Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Den 15årige 15 - Pakken

(Den15årige15)

Karakter: 4.7/10
Visninger: 11023

Af: Tut.

Læs flere noveller af:
» Tut.

Skriv til:
» Tut
Tags: Unge og Onani
”Pakken”

Der gik nogle dage, hvor jeg næsten konstant sad på Skype men uden at få kontakt til Tim. Langt om længe efter 4 dage kom han på. Han havde været på weekendtur med familien. Da han kom frem på skærmen, gik det op for mig, at jeg nærmest havde længtes efter at se ham igen. Han var så skøn - og nu vidste jeg også, hvor fræk han kunne være.
Vi snakkede længe - først om alt muligt forskelligt indtil Tim til sidst sagde: ”Nå, kunne du lide hvad du så?”. Han grinede, men det virkede også som om, at han var lidt nervøs for, hvad jeg ville sige. Jeg fortalte ham, at jeg var meget begejstret. Det fløj ud af mi,g at jeg ville opleve det ”live”. Han grinede og sagde, at det skulle der nok blive plads til. Hvad var det egentlig vi lige snakkede om…? At have sex…? Igen blev min pik hård som sten - jeg kunne ikke vente. Jeg fortalte Tim om hvor mange gange, jeg havde spillet pik og tænkt på ham - jeg kunne lige så godt smide kortene på bordet. Det virkede som om, at Tim blev helt lettet, og han svarede, at det umuligt kunne være lige så meget som ham. Det lod til, at vi virkelig var tændte på hinanden.
”Når vi nu mødes på et tidspunkt, har du så dine lyseblå briefs på - er du vild, du er lækker i dem?”, spurgte jeg forsigtigt. ”Ja, de er ret cool - men der skal jo også være plads til overraskelser”, svarede Tim frækt, mens hans smilede sit skønne smil. ”Men først har jeg en lille opgave til dig - vær vaks ved posten indtil vi ses igen”. Og med den bemærkning var han hurtigt væk igen.

Jeg tænkte længe over, hvad det var for en opgave, og hvad var det med posten…?
Der gik to dage, uden at jeg snakkede med Tim, men posten havde leveret en pakke til mig. Gad vide om det var noget, Tim havde sat i værk…? Jeg fik sjældent pakker med posten.
Jeg åbnede forsigtigt kassen. Jeg måbede lidt, da jeg så på indholdet. Der var 4 ting i kassen. Øverst lå der en lille sammenfoldet lap papir. Jeg læste lappen, hvor der stod: ”Så er det din tur. I aften kl. otte - glæder mig!” Jeg fjernede papiret og kiggede på den tube glidecreme, der lå i kassen. Den var helt ny og ubrugt. Jeg åbnede den med det samme og tog en lille klar på min finger. Jeg lugtede til det og gled min finger ind i cremen. Bare ved det blev jeg liderlig.
Ved siden af cremen lå der en gennemsigtig dildo. Den var ret stor, syntes jeg. Den var dog nok på størrelse med Tims pik, så her kunne jeg jo få en forsmag på, hvad der ventede mig. Men nu da jeg ikke var så erfaren i det med at putte ting op i mig selv, så jeg lidt med frygt på dildoen.
Den sidste ting i kassen tændte mig vildt. I kassen lå der nemlig det par lyseblå briefs, som Tim havde haft på i sit ”show”. Nu var det sandelig min tur. Jeg skulle gøre mig til på webkameraet i hans underbukser og i en leg med den gennemsigtige dildo. Jeg blev meget tændt ved tanken. Jeg glædede mig allerede til klokken otte, men var også lidt nervøs ved ”showet”. Hvad nu hvis han syntes, at jeg var grim - eller måske slet ikke fræk…?

Da klokken blev lidt i otte, var jeg helt oppe at køre. Jeg havde længe arbejdet med at få kameraet i den rigtige position. Tims ”show” havde været fra siden, men jeg syntes, at mit skulle være forfra - eller bagfra hvis det var min røv, han skulle se.
Jeg lukkede op for Skype, og inden længe var forbindelsen til Tim etableret. Jeg sørgede for, at han ikke kunne se mit ansigt - ligesom han havde gjort. Jeg trak min t-shirt og bukser af og stod klar i de lyseblå briefs. Jeg blev helt tændt af at have dem på. Da jeg havde prøvet dem første gang, havde min pik været stiv længe inden, jeg havde fået dem på. Jeg håbede også, at Tim syntes, at de så godt ud på mig.

Jeg syntes selv, at jeg så ret godt ud, da jeg trådte op i sengen. Jeg satte mig ned på knæ og vendte ryggen til kameraet. Jeg svajede min ryg let bagud, så min røv strittede let mod kameraet. Det var en fed fornemmelse at håbe på, at Tim nu sad med sin stive pik i hænderne og tændte på min røv. Min pik bankede stiv mod stoffet i de lyseblå briefs.
Da jeg havde bevæget mig lidt, tog jeg mine hænder ned til kanten på underbukserne og trak dem langsomt ned under min numse. Jeg lod mine hænder køre langsomt rundt på min numses bare hud. Jeg havde kigget mig i spejlet og havde til min lettelse - og til dels ophidselse - opdaget at min krop og røv var mindst lige så hårløs, som Tims var.
Jeg lod min finger køre op igennem min revne, og den strejfede mit hul - præcis som Tim havde gjort. Jeg bøjede mig lidt frem og fjernede min finger, så lidt af mit hul måtte komme til syne på Tims skærm. Jeg blev meget liderlig af at lave dette ”show”. Det var fedt.

Jeg trak kanten tilbage op over numsen og vendte mig om. Jeg satte mig op af sengehovedet, så mit ansigt stadig ikke kunne ses. Dette havde jeg prøvet af, så jeg var sikker, inden at jeg ”gik på”.
Jeg spændte i min mave, så lidt af mine mavemuskler kunne ses. Min pik i underbukserne var meget stiv, og igen var der blevet vådt der, hvor pikken ramte stoffet. Jeg trak kanten af underbukserne ned over den våde pik, så den blev blottet, og Tim kunne se den på skærmen. Den var ikke lige så stor som hans, men jeg syntes selv, at min pik var flot. Den havde en pæn tykkelse - lige til at holde om og også en rigtig fin længde. Jeg havde ikke mange hår omkring min pik, og dem jeg havde haft, havde jeg fjernet, så den nu var helt hårløs - glat og fin. Jeg havde aldrig prøvet at fjerne alle hårene. Jeg var blevet meget liderlig, da jeg havde gjort det, og bagefter syntes jeg, at det så sexet ud. Jeg håbede, Tim syntes det samme.

Jeg fik trukket underbukserne af og lagde dem ved siden af mig - igen inspireret af Tims ”show”. Jeg kørte forsigtigt min pik af. Jeg kunne mærke mine fingre blive våde af prespermen, og jeg kunne mærke, at jeg ikke skulle gå for hurtigt frem, for så ville jeg komme. Jeg kunne selvfølgelig også satse på to orgasmer i samme ”show” - men det havde jeg ikke prøvet før med så kort mellemrum, så jeg valgte at stoppe onanien. I stedet for trak jeg benene op og spredte dem let.
Jeg trak en pude ind under det nederste af min ryg, så min numse kom lidt i vejret, og mit hul blev blottet noget mere. Det måtte nu være helt klart på Tims skærm. Jeg tog fat i tuben med glidecreme og tog lidt på mine fingre. Langsomt lod jeg dem røre ved mit hul og gnide cremen rundt i hullet og ind i det. Det var en fantastisk følelse igen at mærke min egen varme. Jeg begyndte langsomt at køre min finger frem og tilbage i hullet. Jeg kunne ikke undlade at fremkalde en let stønnen, da jeg trak min finger lidt længere ind.

Da jeg havde masseret mit hul godt, var jeg blevet ekstremt tændt. Igen kom tanken om to orgasmer over mig, men jeg turde ikke satse på det. Jeg tog derimod fat i den gennemsigtige dildo, der lå ved siden af mig. Jeg lagde den ved siden af min egen pik og smurte den langsomt og kærligt ind i glidecreme. Jeg var stadig nervøs for at få den op i mig, og da jeg nu smurte den ind i creme, virkede den temmelig stor, og jeg kunne se, at den var større end min egen, som den lå der ved siden af. Jeg tog også lidt af prespermen fra min egen våde pik og gned lidt på dildoen. Det virkede sindssygt ophidsende på mig selv.
Igen trak jeg benene op, masserede hullet lidt igen med min finger og noget glidecreme, og så lod jeg dildoen ramme mit hul. Jeg pressede stille og roligt på, men jeg tror, jeg spændte for meget i mit hul til, at den kunne komme ind. Jeg pressede lidt hårdere på, men jeg kunne ikke få den ind. Jeg var ved at blive desperat - det var jo nærmest pinligt og til grin!

I det samme hørte jeg Tims blide stemme. ”Slap af Mads. Du gør det fantastisk. Du er rålækker. Jeg er mega våd nu - jeg tror sgu snart, den går på mig”.
Det var lige det, der skulle til. Jeg smilede, men det kunne Tim jo ikke se og slappede mere af i hele min krop. Jeg pressede igen let på med dildoen, og langsomt kunne jeg mærke den komme op i mig. Det gjorde virkeligt ondt i starten. Den udfyldte virkelig mit hul til det yderste. Ikke desto mindre pressede jeg den videre op i mig, til den var næsten så langt inde, som den kunne komme. Jeg stønnede højlydt - heldigvis mest af nydelse for jo længere ind den var kommet des bedre havde det været.
Nu begyndte jeg langsomt at trække den ud igen, men lige inden den kom ud, pressede jeg den ind i mig igen. Hold kæft det var en lækker følelse. Dette gjorde jeg langsomt tre-fire gange, inden jeg øgede tempoet. Nu begyndte jeg virkelig at kneppe mig selv med dildoen. Der kom af og til et par hårdere stød end tiltænkt, hvilket gjorde lidt ondt, og den kom også en anelse længere ind i mig, hvilket også pressede mig lidt. Men i det store hele var det en vidunderlig fornemmelse. Jeg blev ved længe. Selvsagt rørte jeg ikke min egen pik i frygt for, at den bare ville gå af.

Da jeg havde kneppet mig selv godt og grundigt trak jeg dildoen ud af mig selv. I det den forlod mit hul, kunne jeg mærke, at jeg skulle sende min sperm af sted. Jeg tog min hånd ned til min pik. Den var monster våd af presperm. Jeg lod mine ben falde ned og rev i min pik en to-tre gange, inden at spermen stod op i luften og landede lige ved min navle, samtidig med at jeg lukkede et par tilfredse støn ud. Jeg sprøjtede fire gange - noget jeg aldrig havde gjort før. Min underkrop var smurt ind i sperm, lige så vel som noget af det var landet på min pik.
Jeg smurte lidt af spermen rundt på min krop, inden jeg tog fat i de lyseblå briefs igen. Dette havde jeg planlagt forinden. Jeg tog underbukserne på igen og lagde min halvstive og våde pik ind i underbukserne. Den våde sperm bredte sig i underbukserne som et par mørkeblå pletter. Jeg syntes, det var vildt frækt og håbede, at Tim også nød denne lille detalje.

Jeg lå der på sengen i de våde underbukser et godt stykke tid. Jeg slappede helt af. Kameraet kørte stadig. Tim havde været fræk til det sidste i sit ”show”, men jeg kunne ikke dy mig for at snakke med ham. Så efter et kvarter i afslappelse stormede jeg hen til skærmen for at høre, om han var der. Det var han.
”Er du vild, du er en frækkert!”, sagde Tim. ”Jeg kunne ikke holde mig, så jeg sprøjtede vildt da du råkneppede dig selv med dildoen”. Jeg var meget glad for, at han var kommet ”før tid”. Det viste jo bare, at han havde tændt på det, han så. Samtidig havde det været den vildeste orgasme, jeg selv havde fået.
”Sender du de der underbukser tilbage - uvasket!”, sagde Tim og grinede. Jeg kunne se i hans ansigt, at han var helt kørt op. Han havde meget røde kinder, og hans hår i tindingerne var vådt af sved. ”Jeg vil hellere overdrage dem personligt”, sagde jeg frækt i et forsøg på at sætte et møde op. ”Men så kan jeg jo ikke have dem på, når vi ses”, sagde Tim og spillede falsk skuffet, kunne jeg se. Jeg grinede højlydt. ”Der skulle jo også være plads til overraskelser!”.
Fortsættes.
Kommentar