Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Den 15årige15 - Indkøb

(Den15årige15)

Karakter: 4.9/9
Visninger: 10570

Af: Tut.

Læs flere noveller af:
» Tut.

Skriv til:
» Tut
Tags: Unge, Offentligt, Rimming, Oralsex og Onani
”Indkøb”

Efter vi havde ligget og sundet os lidt, foreslog Tim, at vi lige kunne tage et bad. Han havde ikke noget mad i huset, så der skulle handles lidt ind til weekenden. Han sagde, jeg bare kunne blive hjemme, men jeg ville da gerne med.
Jeg spurgte lidt kækt, om vi skulle tage et bad sammen, men Tim afviste det lidt tøvende - jeg tror, han var lidt tændt på ideen, men måske var han også lidt udkørt efter den hårde orgasme. Så jeg blev sendt nedenunder, mens Tim gik i bad ovenpå.
Da jeg stod nøgen under bruseren, gennemgik jeg i mine tanker, hvad jeg havde oplevet for nogle minutter siden. Det var en skøn tanke, og min pik stod hamrende stiv ud i vejret, mens vandet strømmede ned over den og resten af min krop. Pludselig åbnede døren til badeværelset sig, og Tim stod i døren i sine jeans og bar overkrop. Der var gennemsigtigt glas i brusekabinen, så Tim havde frit udsyn til min stive pik.
”Skal du også gå rundt med stiv pik nede i Kvickly?”, spurgte han og grinede. ”Det kommer an på, om jeg skal gå og glo på dig hele tiden”, sagde jeg, mens jeg tillod mig at rive den langsomt af et par gange for at virke provokerende. ”Du ved godt, at jeg har lyst til at springe ind til dig nu og kneppe din lækre røv, ikke? Jeg trængte bare lige til en pause.” Tim var lidt alvorlig - jeg var glad for det, for så var det jo ikke en afvisning, da han ikke ville i bad med mig. ”Fair nok. Det er også cool at kunne se frem til at blive kneppet i badet”, svarede jeg og smilede frækt. Tim rystede på hovedet, og på vej ud sagde han: ”Kom nu i tøjet. - Og lad nu være med at gøre noget med den pik før jeg er med”, nåede han at vende sig om og sige i et stramt tonefald.

Jeg grinede, da jeg slukkede bruseren og begyndte at tørre mig. Jeg stod og nød det varme håndklæde om min krop. Min pik var stadig stiv. Al den snak og alle de tanker om at blive kneppet gjorde mig møg-liderlig. Godt nok havde Tim og mig ikke snakket så meget om det, men jeg så nu også frem til at føre min pik ind i ham. Han snakkede mest om at kneppe mig, så måske var det fordi han var nervøs for at få en pik op i sig. Han havde den skønneste numse og blødeste baller, så det måtte han bare klare - jeg håbede inderligt på, at han også ville nyde det.
Jeg måtte prøve at tænke på noget andet for at få min pik til at falde - så det blev på et geografiprojekt, vi skulle lave i gymnasiet. Jeg blev nødt til at finde nogle nye underbukser frem fra tasken, så jeg tog håndklædet om livet og gik ud i gangen. Da jeg bøjede mig ned for at kigge i tasken, nåede jeg kun lige at mærke, at der stod en bag ved mig. Jeg nåede ikke at reagere, før håndklædet var blevet revet af mig og lå på gulvet. Jeg stod med min bare røv lige i vejret og endda så meget, at jeg kunne mærke mit hul blive blottet lidt.
”Hey, hey, hey. Hvad har vi her?”, sagde Tim og grinede, før han plantede sine bløde hænder på mine baller og kælede på dem. Jeg blev stående i kort tid og nød det, før jeg vendte mig om. ”Skulle vi ikke i tøjet?”, spurgte jeg og prøvede at virke alvorlig. ”Hov”, sagde Tim og kiggede falsk overrasket ned på min pik. ”Den er ikke stiv hele tiden - hvor ærgerligt”, sagde han sarkastisk. Han tog sin ene hånd ned og mærkede på min slappe pik. Det var en helt fantastisk følelse, da han stod og nulrede min pik og også mine nosser. Der gik selvfølgelig ikke længe, før min pik stod lige op igen, og Tim kørte forhuden et par gange frem og tilbage. ”Arh, se nu hvad du har gjort!”, sagde jeg og trak mig væk fra ham. Jeg vendte mig om, og Tim klaskede et lille slag i min numse. ”Du har bare en god røv og en lækker pik - færdig. Sådan noget skal bare nydes!”, sagde Tim og gik ind i stuen.

Jeg fik mit tøj på - vi havde bare taget det samme tøj på. Jeg gik dog ud fra, at Tim havde skiftet underbukser ligesom mig selv - selvom det var frækt at tænke på de spermvåde underbukser.
Vi fik hurtigt cyklet ned til Kvickly. Vi var ret gode til at handle. Vi hyggede os lidt med det og lavede lidt grin med folk - og ikke mindst os selv. Af og til gik jeg lige bagved Tim for at kunne studere hans røv i de lidt løse jeans. Det var en fantastisk udsigt, så jeg måtte endnu en gang kæmpe med min pik. Den blev halvstiv en del gange, men jeg undgik, at den røg op i fuld vigør. ”Jeg ved, hvad du laver”, sagde Tim et par gange, og jeg svarede ham bare, at jeg vel også måtte nyde lidt. Det grinede vi en del af.

Vi fik betalt ved kassen, da vi aftalte, at jeg skulle købe en flaske vodka i kiosken. Vi stod i kø. Der var ikke meget plads ved kiosken, så køen var ret tæt. Tim kunne jo bare være gået ud af køen, men det gjorde han ikke. I stedet stod vi meget tæt, hvilket selvfølgelig var en rar fornemmelse.
Dog begyndte Tim stille og roligt at tage mig på røven. Han kærtegnede den med sine hænder uden på mine jeans. Jeg prøvede at vende mig om og give ham et strengt blik som tegn på, at det ikke skulle være her, men han smilede bare og fortsatte. Jeg måtte vende mig om igen - og ja, så måtte jeg vel bare nyde det. Han fortsatte lidt, inden han lod den ene hånd blive ved, mens han tog den anden hånd om foran mig og mærkede på min stive pik i bukserne. Jeg håbede virkelig ikke, at der var nogle, der kunne se det her. Jeg blev nødt til at tage min røv lidt bagud, da han greb fat om min stive pik i bukserne og hev lidt i den. Ham der stod foran vendte sig om og kiggede, men Tim havde set det og slap lynhurtigt, hvad han havde i hænderne.
Da manden foran mig vendte sig om igen og kiggede væk, tog Tim sin hånd op under min løse skjorte og fik trukket sin hånd ind under min buksekant og faktisk også underbusker og ned til min pik. Han kælede lidt på mit pikhoved og tog sin mund hen til mit øre. ”Du er våd igen”, hviskede han. ”Ja, hvad havde du regnet med?”, svarede jeg lidt højt, så manden igen vendte sig om. Denne gang nåede Tim ikke at få sin hånd op, men manden kiggede heldigvis ikke ned, og så var det hans tur i kiosken, og han kom på andre tanker.
Inden længe var det min tur, og jeg fik købt den flaske vodka. Da vi var væk fra kiosken, tog Tim mig i hånden og sagde ”kom”.

Jeg vidste ikke, hvor vi skulle hen. Han førte mig hen mod flaskeautomaten, men da vi kom derhen, kunne jeg se, at der var toiletter til venstre for den. Tim gik først ind på toilettet, og vi tjekkede ikke engang, om der var nogle, der kiggede, da jeg fulgte efter ham med derind. Vi stillede indkøbsposerne i hjørnet og låste døren.
Tim drejede mig pænt rundt og fik mig sat ned på toiletbrættet. ”Du er godt nok lidt vild og liderlig”, sagde jeg stille. ”Det er fordi, jeg bare bliver nødt til at se på og røre dig hele tiden. Det bliver man sgu liderlig af”, svarede Tim. Jeg syntes, det var cool, at han talte sådan om mig, og jeg smilede et sødt smil til ham og blev lidt forlegen.
Tim bøjede sig ned og kiggede mig i øjnene, mens han løsnede mit bælte og knap mine bukser op. Han trak i et tag både mine jeans og underbukser ned til anklerne. Jeg lænede mig lidt tilbage mod toilettet, mens min stive pik bankede op af min mave.

Jeg lukkede mine øjne og kunne mærke, at Tim tog fat om min pik og kørte forhuden lidt frem og tilbage. Jeg var ganske rigtig temmelig våd igen. Hvor kom al den presperm og sperm fra…? Han tog sin tunge langt ud og kørte den op af skaftet på min pik, indtil han nåede pikhovedet. Så tog han hele min pik i munden og suttede til. Han suttede hurtigt, jeg fik lavet et par enkelte kneppebevægelser, mens han holdt sin mund stille, han tog den langt ind i munden, og af til tog han pikken ud af munden og slikkede forskellige steder på den med tungen. Især når han slikkede lige rundt om pikhovedet, gik der rystelser igennem min krop - det føltes helt utroligt.
Jeg åbnede øjnene og kom i tanke om, at vi sad på dette Kvickly-toilet. Selvom det var temmelig u charmerende, fandt jeg hele situationen vældigt ophidsende, og jeg hørte mig selv stønne rimeligt højt. Gad vide om der var nogle, der kunne høre det…?

Tim slap min pik med munden. I stedet førte han sin tunge ned til mine glatte boller og begyndte at slikke og sutte på dem. Det havde han ikke gjort så meget før - men det var noget, han gerne måtte gøre igen. Følelsen var fantastisk, og jeg var temmelig opstemt nu. Han fjernede dog sit hoved fra mine nedre dele og kiggede på mig. Jeg skævede til ham og fik også øje på hans store bule i hans jeans. Som før var han mindst lige så liderlig som mig.
Han trak sig lidt ind over mig og begyndte at kysse mig. Jeg kunne smage smagen af pik i kyssene, hvilket jeg egentlig bare fandt endnu mere ophidsende. Mens vi kyssede, kunne jeg mærke, at Tim trak mig lidt længere ud mod kanten af toiletbrættet samtidig med, at han spredte mine ben en anelse. Han førte sin ene finger ned mod mit blottede hul og masserede det lidt uden dog rigtigt at komme indenfor.
Da han havde gjort det lidt, stoppede vi kysseriet. I stedet søgte Tim igen ned mod min pik. Men han sprang den og mine boller over og stoppede ud for mit hul. Jeg regnede med, at han nu ville sætte sin finger op i mig og gøre mig mere liderlig.
Det gjorde Tim dog ikke. I stedet for lod han sin tunge møde mit hul. Det kom som en overraskelse for mig, og jeg havde ikke troet, at jeg skulle få denne fornemmelse ved det. Det føltes vidunderligt. Han kunne noget med sin tunge, der virkede ubeskriveligt. Det var som om, at han masserede mit hul så blødt og kærligt, som man kunne forestille sig. Han havde startet med at slikke lige uden for mit hul, og da han så ramte hullet med sin tunge, blev jeg rystet. Det kildede og nydelsen var ekstrem.

Efter et stykke tid tog han dog tungen til sig. Jeg kiggede ned på min stive pik og så, at der fra den dryppede presperm ned på mit maveskind - eller var det sperm? Var jeg kommet i ren nydelse? Med denne tanke kunne jeg mærke, at Tim nu igen tog sin finger mod mit hul. Denne gang masserede han ikke, men førte i stedet fingeren ind i mig. Det føltes som om at han førte sin finger langt op i mig, og jeg blev igen overrasket over den ekstreme følelse af nydelse. Jeg syntes ikke, det havde føltes sådan, når jeg fingerkneppede mig selv.
Tim førte sin finger hurtigt frem og tilbage i mit hul, og han måtte gerne blive ved med det, til jeg kom. Men Tim tog igen sit hoved hen til min pik, mens han fortsatte med at arbejde med sin finger - dog i et lidt langsommere tempo. Da Tim havde suttet bare et par gange på min pik, skete det. Jeg råbte lidt højt i nydelse, da mit første skud stod ud i ansigtet på Tim, der dog ikke fik det i munden denne gang. Det andet og lidt mindre skud ramte mit maveskind, ligesom prespermen havde gjort. Det dryppede et par gange, men ellers kom der ikke mere ud. Jeg sad dog stadig og vred mig i min orgasme-nydelse. Så havde man altså ikke uanede mængder af sperm i sig.

Tim rejste sig op og stod foran mig og kiggede ned på mig. Han tog lidt af spermen fra sin kind og kørte det ned til det andet sperm, der lå på min mave. Han kørte lidt rundt i spermen med sin finger - jeg fandt det helt vildt liderligt.
Så fjernede han hænderne fra min mave og knappede sine bukser op. Han trak både jeans og underbukser ned til anklen, så hans stive pik stod og strittede ud i luften. Jeg troede, at det nu var min tur til at give ham en tur. Men i stedet for tog Tim igen lidt af spermen fra min mave og smurte nærmest sin pik ind i det. Det var frækt! Nu begyndte han selv at køre sin mega-stive pik af, der glinsede lidt af al spermen. Jeg kunne se på ham, at han var helt vildt tændt, så jeg lod ham gøre det. Jeg sad og nød hans flotte pik blive kørt af. Der skulle ikke mange ryk til før, at Tim stønnede voldsomt og et temmeligt stort sprøjt af sæd ramte mig helt oppe på brystet. Det næste sprøjt var mindre, men røg lige ned på min halvstive pik. Ligesom hos mig dryppede der lidt mere ud, men så var det slut. Tim stod dog stadig og trak lidt i forhuden og lavede små kneppebevægelser med sit underliv lidt endnu.

”Øjh, det var lækkert!”, sagde Tim, mens han smilede. Han havde stadig lidt af min sæd siddende i ansigtet. ”Hvis det fortsætter sådan her, kan jeg jo slet ikke undvære dig til sidst”, svarede jeg. Det havde virkelig været fantastisk - tænk at det kunne være sådan på et Kvickly-toilet. Vores kysseri og nusseri hjemme i sengen havde også været fantastisk, men dette var bare noget andet. Jeg kunne kun se frem til næste gang, vi blev halvnøgne sammen.
Vi tørrede spermen af os og brugte lidt vand på at vaske os lidt. Både Tims og min pik var dog stadig halvstive, da vi lagde dem ind i vores underbukser og knappede vores jeans.
Da vi forlod toilettet, var der kun en enkelt mand, der kiggede lidt mærkeligt på os. Jeg var sådan set ligeglad - det her havde været perfekt. Jeg kunne kun med spænding, glæde, stor forventning - og måske bare en anelse frygt - se frem til, hvad resten af denne weekend måtte byde på!
Fortsættes.
Kommentar

Navn:Liberty75
Dato:30/10 2017
Ret frækt med de to knægte på toilettet i supermarkedet!!