Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Den 15årige15 - En tur i køkkenet

(Den15årige15)

Karakter: 5.0/8
Visninger: 9656

Af: Tut.

Læs flere noveller af:
» Tut.

Skriv til:
» Tut
Tags: Unge, Bareback, Rimming, Oralsex og Analsex
”En tur i køkkenet”

Igen lå vi et godt stykke tid i sengen og nød roen og tankerne om den gode sex. Jeg tror også, jeg tog mig en enkelt blunder, og måske gjorde Tim også.
Klokken var blevet mange, da vi langt om længe kom op igen og røg i et par joggingbukser begge to og t-shirtsene igen. Jeg lagde mærke til, at Tim igen ikke tog nogle underbukser på, og da han gik først nedenunder for at starte madlavningen, smed jeg også mine og hev joggingbukserne på uden noget inden under. I starten var det ret lækkert at gå med pikken let dinglende, og hurtigt fik jeg jern på igen. Jeg nåede dog lige at få den til at falde, før jeg nåede ned til Tim.

Vi fik lavet rigtig god mad igen. Vi hyggede os med det og nød igen at snakke om løst og fast. Det var en perfekt hjemmelavet pizza. Vi fik også noget dessert. Vi spiste noget is, og Tim havde købt noget flødeskum på dåse.
Efter maden ryddede vi op og så lidt fjernsyn. Der gik ikke længe før, at trætheden væltede over os, og vi blev enige om at gå til køjs. På vej ud af køkkenet så Tim flødeskummet stå på bordet. Jeg troede, han bare ville sætte den på plads, men i stedet vendte han sig om og sprøjtede noget i ansigtet på mig. Jeg blev noget overrasket over at få flødeskum i hovedet men var straks med på legen. Jeg hev dåsen ud af hænderne på ham og jagtede ham rundt i stuen og i køkkenet. Jeg fik ram på ham et par gange på armen og lidt i hovedet, men jeg fik også svinet gulvet til et par steder.

Til sidste stoppede Tim i køkkenet og lænede sig op af køkkenbordet. Jeg stod overfor ham ved vasken. Han havde flødeskum i ansigtet, på tøjet og på hænder og arme. Jeg selv havde stadig noget i ansigtet. ”Ikke mere nu - jeg kan ikke mere. Jeg er jo træt efter i dag”, stønnede Tim. ”Ja, fair nok - jeg har heller ikke flere kræfter”, pustede jeg.
”Men vi skal jo have fjernet det flødeskum”, sagde Tim og kiggede noget frækt på mig. ”Og vi kan jo ikke lade det gå til spilde”, fortsatte han. Jeg vidste ikke rigtig, hvad han pønsede på. Men han gik langsomt over mod mig og stoppede op lige foran mig. Han begyndte at slikke mit ansigt rent for flødeskum. Det var en sjov og kildende fornemmelse i mit ansigt. Men igen at mærke hans tunge mod min hud tændte mig.
Da der stor set ikke var mere flødeskum i mit ansigt, tog jeg fat i Tims hænder og tog langsomt en finger af gangen ind i min mund. Jeg suttede og slikkede langsomt hver finger ren for flødeskum. Det var vildt frækt, og den søde smag hjalp kun til at gøre det endnu bedre.

Da jeg slap hans ”rene” fingre, kiggede jeg ned på Tims joggingbukser. Hans pik stod lige ud i dem. Han var sprittændt. Min egen pik have længe banket mod stoffet i mine joggingbukser - jeg var efterhånden vant til at have stiv pik i nærheden af Tim. Jeg fortsatte mit slikkeri op af Tims arm, indtil jeg nåede ansigtet og slikkede også dette rent. Til sidst mødte jeg hans, og vi stod længe og lod vores tunger lege med smagen af hinanden iblandet flødeskum.
Næsten samtidig fik vi hevet t-shirtsene af hinanden, så vi stod i bar overkrop. Jeg fik fat i dåsen med flødeskum og sprøjtede lidt ud over Tims bryst. Jeg var slet ikke færdig med denne leg. Jeg slikkede hans lækre bryst rent for flødeskum, og da jeg kom hen til hans stive brystvorter, suttede jeg gevaldigt på dem og bed lidt i dem. Tim var meget tændt på det, for han stønnede og prustede.

Jeg lavede en lille streg flødeskum fra hans bryst ned til kanten på hans joggingbukser. Det var et dejligt flødeskums-pik-slips, han havde fået. Jeg sagde det til ham, og han grinede og smilede. Så startede jeg fra brystet med at slikke flødeskummet væk, indtil jeg nåede kanten af bukserne. Jeg slikkede hele vejen op igen til hans mund. Der var stadig lidt flødeskum på vejen, så det blev blandet med i hans mund i kysset. Så tog jeg turen ned ad igen ned til kanten af bukserne. Jeg løftede let i kanten, så min tunge lige akkurat kunne komme ned under kanten. Jeg kørte min tunge frem og tilbage, men ramte ikke hans stive pik men nogle af hårene fra hans lille dusk.

Tim ville ikke stoppe, for han tog fat i bukserne og trak dem ned, så han blottede sin store stive pik. Jeg trak dem af det sidste stykke og smed dem på gulvet. Jeg satte mig ned på knæ og fik dåsen med flødeskummet i hånden af Tim. Hans pik strittede hamrende stiv lige ud foran mig. Jeg tog en god klat flødeskum og smurte ud på hans pik og en anden klat og smurte på hans boller. Jeg startede med at slikke hans pik ren for flødeskum. Jeg slikkede den først ren, og derefter suttede jeg den godt og grundigt. Jeg suttede rigtigt stramt til, og Tim vred sig lidt. Jeg kunne ikke tage den helt til roden som med min røv, men jeg tog den temmelig dybt, og når jeg suttede meget stramt, blev den søde smag af flødeskum erstattet af den salte smag fra Tims presperm. Det var vildt frækt og lækkert, og jeg var mindst lige så tændt som ham.

Efter lidt tid fortsatte jeg ned til hans boller og slikkede hans boller rene. Hans boller var lidt løse i det, så jeg kunne lege lidt med dem - både sutte på dem og bide i dem.
Efter det vendte jeg stille og roligt Tim om, så han næsten stod med sin pik på køkkenbordet. Hans lækre spændstige røv vendte ud mod mig, og jeg nød synet et kort øjeblik. Helt af sig selv spredte Tim benene, så hans smukke hul blev blottet. Jeg tog hurtigt fat i noget flødeskum og førte min finger hen mod hullet og plantede lidt flødeskum i det og rundt om det.
Derefter satte jeg min mund og tunge hen til flødeskummet og slikkede løs. Jeg fortsatte længe - også efter at der ikke var mere flødeskum. Hans bløde hud i hullet var for lækkert at sætte tungen mod. Tim stod og vred sig i nydelse. Jeg tror selv, at jeg var blevet ret god til at slikke både pik og røv. Jeg nød også begge dele i fulde drag.

Hans hul var blevet dejligt blødt og vådt af slikkeriet, mit spyt og flødeskummet. Jeg vidste ikke helt, hvordan Tim ville reagere, men jeg kunne ikke lade være med hurtigt at trække mine joggingbukser ned og træde ud af dem, så de lå på gulvet ved siden af Tims.
Min pik bankede lige ud, og en glinsende plet af presperm kunne ses på pikhovedet. Tim spredte oven i købet benene en anelse mere nu, så han var helt med på den.
Jeg satte min pik mod hullet og pressede til. Denne gang skulle der ikke så meget pres til før, at jeg var oppe i Tim. Hans varme væltede ind over min pik. Det var om muligt bedre end i morges. Da jeg trængte ind i ham og gik så dybt ind, som min pik kunne, stønnede Tim højt og inderligt. ”AHHHH - JAA”, skreg han, da min pik var helt i bund.
Hans hul strammede meget om min pik - især når jeg trængte langt op i ham. Jeg startede med at køre min pik langsomt frem og tilbage ind i ham, men med Tims nydelses-lyde øgede jeg hurtigt tempoet. Jeg bankede min pik langt op i Tim og langt tilbage, og det gik hurtigt og var hårdt. Jeg selv var nu kropsspændt til det yderste, og jeg kunne mærke Tim trække sit hul sammen et par gange under mit knepperi. Han var klar til at komme men stod imod for at bevare nydelsen.

Til sidst sagde han: ”STOP!” Jeg stoppede dog ikke lige med det samme men rykkede til med et par stød til. Hans hul var stramt, og vi stod stille lidt med min stive pik oppe i ham og nød det. Jeg syntes dog ikke, at Tim havde skreget sit sæd ud, så hvorfor stoppede vi..?
Svaret kom, da Tim selv begyndte at arbejde med sit underliv. Jeg stod helt stille med pikken inde i ham, da han begyndte at føre sin røv frem og tilbage, så han igen blev kneppet af min tændte pik.
Her stod jeg og kneppede en lækker fyr op af et køkkenbord- eller nærmere kneppede han min pik, hvis der var noget, der hed det. Følelsen var enorm. Ikke nok med at jeg nød hvert et ryk frem og tilbage, så kunne jeg også stå og nyde den mest velformelige spændstige røv arbejde lige foran øjnene på mig.

Mine tanker blev afbrudt, da det pludselig strammede voldsomt om min pik, og Tim skreg højt. Han havde ikke gjort noget med hænderne, fordi de stod og holdt fast i kanten på køkkenbordet, da Tim havde bøjet sig lidt længere fremad for at arbejde. Jeg kiggede rundt om hans krop - stadig med min stive pik oppe i ham - og ned på hans pik. Ud fra pikhovedet dryppede der mælkehvid sperm ud og ned på gulvet, hvor der lå en ordentlig klat i forvejen. ”Hold kæft, du gør mig liderlig!”, sukkede han.
Selvom Tim var færdig, var jeg det nu ikke. Jeg besluttede mig derfor for at genoptage arbejdet med hans hul. Så jeg begyndte først langsomt med at kneppe hans røv igen. Jeg kunne mærke, at Tim slappede mere af i sit hul nu efter, at han var kommet.
Men som om han havde hørt mine tanker, så rejste Tim sig op og krummede sin ryg op mod min mave. Han tog sin arm om mit hoved og førte sin mund og tunge hen til mig, og vi stod og kyssede, mens jeg kneppede ham. Det var som om, at hans hul igen strammede om min pik, og jeg kneppede lidt hårdere og dybere til. ”Ja, knep mig hårdt igen”, sagde han temmelig liderligt og jeg øgede tempoet den sidste tand jeg kunne.
Inden længe stønnede og pustede jeg voldsomt og råbte høje lyde. Til sidst fik jeg fremstammet et højt ”ÅHHH”, da jeg skød en ordentlig klat sperm ind i Tim. Jeg kørte min pik et par gange til frem og tilbage, og jeg kunne mærke, at jeg sendte mere sæd op i ham. ”MHHHM”, sagde Tim stille. ”Fyld mig med hvad du har”, fortsatte han. Jeg blev ved med at stå med min stive pik oppe i ham, til jeg kunne mærke, at jeg ikke kom mere. Jeg aede ham på maven og rørte stille ved hans halvstive pik, mens han kildede mig på halsen.

Så gled min våde pik ud af hans hul, og han vendte sig om, og vi kyssede i lang tid. Vi stoppede, og jeg kiggede ned på spermklatten på gulvet. Jeg førte min hånd ned til Tims numse og aede den kærligt. Jeg lod også lige en finger glide hen til hans hul og kunne mærke, at det var tilsølet med sperm.
Da vi havde stået sådan lidt, tog Tim pludselig hårdt fat i mine hofter og løftede mig op. Han vendte mig rundt på køkkenbordet, så jeg nu sad med min bare numse på køkkenbordet. Jeg anede ikke, at han var så stærk. Så gik han hen og hentede en stol og satte den foran mig. Jeg troede, at jeg var med på, hvad han havde gang i.

Derfor lænede jeg mig lidt tilbage mod væggen i køkkenet, så mine ben blev spredt til siden. Tim gik op på stolen, så hans nu igen stive pik stod og bankede lige ud foran mit hul. Han spyttede lidt på sine fingre og begyndte at massere mit hul. ”Jeg sagde jo, du skulle give mig lov til at kneppe dig igen snart”, sagde han hviskende og liderligt. ”Det gør jeg jo også. Tag mig med din store pik og knep løs”. Det var som om, at Tim blev helt vild i øjnene med den bemærkning. Han spyttede lidt i sin hånd og gned noget spyt på hans stive pik.
Hurtigt tog han fat i den og satte den mod mit hul. Han trængte hurtigt ind i mig, og jeg kunne mærke hans stive pik fylde mit hul ud. Følelsen var igen ekstrem. Jeg kunne ikke finde ud af, hvad der var bedst - at kneppe eller blive kneppet…? Jeg var igen klar til at tage hans pik fuldt ud. ”Tag mig hårdt”, røg det helt ubevidst ud af mig. Det var tankerne, der talte.

Tim startede med at køre sin pik langt op i mig. Jeg kunne mærke hans boller mod mine, så han måtte være langt oppe i mig. Da han var helt oppe, pressede han med et par ryk med underlivet, som om han kunne komme længere op. Det gjorde temmelig ondt, så jeg skreg, men han ramte også noget, der gav den vildeste nydelse. ”Igen”, råbte jeg og kiggede ham i øjnene. Han blev helt målløs men stødte så fem gange hårdt op i mig. Ved hvert stød skreg jeg høje lyde. Det var fedt at mærke noget, der gjorde lidt ondt sammen med ekstrem nydelse.
Efter det trak han sin pik lidt længere tilbage og så ind i mig igen. Som mig startede han i langsomt tempo men øgede det hurtigt, så jeg følte, at jeg blev voldsomt kneppet. Jeg var gledet lidt ned af væggen, så det var lige før, at jeg lå på køkkenbordet nu. Tim kneppede voldsomt til.
Jeg fik rettet mig lidt op, og da jeg sad op igen, trak Tim mig indtil sig og tog fat om mig. Jeg satte automatisk mine ben rundt om ham og mine arme om hans hals. Så løftede han op i mig og gik langsomt og forsigtigt ned fra stolen.

Hans pik var nu langt oppe i mig, da han førte min ryg hen mod køleskabet. Der begyndte han igen at støde sin pik hårdt op i mig. Det var fantastisk. Han var så stærk, at han kunne løfte lidt op i mig, så hans pik røg frem og tilbage op i mig. Når han trængte dybt ind i mig, var følelsen ekstrem, og jeg bed ham et par gange i skulderen.
Til sidst sendte han tre ekstremt hårde stød af sted, og på det sidste skreg han så højt som aldrig før. Der mærkede jeg igen varmen fra hans sperm ryge ind i mit hul. Det var fantastisk. Endnu et skud fløj ind, da han lavede nogle mindre kneppebevægelser.

Han satte sig ned på stolen - stadig med sin pik oppe i mig - og jeg så, at der lå en lille klat sperm på hans mave. Jeg kiggede undrende på den, for hvor kom den fra? ”Ja, det er sgu da dig din frækkert!”, sagde han, som om han igen læste mine tanker. ”Du kom, da du bed mig i skulderen. Din røv strammede som pokker. Det var fedt. Skal vi igen?”, sagde han med et kækt smil. Jeg var fortumlet. Jeg var både skuffet og glad over, at jeg ikke havde bemærket, at jeg kom. Min røv var blevet kneppet hårdt, og følelsen havde været så god, at jeg bare var kommet - det var sgu da lidt vildt og fedt. ”Jeg tror lige, vi venter lidt”, sagde jeg og lod hans nu halvstive pik glide ud af mig. Igen mærkede jeg den sjove kildrende fornemmelse af sperm, der gled ned af mit ben. Det var som om, at jeg ikke kunne få nok af det.
”Men du knepper hamrende godt, skal du bare vide”, sagde jeg til Tim og rejste mig op og gik på vej ud af køkkenet. ”Din røv skal bare kneppes godt - og så har jeg haft en god læremester”, svarede han. Jeg vendte mig om og smilede og grinede med ham.

Vi fik ryddet lidt op i køkkenet og fjernet spermen, inden vi traskede op i seng. Vi droppede underbukserne, selvom vi vist begge var vilde med den leg, man kunne lege med dem samtidig med, at vi begge tændte på en pik i et par underbukser. Vi lagde os nøgne ned under dynen og kyssede længe, inden vi faldt i søvn.
Glidecremen stod på natbordet, og vi havde vist begge en fornemmelse af, hvad det første var, vi skulle lave, når vi vågnede.
Fortsættes.
Kommentar