Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Den 15årige15 - De lyseblå briefs

(Den15årige15)

Karakter: 4.6/9
Visninger: 11836

Af: Tut.

Læs flere noveller af:
» Tut.

Skriv til:
» Tut
Tags: Unge og Onani
”De lyseblå briefs””

Det første, jeg gjorde næste dag, var at starte computeren op og åbne Skype. Desværre var der ikke lyd fra Den15årige15 og skuffet gik jeg ned fra mit værelse og spiste morgenmad.
Da jeg kom tilbage, gik jeg straks hen og kiggede på computeren, og der stod boksen med Den15årige15, der ville snakke med mig.
Jeg fik straks trykket ja, men til min skuffelse var Tim ikke at se på skærmen. Måske var der gået for lang tid, og han havde troet, at jeg ikke var ved computeren. Pis!
Dog kiggede jeg nærmere på skærmen, og nu så jeg, at kameraet var indstillet, så det viste billedet af en seng. Var det Tims seng…? Bare tanken om Tims seng gjorde mig tændt, og min pik begyndte at røre på sig.
I 5-10 minutter skete der ikke noget. Jeg sad bare og kiggede på sengen. Det kunne være, det ville være sundt for mig at beskæftige mig med noget andet end denne her 15-årige dreng, der drev mig til vanvid.
Da jeg skulle til at forlade skærmen, så jeg en krop bevæge sig op i sengen. Jeg kunne ikke se Tims ansigt men kun ryg, røv og lidt af benene.
Tim - som det måtte være - lå på maven med sin flotte røv strittende let i vejret. Han havde kun underbukser på, hvilket var dem, jeg slet ikke kun tage blikket fra i starten. Det var nogle lyseblå briefs med en sort kant, og Tims røv i dem var fantastisk. Den var ligeså spændstig og let buende, som den havde været i hans jeans udenfor gymnasiet til festen. Jeg kunne lige ane revnen mellem hans baller, hvor stoffet i underbukserne gik indad mod hans - sikkert lige så frække - hul.

Langsomt begyndte Tims underliv at gå op og ned, som om han lå oven på noget og kneppede det. Det var frækt at se på, og jeg kunne mærke, at min pik var stiv i mine bukser. Jeg tog mine bukser af med det samme og sad kun iført i mine underbukser. Jeg kunne ikke tage blikket fra Tims kneppe-bevægelser. Hans spændstige røv blev om muligt endnu mere spændstig, både når han kørte røven op, og når den lå ned mod sengen. Jeg kunne se i underbukserne, at han spændte ballerne ekstra, når han førte sin krop ned mod sengen.

Da det havde stået på et stykke tid stoppede hans bevægelser. Han fjernede kroppen fra sengen og vendte sig om, så han nu lå på ryggen. Jeg studerede hans hårløse krop og var betaget af synet. Mine øjne ramte dog hurtigt de lyseblå briefs igen, og der blev de et godt stykke tid. I dem kunne jeg se Tims stive pik dunke mod underbuksernes stof. Der hvor hans pik ramte stoffet, var der en våd plet af presperm. Jeg kunne se, at Tims hænder kørte kærligt rundt på hans krop, hvilket tændte mig yderligere. Et par gange rørte hans hænder hans pik i underbukserne, og de rørte intenst ved den våde plet i bukserne.
Jeg tog selv min hånd ind under mine underbukser, som jeg sad iført i. Jeg kørte min hånd op af min hårde pik og tog fat i mit pikhoved. Det var nærmest gennemblødt af presperm. Jeg kiggede ned på min pik og pressede let forhuden op mod pikhovedet, og jeg så nogle dråber presperm kigge frem, der gjorde pikken endnu mere våd.

Jeg kiggede tilbage på skærmen og så, at Tims stilling igen havde ændret sig. Nu sad han op - garanteret op af sengehovedet. Jeg kunne stadig ikke se hans ansigt men nu hans bryst, underlivet og lidt af benene.
Hans pik var stadig stiv i de lyseblå briefs, men nu tog Tim hænderne ned mod underbukserne og løftede langsomt den sorte kant på dem. Langsomt løftede han let numsen, så han kunne trække dem ned under den, og så skete det. Han løftede kanten op over den stive pik, så den stod frit ud i luften og trak de lyseblå briefs ned til anklerne. Han løftede benene op, og i det kunne jeg igen se hans lækre numse, der buede sig. Han fik fat i underbukserne med sine hænder og tog dem af anklerne og lagde dem ved siden af sig.
Da han havde sat sig til rette igen, kunne jeg ikke tage øjnene fa Tims pik. Jeg havde gjort mig diverse forestillinger mig om den - især når jeg spillede min pik af. Men at se den nu var et fantastisk syn. Den var lidt større end min, kunne jeg se - dog uden at være enorm. Ikke specielt tyk men lækkert slank, og pikhovedet strittede en anelse frem fra forhuden. Der var en meget lille lys dusk af hår, hvor hans pik-skaft startede, hvilket passede perfekt til resten af hans hårløse krop. Jeg kiggede ekstra meget på pikhovedet, som var temmelig vådt efter al hans presperm.
Selvom Tims ”show” var fantastisk og lækkert, ville jeg i det sekund ønske mig, at det var på min seng, og at jeg kunne tage pikken i min mund. Jeg havde min hånd på min pik og kørte forhuden et par gange frem og tilbage men stoppede hurtigt, da jeg kunne mærke, at den var ved at gå på mig. Jeg var virkelig oppe at køre.

Nu tog også Tim sin hånd ned til sin pik og begyndte langsomt og roligt at spille den af. Jeg kunne se, at hans hånd blev våd ligesom hans pik. Jeg kunne tilmed høre Tims stønnen samtidig med hans pikspilleri. Jeg fik fat i min mikrofon og nærmest råbte ”TIM”, men der skete ikke noget ved det.
Jeg turde næsten ikke begynde at spille min egen pik af i frygt for at sperme allerede, hvilket jeg ikke ville endnu. Jeg begyndte dog langsomt at køre den af i et roligt tempo, hvilket var en fantastisk fornemmelse.
Tim begyndte at øge tempoet i hans pikspilleri samtidig med, at hans stønnen blev endnu højere og meget mere intens. Nu kom hans anden hånd ind i billedet. Jeg kunne se, at han kærlig berørte sin hud med den. Jeg mindedes hans bløde hud i ansigtet, da jeg havde rørt ham - hvordan var hans hud mon her…? Hånden kørte forbi hans pik. Han spredte sine ben og lod hånden køre ned mod sit hul. Jeg kunne ikke se hullet for benene, men han løftede igen let sin krop og numse så hans finger - eller flere…. det kunne jeg ikke se - kunne glide ind i hans hul.
En finger var helt bestemt gledet ind for igen begyndte hans kneppebevægelser samtidig med, at han kørte fingeren frem og tilbage. Hans anden hånd arbejdede stadig med at spille pik. Hvordan kunne han holde så længe…?

Jeg fik revet mine egne våde underbukser ned til anklerne og kørte min røv helt ud til kanten af min stol. Jeg spyttede og suttede på min finger, så den kunne blive våd, og så tog jeg også min hånd ned mod mit hul. Jeg havde ikke gjort mig så meget i at få noget op i mig, men da min finger gled ind og mødte varmen i mit hul, gik der en fantastisk fornemmelse igennem min krop. Jeg trak mig lidt sammen om fingeren, og da jeg gjorde det, kom der lidt presperm frem på min pik igen, uden at jeg havde rørt den - fantastisk!

Jeg kiggede igen på skærmen og hørte ikke mindst de støjende lyde, som Tim udsendte. Jeg var også selv begyndt at stønne lidt. Tempoet i hans pikspilleri var højt, og kneppebevægelserne var nærmest vilde nu. Han fjernede sin hånd fra sit hul og lod benene falde ned. Nu kunne jeg se at hans pik var virkelig våd, og da jeg selv var ved at komme, stod der en stor stråle klar sperm ud af Tims pik samtidig med, at der kom et højt støn. Endnu et sprøjt fløj ud af hans pik og landede på hans flotte bryst. Mere sperm gled ud af hans pik og gjorde skaftet og resten af hans pik våd. Tim tog igen fat i de lyseblå briefs og begyndte langsomt at føre dem op af hans stadig stive pik og tørrede noget af spermen væk.
Jeg gav min egen pik et par ryk til, og da jeg stadig havde en finger oppe i mig, kunne jeg mærke mit røvhul snøre sig sammen om den, da spermen stod ud af min pik i et stort sprøjt op af min mave. Endnu et lille sprøjt kom ud, og jeg bed først nu mærke i, at jeg nærmest råbte spermen ud. Lidt mere sperm gled ud på min våde pik. Jeg havde nu trukket min finger ud af mit hul og sad helt slapt på min stol med sperm på min mave. Jeg havde ikke oplevet noget lignende - jeg måtte bare have fat i Tim.

Jeg ventede på, at Tim skulle sige noget men intet skete. Tim tørrede i stedet sin krop ren for sperm med de lyseblå briefs. Efter det rejste han sig op på knæene og vendte sin røv mod kameraet. Nu begyndte han at køre sin hånd langsomt rundt på sine baller. Det var virkeligt et smukt syn. Han havde den perfekte numse. Nogle letfyldte spændstige baller der formede hans røv perfekt. Den buede let op mod ryggen. Tim lod en finger glide langsomt op gennem revnen. Det rystede i min krop og igen stod min pik op af min mave bankende mod min våde sperm, som jeg ikke havde fjernet.
Tim gik ned på den anden side af sengen og blev stående lidt, så jeg kunne nyde synet af hans røv igen. Han gik over mod døren, og jeg kunne ikke tage øjnene fra numsen, der bevægede sig. Jeg var helt flad, da Tim forsvandt ud af døren.

Jeg sad længe tilbage uden at gøre noget. Dog faldt min pik ned i slap tilstand igen, mens jeg sad og kiggede på den tomme seng. Jeg vidste ikke rigtigt, om jeg næste gang ville se sådan et ”show” igen, eller om jeg ville mærke Tim med mine egne fingre i levende live.
Jeg fandt dog hurtigt ud af, at jeg hurtigst muligt måtte have fat i Den15årige15 og møde ham i virkelig live - og gerne i sengen der var på skærmen.
Fortsættes.
Kommentar