Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Britt, Ron og perkerdrengene

Karakter: 4.7/13
Visninger: 12682

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Unge og Skolesex
Britt, Ron og perkerdrengene
Kap. 1

Nu spørger du nok: Britt? Er det her ikke en bøssenovelle eller hvad? Hvad gør så en pige i den historie? Jo, forstår du, jeg blev pludselig tændt ved tanken om pik besøger kusse, og så prøvede jeg at udforske, hvad der kunne ske, hvis en ung dansk erotoman stødte ind i en flok virile indvandredrenge. Bare rolig, hvis du slet ikke vil læse om sådan noget hetero, så spring frem til kap.4, der indtager tvillingebroren Ron hendes plads som deres sex-legetøj, men for at det hele skal hænge sammen, vil jeg nu alligevel foreslå dig at begynde med begyndelsen.
Novellerne er forfatterens ejendom, og de må ikke uden min tilladelse bringes offentligt frem, men du må gerne hente dem ned på din maskine og dele dem med dine venner. Hvis du vil i kontakt med forfatteren, som altid gerne hører fra læserne, så skriv til:
ole1313ole@yahoo.com

Kap. 1 Første gang

Hun gik i sine egne tanker, sine egne drømme. Tænkte på den diskussion hun havde haft med nogle af de andre piger i klassen, de danske piger forstås. De fremmede, muslimerne deltog ikke i den slags samtaler. Hvad diskuterede de? Drenge, som sædvanlig? Ikke helt forkert, men alligevel lidt anderledes. De diskuterede den begivenhed, som nylig havde været stærkt fremme i medierne: En ung pige, faktisk på deres egen alder, var blevet gruppevoldtaget af nogle indvandredrenge i et klubhus. De var lidt uenige om, hvorvidt hun nu også var blevet voldtaget, sådan rigtigt med vold, eller hun delvis var gået med til det.

Det er der da ingen piger, der ville gøre, mente en.

Er du helt sikker på det, havde Britt sagt.

Hvad mener du med det, du kan da ikke mene, at nogen frivilligt ville gå med til at blive bollet af sådan en flok perkere?

Ikke det, havde Britt sagt, helt ærligt, er der nogen her, der ikke bare engang imellem har drømt om sådan noget? Kan du lægge hovedet på blokken på, at du ikke har fantaseret om det, når du de sidste aftner har ligget i din seng og hygget dig med dildoen?

Er du gal, havde svaret været, men mere end en af de andre var blevet røde i hovederne, og så var læreren kommet.

Nu gik hun her midt på denne varme, lyse juniaften. Som sædvanlig efter træningen, havde hun kun taget en lille top på, stropper over skulderen, stumpende op over navlen, temmelig kropsnær, så hendes små, faste bryster blev tydeligt moduleret. Naturligvis brugte hun ikke bh, hun brød sig ikke om fornemmelsen, og til gengæld nød hun at vise sine fortrin frem, også selv om vorterne trådte tydeligt frem, ikke mindst når de var spændte, og det var de nu på grund af hendes drømmerier. Det lyse hår, havde hun samlet i to kække rottehaler. Sportssko, ankelsokker og korte nylonbukser, der var slidset højt op i siden. Små trusser neden under, der ikke kunne siges helt fri for at havde modtaget et par dråber, og det var ikke urin. I hånden sportstasken med hendes badmintonsager, håndklæde, deodorant mm.

De havde boet her i boligblokkene i ca. 2 år nu, hun og hendes tvillingebror, Ron, flyttede hertil med deres mor da forældrene blev skilt. Der boede mange indvandrefamilier i samme område, og der gik mange i hendes skole, over halvdelen af eleverne var første- eller andengenerations- indvandrere, perkere, som de blev kaldt – og som de også tit kaldte sig selv og hinanden, i hvert fald når de var oppe at skændes, og det var de tit.
Var det mon rigtigt, som man sagde, at de havde større pikke, end de danske drenge? I hvert fald så det ud, som om de kom tidligere i puberteten, og flere af perkerdrengene i hendes egen årgang, 9. klasse, havde tydelige overskæg.

Nej, hun var ikke bange for at gå i kvarteret alene, hun kendte jo de allerfleste, ikke kun dem fra hendes egen klasse og dem fra hendes tvillingebrors, Rons, klasse, men også både nogle af de yngre og nogle få af de ældre.
Næh, bange var hun ikke, langt fra: Her gik hun som så ofte før og fantaserede om det, de havde mellem benene, om at blive kneppet godt og grundigt, og gerne af flere af dem, lige som hende pigen fra medierne. Hun følte igen denne dejlige kriblen i skridtet, når læberne svulmede op af dunkende blod, og hun mærkede hvordan lidt mere af kussesaften sivede ud i trusserne.

Hun var så langt væk i sine drømme, at hun slet ikke havde set ham, opdagede ham først, da hun hørte ham sige:
Hej, Britt, hvor har du været henne?

Det var Hassan fra Rons klasse. Han var vel et hoved højere end hende, slank og velbygget, sort hår, naturligvis, et pænt ansigt, og så det her lille strejf af sort overskæg.

Hun standsede, stirrede på ham, og stammede: Hej Hassan, lidt forfjamsket.
Hej, forskrækkede jeg dig, det var ikke meningen? Sagde han.

Ja. En lille smule, indrømmede Britt, jeg gik sådan i mine egne tanker.

Nå, de må have været spændende, hvad gik de ud på? Spurgte han.

Hvad de gik ud på? De gik ud på, om han havde en god, stor pik og om han ville stikke den op i hendes kusse og kneppe hende helt vildt – men det kunne hun jo ikke så godt sige, ikke sådan lige ud i hvert fald, men måske … Hun kiggede på hans skridt, på hans bukser, de var selvfølgelig af den her dumme skatertype, store og løsthængende, så man ikke kunne fornemme den mindste smule af, hvad de indeholdt.

Og Hassan kiggede på hende, fornemmede ligesom den varme seksualitet, der strømmede fra hende. Bemærkede, at hun ikke bare kiggede, men nærmest stirrede på hans skridt, og han holdt sig ikke tilbage. Inddrak begærligt synet af hendes faste bryster med de tydeligt erigerede vorter, hvor man ikke bare kunne se faconen, men også farven gennem det tynde, udspændte stof. Og han kiggede længere ned på hendes velformede, nøgne ben og på de opslidsede ny-lonbukser. Var hun mon villig, skulle det være hende, der blev hans første, var der noget om det, alle hans venner sagde om de danske piger, at de var vilde efter pik. Og han var parat, og det var hans pik, som dunkede heftigt også. Helt tilfældigt var det heller ikke, at han havde mødt Britt. Han havde faktisk ventet på hende. Et par af hans kammerater havde hørt noget af pigernes samtale den dag i klassen, og havde bragt indholdet videre. Ikke mindst det, at Britt havde snakket om, at hun drømte om perkerpikke, når hun onanerede med en gummipik om aftenen. Sådan var det i hvert fald blevet udlagt.

Gider du følges lidt, havde han spurgt.

Det kan vi da godt, havde Britt hurtigt svaret.

Nå, hvad var det så, du tænkte så dybt over? Du gik vel ikke og tænkte på den der ludder, der påstod, at hun var blevet voldbollet af en flok perkerdrenge?

Hvor kunne han gætte det?

Nåh, hende. Joh, det gjorde jeg faktisk, hvordan kunne du gætte det? Er det også noget, I drenge snakker om, vi diskuterede det i dag i klassen.

Det kan du bande på, og det er helt uretfærdigt. Har du ikke hørt, at hun har bollet med flere af dem tidligere? Men det er det sædvanlige, vi skal altid be-skyldes for alt muligt.

Hassan havde sørget for, at de var kommet til at gå så tæt, at han tydelig kunne mærke Britts varme og at hun rystede lidt.

Nu var de ud for et af de her skure til cykler og skraldebøtter.
Han tog hende om skulderen. Skal vi ikke lige gå her ind? Og så førte han hende ind i skuret og om i et hjørne, som lå lidt skjult af de store skraldebøtter.
De sagde ikke noget, men Hassan tog om hende, pressede hende ind til sig, og gav nogle hurtige stød med underlivet.
Britt mærkede den hårde knude mod sit underliv og stønnede svagt: jaahh, ååhh.

Så tog Hassan med begge hænder om Britts bryster og knugede dem. Tog så et fast tag om begge hendes vorter, mens han stadig med små stød af underlivet pressede hende op i hjørnet.

Avv, åhh, stønnede Britt ved den hårde behandling af hendes bryster og de erigerede og følsomme vorter.

Undskyld, stammede Hassan og slap taget, det var ikke meningen ….
Nej, nej, bliv ved, sukkede Britt, det betyder ikke noget, det er dejligt, og mens Hassan genoptog massagen af hendes bryster, lod hun sin ene hånd glide ned over hans bagdel, og den anden pressede hun ind mellem deres kroppe, og følte sig frem til det dunkende lem. Åh, endelig, endelig fik hun en hånd på dette drømmeorgan, om det så kun var gennem flere lag buksestof, så mærkede hun tydeligt dets form og hårdhed – og at det var af en betragtelig størrelse.

Det kom som et chok for Hassan, at en pige sådan deltog aktivt, og nu havde hun trukket lynlåsen ned, og han følte hendes hånd gribe om hans pik, som nu kun var holdt inde af de diminutive tangatrusser.

Nu var det Hassans tur til at stønne af vellyst, en pigehånd på hans pik, en drøm gået i opfyldelse.

Han havde nu sin ene hånd i Britts skridt, og pressede den op og ned i glidende bevægelser, mærkede de opsvulmede læber og revnen mellem dem.
Jaah, jaah, åhhh, Hassan, ja, der, der, stønnede Britt.

Med helt uventet diplomati og diskretion spurgte Hassan nu:
Vil du ha’ pik?

Åhh, ja, Hassan, pik, din dejlige pik, sukkede Britt, som nu havde fået hånden ned i Hassans trusser og holdt direkte om det varme, dunkende objekt, som hun hidtil kun havde forestillet sig i sine drømme.

”Nej, nej, ikke her,” udbrød Hassan helt forskrækket, da han mærkede, at Britt var ved at trække hans lem helt ud af bukserne. ”Jeg kender et sted, kom med.”

Det tog dem ikke mange minutter, inden de var nede i kælderen under den ejendom, hvor Hassan boede. Hver lejlighed havde her nede et pulterrum, og Hassan havde en nøgle til hængelåsen i deres. Her omme i krogen bag nogle stablede flyttekasser var der næsten mørkt, og i hvert fald kunne de ikke ses, selv om nogen skulle gå forbi på gangen lige udenfor rummet. De havde ikke vekslet mange ord, havde ikke engang rørt ved hinanden, hver af dem havde været opslugt af sine egne drømme om, at det nu endelig skulle være første gang, og begge var de helt øre i hovedet af liderlighed.

Derfor spildte de heller ikke tiden med udsøgt forspil, Hassan havde den ene hånd oppe under Britts bluse, hvor han nu krammede det nøgne bryst, og den anden hånd havde han stukket ned bag den elastiske linning i hendes sportsbukser, og befølte hendes varme skamlæber gennem trusserne.
Britt på sin side havde igen trukket Hassans lynlås ned, og havde med stor færdighed allerede fået lirket hans trussekant ned over både pik og nosser. Så nu kunne hun føre lemmet, om ikke ud i lyset, så dog ud af bukserne. Åh, denne dejlige varme stang, og som det pulserede og rykkede i den! Hun sank ned på knæ og begravede ansigtet i hans skridt. Gned næsen og kinderne op ad undersiden af skaftet, snusede ind og sukkede dybt: endelig.

Endelig den rigtige, den ægte vare. Hvor havde hun længe måttet tage til takke med mere eller mindre flove erstatninger. Også selv om hun her for en måned siden havde taget mod til sig og var gået ind i en af byens sex-butikker og havde købt en latex-dildo, en, der lignede en rigtig pik, og med nosser for enden. Og den havde da også været så langt bedre end de forskellige grøntsager, hun hidtil havde snuppet fra skuffen i køleskabet. Den havde både føltes rigtigere og den havde i høj grad stimuleret de tilhørende fantasier. Nu var det den ægte vare, og hvor var den både hård og glat og varm, og hvor smuttede den under den løse hud, og nu mærkede hun også noget vådt på kinden. Det var det, som hun havde hørt om i skolen, som hun havde læst utallige historier om, og som pigerne også havde talt indbyrdes om – det var den her slimede, glatte væske, som sivede ud af drengenes pikke, når de var tilstrækkeligt ophidsede.

Hassan var både euforisk og målløs. Britts behandling af hans pik var ud over enhver fantasi, og at en pige, en tøs, kunne være så aktiv! Og det var da ham – som mand – der skulle tage initiativet, det var da ham, der skulle nedlægge pi-gen, ja, og lægge hende ned. Men der var ikke plads til at de kunne ligge ned. Han løftede hende op, selv om Britt var ret uvillig til at blive fjernet fra det velduftende skridt – hun ville jo dog også noget mere. Nu tog Hassan fat. Krængede den lille top op over Britts små, faste, strittende bryster, og tog med tommel og pegefinger om begge de erigerede vorter.

Jahhh, åhhh, Hassan, jaaah det er dejligt, stønnede Britt.

De henførte støn blev ikke mindre, efter Hassan krængede hendes shorts ned idet han nu sank på knæ. Straks shortsene var nede under Britts baller var det Hassans tur til at begrave ansigtet i skridtet på det andet køn. Trusserne var tydeligt våde foran, og kønslugten umiskendelig og nærmest euforisk. Han havde næsen helt inde mellem kønslæberne og gned den op og ned. Ved en af de opadgående bevægelser ramte hans næse en lille hård knop, som nu kun var delvis skjult mellem læberne. Det gav et stød gennem hele Britts krop, og hun stønnede højere end før.

Så, Hassan, nu, Hassan, kom med den, jeg vil føle din pik i mig. Kom så! Hiv de trusser ned.

Trusser og shorts var hurtigt helt nede om Britts ankler, Hassan havde rejst sig, og Britt greb igen fat i hans hårde stang.

Bruger du, stønnede Hassan, bruger du pillen?

Så megen kontrol havde han dog over sine ophedede lyster, at han var klar over, at far ville han ikke være på nuværende tidspunkt.

Nej, nej, men pyt med det, jeg vil have den nuuu!

Hassan trak sig lidt væk fra Britts greb. Fiskede en pakke op af lommen, åbnede den ved hjælp af tænderne, og det lykkedes ham i det svage lys at få den rullet rigtigt på.

Britt havde i dyb tavshed fulgt alle Hassans bevægelser. Nu stod hun med ryggen presset ind mod hjørnet, begge Hassans hænder om hendes balder mens hun selv med skælvende men beslutsomme hænder styrede hans kon-domdækkede lem mod den sultne åbning.

Det her var ikke kærlighed eller andre dybe følelser.
Det var sex, sex, sex, usminket rå sex.
Det var pik og det var kusse.
Det var lige ind, helt i bund, ud og ind, klask når underliv mødte underliv og små skrig og stønnen og dyriske vellystlyde.

Rent fysisk var hun ikke jomfru, det havde dildoen og diverse erstatninger klaret for længe siden, men hun havde alligevel ikke været forberedt på størrelsen, hverken længden eller tykkelsen. Jo, hun havde i sexbutikken set afstøbninger af mere eller mindre naturtro penisser, der var lige så store og endog meget større, men den model, den unge ekspedient i sexbutikken havde anbefalet hende, efter at hun dybt blusende havde hvisket et lille: ja, da han havde spurgt, om den var til hende selv, havde ikke været så stor. Derfor kom det som et chok, da Hassan uden yderligere tøven stødte hårdt ind i hende. Nu var han manden, der bestemte farten, og det her øjeblik havde han fantaseret om de hundrede af gan-ge, hvor han havde måttet nøjes med sin egen hånd. Så nu skulle det være. Det gjorde ondt, aldrig havde hendes køn været udvidet så meget, men samtidig var det en smerte blandet med fryd. Nu var han der, nu var den der endelig, det med længsel ventede redskab, og havde hun ikke netop drømt om, at det skulle være så stort og kraftigt et redskab, der skulle tage hende første gang. Tage også hendes formelle mødom, nu hun selv havde taget sig af den fysiske. Smerten varede da også kun kort, ikke mindst da hendes safter forenede sig med cremen på kondomet, så det nu gled ubesværet ind og ud mellem både de ydre og indre skamlæber, og den stilling, de stod i, sammen med Hassans noget større højde bevirkede, at nakken af hans hårde skaft konstant gned mod hendes erigerede klitoris.

Nej. Det her var ikke kærlighed eller andre dybe følelser.
Det var sex, sex, sex, usminket rå sex!
Det var pik søger kusse!
Det var kusse søger pik!
Og nu havde de fundet hinanden!

Og aldrig havde Britt forestillet sig, at det kunne være så frydefuldt. Så frydefuldt at føle sin kusse i den grad fyldt op. Så frydefuldt at mærke denne bræthårde men alligevel bløde stang gnide mod de blodfyldte skamlæber og den nærmest hysterisk erigerede klit. Hun gik med vellystskrig fra den ene orgasme til den anden.

Og aldrig havde Hassan forestillet sig, at det kunne være så frydefuldt at føle sit lem i hele sin længde omsluttet af denne snævre kanal. Og aldrig havde han forestillet sig, at det ville være så frydefuldt at mærke de kraftige sammentrækninger i kussens muskler hver gang Britt gik gennem en ny orgasme.

Og så kom han også.

Åååhh, jaaahh! Åååhh, jaaahh!

Stødte i små hårde stød så dybt ind, han kunne. Mærkede livmodermunden mod sit pikhoved. Havde han ikke haft gummi på – og havde det ikke holdt – ville han have sprøjtet sin sæd direkte op i Britts hungrige livmoder.

Fortsættes
Kommentar

Navn:ibbermand
Dato:19/12 2014
Sådan kan det jo gå, når begge paarter vil mærke noget godt, og jeg tror nok at jeg også ville nyde det rigtig meget, bare kun sutte en sådan størrelse