Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Den15årige15

Karakter: 4.1/11
Visninger: 17289

Af: Tut.

Læs flere noveller af:
» Tut.

Skriv til:
» Tut
Tags: Unge, Onani og Skolesex
Det første møde

Kære læser
Denne novelle synes jeg kræver (den måske lange) forhistorie. Jeg håber, du bevarer tålmodigheden og læser videre. Jeg skulle mene, at der er godbidder i vente... :-)

"Det første møde"

Det var den tredje gymnasiefest - en såkaldt gæstefest - vi var nået til i min tid på gymnasiet. Jeg var lige fyldt 17 år, og jeg syntes, det var ret cool at gå på gymnasiet. Jeg kunne godt lide i miljøet og det fællesskab, der både var på gymnasiet generelt og i min klasse. Da jeg startede, var jeg ikke i tvivl om, at jeg var til fyre, men jeg var lidt nervøs for at delagtiggøre de andre i, at det var sådan. Jeg valgte dog - heldigvis - at fortælle mine nærmeste om det. De accepterede det med det samme, og snart var det ude til det meste af gymnasiet, uden at det dog medførte, at der var nogle, der så ned på mig eller sågar generede mig. Det nærmeste var et par nærgående spørgsmål, som jeg dog hurtigt affejede. Jeg havde på det tidspunkt kun kysset og nusset lidt med et par stykker, så jeg havde ikke den store erfaring, så jeg så meget frem til, at det skulle blive til mere.
Jeg synes selv i al beskedenhed, at jeg så ret godt ud - hvilket der også var mange, der gjorde mig opmærksom på. Jeg havde et pænt ansigt med kort lyst hår. Jeg kunne godt lide at træne - dog ikke i overdreven grad - så min krop var velbygget med en trim mave, et par fine overarme - og en god røv.

Gymnasiefesterne var dog ikke det store hit hos mig. Som så mange andre gymnasiefester gik der for meget druk i den, hvilket jeg ikke var så meget til. At kegle rundt og skabe sig lå ikke lige til mig - jeg ville hellere snakke og hygge mig og have det sjovt på den måde.
Jeg stod alene oppe på svalegangen med en enkelt øl i hånden og kiggede ned på dansegulvet, da der var en, der prikkede mig på skulderen. Jeg vendte mig om og så en ung fyr i øjnene, der smilede til mig. ”Hej smukke!”, sagde han. Smuk var dog hvad han selv var i mine øjne. Han var på min højde - ca. 1 meter og 80, var slank, havde kort hår og nogle fabelagtige flotte grønne øjne. Han smilede til mig, hvilket bare øgede indtrykket af, at han virkelig var en flot fyr.
Dog syntes jeg ikke, at jeg genkendte ham fra gymnasiet, så jeg var lidt mistroisk. ”Øhh, kender jeg dig…?”, fik jeg fremstammet lidt mere nervøst, end jeg ønskede. ”Det tror jeg ikke - jeg er gæst her. Jeg er 15 år, så jeg går her ikke - endnu”, sagde han og smilede igen, så jeg blev helt varm bare ved at se på ham. ”Jeg kender en fyr i din klasse - Nikolaj. Jeg selv hedder Timothy, men jeg bliver bare kaldt Tim”.
Da han begyndte at tale, kunne jeg høre, at han var temmelig fuld, og jeg lagde nu mærke til, at han stod og svajede lidt. Jeg blev lidt bekymret for, at der nu var en fyr her, der havde drukket sig mod til og nu skulle drille gymnasiets bøsse lidt.
”Nå ok, Tim. Jeg hedder Mads. Hyggeligt at møde dig - hvorfor kommer du lige her og hilser på?”. Jeg kunne ligeså godt tage opgøret med det samme.
”Jeg vil da lige hilse på stedets homo”, sagde han og grinede lidt. Hvad fanden skulle han nu komme og genere mig for her! Jeg vendte mig om og kiggede ned på dansegulvet for at ignorere ham. ”Du ser sgu også godt ud bag fra”, kunne jeg høre ham sige grinende bag mig. Jeg vendte mig om igen. ”Hey, hvad vil du? Find dog nogle andre at genere!”. Han blev lidt bleg i det og virkede lidt flov.
”Jeg kom til dig, fordi du ser hamrende godt ud - og fordi jeg selv er til fyre”. Igen blev han lidt grinende, så jeg fandt det lidt svært at tro på. ”Fint - held og lykke med det”, svarede jeg.

I det samme kom der tre gutter, jeg ikke kendte løbende på svalegangen - tydeligt fulde og i godt humør. De hev fat i Tim og skreg på, at han skulle komme med og få en øl til. Tim kunne ikke undgå at følge med, men han kiggede faktisk på , som om han var ked af det, og det lød til, at han fremstammede et ”undskyld”, men det var nok bare noget, jeg bildte mig ind.

Den næste time cirklede jeg lidt rundt til festen og snakkede med nogle stykker og drak en enkelt øl, men efter episoden med Tim var jeg ikke i særligt godt humør. Hvad hvis nu han i virkeligheden var til fyre? Han så jo brand-godt ud, og så havde jeg bare afvist ham blankt… Det irriterede mig, og da jeg gik udenfor væk fra festen, smed jeg mit plastickrus med resten af min øl ud i buskadset.
Ikke langt derfra så jeg, at der stod en person foroverbøjet, som om vedkommende havde det dårligt. Jeg gik derhen og så, at det var Tim. Der lå en flot brækklat på jorden foran ham.
Jeg skulle lige til at komme med en kæk bemærkning men ombestemte mig og spurgte, om han var ok i stedet for. Han kiggede op på mig - temmelig bleg i ansigtet. Da han så mig, begyndte han at smile trods sin tilstand. ”Hey Mads. Hold kæft jeg har det dårligt - det samme kan man vist sige om min opførsel”. Jeg svarede, at jeg vist også havde været lidt streng overfor ham, hvilket han dog benægtede. Han var skide sød som han stod og havde det dårligt samtidig med, at han var sød mod mig. Han stod stadig let foroverbøjet, og jeg kiggede diskret (troede jeg) på hans røv. Det var et smukt syn. Spændstig og let bulende i hans jeans. Jeg troede, at jeg havde gjort det diskret, men Tim var over mig med det samme. ”Kan du lide hvad du ser….?”, sagde han meget alvorligt. Jeg smilede og begyndte at grine samtidig med, at jeg nikkede.
Han rettede sig op og gik hen mod mig og stod temmelig tæt op af mig. Han lugtede af bræk, og jeg trak mig lidt væk. ”Jeg vil ønske, at vi kan mødes igen under mere ædruelige forhold”, sagde han. ”Det, tror jeg også, er mit ønske”, svarede jeg. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg strøg ham let på kinden. Hans hud var superblød og lækker at røre ved men trods det, begyndte jeg at gå forbi ham. Da jeg passerede ham, drejede han med mig, og da jeg havde ryggen til ham, tog han sin hånd ned mod min røv og strejfede den let. Han hviskede: ”Du er lækker - og sød”. ”Ha’ det godt, Tim”, svarede jeg og gik videre. Da jeg kom hjem ærgrerede jeg mig gul og blå.

Der gik nogle dage. Jeg kunne simpelthen ikke få Tim ud af mit hoved. Jeg så ham for mig næsten hele tiden - og mange gange forestillede jeg mig ham uden tøj. Det førte til, at jeg blev nødt til at tage mig mange spillere - og flere af dem var i undervisningstiden på gymnasiet. Det var rart at tænke på ham, når jeg sad og gokkede den af, og mine orgasmer var større end de plejede at være.
Jeg overvejede at spørge Nikolaj, om hvor jeg kunne finde ham, men jeg syntes ikke rigtigt, at det var vejen frem.

I weekenden efter gymnasiefesten sad jeg alene hjemme og kedede mig foran computeren. Jeg surfede på nettet og gad ikke at lave de lektier, jeg egentlig burde. Min personlige fane med Skype lå åbnet nede i bunden af mit skærmvindue. Jeg snakkede tit med dem fra klassen via Skype. På et tidspunkt dukkede der en besked op, der handlede om, at ”Den15årige15” ville snakke med mig. Jeg undrede mig lidt over, hvem det var, men jeg kedede mig, så jeg tændte for webkameraet og takkede ja.
Frem på skærmen kom Tim frem - han måtte have fået mit brugernavn af Nikolaj. Han var lidt mere offensiv end mig. Tim sad og smilede og havde mere farve i ansigtet, end sidst jeg så ham. Det klædte ham - meget! Jeg ved ikke hvorfor, men jeg synes, at han så om muligt bedre ud nu - og faktisk også lidt yngre. Jeg kunne se, at han bare havde en løs hvid t-shirt på, men han så umådelig lækker ud der på skærmen. Jeg kom til at tænke på, hvad jeg selv havde på og kiggede ned af mig selv. Jeg sad bare i min grå hættetrøje. ”Bare rolig, Mads. Du ser stjernegodt ud.”, sagde Tim ind i headsettet. Jeg grinede og svarede bare med et ok.
Herefter gik snakken lystigt og vi snakkede i to timer i streg. Vi snakkede om mange ting - både skole, træning og også det at være homo. Tim havde heller ikke prøvet så meget andet end at kysse og nusse. Jeg fortalte ham, at jeg havde tænkt meget på ham - jeg undlod at fortælle, at jeg havde forestillet ham, da jeg spillede pik. Alligevel kunne jeg mærke, at min pik begyndte at rejse sig i mine jogginbukser.
Tim fortalte også, at han havde tænkt meget på mig. Han sagde, at han var helt tændt af at tænke på mig. Var det ligesom mig…? Han spurgte om han måtte vise mig noget. Jeg sagde selvfølgelig ja. Så tog han fat i kameraet, og jeg kunne se, at han førte kameraet væk fra ansigtet og pegede det ned mod sit skridt. Han sad i sine jeans, men jeg kunne se, at der var en kæmpe bule i bukserne. ”Sådan har det set ud den sidste time”, grinede Tim og satte kameraet på plads. Jeg grinede tilbage og tog fat i mit kamera. ”Så se her”, sagde jeg og lod kameraet filme min stive pik i jogginbukserne. ”Flot!”, svarede Tim.
Herefter snakkede vi kun kort, for Tim skulle desværre videre til et eller andet familie-arrangement. Da han havde forladt Skype, nåede jeg kun lige at trække bukserne af og hive i min stive og våde pik et par gange, inden at den gik af i en temmelig vild orgasme. Jeg blev nødt til at holde mine underbukser for pikken, så der ikke blev sperm i hele lokalet.
Jeg kunne ikke vente til næste gang, at Den15årige15 poppede op i mit Skype.
Fortsættes.
Kommentar