da jeg gik ned af trappen.

Min pik var stadig stiv, da jeg stod ude foran huset. Jeg kunne ikke undgå at tænke på, at Tim måske stadig lå på trappen med min sperm oppe i sig, og da jeg mærkede min egen pik i den våde sperm i mine underbukser, vidste jeg ikke helt, hvor jeg skulle gøre af mig selv. Jeg vidste dog, at de underbukser ikke skulle vaskes før end, at jeg havde været sammen med Tim igen.
Kommentar

Navn:MinniMe
Dato:23/02 2012
Rigtig rigtig fræk, lækker og velskrevet novelle... Jeg glæder mig til en masse noveller om de efterfølgende weekender, hvor de forhåbentlig mødes? :)
 
Navn:ibbermand
Dato:12/12 2014
Rigtig dejlig novelle, følte at man selv var med i det ville meget gerne have en fortsættelse af flere weekender og høre jeres dejlige stønnen.
 
Navn:Liberty75
Dato:10/10 2017
Hvor har det været skønt at følge disse to frække, skønne drenge i løbet af denne fantastiske weekend. Jeg har stønnet med dem og nydt deres unge, velskabte kroppe. To drenge, jeg ville elske at møde. Det har været en sprøjtende lækker oplevelse at læse om dem!