Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Vi 3 del 3

(Vi 3)

Karakter: 5.0/3
Visninger: 4318

Af: Ok62.

Læs flere noveller af:
» Ok62.

Skriv til:
» Ok62
(i 2. del skrev jeg telt mente en hytte)
Da vi vågnede blev vi enig om at tage til stranden, vi tog cyklerne kørte 5 1/2 km og fandt en nøgne badestrand, smed vi tøjet som alle andre og kikkede på de andre der gik rundt.

Hans gik på tolietet jeg vil sagde Peter også sagde jeg (Jens) Hans stillede sig og begyndte at tissede og imens tog jeg pikken og stak den op i Hanses røv uden varsel og Peter tog Hanses pik i munden mens han pissede, er det lækkert Peter sagde Hans, og peter nikkede, Hanses pik blev stiv men det var Peter ligeglad med, han ville bare havde de gylden dråber med.
jeg kommer sagde jeg nej sagde Peter min pik skal være stiv først Hans slik mig NU sagde Peter og jeg kom i Hans, peters pik var halv stiv men stak den i røven på Hans og den gik ind uden de store problemmer og den blev godt stiv i Hanses røv jeg gik ned mellem deres ben og slikkede skaftet og røv og fik lidt af min sperm på tungen, jeg kunne mærke på Peter at han snart ville komme så jeg forsatte med at slikke og der gik ca. et par min. inden Peter pumpede sperm i Hanses røv, jeg kommer nu skreg Hans jeg kan ikke holde mig mere giv mig en røv nu, jeg gik hen til Hanses pik og stak den i røve, den nåede lige ind da han kom i min røv, knep mig lidt sagde jeg, peter havde trukkede sig ud af Hans og sattede 1 stykke papir op i Hanses røv.
kom med din mund sagde jeg, jeg skal pisse og nu er det dig der skal havde pis i munden sagde jeg til Hans og begyndte at pissede og Peter kom også med sin pik og stak også hans i Hanses mund og begyndte at pissede Hans i munden, jeg var blevet stiv igen og træk papiret ud af Hanses røv og pikken ind og kneppede Hans længe og da jeg var ved at komme kom Peter og stak sin pik ind også og vi kneppede nu Hans, jeg kom først og blev i Hanses røv jeg ville mærke hvordan det føles at mærke når Peter kom, jeg kommer nu skreg Peter og kom med et brag, og vi lå længe med vores pikke inden i Hanses røv, som var godt feddet vi træk os ud og sattede den fedttede klud som både Peter & jeg har haft i vores røv op i Hanses røv.
Peter og jeg lagde os i en 69 og slikkede hinanden rene for sperm og andet godt.

Da vi kom tilbage i hytten snakkede vi om vores oplevelser og jeg spurte peter hvordan det var at få taget mødom af en ven det var sku dejligt men det gjorde lidt undt hvor store er jeres pik endligt spurte Peter.

Hans min er 17,5 cm. (med lidt hår)

mig, jeg tror den er 15 cm. vi målte den den var 16 cm.(med lidt hår)

Peter jeg ved ikke hvor stor min er jeg gætter på 15,5 den var også 16 cm (helt GLAT uden hår)

jeg skal på tolitet nu sagde Hans og vi fulgte med og tog kameraet med så hans sattede sig på hug over baljen Peter tog Hanses pik i munden så kom der både sperm lidt blod og lort ud af Hanses røv samt han pissede i munden på Peter der slugte det hele

vi gik nu i bad alle tre og vaskede os, Peter tog nu Hanses pik i munden og så tog Hans min pik i munden jeg tog så Peters pik i min mund og vi lavde et blowjob til vi kom i hinandes munde og vi bade færdig

om 2 dage skal vi hjem øv øv og 3 gange øv sikken en god tur.
Kommentar