Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Vi 3 del 2

(Vi 3)

Karakter: 5.0/3
Visninger: 5678

Af: Ok62.

Læs flere noveller af:
» Ok62.

Skriv til:
» Ok62
Da vi kom hjem skulle Peter og jeg (Jens) på toilette, Peter spurte om Hans også skulle ud og se ham tømme sin røv for sperm, det ville han ikke lige nu han var for træt.
Peter satte sig, jeg gik ned i knæ for at se, han løftet pikken op så jeg havde bedre udsyn når han pressede spermen og lidt blod ud af hans røv, og idet samme begyndte han også at pisse det rante i mit hår jeg tog hans pik i munden og kikkede ned mens han fyldte min mund med pis tømte han så sin tarm for sperm og efter jeg havde fået Peters pis stillede jeg imellem hans ben og tissede imens han sad der på brættet. Hold kæft hvor var det lækkert da vi var færdige gik vi i seng hans sov allerede.
Da vi vågnede blev vi enig om at vi blev i teltet i stedet for at tage til stranden.
idag var det mig og min 15 årige røv der skulle ha tur sagde Hans ja sagde Peter min røv er fredet idag sagde han men blev den så fredet.

Peter gik bag mig og jog pikken i bund med et stød av for satan skreg jeg så stak Hans sin pik i min mund så jeg ikke kunne sige noget, så sagde hans det er os der bestemmer over din røv idag så hold kæft mens vi leger, og Peter gav mig et slag på mine baller, så sagde Peter du Hans ham Jens kan sku li at drikke pis det gjorde han i aftes ok sagde Hans og nu begyndte både Peter og Hans at stønne Peter kom nu i Jenses RØV skreg Hans jeg kommer også snart og han skal fyldes op, og i det samme kom peter med et brag og fyldte mig godt op og Hans løb bag mig og stak pikken i røven på mig den gled helt ind uden problem og Peter stak pikken i munden på mig med sperm og andet godt på, Hans kom ret hurtigt og tømte sin sperm i min godt fedtet røv, og peter ville kneppe mig igen og det gjorde han og denne gang tog han sig god tid jeg kunne mærke hvordan peters & hanses sperm gik med pikken ind og ud af min røv og mes jeg også havde Hanses pik i min mund skulle han tisse, jeg skal sku på WC sagde hans jeg skal pisse, så pis ham i munden det gjorde jeg igår sagde peter, og Hans tissede mig i munden og holdt min mund så stram at jeg var nød til at sluge det og det smagte foresten GODT.
du får hævn sagde jeg til Peter, og så kom peter igen i min røv.
Hans tog sin pik og stak den i munden på Peter og bad ham gøre den stiv imens han satte en klud i min røv jeg må ikke midste sperm det skal blive i røven på dig til jeg også har tømt mig igen sagde Hans. jeg skal skide sagde jeg, gu skal du ej sagde Peter det må være den luft du har fået i maven jeg husker det fra mig selv igår. og så tog han hanses pik i munden igen og da den blev stiv tog Peter kluden ud og Hans stak pikken pikken op i mig igen jeg kommer sagde jeg til Peter, det gør du bare sagde Hans din pik må kun komme i en røv, og peter gik for mig og bukkede sig fremover og sagde det bliver ikke denne røv, Hanses pik smuttede ud i et sek.
da jeg lændede mig frem for at slikkede Peters røv men ombestemte mig og jog min pik i røven på Peter, hans stak pikken i mig igen og gav mig 3 slag på min bare baller og bad mig blive så han kunne blive i min røv til han kom. Jeg kom hurtig i røven på Peter men det tog lang tig inden Hans kom i mig, nå ja sagde Peter da jeg træk mig ud så fik jeg alligelvel pik og det var også dejligt, og nu kom Hans i min godt feddet og våde røv, han stak en klud i min røv, og Peter slikkede min pik ren for sæd og ellers det der var på, og jeg slikkede Hanses pik for det samme.

da det blev eftermiddag skulle jeg på tolitet for jeg var begyndte at få krampe, skal du skide sagde Hans ved jeg ikke sagde måske eller er der bare luft og SPERM der skal ud sagde jeg, det vil jeg se sagde Peter også jeg sagde Hans, så de gik med på WCet, Peter tog min pik i munden og lå lidt sidelands for at se spermen frosse ud af min røv, nej stop skreg Hans og han tog et par video kammeraer frem (som vi havde med) og en balje fram sæt dig ind over baljen jeg optager din røv og hvor Peter slikker dig, og så kom der sperm og lidt lort og i det samme pissede jeg Peter i munden og det begyndte at rende ud af hans mundvige.
Hans fik ikke pik denne gang gør han det i morgen?
og hans fik det hele med på kammeraet vi har stadige 3 dage tilbage på vores tur.
Kommentar