Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Billederne

(Øen)

Karakter: 4.4/9
Visninger: 11696

Af: the_crow.

Læs flere noveller af:
» the_crow.

Skriv til:
» the_crow
Tags: Unge, Oralsex, Onani og Natursex
Thor

Jeg var sikker på, at jeg var faldet i søvn, mens jeg lå på en sivmåtte og solbadede. Lige pludselig vågnede jeg meget bræt af noget kildende der støj over min pik, og fik omgående den højtstående sol i synet. Jeg missede lidt med øjnene og nåede lige at en let buttet krop, der kun kunne være Lars forsvinde rundt om et af teltene og væk fra lejeren. Jeg satte mig op og opdagede at mine badeshorts var blevet åbnet og min lille glatbarberede pik var fuldt synlig mellem de to flapper. Jeg kiggede mig lynhurtigt omkring for at sikre mig at jeg var alene i lejeren, det var jeg heldigvis så jeg skyndte mig at knappe mine badebukser, og binde knuden igen inden jeg rejste mig op. Jeg var ikke sikker på hvad der var sket, havde Lars åbnet mine bade shorts fordi han ville lave sjov? Jeg rejste mig op, kun for at stå uden at vide om jeg skulle følge efter ham, jeg var ikke god til den slags. Jeg besluttede at gå efter ham, hvis han var flov over noget så kunne det ikke nytte noget at der var en akavet stemning han ikke ville vende tilbage til. Jeg gik lidt langs standen med blodet dunkende i brystet, hvad var der egentlig sket og hvad skulle jeg sige til ham?

Jeg havde kun gået to minutter da jeg nåede til et sted hvor stranden stoppede og blev erstattet af en masse store kampesten der lå i en fantastisk høj bunke hen langs vandkanten. så Lars sidde på en sten tre meter oppe på bunken med en lille bunke småsten ved siden af sig, som han en efter en kastede ud i vandet. Jeg stod lidt og så på ham, han havde ikke set mig. Han var iført en T-shirt og et par røde badeshorts. Efter kort at overveje om jeg skulle gå tilbage og lade som om jeg ikke havde lagt mærke til noget, samlede jeg mig og klatrede adræt som en kat op mod ham.

Jeg havde altid været meget atletisk og spillede amerikansk fodbold flere gange om ugen og havde gjort det lige siden jeg var ni. Dette havde resulteret i at jeg havde en temmelig flot overkrop, hvis jeg selv skal sige det. Jeg var ikke særligt socialt aktiv, jeg havde få venner jeg ikke så så tit og jeg havde det med at være lidt akavet i sociale situationer, jeg havde ikke rigtigt nogle interesse i piger, hvilke mange af dem ikke var helt tilfredse med, samtidig brød jeg mig ikke om at nogle skulle se mig nøgen fordi min pik ikke var særlig stor, og de få der havde set den var ikke sene til at udpege det.

Jeg klatrede op imod Lars og stod bag ham på en lavere sten. Lige da mens han var ved at kaste en ny sten ud i vandet samlede jeg en op fra hans bunke og kastede den ud i vandet. Lars vente sig lynhurtigt rundt og fik skubbet noget af plastic, jeg ikke havde set, ned fra sin plads ved siden af ham. Jeg reagerede instinktivt og greb det inden det faldt. "Wow…" sagde jeg "grebet". "Skete der noget" sagde Lars uroligt. "Nej" sagde jeg og studerede objektet jeg stod med i hånden. Det var et spejlrefleks kamera, et dyrt et så det ud til. "Har du taget nogle billeder?" spurte jeg. "Ikke rigtigt, nej" svarede Lars uden at se på mig. Han rakte armen frem for at få kameraet tilbage. Jeg skulle lige til at give det til ham, da en tanke slog ned i mig.

Jeg trak kameraet til mig tændte for det, og trykkede på vis-knappen. Lars sprang op og forsøgte at tage kameraet fra mig, men jeg var langt stærkere end ham, så det var ikke noget problem at holde ham tilbage mens jeg så hvilke billeder han havde taget. Og ganske rigtigt, frem på skærmen kom et ikke ret skarpt billede af min egen pik. Jeg trykkede på tilbage-knappen og så tre lidt skarpere billeder af min egen nøgne tissemand der var synlig mellem flapperne i mine opknappede badeshorts. Jeg så op på Lars der sod som frosset til stenen han stod på, og kiggede mig lige ind i øjnene. Jeg bladrede lidt videre og så nogle billeder af Sebastian, Jacob og Martin der sov nøgne i deres telte, inden jeg nåede til nogle meget flotte billeder af den fri natur på øen. Min pik begyndte at rejse sig da jeg så på nøgenbillederne af de sovende drenge så jeg rakte kameraet tilbage til Lars der snappede det ud af hånden på mig og drejede på knappen der slukkede kameraet.

Lars vente sig om og satte sig tilbage på sin sten mens han med kameraet i skødet begyndte at kaste sten i vandet igen. Jeg var nået til en af de punkter hvor jeg ikke viste hvad jeg skulle gøre, så jeg satte mig ned med min hage på mine knæ og stirrede ind i hans ryg, og sagde intet. Efter hvad der føltes som et kvarter eller så sagde Lars, stadig med ryggen til mig "Du vil vel ha' at jeg sletter billederne ikke?" Jeg løftede hovedet fra knæene der efterhånden havde sat et rødt mærke på dem. Jeg tænkte lidt og valgte det svar der nok var bedst. "Nej, det behøver du ikke, hvis du kan lide dem så behold dem." Svarede jeg, hvorefter jeg sagde "Du kan også tage nogle flere hvis du har lyst." Jeg ved ikke hvorfor jeg sagde det men på en eller anden måde havde jeg lyst til at prøve. Lars vendte sig om og så på mig med et lidt skeptisk udtryk. "seriøst?" spurte han. "Ja hvorfor ikke, de første billeder var ikke ret gode."

"Okay" sagde Lars med et langt gladere udtryk end før, rejste sig op og begyndte at fingerere ved sit kamera mens han pegede på den sten han lige havde rejst sig fra. "Set dig der" sagde han og rettede sit kamera mod mig og begyndte at skyde. Jeg havde allerede stiv pik, hvilket var helt tydeligt gennem det tynde badebuksestof. Jeg trak ud i snoren og løsnede knuden om livet, hvorefter jeg knappede alle knapperne, der holdt badebukserne sammen, op. Jeg trak badebukserne ned om lårene og lod min, ikke stive pik springe ud fra stoffet. Den var blevet større end den plejede når den var stiv, men jeg følte mig også mere liderlig end jeg havde gjort før. Jeg lænede mig tilbage og sendte et frækt smil til kameraet. Lars tog det ene billede efter det andet, mens jeg skiftede position, hans pik var også stiv og lavede en bule i hans badeshorts. Det føltes fantastisk at sidde med bare baller på den lune sten mens der blev taget billeder, og endnu mere fantastisk at føle den lige så lune aftenbrise omkring pikken og nosserne, nu kunne jeg bedre forstå hvorfor de andre godt kunne lide det. Vi tog nogle billeder både hvor jeg stod op, sad ned, lå på ryggen, på maven og på alle fire med numsen mod kameraet.

Da vi endelig besluttede at vi ikke kunne finde på flere stillinger så jeg satte mig ned på stenen og Lars kom hen til mig så vi kunne se billederne igennem sammen. "De er blevet flotte" sagde jeg. "Ja, når jeg kommer hjem redigere jeg dem på min computer" svarede Lars. "lad os gå ned og bade lidt" forslog jeg, så Lars lagde kameraet på stenen, og kravlede med mig ned til en lille gryde mellem stenene fyldt med vand. Lars kravle langsommere end jeg gjorde så jeg sad allerede på en sten i det naturlige badekar. Min pik var blevet slap igen og det føltes ubeskriveligt skønt at sidde nøgen i vandet udendørs.

Lars kom ned til mig og så på mig, han trak hurtigt sine sandaler af og stak det ene ben i vandet. "Tag dog tøjet af" sagde jeg og så lidt dumt på ham. "Nej" sagde han nervøst og stak det andet ben i vandet og sad på kanten af en sten. "Jo kom nu" lokkede jeg "hvorfor ikke, du har allerede taget nøgen billeder af mig, nu kan du da i det mindste bade med mig uden T-shirt og shorts." Han så lidt på mig og sagde. "Men jeg ser ikke så godt ud som du gør." "Jeg er ligeglad, tag dem nu af" Pressede jeg "Der er intet i vejen med dig, det er vildt dejligt og her er kun mig." Han trak langsomt sin T-shirt af og rejste si op for at tage shortsene af. Han så faktisk ikke helt så tyk ud uden den lidt for store T-shirt, og det gav et lille ryk i min pik da han tøvende rakte ned mod sine shorts og løsnede dem. Jeg hold vejret mens hans badeshorts faldt til jorden og lod hans stive pik svirpe ud. Den var større end min, glatbarberet ligesom jeg selv var og stod svulmede ud til den ene side.

Lars rødmede lidt da han så mit blik og lod sig dumpe ned i vandet, i den modsatte side af mig, jeg så smilene på ham, og han smilede tilbage da jeg ikke længere så ned på hans skridt. "Så hvor længe har du vist du var til drenge?" Jeg spurte ligeud og Lars der havde åbenbart havde droppet et hvert håb om illusioner svarede. "Siden jeg så en af mine klassekammerater hakke den af i badet, jeg har nogle billeder af det derhjemme , på en USB-nøgle et hemmeligt sted." "Cool" svarede jeg. "Jeg håber du vil nyde de billeder." " Det vil jeg da" sagde Lars og flyttede lidt på sig "Skal vi ikke prøve noget mere?" "det kan vi godt, hvad har du i tankerne?" svarede jeg, mit hjerte begyndte at slå hurtigere og min pik begyndte at dunke. "Har du nogensinde kysset en anden dreng før?" jeg flyttede lidt på mig og så lidt væk. "Jeg har aldrig kysset en pige og da slet ikke en dreng" Jeg følte mig ledt flov over at indrømme noget som dette. "Det har jeg heller ikke" sagde Lars.

Der var stille lidt, så jeg tog mod til mig og svømmede frem imod ham. Jeg satte mig med et knæ på hver side af ham og så ham dybt i øjnende. Jeg lagde nærmest ikke mærke til hvad der skete men lige med et havde jeg lænet mig frem og kyssede ham på munden. Jeg satte mig helt ned på skødet af ham, tog ham blidt bag nakken og kyssede videre. Jeg kunne mærke hans stive pik imod min og jeg rakte min anden hånd ned og masserede hans nosser og undersiden af hans pik. Lars begynde at stønne mens han kyssede videre og jeg pressede mig tættere ind mod hans mave inden jeg trak mig fri af han læber igen. Han så op på mig og smilede inden han gjorde klar til at kysse videre, men jeg havde fået smag for hans tissemand. Jeg tog fat om hans baller og løftede ham ud af vandet så han sad på kanten med benene på hver sin side af mit hoved.

Jeg sænkede mit hoved ned over hans pik og tog den helt ind i munden. Lars lænede sig tilbage og støttede sig til stenen bag sig. Han begyndte at stønne voldsomt og lagde nakken tilbage. Jeg selv begyndte at sutte helt ud til spidsen og helt til roden, samtidig med at jeg jod min tunge glide rundt om hans nu blottede pikhoved. Få minutter efter begyndte han at trække vejret dybere, så jeg trak hans pik ud af munden og begyndte at sutte på hans hårløse nosser, mens hans stive dunkene pik lå imod ene kind. To sekunder efter spændes hele hans krop og han stønnede højt. Jeg kunne mærke hans varme sæd sprøjte mod min kind og hørte den plaske imod vandet og Lars slappede helt af i kroppen.

Jeg hev ham ned i vandet igen og krammede ham ind til mig inden jeg satte mig på stenen ved siden af mig. Han så sløvt op på mig, fuldkommen afslappet Der gik dog ikke så lang tid før han kom lidt til sig selv og vi indgik langsomt i en intim samtale om vores følelser og fantasier imens, Lars nussede mit lår under vandet. Langsomt, nærmede hans hånd sig min stive pik, og få sekunder efter onanerede han på mig mens jeg fortalte ham om en fantasi jeg havde hvor jeg, kneppede en af mine bedste venner i numsen på min vens seng. Kort efter mærkede jeg bølgerne af min orgasme i hele kroppen inden jeg sprøjtede min sperm ud i vandet.

Jeg slappede af i kroppen efter den sidste orgasme og så sløret på min hvidlige sæd der flød rundt i vandet. Lars sad stadig med min nu slappe pik i hånden og nulrede den let. Det var stort set blevet mørkt da vi endelig tog os sammen til at kravle op af vandet. Vi kravlede op til vores tøj og Lars tog sit kamera og vores tøj. Vi skulle lige til at gå da Lars kom i tanke om at vi nok burde tage vores badebukser på inden vi kom tilbage, og at vi nok burde dyppe dem så det så ud som om vi havde haft dem på. Jeg var enig, og vi opførte den nødvendige maskerade inden vi slentrede tilbage til lejeren med hinanden i hånden lige indtil vi nåede det sidste hjørne.
Kommentar