Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Vi 3

Karakter: 3.4/5
Visninger: 6930

Af: Ok62.

Læs flere noveller af:
» Ok62.

Skriv til:
» Ok62
Vi er 3 venner, Hans 16 år Jens & Peter 15 år der skulle til stranden her i sommers vi fandt en god plads selv om der var mange på stranden, vi gik på toilette for at klæde om, og fandt ud af at Peter havde glemt sine badebukser.

Så han ville køre hjem igen men Hans stoppede ham, og han bade i sine hvide trusser, de blev hurtig gennemsigtigt så vi kunne se næsten det hele, jeg (Jens) gik bag Peter og trak hans trusser ned.

Og det så Hans der så træk mine badebukser ned så både Peter og jeg stod nøgen. Peter fik lidt stådreng og Hans gik bag Peter og tog hans pik i hånden, (Peter blev lidt flov).

Jeg sagde til Peter, tag det roligt vi kender jo ikke nogen her på egen. Jeg gik bag Hans og trak hans badebukser ned og begyndte at slikke hans dejlige pik og Hans tog Peters pik i sin mund.

(Peter var jomfru endnu) da Hanses pik var helt stiv gik han bag Peter og begyndte at kneppe hans stramme røv stille og roligt og jeg gik på wc’et for at hente noget papir.

Da Hans kom i Peters røv så gik jeg i gang med at kneppe Peter han prodisteret lidt, men jeg forsatte med at køre min pik ind og ud af hans røv der var fyldt med Hanses sperm, jeg kom nu med et brøl.

Hans stak pikken i munden på mig, så hele stranden ikke kom for at se hvad vi lavede. Da jeg var tømt og Peters røv fyldt, træk jeg mig ud.

Og stak toiletpapir i røven på Peter for at holde på spermen.
Hans og mig begyndte at sutte på Peters pik og jeg bad Peter om at kneppe mig, det gjorde han så hårdt og brutalt, at han kørte pikken ind og ud af min røv til han kom med et ordentligt lag sperm.

Kl. var ved at være 19 så der var nu kun os til bage og Peter løb mod vandet for at vaske sig, jeg stoppede ham, han havde papir og sperm i røven der ikke skulle ud endnu.
Da jeg træk toiletpapir ud af røven på Peter og så lidt af spermen så fik jeg ståpik igen, jeg slikkede Peter i røven og smagte spermen og så skulle han igen ha pik, jeg tog pikken i bund med et hug og kneppede løst ind Hans kom og fyldte min røv ud med hans pik.

Så vi kneppede stille og roligt, jeg kom først og fyldte Peters spermfyldte røv med mere sperm og Hans fyldte mig med hans dejlige sperm. Peter vendte sig om træt og øm jeg suttede hans pik til han kom i min mund.
Og igen fik Peter en klud i røven og fik besked at han kun måtte trække kluden ud hvis han skulle på wc’et og at Hans eller jeg skal med ham for at se spermen løbe ud af røven når han sidder der.
Kommentar