Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Den 15årige15 - Klar til weekend

(Den15årige15)

Karakter: 4.8/9
Visninger: 9949

Af: Tut.

Læs flere noveller af:
» Tut.

Skriv til:
» Tut
Tags: Unge, Oralsex og Onani
”Klar til weekend”

Jeg havde glædet mig længe til denne dag. Der var gået næsten en uge efter mit eget ”show”, og Tim og jeg havde været på Skype hver eneste dag siden. Der var ingen tvivl om, at vi var glade for hinanden - flere ”shows” var det dog ikke blevet til. Dog snakkede vi meget om sex nu og var helt åbne overfor hinanden med, hvor meget vi både tænkte og ikke mindst tændte på hinanden. Tim havde erkendt at have optaget mit ”show” på sin computer, og han havde set det minimum ti gange, hvor han alle gange var kommet - flere gange havde han såmænd også fået to orgasmer.

Hos Tim skulle hans forældre på endnu en weekendtur, så han mente, at det var ”passende”, at jeg holdt weekend hos ham. Da han havde sagt det første gang, var jeg blevet ellevild - og faktisk også liderlig. Men jeg var også en anelse nervøs, for ville det fungere? Ville vi have god sex…? Kunne virkeligheden leve op til mine fantasier?
Jeg havde bildt mine egne forældre ind, at vi skulle lave en gruppeopgave i klassen, og at vi ville lave en weekend ud af det. Den åd de rent.

Da jeg kom hen til Tim, stod han og ventede på mig i døren. Han havde bare en stram hvid t-shirt på og så nogle lidt løse jeans - dog ikke baggy. Jeg selv havde også mine jeans på og en sort let åbenstående skjorte - lidt godt skulle jeg jo se ud. På trods af hans rolige tøjstil syntes jeg, han så for lækker ud der i døren. Han smilede, havde lige fået lavet lidt strit i håret, var slank kunne jeg se i hans tætsiddende t-shirt. Jeg kunne ikke vente med at røre ham.
”Hold op - du er da stadset lidt ud”, sagde Tim henført til min skjorte. ”Du er sgu for lækker, Mads”, sagde han åbenbart ligeglad med, om der var nogle, der hørte det ude på vejen.
Det første jeg gjorde, da jeg nåede hen til ham, var at stryge ham let på kinden. Jeg kunne stadig huske, da jeg havde gjort det til gymnasiefesten, og jeg havde stadig følelsen af hans bløde hud i fingrene. Det var fantastisk igen at røre ved hans super bløde hud på kinden. Tilsyneladende stod Tim bare og nød det. ”Rør mig alt det du vil”, sagde han nærmest hviskende.
Jeg kiggede på ham, og vi omfavnede hinanden og stod længe sådan. Jeg kiggede ned af Tims ryg og ned på den let buende numse i hans jeans. Det var et smukt syn. Jeg havde lyst til at tage ham på røven - og såmænd også mærke på hans pik, men jeg syntes, at det lige var at stramme den, så jeg nøjedes med at nyde omfavnelsen.

Vi gik indenfor, og jeg stillede min taske i gangen. ”Vil du med oven på og se mit værelse?”, sagde Tim og smilede. ”Gerne”, svarede jeg og smilede tilbage. Vi gik op af trappen til hans værelse. Jeg kunne genkende noget af værelset fra hans ”show” og ikke mindst sengen. Jeg satte mig ned på sengen og kiggede mig lidt rundt, mens Tim blev stående midt i værelset. Jeg kiggede hen på natbordet, hvor jeg så en tube glidecreme. Tim fangede mit blik. ”Ja, vi behøver vel ikke at skjule, hvad vi skal lave meget af tiden….”, sagde han. Jeg grinede bare som svar.
”Er du nervøs?”, spurgte han så. ”Lidt”, sagde jeg og forsøgte at kigge på ham. ”Hvad med dig? Har du fået en pik op i dig før?”, spurgte jeg temmelig bramfrit indså jeg. ”Nej, kun en lidt mindre dildo end din - jeg er nervøs men jeg glæder mig også. Også til at kneppe dig”, sagde han til sidst. Da han sagde, han ville kneppe mig, blev jeg både liderlig og også lidt skræmt. Det var trods alt noget andet at bruge en dildo. Jeg havde brugt dildoen flittigt siden ”showet”, og det havde været dejligt, men at blive kneppet af en rigtig pik frygtede jeg stadig lidt.

Tim gik hen til mig, og inden jeg kunne gøre noget, havde han sat sig overskrævs på mig. Han skubbede mig ned på ryggen og begyndte at kysse mig på munden og halsen. Jeg lod min tunge lege med, når han var ved min mund. Min pik stod stiv i mine jeans, kunne jeg mærke. Tim arbejdede sig lidt ned ad og begyndte at kysse mig øverst på min brystkasse samtidig med, at han knappede min skjorte op. Da han havde knappet den helt op, tog han den til siden og trak den af mig. Han begyndte at sutte på mine brystvorter - det var en vidunderlig fornemmelse at mærke hans tunge mod min hud.
Han kyssede mig lidt længere ned af maven, og samtidig med det førte han sin hånd hen til min stive pik i jeansene og begyndte at nusse den uden på bukserne. Jeg var overdrevent tændt ved alt det dette og lå og vred mig og stønnede.

Da Tim nåede ned til buksekanten og mit bælte, blev han ved med at nusse min pik uden på bukserne, mens han med den anden hånd fik mit bælte op og fjernede det. Han stoppede med at nusse min pik og brugte begge hænder til at knappe bukserne op. Jeg rejste mig op på albuerne og så, at Tim kiggede på mig. Han smilede til mig. Han havde fået knappet helt op, og jeg løftede mig let, så han kunne trække bukserne af mig. Nu lå jeg på ryggen igen i mine hvide tight-underbukser. Han begyndte at røre min pik uden på underbukserne. ”Du er vildt våd, Mads”. Jeg kunne mærke, at han havde ret. Når jeg rykkede mig lidt, kunne jeg tydeligt mærke de våde pletter i underbukserne.
Han tog sit hoved ned til underbukserne og begyndte at føre sin tunge hen over min stive pik i underbukserne indtil den endte ved spidsen af min pik, hvor han så kyssede mit pikhoved med nogle hårde kys. Han gabte også over den og bed blidt i den - det føltes overvældende.
Til sidst trak han endelig underbukserne af mig og smed dem på gulvet. Det virkede som om, han kiggede lidt på min stive våde pik, før han til sidst tog fat i den og kørte den lidt af. Det var næsten for meget. Jeg begyndte at stønne hårdt. Et skud var på vej kunne jeg mærke. Dog stoppede Tim i sidste øjeblik, og han nøjedes med at holde om den stive pik.
Så tog han sin mund ned til pikken og tog den ind i munden. Det var en ubeskrivelig følelse, der ramte mig, da han begyndte at sutte den. Han tog pikken langt ind i munden - så langt at hans læber ramte roden af min pik. Nu skreg jeg næsten. Han lod sin mund køre op og ned af skaftet på min pik - nu mundkneppede han mig. Han startede langsomt, men så øgede han tempoet, og det var mere, end jeg kunne holde til.
Jeg prøvede at fjerne hans hoved, da jeg kunne mærke, at jeg kom, men han lod det blive ved min pik, så mit første skud strøg ind i munden på ham. Det næste skud ramte ham på kinden. Han smilede, da jeg kom i et par flere sprøjt. Da jeg var færdig med at sprøjte, tog han fat i min pik igen og pressede lidt mere sperm ud af pikhovedet. Så tog han igen munden ned til pikken og begyndte at sutte den igen. Jeg vred mig igen og stønnede højlydt.

Tim kom op til mit hoved igen. Hans ansigt var fyldt med mælkehvid og klar sperm. ”Du smager dejligt”, var det eneste, han sagde. ”Vil du smage?”, grinede han. Jeg kyssede ham, og jeg kunne smage min egen salte sæd. Det var vildt liderligt og på trods af min netop overståede store orgasme, stod min pik nu stiv op igen. Tim kiggede ned på den. ”Den kan virkelig nogle ting, din pik. Hvis dit hul er ligeså godt, så ved jeg ikke, hvad jeg gør!”, sagde han stille. ”Jeg kan ikke vente”, var det eneste, jeg ærligt kunne svare.

Da han nu igen lå ovenpå mig, benyttede jeg muligheden til at trække hans stramme t-shirt af ham. Han rejste sig op på knæene, og jeg kiggede op på hans fantastiske lækre overkrop. Jeg tog mine hænder op mod hans mave og kunne mærke hans bløde hud møde mine fingerspidser. Bare denne berøring var uimodståelig. Han trak sig lidt ned, så jeg kunne nusse hans brystvorter stille og roligt. De var meget stive kunne jeg mærke, og Tim stønnede allerede en smule.
Jeg kiggede samtidig ned mod hans skridt, der sad på min mave. Jeg kunne se hans pik, der stod stiv i hans jeans. Jeg blev ved med at nusse hans ene brystvorte, mens jeg knappede hans bukser op - han havde intet bælte, så det bøvl slap jeg for. Jeg fjernede bukserne og skubbede dem ned under hans numse. Da jeg trak mine hænder tilbage kunne jeg ikke lade være med at røre hans numse let uden på underbukserne.
Han havde et par røde tight-underbukser - igen med en sort kant - på. Jeg kunne se pikken, der ramte stoffet. Den så umådelig lang ud i underbukserne. Der var adskillige våde pletter i underbukserne, så Tim var også rigtigt tændt. Jeg trak underbukserne ned over pikken og ned under hans numse ned til hans jeans. Hans pik strittede lige ud i luften. Jeg kunne se prespermen glinse foran mig. Nu kunne jeg virkelig se, hvor våd hans pik var - det lignede næsten, at han var kommet. Jeg lod dog pikken lidt være og begyndte at røre hans baller. Det var en fantastisk fornemmelse at mærke hans bløde hud på hans numse. Jeg kunne selv mærke, at min pik blev lidt våd igen.

Efter at jeg havde kælet lidt på hans numse, rykkede Tim en tand op af min krop, så han næsten sad på mit bryst. Nu var hans pik lige ud for mig. Her kunne jeg virkelig se, hvor flot hans pik var. Den slanke form, den fine længde og den lille lyse dusk for enden af skaftet. Her lige foran mig virkede den ikke så frygtindgydende stor - nærmere noget jeg simpelthen ikke kunne modstå.
Jeg rykkede mit hoved lidt op og tog pikken i munden. Det var en speciel men fed fornemmelse at mærke pikken inde i min mund. Tim rykkede den sidste tand nærmere på mig, og nu kunne jeg virkelig få meget af hans pik i munden, og jeg suttede til. Jeg kunne mærke, at den var meget våd, og jeg kunne også smage Tims presperm - den var ikke så salt som min sperm, men det tændte mig vildt.
På et tidspunkt tog jeg hans pik ud af munden og slikkede på pikken stille og roligt med min tunge uden på. Jeg pressede lidt presperm ud af pikhovedet og slikkede det væk med min tunge. Det eneste Tim gjorde var at stønne og pruste. Jeg kunne tydeligt se hans øgede vejrtrækning på hans bryst og mave.
Jeg tog igen pikken i munden og kunne mærke hans skønne boller mod min hals. Mens jeg havde pikken i munden, kunne jeg ikke lade være med at røre ved Tims bløde numse igen. Jeg kælede den stille og roligt med begge mine hænder og var parat til at køre min ene finger mod hans hul.
Jeg nåede det dog ikke, for mens jeg tænkte denne tanke, kunne jeg mærke et ordentligt sprøjt ryge langt ind i min mund og ned i min hals. Tim råbte højt og stønnede. Han trak selv sin pik ud af min mund, og det næste sprøjt ramte mig ved øjet. Det tredje og sidste store sprøjt ramte min hals. Resten af den dryppende sperm ramte det øverste af mit bryst.

Tim trak vejret hurtigt og smilede. Så trak han sig ned til mig og kyssede mig. Igen smagte vi på sperm - denne gang Tims og vi nød det begge i fulde drag. Tim kastede sig ned på ryggen. Hans bukser og underbukser var kun lige trukket ned under pikken og numsen. Hans pik var halvstiv og lå våd lidt op af hans mave. Jeg selv lå stadig på ryggen, som jeg havde gjort hele tiden. Jeg var nøgen, og min pik var næsten helt stiv. Jerg tog en hånd ned til den og kunne mærke, at den var våd - både af sperm og presperm. Jeg modstod fristelsen til lige at køre den af - jeg måtte jo gemme noget til senere.
Denne tanke blev også afbrudt af Tim, der til min store glæde nærmest sukkende sagde: ”Det her bliver en fed weekend!”
Fortsættes.
Kommentar