Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Friske Drenge

(Øen)

Karakter: 4.6/7
Visninger: 13030

Af: the_crow.

Læs flere noveller af:
» the_crow.

Skriv til:
» the_crow
Tags: Unge, Bareback, Analsex, Onani og Natursex
Mathias

Jeg vågnede op i mig og Sebastians telt og missede med øjnene. Jeg var nøgen og lå trykket ind imod den lige så nøgne Sebastian. Jeg vred mig ud af Sebastian, satte mig op og så mig om. Jeg huskede at Sebastian havde kneppet mig aftnen før, et af mine største ønsker var blevet opfyldt, og det fik mig til at smile og læne mig tilbage et øjeblik. Jeg så ned på Sebastian og så at han stadig havde sperm pletter forskellige stæder på kroppen. Jeg så også ned af mig selv og opdagede at jeg også var plettet af indtørret sperm. Jeg rodede lidt rundt i mine ting og fandt en flaske vand, og et par af mine rene underbukser, som jeg brugte som klud til at vaske den indtørrede sæd af med, det var svært men det lykkedes temmelig godt, jeg fandt de underbukser jeg havde brugt dagen i forvejen og var helt stive af det indtørrede sperm jeg havde tørret af begge vores kroppe. Jeg overvejede om jeg skulle vække Sebastian, men jeg besluttede at lade være, i stedet prøvede jeg forsigtigt at få det værste væk, men så snart jeg prøvede, viste jeg at han ville vågne hvis jeg fortsatte, så jeg stoppede.

Da jeg havde fået et par underbukser og en T-shirt på trådte jeg ud af mit telt, og lukkede det hurtigt bag mig. "godmorgen" lød det fra alle de andre. Martin og Jacob var begge som jeg havde forventet splitter nøgne selvom Jacob var iført en bøllehat. De sad begge ved et træbordet og spiste noget brød sammen med Lars og Thor der sad på den anden side af bordet. Jeg var efterhånden blevet vandt til deres nøgenhed og det påvirkede mig ikke så meget mere. Jeg gik over til den anden side af bordet og satte mig ved siden af Thor der til min overraskelse kun var iført en T-shirt , og sad med bar numse på bænken , og hans overraskende lille pik var synlig under den. Det nye syn påvirkede mig til gengæld, og min pik var stadig øm efter i går. "Jeg ser du har tilmeldt dig nudist kluppen" sagde jeg til Thor der tjattede til mig og sagde "tja, jeg opdagede bare at det var så dejligt, hvorfor tager du ikke dine af og mærker hvor dejligt det er?". Jeg så på ham som om han var en ny person, og rystede så lidt på hovedet. Jeg var den generte type, det kunne jeg ikke få mig selv til.

Jeg rejste mig så hurtigt fra morgenmadsboret jeg kunne uden at det ville virke mistænkeligt. Og gik i stedet hen til de brædder der skulle samles, efter nogle minutter viste jeg godt at det ikke ville lykkedes mig alene så jeg var lige ved at opgive da Thors stemme lød bag mig. "Skal jeg ikke hjælpe dig?" Jeg vente mig om, eftersom jeg sad på hug kunne jeg se op under hans T-shirt og fik et klart udsyn til hans nøgne tissemand. Den var næsten det eneste jeg kunne fokusere på, måske kunne han mærke det for han begyndte and trække T-shirten ned over den og så en lille smugle forlegen ud. Jeg tvang mig selv til at rejse mig op. Det var nemmere at se ham i øjnene nu, fordi jeg var højere end ham og derfor ikke kunne se hans pik fra denne vinkel. "Ja, jeg kan godt bruge din hjælp" svarede jeg og begyndte at fokusere på alt andet end ham, og samlede manualen op.

Arbejdet tog godt halvanden time, de andre var gået ned til vandet med krabbe fisker udstyret og Sebastian sad iført signe badeshorts og kiggede manualen til samlesættet imens Thor var ved at stamme den sidste skrue. "Så" sagde han og rettede sig op "Hvad tror i den er til?" "Jeg tror det er meningen at vi skal ha et væddeløb med krabberne eller sådan noget" lød det fra Sebastian og rejste sig op. Jeg så på det vi havde bygget. Det var en meget lang kasse foret med plastic, den så ganske rigtigt ud til at kunne fyldes med vand, så man kunne ha krabber i den. Jeg rykkede mig lidt i min sammenkrummede stilling så det blev sværere at se bulen i mine bade shorts. "Gad vide om de andre har fanget nogle?" sagde jeg. "Lad os gå ned og se" forslog Thor og begyndte at løbe ned imod vandet. "kom" sagde Sebastian og rakte en hånd ud imod mig.

Nede ved vandet soppede Martin, Jacob og Lars rundt, med hver deres spand og snor. Martin og Jacob stod henne ved nogle sten og forsøgte at få krabberne til bide på deres snore, hvor der var fastgjort nogle stykker med kød. Deres bare drenge baller glinsede af fugt og de grine og tjattede til hinanden i det lave vand, hvilket fik det til at hoppe i min pik. Lars sad på en sten der stak op over vand overfladen, iført både shorts og T-shirt, han sad i en samtale med Thor som jeg ikke kunne høre. Det viste sig at det var svære end man skulle tro at fange krabberne, for de havde ikke fanget ret mange, men da vi alle sad oppe i lejeren igen havde vi fanget en hel del. Ud på eftermiddagen hørtes lyden af en båd. Alle der ikke havde tøj på gik ind i deres telte for at finde noget, som vi havde fået besked på.

Ti minutter senere stod vi alle på stranden og tog imod som båd hvor tre personer nu stod i land fra. Den ene var en lav dreng på Sebastians alder, med bølgerne lyst hår, han dog havde farvet med blå striber hist og her, og lyse øjne. Han var lidt højere end Sebastian, men lavere end både Jacob og Lars. Han var iført et par knælange shorts med hængerøv og en poset T-shirt. Den anden var en Sort dreng på min alder, han var næsten lige så høj som mig, havde meget brune øjne og sort kort hår. Han var iført en åben skjorte så man kunne se han vare bryst og slanke mave, og et par sandfarvede shorts. Den sidste person var den voksne ansvarlige der havde været her i går. "Sup" råbte den ældste af drengene op til os da vi gik helt hen til dem. Rakte hånden ud "Jeg hedder André" sagde han og gav mig hånden på street manér. Den anden dreng introducerede sig for os som Dennis, begge drenge havde en sports taske over ryggen, og Dennis holdt en spand med hvad jeg måtte formode var krabber. "André og Dennis er jeres modstandere, i skal holde et krabbe væddeløb i morgen" forklarede lederen "De skal være her i nogle dage så i kan lære hinanden at kende".

Så snart lederen var sejlet igen, viste vi André og Dennis op til lejeren. De valgte hurtigt et sted til deres telt og da de var færdige med at finde sig til rette. Om aftenen sad vi om bålet og snakkede, alle undtagen Lars sad i bar overkrop og nød den sidste sol, Jacob var den eneste der igen havde smidt alt tøjet og sad nøgen i sandet. André havde skævet lidt i starten, men havde tilsyneladende valgt ikke at kommentere det. Dennis derimod sad stadig og stjal øjekast mod Jacob, og virkede ikke helt sikker på hvad han mente om det. André sad med en Guitar i hænderne mens han spillede lavt på den, og lignede en drøm. Dennis sad og snakkede med Sebastian om et Videospil de begge kunne lide, mens han en gang imellem skævede til Jacob. Det var langt ud på aftnen da alle besluttede at gå i seng, jeg var en af de sidste sammen med André og Jacob.

Jeg gik selv ind i mit telt og lagde mig ned ved siden af den sovende Sebastian der lå på siden. Jeg kunne ikke lade være med at vende tilbage til stenen i min fantasi og genopleve hvordan det var at få Sebastian lille pik op i mig og blive bollet af den dreng der nu lå og sov trygt ved siden af mig, han havde ikke på noget tidspunkt i løbet af i dag, givet udtryk for at vi havde lavet noget ude i skoven, havde han mon troet at det hele var en drøm? Da jeg ikke kunne holde tankerne ud mere, og da jeg samtidig mærkede min blære tykke, rejste jeg mig op og lynede forsigtigt teltet op. Jeg steg ud af teltet og gik over mod grænsen indtil bambusskoven mens jeg hev min pik ud over underbuksekanten. Så hørte jeg et af de andre telte blive lynet op, så jeg vente hoved og stak pikken ned i underbukserne igen. Jeg så en mørk høj skikkelse træde ud af det nye telt og ud i månelyset. André rettede sig op kun iført sine underbukser, og vinkede kort til mig. Jeg løftede kort hånden op og vente mig om, hev pikken ud igen og begyndte at tisse, mens jeg kiggede ned af mig selv og faldt tilbage i tanker. Jeg kunne høre André stille sig ved siden af mig, så jeg kiggede op med en hurtig bevægelse. Han så bare kort, smilene på mig, trak sin egen pik ud over underbuksekanten og begyndte også at tisse. Der var tavst lidt, jeg forsøgte at få et glimt af hans pik uden han så det. Den var faktisk mindre end min, men ikke meget. Den var tyk og havde et meget lyserødt pikhoved der lige nu var blottet mens han tissede. Han havde desuden ikke noget hår på den, et så ikke ud som om han barberede den, han havde bare ikke noget.

"Skæg idé han har fået, ham Jacob" Sagde André og brød tavsheden. "Hvilken?" spurte jeg og så op på ham. Han så ikke på mig men ned på sin egen tissemand. "Den med at lege nudist stand, er i andre bare okay med det?". "Jaaah…" sagde jeg og trak på skuldrene, jeg så nu heller ikke på ham. "Ham og så nogle af de andre syntes det er dejligt, hvis ikke du kan lide det kan du jo bede dem lade være." "Nej, nej" skyndte André sig at sige. "Det var ikke det jeg mente, det vat bare ikke noget vi ville ha gjort over på vores ø, det er hele tiden noget med hvem der er mest "gangsta", hvis du forstår hvad jeg mener?" han lavede citations tegn i luften med fingrende på ordet "gangsta" og slap et øjeblik sin tissemand så den hoppede lidt. "I er meget mere åbne herude, det kan jeg bedre lide, nøgenbader i så også?" Jeg så på ham og smilede skævt. "Lars og jeg er efterhånden de eneste der ikke gør." "hvorfor ikke?" spurte han. Jeg holdt op med at tisse, og stak tissemanden til bage i underbukserne. "Jeg har bare ikke lyst" sagde jeg og vente mig om for at gå tilbage til teltet. "Vent lidt" sagde André , jeg stansede op og så på ham. Han gjorde sig færdig og vente sig imod mig. "Har du ikke lyst til en fælles spiller?" spurte han uventet. Mit blik søgte automatisk ned mod hans skridt, og ganske rigtigt dannede hans pik en voksende bule i hans underbukser. Dette fik min egen forræderiske pik til at dunke og vokse men min generthed overtog og jeg svarede "nej, nej ellers tak", "kom nu" sagde han bedene, "jeg har ikke onaneret i evigheder, det er svært at finde ro til det, og jeg kan se at du også trænger til det" sagde han med selvsikkerhed i stemmen og en mine som om jeg var let at gennemskue. Jeg opgav, i bund og grund havde han ret så jeg gik op imod ham og smilede, "kom jeg kender et godt sted" sagde jeg og vinkede ham med ind i bambus skoven.

Jeg fulgte den vej jeg havde gået de to andre aftner med Sebastian, jeg fik et stik af samvittighed da jeg kom til at tænke på ham, men overbeviste mig selv om at vi jo bare skulle ha' en spiller, det kunne der ikke være noget i vejen med. Jeg kunne høre Andrés tunge åndedræt, hans bare fødder over de visne bambusblade. Jeg kunne mærke min spændte pik mod underbuksestoffet og kunne ikke lade være med at gnubbe mine nosser lidt. "Er vi der snart?" Hviskede André selv om der egentlig ikke var nogen grund til det. "Ja lige her nede" svarede jeg. Vi nåede til lysningen og den store flade sten, hvor jeg havde bollet med Sebastian, men det behøvede André jo ikke at vide. Jeg stansede op og sagde "så er vi her." André gik helt ind i lysningen og så sig om. "Perfekt sted" sagde han "jeg han se du allerede har været her." han pegede på de indtørrede spermklatter på stenen, de var nærmest selv lysene i det klare måneskind. Han vente front imod mig og lod signe underbukser falde ned om anklerne så en stor hårløs sort pik kom til syne, med blottet lyserødt pikhoved og et par store, runde, glatte nosser nedenunder.

Han satte sig på stenen med et lille klask fra hans baller, lænede sig tilbage med støtte på sin vestre hånd og begyndte langsomt at køre op og ned på sin stive pik med den højre. Jeg stod et øjeblik lammet af synet af den nøgne sorte dreng foran mig der uden skam sad og spillede pik. Da han så jeg ikke gjorde noget sagde han "Kom nu, du vil vel ikke bare stå der og se på mig?" Han klappede lidt på stenen ved siden af sig og jeg rystede mig ud af min trance. Jeg satte mig ned på stenen ved siden af ham og hev underbukserne ned om anklerne. André kiggede uden at skjule det på min pik, mens han selv onanerede hurtigere og hurtigere. "Hvornår fik du sidst fisse?" spurte han med lukkede øjne og ansigtet vent opad i nydelse. "Øhh… det har jeg aldrig…" begyndte jeg og så væk. "Er du jomfru?" spurte han vantro og så på mig. "Tja… det vil jeg ikke så sige…" jeg rødmede det kunne jeg mærke, hvorfor kunne jeg dog ikke holde min mund? "Hvad mener du?" spurte han "Du er ikke jomfru, men du har aldrig fået fisse, er du til drenge eller hvad?". Han havde allerede gættet det, jeg tog mig gevaldigt sammen inden i, og besluttede at spille kæk og ovenpå. "Har du et problem med det?" spurte jeg i et lidt koldere tonefald end jeg havde planlagt. "Nej, nej sagde han hurtig og så væk." der gik nogle minutter hvor ingen sagde noget og hvor vi begge onanerede for os selv.

"Det er længe siden jeg sidst var sammen med en pige" sagde André og brød tavsheden. "Min kæreste gik fra mig for et par måneder siden." Han så ned af sig selv og så bedrøvet ud. "Det er jeg ked af" sagde jeg. Han flyttede hånden så den kom til at ligge oven på min. "Hvordan er det at have sex med en dreng? " spurte han så, og så på mig. "Har ikke prøvet det så meget" svarede jeg, men før jeg blev helt færdig, kyssede han mig på munden. Hans tykke læber var silke bløde og det gav et ryk i hele min krop. "Undskyld " sagde han næsten med det samme, "men jeg vil gerne prøve det". Han rakte ud, fjernede min hånd fra min pik og begyndte selv at gnide på den. Jeg begyndte at stønne og vride mig, min pik begyndte at udsende små elektriske stød ud i min krop. Jeg trak hans hoved ind til mit, indtil vi kyssede gentagende gange. Jeg tog fat om hans hofter og trak ham ned over mig så jeg lå med ryggen mod den kolde sten og med den varme mørke krop over mig. Jeg mærkede hans pik mod min mave og tog en beslutning. Jeg greb blidt om André den dunkende, benhårde tissemand og førte den hen til mit hul. André viste godt hvad jeg ville have ham til.

Han begyndte at presse, stille og roligt uden at skynde sig. Pikken var meget større end Sebastians og jeg kunne ikke lade være med at skære ansigt og stønne voldsomt da min numse blev udvidet til Andrés pik. André var tålmodig og da pikken endelig var indenfor, gav han mig tid til at vende mig til ham, imens vi kyssede blidt, med lukkede øjne. Da jeg havde vænnet mig til ham, kørte jeg let frem med underlivet som signal til at han skulle gå i gang. Han reagerede med det samme og begynde at kneppe med nogle lange, langsomme tag. Han blev ved på den måde, det var langt bedre end det Sebastian havde gjort. André blev ved på denne måde og vi bollede blidt i flere minutter indtil det pludselig snurrede i hele min krop. Jeg krængede hovedet bagover, og krummede både tæer og fingre. En ustandselig stråle af sperm skød ud over både Andrés og min mave gentagende gange. Min orgasme nåede ikke at ebbe ud før André pludselig tryggede sig helt ind i mig, krængede hovedet tilbage og brølede, alt imens hans pik begynde at pumpe hans sæd ind i mig.

Han blev liggende over mig i et stykke tid. Jeg var selv helt smadret, og orkede ikke at bevæge mig. Da jeg mærkede André trak sig ud af mig. Løftede jeg hovedet og så ham sidde ved siden af mig og stryge mig over brystet. "kom sagde han og smilede, lad os gå tilbage." på vejen vaskede vi sæden af kroppen i havet og snakkede bare almindeligt sammen. Men jeg havde dog lidt dårlig samvittighed, for hvad nu hvis Sebastian fandt ud af det?
Kommentar