Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Slaven udlånes

Karakter: 3.2/5
Visninger: 11864

Af: slavelyster.

Læs flere noveller af:
» slavelyster.

Skriv til:
» slavelyster
Tags: Gamle, Urin, S/M & Fetish, Oralsex og Aldersforskel
Fantasi
Min faste Herre havde på et tidspunkt spurgt til hvordan jeg havde det med at blive lånt ud eller brugt af andre sammen med ham, liderlig som jeg altid er, havde jeg kækt svaret jo mere pik jo bedre. I dag viste det sig så at han ville hænge mig op på det.
Da jeg ankom til min Herre gav han mig besked på at gå på badeværelset og skifte til det tøj der lå lagt frem. Det var et par cowboybukser der var slidset op i skidtet og en stram sort t-shirt. Bukserne var ikke slidset mere op end at de holdt mine kønsdele inde, men bukkede jeg mig lidt var der fri adgang til min røv. Min Herre bifaldt det og gav mig min jakke, vi skulle ud af døren. Jeg følte mig nøgen, men klarede turen ud til bilen. På turen fortalte han, at han havde fået kontakt til en mand der havde lidt svært ved at finde sex-partnere, også frygtelig gerne ville prøve en ung slank fyr som mig.
Jeg var spændt på hvad det ville byde, vi havde prøvet med ekstra fyre før og det var altid endt godt. Vi kom til stedet og min Herre gik op og bankede på døren, der blev lukket op og min Herre gik ind, jeg nåede ikke at se fyren vi skulle besøge, min jeg fulgte efter min Herre. Vi kom ind i en lille snusket entre, jeg lukkede døren og så mig lidt omkring, det var mørkt og dunkelt, det lugtede lidt og der så ikke specielt rent ud.
Min Herre kaldte inde fra stuen, og jeg skyndte mig derind, da jeg så manden vi besøgt kunne jeg ikke tro mine egne øjne, han var lille og decideret fed, han havde en undertrøje på og et par jogging bukser, han så ikke specielt velsoigneret ud. Da manden så mig, kom han straks hen til mig og begyndte at rage på mig, han havde fingrene ned i mit skridt og omme ved min røv, hvor han prøvede at masse en finger ind, også min brystvorter blev overgramset. Da han nu var så tæt på kunne jeg lugte at han ikke havde været i bad i dag. Jeg tænkte at det måtte være en test af min lydighed at jeg skulle være sammen med denne usoignerede mand. Min Herre satte sig over i en stol og fyren slap mig satte sig også ned. Jeg lagde mig på knæ og afventede hvad der skulle ske. Jeg blev jagtet ud i køkkenet efter øl til de to, og sad så på gulvet og hørte på at de snakkede. Manden sagde at han lige skulle pisse også ville han komme ind og begynde at nyde mig, min Herre forlangte at jeg fulgte med på badeværelset og lod manden pisse mig i munden.
Det gjorde jeg selvfølgelig, da jeg lå på knæ foran ham, og han trak bukserne ned, kunne jeg lugte at han lugtede MEGET af mand, på en måde virkede det dragene på mig og jeg stak hovedet ind i hans skridt og slikkede på hans nosser, han tog fat i mit hoved skubbede mig tilbage også begyndte han at pisse, jeg åbnede munde, og han morede sig med at pisse mig i munden og resten af ansigtet, da han var færdig, lukkede jeg munden om hans pik og tog de sidste dråber og suttede den ren.
Han gik tilbage til stuen, og jeg sad der sejlet ind i pis, det var en skøn pervers følelse der kom op i mig, jeg var en sexobjekt min Herre lånte ud.
Jeg skyllede mig og gik ind i stuen igen, da havde genoptaget snakken, da jeg kom ind sagde min Herre at jeg skulle ligge mig på knæ mellem mandens ben og slikke hans pik og nosser, det gjorde jeg men havde lidt svært ved at komme til da hans store vom hang langt ned. Det smagt ikke godt og lugtede at gammel sved og urin, jeg blev liderlig og høj af lugten og situationen, det var frækt ydmygende at ligge på knæ her foran denne ellers utiltalende fyr.


Kommentar