Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Den 15årige 15 - Morgen

(Den15årige15)

Karakter: 5.3/8
Visninger: 11463

Af: Tut.

Læs flere noveller af:
» Tut.

Skriv til:
» Tut
Tags: Unge, Bareback, Rimming, Oralsex og Analsex
”Morgen”

Den aften hyggede vi helt vildt. Vi lavede en vild god lasagne og snakkede endnu en gang om alt muligt. Det var som om, at Tim og mig kunne bringe hvad som helst på banen, og så kunne vi snakke om det i lang tid.
Vi snakkede ikke så meget om sex, og hvad vi havde lavet i Kvickly - måske var vi lidt trætte, hvem ved…?
Vi så lidt fjernsyn, inden vi besluttede os for at gå i seng. Vi gik på hvert vores toilet, børstede tænder etc. og mødtes på værelset, hvor vi tog vores tøj af. Så stod vi der kun iført vores underbukser. Jeg havde et par sort-orange tights på, og Tim havde hvide Björn Borg-tights på. Da jeg stod og studerede hans fantastiske slanke krop og så hans pik ligge i underbukserne, kunne jeg mærke min egen pik begynde at rejse sig. Tim havde lagt mærke til det. ”Nå, nu hilser den på igen”, sagde han og grinede. Jeg grinede tilbage og skyndte mig at hoppe ned under dynen. Tim lagde sig ned til mig. Han kyssede mig let på munden, og jeg kunne mærke hans bløde hud mod min. Kunne jeg ikke bare få lov at gå i seng sådan her hver aften??
Vi lå lidt og snakkede stille. Tim aede mig blødt på ryggen. Jeg kunne mærke mine lår mod hans, og min pik i underbukserne strejfede også hans en gang imellem. Hans var vist halvstiv, men min dunkede derudad. Jeg var ligeglad - Tim vidste jo godt, hvad der betød. Ikke længe havde vi ligget sådan før, at trætheden kom over mig, og jeg faldt i søvn.

Jeg vågnede ved at solen skinnede sit første morgenlys ind af vinduet. Jeg kiggede over på uret på natbordet, der viste 6.10. Fuck, det var tidligt. Jeg lå med ryggen til Tim og vendte mig om. Tim lå med åbne øjne og kiggede på mig. ”Jeg lå bare og ventede på, at du skulle vågne”, sagde han så. ”Du har en fænomenal ryg, at du ved det!”, fortsatte han. Han kildede mig lidt på maven og førte sin hånd længere og længere ned til den nåede kanten på mine underbukser. Der stoppede han hånden, kort inden han trak hånden ind under kanten og førte den ned til min pik. Min pik var igen blevet stiv, og Tim smilede. Jeg smilede tilbage. Han begyndte at køre min forhud stille og roligt frem og tilbage, mens jeg bare lå og nød det. Tim havde - havde jeg fundet ud af - en fantastisk evne til at berøre. Ikke nok med at hans hænder og hud var utrolig blød, så var hans berøring altid den rigtige. Den kunne være blid, stille og rolig, hurtig men også hård. Han valgte altid det rigtige, og det gjorde det så fantastisk.

Jeg lå dog og tænkte, at måske det var min tur til at tage teten denne morgenstund. Alle gangene havde Tim været lederen, og måske skulle det være anderledes nu. Jeg tog derfor fat i hans hånd og trak den op af mine underbukser. Tim kiggede undrende og en anelse skuffet på mig.
Men det nåede han ikke længe, for jeg nærmest kastede mig ovenpå ham og holdt ham fast i hans hænder. ”Uha uha”, sagde han og grinede. Jeg slap dog hurtigt hans hænder og sad nu på hans mave. Jeg trak mig ned til hans mund og kyssede ham og mærkede hans tunge mod min. Da jeg gjorde det røg min røv lidt tilbage og ned mod hans pik. Den var åbenbart blevet stiv i underbukserne, for jeg kunne mærke den mod min røv. Allerede nu var jeg blevet monster-liderlig.

Jeg tog fat i mine underbukser og trak dem af. Inden jeg smed dem på gulvet, førte jeg dem op i hovedet på Tim, der blev meget tændt af det. Han stønnede og greb fat i dem og holdt fast i dem, indtil jeg smed dem væk. Nu sad jeg nøgen oven på Tims krop. Min pik strittede stiv frem mod hans ansigt, og min numse hvilede på hans mave. Det i sig selv var ophidsende nok. Igen førte jeg min røv ned mod hans stive pik i hans underbukser. Jeg begyndte at føre min røv frem og tilbage mod hans pik, som om han kneppede mig. Det var vildt frækt, og Tim legede med og begyndte at lave kneppebevægelser. Igen bøjede jeg mig ned og kyssede ham, mens vi fortsatte det lidt.

Til sidst stoppede vi, og jeg kravlede ned mod hans underbukser. Jeg trak dem af ham, og dennegang sad jeg foran ham og satte underbukserne op til mit hoved. De havde en fantastisk duft af Tim, og jeg nød det i fulde drag, indtil jeg smed dem på gulvet.
Så klatrede jeg op på hans mave igen og førte min røv ned mod hans pik. Jeg kunne mærke, at hans pik var en anelse våd, da den ramte min ene balle. Jeg lod hans pik køre op imellem min revne og lod ham ”kneppe” mig på denne måde lidt. Det var utroligt frækt, og jeg kunne se, at Tim blev vildt tændt.
Jeg havde meget lyst til at lade den glide op i mig, men i og med at det var mig der skulle lede nu, blev det ikke sådan.

I stedet kyssede jeg ham lidt på maven og tog mit hoved ned til hans pik, som jeg kyssede lidt og gav et enkelt slik men heller ikke mere. Så tog jeg fat i hofterne på Tim og signalerede, at jeg ville vende ham om. Tim blev lidt usikker og sagde: ”Hvad laver du?” ”Rolig nu, det bliver godt det her”, svarede jeg stille og fik vendt ham om med lidt besvær.
Nu lå Tim på maven med sin flotte ryg og ikke mindst fantastiske lækre numse op mod mig. Jeg kørte en finger fra det øverste af hans ryg ned mod hans røv. Da jeg rørte ham på huden, gik der et skælv igennem både ham og mig. Han havde den mest fantastiske bløde hud. Jeg lod min finger køre ned til hans revne mellem ballerne og kørte den med ballernes formning rundt. Jeg blev virkelig tændt af dette og gjorde det en gang til.

Jeg tog mit hoved ned til hans ryg og kyssede den forskellige steder. Det var også som om, hans hud havde en speciel sødlig smag, der tændte mig yderligere. Jeg kyssede ham let på hans baller. Jeg kunne mærke, at de var fyldige og spændstige på min mund. Nu ville jeg gøre, som Tim havde gjort på mig dagen før.
Derfor forsøgte jeg at sprede hans ben en smule. Men jeg kunne mærke, at Tim spændte imod. ”Hey, slap af Tim. Hvad sker der?”, spurgte jeg. Tim lå med hovedet ned i puden, men fremsagde: ”Jeg ved ikke, om jeg tør…” Jeg havde jo tænkt før, at det kunne være, men blev alligevel overrasket, da han nu tidligere havde været så offensiv - men der havde han jo også været den ledende. ”Tag det roligt - vi gør jo ikke noget, det anden ikke har lyst til. Men det bliver fedt - bare vent”. Jeg vidste ikke, om det var helt rigtigt. Hans røv var for lækker, og hvis han sagde, han ikke ville kneppes, vidste jeg ikke, om jeg ville stoppe - jeg var stærkere end ham.
Jeg håbede ikke, det kom dertil, og Tim lod da også velvilligt sine ben sprede nu. Jeg tog mit hoved ned til hans hul, der var blottet. Hvilket fint lille hul han havde. Så klart og hårløst at jeg nærmest bare nød at kigge på det. Jeg tog min tunge hen til det og var lidt nervøs for det - hvordan ville det være - og ikke mindst smage?

Følelsen var exceptionel. Godt nok havde Tims hud været blød og fin, men da min tunge ramte hans hul, var det ekstremt. At føre min tunge mod hans hul var som at slikke på det fineste fineste. Jeg lod virkelig min tunge arbejde med hans hul, og Tim lå og nød det. Han stønnede og pustede ret vildt. Men jeg gik også til den. Jeg prøvede at presse min tunge lidt mod hullet, så den nærmest kom lidt ind i ham. Det var ikke meget, men jeg kunne godt mærke hans varme, og Tim kom med yderligere et par ”Åhh” og ”Ahh”. Smagen var bare lidt salt og syrlig og ikke noget jeg tænkte over i forhold den bløde nydelse det var.

Da jeg endelig trak mig væk, bad Tim mig om at fortsætte lidt endnu. Jeg blev ved lidt for at tilfredsstille ham, nu da han var nervøs men ikke længe. I stedet rakte jeg frem på natbordet og fik fat i tuben med glidecreme. Igen kunne jeg se, at Tim vred sig lidt nervøst. Jeg smilede til ham, og han smilede heldigvis tilbage.
Jeg tog noget creme på min finger og tog den ned mod hans hul. Jeg masserede det lidt og mærkede igen, hvor fin og blød hans hud og hul var. Langsomt og roligt lod jeg min finger glide ind i ham. Det var helt fantastisk at føre min finger op i hans varme hul. Igen var det noget helt andet end at gøre det på sig selv. Jeg syntes også, at hans hul føltes strammere end mit eget, så måske havde Tim ikke prøvet det så meget.
Jeg kørte min finger stille og roligt frem og tilbage i ham, men øgede hurtigt tempoet. Der var ingen tvivl om, at han nød det, for han prustede og stønnede igen.
Da jeg selv syntes, at jeg havde gjort det længe, tog jeg fat i lidt mere creme og prøvede at sætte endnu en finger op i Tim. Det gjorde tilsyneladende mere ondt. Han råbte lidt højt og sagde ”Nej” og ””Åh”, så det var lidt svært at finde ud af, om jeg skulle fortsætte. Han vred sig også lidt mere. Ikke desto mindre fortsatte jeg med at køre fingrene frem og tilbage i ham - dog ikke så hurtigt som med én finger. Jeg kunne godt mærke, at han strammede sit hul mere om mine fingre end før.

Jeg selv var nærmest overtændt. At lege med hans hul havde gjort mig liderlig som aldrig før. Jeg stoppede fingerlegen og trak dem ud af ham. Et nærmest lettelsens suk strømmede ud af Tim.
Jeg tog fat i cremen og tog en god klat og begyndte at smøre min stive pik ind i cremen. Jeg tog også en lille klat til og smurte mod Tims hul. Tim lå helt afslappet og nærmest udmattet.
Så løftede jeg lidt op i hans perfekte numse, så min pik stod og pegede mod hans hul. ”Så, nu knepper jeg dig, lækre Tim”, røg det ud af mig.
”NEEEJ”, skreg Tim og lod sin underkrop flyve ned mod sengen, mens han spændte sine baller godt sammen. Selvom jeg vidste, han var nervøs, blev jeg lidt overrasket - hvad havde han regnet med? Men jeg slappede af og begyndte at kilde ham på ryggen og igen nusse hans baller.
Jeg tog igen fat i hans hofter og vendte ham forsigtigt om. Tim havde et lidt skræmt udtryk i øjnene, men hans pik dunkede mod hans mave. Den var våd, så det var ikke fordi, han ikke kunne lide det, der foregik - men fair nok at han var lidt bange. Det var jeg jo egentlig også selv.

Så jeg valgte at tale lidt til ham, da jeg vidste, at det ville hjælpe på mig selv. ”Hør Tim, du er det lækreste, jeg endnu har set. Du er herresød. Du har det smukkeste ansigt og skønneste smil. Din røv kan jeg ikke beskrive - den er blød og lækker. Du har den fineste berøring og lækreste pik, og jeg vil gerne kneppes af dig. Men lige nu har jeg bare den største lyst til at presse min stive pik op i dig og mærke dig.”
Jeg kunne høre på mig selv, at jeg blev lidt overstrømsk - men jeg løj jo ikke. Jeg kunne se på Tim, at hans ansigtsudtryk ændrede sig, og mens jeg sad på mine knæ foran ham og kiggede på ham, kunne jeg ane, at han spredte benene. ”Så tag mig, dit liderlige dyr”, sagde han og smilede. Intet havde tændt mig så meget før.

Jeg fik fat i en pude, der lå på gulvet. Jeg løftede op i Tim og lagde puden ind under ham. Da han spredte benene, blev hans fine hul blottet. Jeg fat om min pik og førte den hen til hullet. Jeg lukkede øjnene lidt og begyndte at presse lidt på. Jeg kunne mærke den lidt kolde glidecreme blive blandet lidt med Tims varme. Tim trak vejret hurtigere nu, og jeg kunne mærke min pik ryge længere ind i ham. Det virkede som om, at Tim pressede lidt imod, og han lå nu og skreg - nok mest i smerte. ”AHHH”, ”MMMHHM”, ”AHHH”. Jeg pressede noget mere på, hvilket blot øgede lydstyrken.
”Slap af, Tim”, hviskede jeg næsten, da jeg huskede på, hvad han havde sagt til mig, da jeg arbejdede med dildoen. I det kunne jeg mærke, han slappede af i sit hul, og min pik gled et godt stykke ind i ham. ”ÅHHH”, røg det ud af mig, da den stramme fornemmelse fra hans hul omfavnede hele min pik. Jeg var virkelig langt inde i ham nu, og følelsen var uimodståelig.

Jeg begyndte at kneppe Tim. Jeg gjorde det ikke specielt hårdt eller hurtigt. Jeg nød hvert eneste stød, jeg sendte ind i ham, og jeg gjorde meget ud af at trække min pik ganske roligt frem og tilbage op i ham. Tim lå nu og nød det, kunne jeg se. Smerten var væk og erstattet af nydelse. ”ÅHHH”, ”Bliv ved”, ”Knep mig, ja” lå Tim og sagde, mens hans krop vred sig en anelse.
Mens jeg blev ved med at kneppe hans fine hul, tog jeg nu fat i Tims stive pik. Jeg kneppede langsomt, mens jeg kørte hans pik af. Det var noget, jeg længe havde fantaseret om, men dette overgik mine fantasier. Der gik ikke længe før, at Tim skød sin ryg i vejret, og jeg kunne mærke en gevaldig stramning om min pik inde i ham, da han skød sit første skud af sted. Det blev ledsaget af et voldsomt stort hyl af nydelse. Det næste skud fløj også højt op, og Tim skreg: ”Mere - bliv ved”. Da han skreg det, øgede jeg tempoet i mine kneppebevægelser og kørte stadig hans pik hurtigt af. Jeg kunne mærke, at jeg blev revet med, og inden længe fik jeg råbt et ”ÅHHH”, da jeg kunne mærke, at jeg sendte min sperm op i Tim. Jeg fik hurtigt trukket min pik ud af ham, og det næste skud fløj lige hen på hans kneppede hul. Jeg kunne se, at noget af mit første skud gled ud af hans hul, da min pik sendte endnu et skud sperm af sted. Jeg vidste ikke, hvor jeg skulle gøre af mig selv og kiggede bare ned på min våde pik og Tims tilspermede hul.

Da det var stoppet kiggede jeg på Tim, der vred sig lidt men dog smilede. ”Undskyld, jeg kom op i dig”, sagde jeg til ham. ”Glem dog det. Det var overdrevent det her. Tak!”, sukkede Tim.
”Det er sgu mig, der takker - jeg håber, du kan love mig, at det ikke var den eneste gang, jeg får lov til det. Er du vild en røv og et lækkert hul, du har!”, sagde jeg. ”Hvis det stod til mig, måtte du kneppe mig igen lige her og nu!”, sagde Tim og smilede igen. Det var da noget af en drejning, tænkte jeg og glædede mig til det.
”Jeg tror, jeg lige napper en pause”, sagde jeg og lagde mig ned ved siden af ham i det tilspermede sengetøj.
”Ok - men husk lige at jeg også får lov”, drejede Tim hovedet og sagde. ”Selvfølgelig”, smilede jeg. Tanken gjorde mig meget spændt, tændt og en anelse skræmt.
Fortsættes.
Kommentar

Navn:Liberty75
Dato:30/10 2017
Intet er skønnere end en gang morgensex med en sød fyr.