Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Den15årige15 - Tims lækre knald

(Den15årige15)

Karakter: 5.2/9
Visninger: 10496

Af: Tut.

Læs flere noveller af:
» Tut.

Skriv til:
» Tut
Tags: Unge, Bareback, Oralsex, Analsex og Onani
”Tims lækre knald”

Vi var faldet i søvn igen efter det dejlige knald. Vi vågnede først igen ved 11-tiden. Det var mig, der vågnede først, og jeg lå et godt stykke tid og kiggede intenst på Tim, der lå og sov. Hans ansigt var helt afslappet, og han så gudeskøn ud med sit hår temmelig pjusket. Hans bryst lå over dynen, og nu jeg lagde mærke til, hvor lækkert det var. Jeg kunne ikke dy mig for at trække dynen lidt ned. Jeg gjorde det forsigtigt, så Tim ikke vågnede. Jeg studerede hans flotte slanke mave, og jeg trak dynen ned til hans knæ. Der lå hans slappe pik lidt op af hans lår. Jeg tog min hånd ned til hans fine lille lyse dusk, der var ved roden af pikken. Jeg mærkede stille og roligt på hårene. Jeg aede lidt på den slappe pik. Også her var Tims hud fantastisk blød og uimodståelig. Jeg overvejede kraftigt at tage fat i pikken igen og tage den i munden. Dog fjernede jeg min hånd, og i samme øjeblik vågnede Tim langsomt.

Vi lå faktisk længe og nussede på hinanden. Det var fedt at ligge nøgne i sengen og bare røre på hinandens kroppe, mens vi engang imellem kyssede hinanden både blødt og nogle gange hårdt. Rygge blev kildet, maver blev nusset, der blev smagt på brystvorter, og vores pikke vekslede mellem halvstiv og stiv tilstand. Dette var en anden fed måde at udforske vores kroppe på, og vi nød det begge lige meget.
Dog rejste Tim sig efter et godt stykke tid og steg ud af sengen. Han stod med ryggen til mig, og foran mig var det smukkeste numse, man kunne tænke sig. Det var som om, at han vidste, jeg studerede den, for han blev stående sådan længe og strakte sig oven i købet, så jeg virkelig kunne nyde hans røvs spændstighed. Jeg kunne ikke slippe mindet om morgenens knald, og hvordan jeg havde sendt både min pik og sperm ind i ham. Gad vide om der stadig var lidt sperm oppe i ham..? Tanken tændte mig, og min nøgne pik voksede lidt igen.

”Nå, jeg tror jeg må nappe et bad. Jeg skal lige blødes op efter al det knepperi. Men lad mig sige til dig, at det var hjernedødt godt i morges. Jeg var lidt bange, men du gjorde det perfekt. Jeg glæder mig til næste gang”, sagde Tim og luskede ud mod badeværelset.
Jeg selv fik stablet mig ud af sengen og gik nedenunder til ”mit” badeværelse. Jeg stod længe under det varme vand. Det var lige, hvad jeg trængte til. Kunne vi bare blive ved med det her? - eller ville vi blive trætte af hinanden? Tanken var ikke god, og slet ikke fordi jeg ikke kunne forestille mig at undvære Tim - og ikke mindst den sex vi dyrkede.

Da jeg stod i mine egne tanker der under det rindende vand, kunne jeg høre døren til badeværelset gå op. Det var nok Tim, der igen ville skynde lidt på mig, så jeg kiggede ikke nærmere. Jeg kunne fornemme og høre, at personen kom hen imod badekabinen. Jeg vendte mig om og så, at Tim nøgen var på vej ind til mig i den lille kabine. Jeg smilede til ham og vendte ryggen til ham. Vi stod meget tæt op mod hinanden, og vores kroppe rørte igen ved hinanden. Jeg kunne mærke hans stive pik mod min røv. Han kørte langsomt sin pik op og ned i min revne. Det var en utrolig lækker følelse, og min pik stod også stiv ud i det rindende vand. Tim greb fat om mit bryst, mens han fortsatte med lege med sin pik mod min numse. Han kørte sin ene hånd ned til min pik og kærtegnede den roligt. Jeg følte, at vi kunne blive stående sådan i flere timer, da følelsen var ubeskrivelig.

Jeg så, at Tim greb ud efter shampoo’en, og jeg kunne høre men ikke se, at han åbnede den. Kort efter kunne jeg mærke den lidt kolde shampoo mod mit hul. Tim havde puttet lidt shampoo på fingeren og kørte den mod mit hul. Inden længe var den oppe i mig, og han kørte rimeligt hårdt på med fingeren og kørte den hurtigt frem og tilbage. Jeg stønnede og nød det. Til sidst trak han dog fingeren ud og plantede igen sit stive lem mod min numse.

”Knep mig nu”, sagde jeg stille og drejede mit hoved mod Tim. Han rystede dog på hovedet. ”Nej, ikke lige nu - det her skulle bare være lidt kæleri”, sagde han og smilede. ”Jamen, du lovede at du ville tage mig i badet”, sagde jeg lidt drillende. Jeg havde helt glemt min frygt og ønskede faktisk, at han ville bolle mig lige her og nu. ”Jeg skal sgu nok kneppe dig i badet en dag!”, sagde Tim og gik ud af kabinen.

Vi fik tørret os og kom i noget tøj. Igen røg jeansene på, og vi begge havde et par stramme sorte t-shirts på. Det fremhævede vores kroppe, og det var der vist ingen af os, der var imod.
Efter at vi havde fået lidt mad indenbords, gik vi en lang tur. Det var fedt bare igen at gå og snakke sammen og nyde, at vi også kunne det. Da vi nåede ned til den store park, tillod vi os også at tage hinanden lidt i hånden, når ingen så det, og vi kunne heller ikke undvære nogle af de hede kys ind imellem.

Da vi nåede hjem, var vi begge lidt udkørte. ”Ahh, jeg kunne godt bruge en lur”, sagde jeg og traskede op mod Tims værelse. Tim sagde ikke noget men fulgte bare med. Da vi kom ind på hans værelse, sagde Tim: ”Tror du selv på det…?” Jeg smilede og grinede. ”Nej, jeg tror, vi har vigtigere ting for”.
Tim kastede sig nærmest ovenpå mig og begyndte at kysse mig. ”Nu vi jeg ha’ dig”, sagde han hviskende. Hans iver og ophidselse skræmte mig lidt, men jeg huskede på, hvor tændt jeg selv havde været, da jeg kneppede ham og ikke mindst i badet, hvor jeg gerne ville have ham.

Han fik trukket min t-shirt af, og jeg fik hans af og igen rørte vores lækre overkroppe ved hinanden. Tim fik hurtigt fat i mine jeans og fik trukket dem af, så jeg lå i mine sort-orange underbukser. ”Det er nogle ret cool tights, du har på der - du er rålækker i dem. De slår næsten mine briefs”, sagde Tim og kiggede ned på dem og mit stive lem, der lå i dem. Jeg var selv ret glad for de underbukser og kiggede ned på dem og den allerede våde plet, der var kommet i dem. ”Jeg tror sgu, jeg vil ha’ dig til at komme i dem”, sagde Tim så, hvilket faktisk tændte mig med det samme. ”Jeg kan jo se, du allerede er våd, din frækkert”.
Han tog sit hovedet ned til underbukserne og begyndte bide og slikke i min pik uden på underbukserne. Det var frækt, og da Tim tog en finger hen mod mit hul - stadig uden på underbukserne - var jeg meget tændt.
Tim tog fat i min pik og kørte den lidt af med hænderne. Nu lå jeg og vred mig og pustede højt. Tim øgede tempoet omkring pikken, og det blev til et ordentligt tryk, da jeg råbte ”Åhh”, og den gik i underbukserne på mig. Den våde plet bredte sig der, hvor pikhovedet ramte stoffet.
”Flot”, sagde Tim og smilede, mens han kørte sin hånd og fingre rundt i den våde plet på underbukserne.
Han trak kanten hen over den våde stive pik og kørte sin hånd hen over den, så han fik sperm på fingrene. Han trak underbukserne helt af og tog dem op til sit hoved. Jeg kunne se, at han tog sin tunge hen til den lille klat sperm, der var i dem, og han tog noget af det ind i munden. ”Jeg må bare smage dig”, sagde han og bøjede sig ned mod mig og kyssede mig. Igen var den salte smag noget, der tændte mig vildt.

Tim knappede sine egne bukser op og ud strittede hans stive pik med det samme. Han havde ingen underbukser på i dag! Han fik hurtigt trukket jeansene af og smed dem ned på gulvet. Jeg lå stadig på ryggen og kiggede op mod hans rimeligt store lem. Det var smukt både i slap og stiv tilstand.
”Drej dig lige rundt”, sagde han og uden brok vendte jeg mig om på maven. Igen lagde han sin pik ned i min revne og kørte den lidt frem og tilbage. Jeg huskede selv, hvordan det var, og det var mindst lige så sexet og lækkert at være den, det blev gjort på. Jeg spredte benene lidt mere - jeg var klar.
Så tog Tim fat i glidecremen, og jeg kunne mærke, at han masserede mit hul med det. Så forlod fingeren mit hul igen, og jeg kunne høre, at han tog lidt mere creme fra tuben. Nu stod han garanteret og smurte sin stive pik ind i glidecreme.
”Er du klar?”, spurgte han stille. ”Ja, giv mig din pik”, var det eneste rigtige svar, jeg kunne give ham.

Han løftede lidt op i mine hofter, og jeg strittede lidt bagud med røven, så mit hul blev blottet for hans pik. Da hans pik ramte mit hul, var det en speciel fornemmelse. Jeg var bange for, hvor ondt det ville gøre, men samtidig ville jeg gerne have en ordentlig omgang af Tim. Jeg prøvede at slappe af, og jeg kunne mærke, at Tim langsomt kom ind i mig. Det gjorde lidt ondt men slet ikke som jeg frygtede. Tværtimod fik jeg hurtigt stor nydelse af det. Min træning med dildoen kom vist til gavn her…. Tim udbrød noget overrasket: ”Hold kæft, du er god”. ”Knep mig med din store pik”, fløj det ud af mig. Jeg var vist mere tændt, end jeg lige regnede med.
Tim begyndte langsomt at køre sin pik frem og tilbage i mig. Det var en fantastisk følelse og ord som ”mere”, ”bliv ved”, ”knep mig nu” fløj ud af mig med stor hastighed. Jeg kunne slet ikke lade være. Udtryk som ”Åhh”, og ”Ahh”, kunne jeg heller ikke holde inde.
Lydene tændte Tim helt vildt, og han øgede tempoet gevaldigt, så han nu røvkneppede mig helt vildt. Hans lyde blev også vildere og højere. Jeg havde ikke regnet med, at det ville være så godt - det var fantastisk.

Tim stoppede dog røvpuleriet og trak sin pik ud af mig. Jeg vendte mig om mod ham og kiggede på ham. Han svedte en del - ligesom mig selv - og han pustede og stønnede. Han rykkede sig op mod mig og satte sig mod sengehovedet. Hans pik strittede lige ud i luften. Jeg rejste mig op og vendte ryggen mod Tim. Jeg spredte mine ben og gik nærmest i hug ned mod den strittende pik. Da den igen mødte mit hul, steg ophidselsen i mig. Jeg kunne bare ikke få nok af den pik.
Jeg lod pikken glide længere og længere op i mig, og jeg kunne mærke, at Tim ikke havde været så meget inde i mig, da han tog mig bagfra. Han stønnede vildt, og jeg gjorde med. Nu gjorde det lidt ondt, men jeg måtte bare tage den til roden. Jeg kiggede lidt ned og så, at der stadig var lidt af skaftet tilbage. Jeg lod mig glide ned det sidste stykke, mens jeg skreg. Det var smerte blandet med nydelse. Da jeg var nået helt ned, rejste jeg mig langsomt op ad igen. Da jeg var nået lidt op igen, begyndte jeg at ride på hans pik. Jeg gik helt ned til roden i hvert stød men trak mig dog ikke helt op hver gang. Det var hårdt, men nydelsen var efterhånden enorm. Jeg skreg - nu kun i nydelse. Jeg tog min hånd hen til min egen stive pik og rev lidt i den. Jeg var nærmest euforisk, og det føltes som om, jeg skulle have en vild orgasme.
Tim skreg også sin vilde udtryk og førte sine hænder op og ned af min ryg og tog af til fat i mine hofter, der hjalp mig med at ride pikken hurtigere og lidt hårdere.

Vi blev ved længe sådan. Pludselig udstødte Tim et højt suk i blandet et skrig, der mindede om ”Ahnej”. Jeg kunne mærke noget varmt ramme mig inde i mit hul. Jeg lod det dog være og red lidt mere på pikken. Tim skreg igen, og den samme følelse kom inde i mit hul. Nu gik det op for mig, at Tim kom oppe i mig. Tim hjalp mig op over pikken, så den forlod mit hul. Da han gled ud af mig, skreg jeg lidt, da jeg kunne mærke, at mit hul arbejdede - det trak sig sammen og foldede sig ud nu, da det havde vænnet sig til det. Jeg kunne mærke noget varmt glide ned af mit lår, og jeg så Tims mælkehvide sperm glide ned mod mit knæ. Jeg havde ikke troet, han ville komme i mig, men nu da det var sket, tændte det mig vildt.
Jeg vendte mig om og kiggede på Tims tilspermede pik og så på Tim. Han så meget undskyldende ud, men da jeg smilede til ham, fik han det straks bedre. ”Jeg ville have holdt den længere - det var for dejligt. Er du gal, du er vild at kneppe!”, sagde han. ”Vi er da ikke færdige”, sagde jeg og smilede frækt, mens jeg tog min mund ned til hans våde pik. Jeg suttede og slikkede hans pik ren for sperm. Jeg kunne simpelthen ikke lade være. Jeg sank også noget af det - det var for frækt. Det var lidt tykt og smagte lidt mere salt end før, men det var ophidsende. Tim kiggede lidt måbende, men lå ellers og nød det. ”Du er godt nok en frækkert!”, fik han fremstammet. ”Mmm”, var mit svar. Jeg var virkelig liderlig nu.

Jeg rykkede op over hans våde pik og sad nu på det nederste af hans mave. ”Jeg skal da også ride dig forfra”, sagde jeg og vidste ikke, hvor liderlig jeg var. Mens jeg sad oven på ham og kiggede ham i øjnene, førte jeg først hen hånd til mit hul. Jeg kunne mærke, at det var vådt og varmt af spermen. Jeg gned lidt af spermen mod mit hul og tog så fat i Tims stadig stive pik. Jeg lod den glide op i mig, og den utrolige fornemmelse indfandt sig igen. Jeg løftede min numse lidt, og Tim var straks med på den. Mens jeg holdt mig lidt oppe, bankede han sin pik frem og tilbage op i mig. Jeg kunne mærke, at mit hul var brugt nu, men jeg gav ham lov til at give den gas.
Da jeg kunne se, at han blev lidt træt, faldt jeg ned igen, og så var det min tur til at arbejde. Jeg red op og ned af hans pik og tog den helt til roden, mens den næsten forlod mit hul, inden jeg gled ned af den igen. Det var for vildt, og jeg kunne se min stive pik danse foran Tims mave. Den var glinsende våd, og jeg kunne mærke, at jeg snart ville komme igen.

Det hjalp Tim mig til, da han tog hårdt fat i min pik og rev i den et par gange. Mere skulle der ikke til, for jeg kunne mærke min krop spændes, og jeg holdt op med at ride pikken. Den var stadig oppe i mig, da jeg strammede mit hul hårdt omkring Tims pik. Tim skreg: ”Neeej, ikke mere”, og da jeg skød en skud sperm ud på Tims svedige bryst, kunne jeg mærke endnu et skud af hans varme sperm ryge op i mit hul.
Da jeg lod pikken glide ud af mig, var det som en befrielse, da mit hul trak sig frem og tilbage og et stort overraskende skud sperm fløj op mod Tims hals. Tim kom også et enkelt skud mere, der ramte mine baller.

Jeg lod mig falde ned ved siden af Tims nøgne og svedige krop. Jeg var helt færdig, og det samme var Tim. Han drejede sig dog lidt og kiggede på mig. ”Jeg kan ikke få nok af dig. Lad mig kneppe dig igen - snart”. Jeg følte mig træt - og jeg måtte indrømme, at det gjorde lidt ondt i mit hul, hvilket jeg også fik sagt til Tim, der virkede meget forstående. Men jeg var blevet rå-bollet af den lækreste fyr med den lækreste pik - og jeg var da et fjols, hvis jeg ikke bare tog imod så meget, som jeg kunne.
Jeg tog min hånd ned til hans våde pik og kunne samtidig mærke hans sperm i mit hul og på mine baller. ”Det varer ikke længe før, at jeg er klar igen”, sagde jeg træt og smilede samtidigt frækt.
Fortsættes.
Kommentar

Navn:Liberty75
Dato:08/10 2017
Så vidunderligt at læse om Tim og Mads og deres smukke teengeforelskelse. Fantastisk at læse om hvordan de bruger hinanden og nyder hinanden. Hvem der dog var 15-17 årig, bøsse og tindrende forelsket i en jævnaldrende, skøn fyr.