Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Del 2

(Slaven udlånes)

Karakter: 3.3/3
Visninger: 10582

Af: slavelyster.

Læs flere noveller af:
» slavelyster.

Skriv til:
» slavelyster
Tags: Gamle, Urin, S/M & Fetish og Oralsex
Del 2
Manden fik hurtigt en god rejsning, jeg suttede og slikke det bedste jeg kunne, min Herre kom nu over og begyndte at lege med min røv. Han slog lidt på mine baller og var godt i gang med at få nogle fingre op i min røv. Jeg kunne mærke på min Herre at han var ved at være godt liderlig, det skulle ikke vare længe før jeg fik pik.
Manden jeg suttede mente åbenbart at jeg ikke koncentrerede mig nok, så han trak mit hoved op spyttede mig i ansigtet og gav mig en lussing, herefter blev min mund igen mast ned over hans pik, og jeg suttede det bedste jeg kunne. Jeg kunne nu mærke min Herres pik ved mit røvhul, han trykke lige lidt også fik jeg den ellers i bund i et hug og han begyndte at kneppe mig hårdt, jeg ømmede mig men de fleste lyde blev kvalt af den pik jeg havde i halsen. Den tykke mand råbte ned til mig at han var ved at komme, men jeg måtte ikke sluge hans sperm jeg skulle holde det i munden, knap havde han sagt det da hans pik begyndte at pumpe. Jeg gjorde som forlangt, og da det sidste sprøjt var kommet, fik han med et tag i min brystpiercing rykket mig op, så jeg lå op af hans fede mave. Min Herre holdt nu sin pik stille i min røv, han ville se hvad der skete. Manden tog et godt greb i mit hår tvang mit hoved bagover og sagde at jeg skulle åbne munden, så fik jeg en ordentlig spytklat lige ind til al hans sperm, og fik så besked på at synge. Jeg væmmes ved dette samtidig med at det var umådeligt frækt at blive brugt sådan. Manden trak nu mit ansigt hen til sit og han voldkyssede mig, han stak tungen langt ned i min mund, spyttede mig lige i munden og snavede videre. Det blev for meget for min Herre som tog et godt greb om mine hofter og kneppede mig til han kom, min Herre trak sig ud og smed sig over i en stol, jeg blev skubbet ned på gulvet hvor jeg lige lå og sundede mig. Min Herre trak kondomet af hans pik og kaldte mig over for at slikke hans pik ren, det gjorde jeg med stor nænsomhed og nød at det var lidt roligt, midt i rengøringen måtte jeg også drikke en portion pis fra min Herres pik.
Herefter rejste min Herre sig og sagde at han blev nødt til at gå, men manden bare kunne beholde mig, hvis han havde lyst til mere. Det havde han 
Da min Herre var gået præsenteret manden sig som Hans, han fortalte at han var alene og altid liderlig så det var rart at få taget trykket, men da han jo var oppe i årene gik der lige lidt før han kunne igen, men i mens kunne jeg jo vaske op og gøre køkkenet rent. Der var beskidt i køkkenet, jeg startede med opvasken og fik vasket køkkenboret af, jeg kunne ikke finde en gulvmoppe så jeg måtte ned på alle fire, jeg var kun lige kommet i gang med det klistrede gulv da han kom ud. Da han så mig med røven i vejret rejste hans pik sig hurtigt, han nærmest løb ind efter et kondom og glidecreme, jeg havde gættet hvad der skulle ske, og kort efter var han tilbage og var i gang med at presse sin pik op i min røv. Han var voldsom og snart lå jeg fladt på maven på det beskidte gulv mens denne tykke svedende mand lå ovenpå mig og hugge løs i min røv. Da han var kommet en gang holdt han rimelig længe, til sidst kunne jeg dog mærke at hans pik voksede i min røv og han kom, derefter sank han sammen over mig og lå og pustede lidt. Da han var kommet til hægterne rejste han sig trak kondomet af han stod lidt over mig, også kunne jeg mærke at der kom nogle strint af pis på mig. Han gik i køleskabet og tog en øl, jeg fik besked på at gøre gulvet færdigt, gå i bad og komme ind til ham igen.
Tilbage inde i stuen, skulle jeg først hente en øl mere til ham, derefter mellem hans ben og ligge roligt og slikke på hans nosser. Alt mens jeg lå der ringede det på døren, han rejste sig og tog en morgenkåbe på, han smed et par af hans brugte alt for store underbukser over til mig, der var gule pletter foran på dem. Jeg skyndte mig at tage dem på, da gæsten allerede var på vej ind. Hans havde bestilt pizza og der var det lokale bud der kom med dem, jeg kunne høre at buddet drillede Hans kaldte ham en gammel gris og spurgte om han fik noget sex. Hans svarede at han faktisk lige havde kneppet en god røv, og var ved at få et BJ da han blev forstyrret. A hvem spurgte buddet og Hans kaldte på, jeg måtte ud i entreen til dem. Buddet en ung mørk fyr gloede på mig, og sagde at jeg jo var en mand. Hans svarede at det var rigtig nok, men derfor kunne jeg jo godt være god til at sutte pik, hvis buddet tvivlede måtte han da gerne prøve mine evner. Han takkede nej og sagde at han var sgu ikke bøsse, Hans forklarede at der ikke var noget som at få et blow af en mand der slugte, ombestemte han sig, kunne han jo bare komme tilbage.
Da buddet var gået satte vi os ind og spise, min mad blev krydret med at Hans ofte sad og spyttede på den, jeg blev hurtigt færdig og blev sendt ned under bordet Hans skulle pisse og gad ikke gå på toilettet, så endnu engang den dag måtte jeg drikke hans pis.
Maden havde givet ham og især hans pik ny energi, da jeg var færdig med at drikke hans pis og ved blev at sutte på hans pik, begyndte den igen at rejse sig. Da jeg havde fået suttet den hel stiv blev jeg trukket ud fra under bordet og beordret op på bordet på ryggen, han tog fat i mine ben og pressede dem op mod min brystkasse også masede han ellers hans pik i røven af mig. Han begyndte at kneppe mig hårdt og grundigt og snart drev sveden ned af ham og ned i mit ansigt. Han holdt en pause lænede sig ind over mig, spyttede mig i ansigtet og stak så tungen langt ned i halsen på mig. Det var utroligt ydmygende og ophidsende på denne måde at blive brugt at denne tykke og utiltalende mand. Han trak sig ud og vendte mig om så jeg lå på maven ind over bordet også tog han mig hårdt bagfra han kneppede længe for til sidst at komme. Han smed sig over på sofaen og tændte Tv’et, jeg fik besked på at komme og sutte hans pik ren, rydde op efter aftensmaden også eller skride hjem.
Da jeg var næsten færdig med at rydde op bankede det på døren, det var pizza buddet der var kommet tilbage, han var blevet liderlig og ville alligevel gerne have suttet pik. Det kom til at foregå med mig på knæ midt på stuegulvet foran den tykke mand. Buddet fandt sin pik frem og jeg suttede og slugte det bedste jeg kunne, buddet må have været meget liderlig, for der gik ikke længe før han med et brøl pressede sin pik, langt ned i halsen på mig og kom.
Jeg tog herefter hjem og faldt i søvn efter en hård aften.
slavelyster@forum.dk
Kommentar