Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

I legehuset

(Britt, Ron og perkerdrengene)

Karakter: 4.7/18
Visninger: 13927

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Unge, Offentligt, Gruppesex, Oralsex, Analsex, Skolesex og Trekant
Britt, Ron og prekerdrengene

Kap. 2 I legehuset

Britt, Hassan, Mehmed, Ron og to drenge

Det var sidste time fredag. Klassen arbejdede på deres sidste store projekt.
Ron og Hassan sad i et afsondret hjørne af biblioteket og arbejdede sammen på et projekt.
Jesper skulle også have været der, men han var syg.
Det var ret vanskeligt for dem, at koncentrere sig om projektet, du ved, sidste time inden weekenden!

Pludselig lænede Hassan sig ind over bordet og hviskede:
Du, Ron, ved du, at din søster har en rigtig god kusse?

Hva, sagde Ron, hva sir du?

Du hørte det godt, grinede Hassan, jeg sagde, at din søster har en dejlig kus-se.

Jamen, Ron var noget forvirret. Hans søster og Hassan? En af perkerne. Godt nok Hassan fra klassen, og han var ellers god nok, men alligevel.

Vil det sige, at du kommer sammen med Britt.

Næh, sådan kommer sammen, grinede Hassan, det gør vi ikke, altså bortset fra, at min pik kommer sammen med hendes liderlige kusse. Og hun har en dejlig kusse, der ikke kan få pik nok.
Vidste du ikke det?

Boller du med Britt? Har du gjort det længe?

Næh, ikke særlig længe, kun de sidste ca. 14 dage, men rigtig mange gange. Hun er helt vild efter min pik.
Ja. også efter andre pikke, grinede han.

Andre pikke?

Ja, i hvert fald også Mehmeds. For et par dage siden, i onsdags var det, knep-pede vi hende sammen nede i legehuset, du ved.

Ja, jeg ved godt legehuset, kneppede I hende virkelig der? Jeg mener, knep-pede I hende sammen? Jamen, hvad? Hvad sagde hun? Var hun virkelig med på den?

Hvad hun sagde, grinede Hassan, hun sagde ikke så meget, ikke så meget for-skelligt i hvert fald. Nærmest hele tiden sagde hun: Jaaahhh, kom med den pik. Stik den ind, dybere, dybere. Knep mig, knep mig, hårdere, hårdere, gri-nede Hassan.

Ron mærkede, hvordan den snak fik blodet til at dunke i hans egen pik. Kunne du, stammede han helt tør i munden, kunne du ikke fortælle mig noget mere om det?

Joh, det kan jeg da godt, grinede Hassan, tænder du sådan lidt på den her snak? Er du ved at blive våd i bukserne?

Årh, hold da kæft, fortæl nu den historie, Ron var blevet lidt rød i hovedet ved Hassans bemærkning, for vel var han ikke våd i bukserne, ikke endnu i hvert fald, men det dunkede lifligt og faretruende.

Altså, du ved din søster går til badminton om onsdagen, ja også flere andre dage, men altså i onsdags. Første gang jeg kneppede hende var også en ons-dag, og jeg havde fortalt Mehmed lidt om det, og han ville også prøve hendes kusse, så vi stod sådan lidt og snakkede og holdt øje med, når Britt dukkede op. Det var fint vejr, stadig lyst, og hun kom som sædvanlig i det her ludder-tøj, du ved.

Luddertøj?

Jah, du ved, den der stramme bluse, så alle kan se hendes små bryster og de stive vorter gennem den, og de små bukser, der endda er slidset op i siderne. Det lyser da langt væk, at hun er vild efter pik!
Nå, vi gik så hen til hende.

Hej Britt, hva’ så? Sagde jeg bare.

Hej Hassan og ..
Ja, det er min ven Mehmed.

Nåh, ja, Mehmed, det er rigtigt, du går også i Rons klasse, ikke?

Jeg lagde så lige armen om Britts skulder og trak hende tæt ind til mig.
Hvordan har du det i dag, klør det i kussen igen?

Menn.., hviskede Britt og skævede til Mehmed.

Jeg mener bare, det er da to dage siden du sidst fik pik, så måske længes du lidt efter min pik? Sagde jeg så.

Jamenn, Mehmed, hviskede Britt.

Nåh, Mehmed, sagde jeg højt. Han er god nok. Jeg har fortalt ham om din li-derlige kusse, og han kunne godt tænke sig at få dyppet sin pik, ikke Mehmed?

Det kan du bare bande på, grinede Mehmed, den er bare helt klar til at få no-get fisse.

Arh, I er bare så ulækre! Kan I ikke tale ordentligt?

Jo, det kan vi godt, sagde jeg så, men det er bare det, at jeg har fundet ud af, at hun bliver helt liderlig, når jeg snakker sådan, og meningen er netop at varme hendes kusse så meget op, at hun bliver vildt liderlig og er med på det hele. Det sagde jeg så til hende.

Årh, du er åndssvag, Hassan, hvad med dig selv? Er det ikke bare for at vise dig? Eller for at varme dig selv op?

Lige præcis, begge dele, og du kan bande på, at jeg også er varmet op allere-de. Nå, hvad siger du så? Var det noget med lidt pik? Noget dobbeltpik endda.

Britt skævede så lidt til Mehmed, kunne jeg se. Kiggede først på hans ansigt. Og du ved, han ser ikke værst ud – og også ikke så lidt sexet, har jeg hørt pi-gerne sige. Så kunne jeg se, at hun kiggede længere ned. Det gjorde jeg så også, og vi kunne da begge se, at der var en ikke ringe bule på indersiden af hans venstre bukseben. Jo, du kan tro hun ville prøve ham, og det var temme-lig tydeligt, at den liddersnak havde gjort hende både varm og våd.

Jeg stillede mig tæt hen til hende og tog hende i skridtet for at mærke, om den var god nok og føle hendes reaktion. Hun gik ikke væk, Sukkede bare og vrøvlede om, at nogen kunne se os. Jeg fik så Mehmed til at stille sig ved siden af, så han lukkede for udsynet, og så stak jeg hånden ned i hendes bukser og fik fat om kussen. Nejjj, nejjj, åhhh, nejjj, og mere af den slags, og hun var helt våd gennem trusserne. Så kender du nok det lille tricks med fuckfingeren ind i revnen og op mod kilderen, ikke?, det er jo derfor den hedder fuckfingeren, grinede han. Og den var naturligvis hård, og hun sukkede videre, du ved sådan, Hassan, åh Hassan. Hun var allerede helt væk og våd.

Så flyttede Mehmed sig pludselig med et grin, og der stod jeg med hånden i hendes bukser, så alle kunne se det. Jeg tror nu nok, at det kun var nogle af de der drenge, der spillede bold på plænen, der så noget, i hvert fald stod de stille og gloede.

Ka’ du se det for dig, Ron, der stod vi midt på stien synlig for alle, og jeg med hånden i din søsters bukser og en finger på hendes klit. Jeg rykkede mig lidt, så de knægte bedre kunne se, og så lige med et opdagede Britt, hvad der ske-te og trak sig væk, så min hånd kom op. Hassan din lort, de kan se os! Det var det hele hun sagde. Ikke noget med, at jeg havde haft hånden i hendes bukser og fingeren i hendes kusse, nej, nej, det var det, at nogen havde set det, og jeg mener, hun mente ligesom mig, at det var ekstra liderligt, når der var risi-ko for, at nogen så det.

Skal vi gå i kælderen, sagde hun så. Altså, hvis det ikke viste, at hun var helt vildt liderlig, så ved jeg ikke hvad.

Nej, ikke i dag, sagde jeg, jeg har ikke nøglerne med.
Hvad så? Spurgte hun, hvor kan vi så?

Hvad med legehuset, sagde så Mehmed, der er alligevel aldrig nogen børn, der leger der, men så kan vi lege nogle kusselege der.

Og lidt efter var vi så i legehuset.
Jeg satte mig og trak Britt ned på mit skød, du ved sådan, at hun kom til at sidde på min ret stive pik. Det kunne hun mærke, og begyndte at gnubbe sig lidt frem og tilbage. Mehmed stillede sig lige foran hende.

Nu er du rigtig sød ved Mehmed, sagde jeg, og finder hans pik frem. Det gjor-de hun så, mens jeg gav hendes vorter en god gang massage for ligesom at holde hende varm.

Åh, den er dejlig, sukkede Britt, da hun havde fået Mehmeds pik ud. Den var allerede halvhård og nogle dråber førsperm sivede ud af pikspalten.
Hun lænede sig straks frem for at slikke saften af pikhovedet og tog samtidig et fast tag omkring stangen, og så sugede hun hovedet ind i munden. Under den manøvre, var hun ved at glide ned af mit skød.

Vi må hellere sørge for, at du sidder lidt bedre fast, grinede jeg, idet jeg først trak Britts shorts og trusser ned til hendes knæ, og straks derefter befriede min egen stive stang. Jeg løftede lidt op i Britts bagdel og dirigerede pikhove-det mod skamlæberne og kusseindgangen. Sådan forberedt trak jeg hende til-bage, og med et dybt suk fra både mig og Britt sank min pik i bund i kussen, uden at Mehmeds pik så meget som et øjeblik havde forladt hendes mund.

Vooovvv, så du det, lød det fra et af legeskurets vinduer, nu har hende der tø-sen har en pik i begge ender.

Mehmed vendte straks hovedet, og så, at det var de to mindre drenge, som havde spillet fodbold, som nu stirrede gennem det glasløse vindue. I stedet for a genne dem væk, holdt han bare en finger tyssende op for munden, og så begyndte han at bevæge sig frem og tilbage i Britts mund, idet han forsøgte for hvert stød fremad at komme længere ind. Jeg havde ikke lige så meget plads til mine kneppebevægelser, så jeg forsøgte at presse Britt lidt længere fremad. På et tidspunkt fandt vi ind i en fællesrytme, så vi skiftevis trængte i bund og trak os tilbage.

Og Britt? Hun arbejde med, så godt hun kunne, og udstødte samtidig nogle uforståelige lyde, men de lød alle som om de udtrykte den største tilfredshed.

Men jeg vidste jo, at hun kunne lide det lidt groft, så jeg rakte hænderne frem og tog fat om hendes grapefrugter. Jeg masserede dem godt og grundigt, og Britt gryntede med. Selv gennem stoffet kunne jeg mærke, at hendes vorter var lige så stive som min pik eller som hendes klit, der hele tiden grubbede op ad undersiden af min pik. Det var let nok at tage fat i dem gennem stoffet, men den direkte kontakt er nu det bedste, så jeg rullede hendes trøje op over brysterne, greb om begge knopper med tommel og pegefinger, og gav dem en god gang klem og hiv. Og Britt hvinede af fryd, så meget, hun nu kunne med Mehmeds pik i munden.

Mehmed havde nu fået sin pik presset ned i halsen på Britt, og det varede der-efter kun kort, inden han begyndte at aflevere sine ladninger. Til ære for til-skuerne, de to 12-13 års drenge, sørgede han for, at der var rigeligt tilbage til at pynte Britts ansigt, da han trak sig ud. Ikke længe efter var det min tur til at grynte højt, idet jeg afleverede min sæd i Britts kusse.

Inden Britt kunne rette sig op med et åh, det var godt, havde Mehmed givet tegn til drengene om, at de skulle dukke sig, så Britt så ikke noget til nogen tilskuere.

Hjalp det lidt på den kussekløen? spurgte jeg.

Årh, hold op, svarede Britt, men hun kiggede længselsfuldt på Mehmeds pik, hvilket ikke gik ubemærket hen.

Nåh, du kunne godt tænke dig lidt mere pik, grinede jeg, og samtidig stak jeg et par fingre op i Britts kusse og rørte lidt rundt. Ja, men mon ikke Mehmed kan overtales, hvis du spørger ham pænt.

Åh, Mehmed, kunne du ikke tænke dig at kneppe mig med din dejlige pik, suk-kede Britt, den er så stor og pæn, og jeg trænger sådan.
Ja, det sagde hun virkelig. Viser det ikke, at hun bare er helt vild efter pik?

Jo, når du ber så pænt om det, grinede Mehmed, som allerede igen havde fået jern på ved den snak, så kan jeg dårligt sige nej. Men Hassan skal ikke bare kigge på. Op med dig. Stil dig her og bøj dig frem. Han skubbede så lidt til Britt, som allerede havde min pik i munden, og derfor ikke så noget, så dren-gene, som igen kiggede ind, havde fuldt udsyn til Britts nu spermvåde kusse. Tanken om, at han havde to yngre drenge som tilskuere gjorde Mehmed endnu mere liderlig, så hans pik var vokset til hidtil uset størrelse, da han placerede den mellem de ydre skamlæber.

Åh, åh, ja, Mehmed, kom så med den, stik den ind, sukkede Britt, som for et øjeblik havde forladt min pik.

Mehmed kiggede sig over skulderen for at sikre sig, at tilskuerne var med, og så stødte han i en bevægelse helt i bund, så hans pik-hår gnubbede mod Britts ydre skamlæber.

Åååhhhhh!! Stønnede Britt, og så begyndte Mehmed på det seriøse arbejde. Han glemte alt om både tilskuere og mig, havde kun sin egen tilfredsstillelse og Britts kusse i fokus. Og han arbejdede hårdt og målfast. Ændrede af og til stilling, så Britt fik den fra alle vinkler og alle dele af den varme og våde kusse blev udforsket.

Og Britt? Hver gang hun for et øjeblik lod min pik forlade munden, sukkede hun bare: Åhhh, Mehmed, hårdere, hårdere, giv mig al den pik, du har, kom så, hårdere, hårdere.

Og Mehmed gav hende, hvad han havde, og hvad hun længtes efter. Han hav-de jo lige afleveret en udløsning i hendes hals, mund og over ansigtet, så den-ne gang havde han god tid.

Et stykke tid hørte man ikke andet end de smaskende og klaskende lyde fra Mehmeds arbejde i Britts våde og dryppende kusse, og så Britts uforståelige grynt omkring min fede stang.

Mere, mere, havde Britt sagt, da både Mehmed og jeg efter godt 20 minutters hård kneppen og en del klemmen, hiven og massering af Britts bryst og vorter havde udløst vores sperm.

Nej ikke mere i dag, sagde jeg, men vi finder på noget, der skulle kunne stille selv din liderlige kusse tilfreds.

Ja, sådan var det, sluttede Hassan smilende til en noget chokeret Ron. Fik det safterne til at løbe? grinede Hassan.
Og det havde det gjort i rigeligt mål. Ron havde haft ståpik under hele fortæl-lingen og begærligt slugt hvert ord, og jo, han var også våd i bukserne.

Hvad med drengene? Med tilskuerne? Var det rigtigt?

Vel var det rigtigt, jeg så dem selv, og Mehmed fortalte mig også om dem. Og hvad fanden, de knægte har godt af at lære, hvordan en ordentlig perkerpik behandler de danske ludertøse. Det var nok lidt dumt, at Mehmed sørgede for, at Britt ikke så dem, for hun havde helt sikkert elsket, at vide, at der var til-skuere på.

Ingen så det, men havde en eller anden bag efter undersøgt bræddevæggen og græsset lige under vinduet, ville de have kunnet konstatere, at de to tilsku-erdrenge var så meget i puberteten, at også de kunne producere sæd.

Ved du hvad Ron, kunne du ikke prøve at få Britt med ned i skurvognen på lørdag, så skal vi prøve, om vi ikke kan give hende al den pik, hun kunne tæn-ke sig, og så måske også lidt mere.

Fortsættes
Kommentar