Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Julerier

Karakter: 4.1/7
Visninger: 8713

Af: Tut.

Læs flere noveller af:
» Tut.

Skriv til:
» Tut
Tags: Unge og Oralsex
Det havde været en lang dag. Diverse replikker var blevet læst op og gentaget igen og igen. Det var fredag, og nu var alle gået hjem – på nær Simon og Mads. Traditionen på skolen var, at det var 10.klasserne, der skulle opføre det årlige julespil til juleafslutningen. Som oftest syntes de, at det var plat i starten, men som arbejdet med stykket skred frem, begyndte de at synes, at det var ret sjovt.
Det var også tilfældet for Simon og Mads. De havde et par semi-store roller med en del replikker. Simon spillede en ond fyr, der ville spolere julen, mens Mads var en nisse, der skulle redde julen fra den onde.
Det var blevet et ret godt stykke – også fordi de havde arbejdet seriøst med det, og de glædede sig faktisk til at vise det efter weekenden. Lærerne var gået hjem, og pedellen ville komme og låse senere.

Nu stod Simon og Mads i idrætsomklædningen for at skifte fra kostumerne til deres almindelige tøj. Mads tog sin nissehue af og kylede den efter Simon. Simon fangede den i luften og grinede, mens han tog et par skridt hen mod Mads. Simon tog fat i Mads og holdt ham i et fast greb. Mads kunne mærke den fornemmelse, der tit løb igennem hans krop, når han var sammen med Simon. Nu da han rørte han ved ham, var det nærmest som en rysten, der løb igennem hans krop.

Simon slap ham igen og gik hen til sine ting. Han tog sin kostume-skjorte af og stod i bar overkrop. Mads kunne ikke lade være med at studere den flotte krop. Veltrimmet og fine proportioner. Han gik selv meget op i sin krop og arbejdede ihærdigt på at få det berømte vaskebræt, selvom det ikke var helt på plads endnu. Mads tog sin t-shirt af og stod nu også i bar overkrop. Da han igen prøvede at kigge hen mod Simon, stod Simon og kiggede på ham.
”Du gør det godt nok flot med den mave der”, sagde Simon og gik igen hen imod Mads. ”Jo tak da – og i lige måde. Der er jo noget at leve op til...”, grinede Mads. Nu stod Simon ganske tæt på Mads, og Mads kunne igen mærke ”sin” rysten.
Simon lod to fingre køre rundt mellem kanten af Madses bukser og navlen. Langsomt havde Simon snart hele sin hånd på Madses mave og kørte den kælende rundt på den. Mads stod og nød det i fulde drag. Ingen af dem sagde noget, men de nød begge situationen.

Simons hånd bevægede sig op til Madses ene brystvorte, der strittede i ophidselse. Simon begyndte at nulre den, hvorefter han tog sin mund hen til den og begyndte at bide i den og slikke på den. Mads begyndte at stønne let i nydelse. I hans grå knælange nissebukser var der en kæmpe bule – og den havde været der længe. Han tænkte på, om Simon havde bemærket det.
I samme øjeblik tog Simon fat i bulen med sin ledige hånd. Han aede let på bulen, mens han blev ved med at slikke, bide og nulre Madses brystvorter på skift.

Mads satte sig ned på bænken i omklædningsrummet. Han kunne ikke helt holde til det i stående tilstand. Simon bevægede sig op til hans ansigt og smilede til Mads. ”Du er da en værre nisse!”, grinede han. ”Jeg troede du var mere ond”, grinede Mads tilbage. ”Ikke mod overlækre unge nisser”, sagde Simon og begyndte at kysse med Mads. Mads kunne høre, at Simon åbnede bæltet i sine jeans. Hans jeans til stykket havde været lidt strammere end normalt, men det havde bare fremhævet hans flotte røv endnu mere, hvilket Mads havde nydt godt af at se på mange gange.

Efter at de havde kysset lidt, sagde Simon: ”Prøv at komme herned”. Simon sad på knæ på gulvet med sine åbne jeans. Mads kunne se hans stive pik banke frem i de sorte underbukser. Mads kravlede ned til ham. Mads kørte nu sine hænder op og ned af Simons mave. Langsomt nåede han ned til jeansene, som han med lidt hjælp fra Simon fik hevet af. Nu sad Simon på numsen på gulvet i de sorte underbukser. Mads tog fat om den stive pik uden på underbukserne og kærtegnede den langsomt og roligt. Simon lukkede øjnene i nydelse. Så skubbede Mads stille og roligt Simon ned på ryggen på gulvet. Mads satte sig overskrævs på Simon og begyndte at kysse på hans mave og arbejdede sig op til hans ansigt. Mads lod sin røv møde Simons stive pik, og Simon begyndte straks at lave kneppebevægelser mod Madses røv. De syntes begge, at det var mega-frækt, selvom de begge havde et lag tøj udenpå.

Mads begyndte igen at kysse på Simons mave og arbejdede sig nu nedad. Simon lå og stønnede let. Da Mads nåede ned til underbukserne, tog han pikken i munden, mens den var i underbukserne. Han kunne mærke noget vådt i bukserne – det var Simons præsperm, der havde flydt lidt. Mads syntes, at det var frækt.
Lidt efter fik han dog trukket underbukserne ned over pikken, så Simons pik fløj op af maven på ham. Mads kiggede lidt på den – den var lidt som hans egen. Ikke kæmpe stor men heller ikke lille – lige den størrelse Mads kunne lide. Tilmed var den uden mange hår, og det gjorde den blot endnu mere lækker. Ude på spidsen af pikhovedet glinsede den lækre præsperm.
Mads havde set nok. Han bøjede sig ned og tog den lækre pik i munden. Han smagte lidt på den salte smag af præspermen og nød det. Han begyndte at sutte hårdt på pikken. Han nød det lige så meget som Simon. Simons pik havde lige akkurat den størrelse, der gjorde, at Mads kunne sutte den helt til roden, så han tog hele Simons pik i munden. Han arbejdede hårdt og kørte hurtigt sin mund op og ned af skaftet på pikken. På et tidspunkt stoppede Mads lidt, da han havde bare en lille smule af pikken i munden, men Simon havde ikke fået nok. Så mens Mads holdt sin mund i ro begyndte Simon igen at lave sine kneppebevægelser, så Mads blev mundkneppet hårdt. Det var tydeligt noget, de begge syntes var frækt, og som de tændte på.

Simon blev ved et godt stykke tid men stoppede dog lidt. Men Mads fortsatte ufortrødent sit slikkeri. Nu tog han tungen rigtigt i brug og slikkede kærligt rundt om især pikhovedet på Simon. Simon lå og vred sig, og det var tydeligt, at han ikke var langt fra at skyde sin sperm afsted.
Mads kunne ikke dy sig for at løfte lidt op i Simon og arbejde en finger mod hans røvhul. Simon lod bare til at nyde det. Mads slap pikken et kort øjeblik for at gøre sin finger lidt våd ,men tog så straks pikken i munden igen, mens hans finger langsomt gled op i Simon.
Simon begyndte nu at stønne hårdt. Han fik igen den helt store tur med sin pik. Mads suttede helt i bund, mens han kørte sin finger frem og tilbage op i Simon. Den varme, han mødte, var uimodståelig, og han kunne også mærke sin egen pik dunke i bukserne.

Mads kunne mærke, hvordan Simons røvhul begyndte at trække sig sammen, og han vred sig mere og mere. Han trak sin mund op til pikhovedet og kunne mærke et vældigt sprøjt oppe i ganen på ham selv. Simon kom i ordentlige sprøjt, mens han nærmest råbte orgasmen ud. Det andet sprøjt fløj lige op i hovedet på Mads, mens det tredje ramte ham på halsen.
Mads smagte på spermen – den føltes lækker. Simon lå helt slap på ryggen og prustede. Der var sperm på hans mave, og der gled også noget ned af hans pik. Mads bøjede sig igen ned mod pikken, som var blevet lidt mere slap, men stadig var semi-stiv. Mads begyndte at slikke pikken ren for sperm. Det meste af det slugte han i ren nydelse.

Simon rejste sig op, og de kyssede lidt. Simon kunne smage sin egen sperm i kyssene. Han satte sig op på knæ. ”Rejs dig op”. Mads gjorde, som han fik besked på. Nu var det tydeligt, at hans pik bankede igennem nissebukserne. Hurtigt fik Simon revet dem ned, og Mads stod i síne hvide underbukser. Der var en ordentlig plet der, hvor pikken havde banket løs i snart lang tid mod underbukserne. Det så nærmest ud som om, at Mads var kommet i bukserne.
Simon tog sig ikke meget af det og trak underbukserne ned. Frem strittede den flotte slanke, glatte pik. Der dryppede en lille smule præsperm fra det våde pik hovedet.
Hurtigt tog Simon pikken i munden og gav sig til at sutte løs. ”Åh”, stønnede Mads hurtigt. Nu skulle der ikke meget til, at den gik på ham.
Mads havde dog taget ved lære af Simon. Han holdt Simons hoved stille, og så kneppede han ellers løs med sin pik ind i Simons mund. Det var fantastisk. Han kunne næsten ikke holde inde. Simons hænder var frie, og han lod dem kærligt køre rundt på Madses lækre røv.
Han ville gerne have fingerkneppet Mads, som han selv blev, men han nåede ikke til at gøre et forsøg, før at Madses sperm stod ind i munden på ham og bagefter ud i ansigtet på ham.
Simon slugte en god del af det og syntes, at smagen var bedre end hans egens.
Mads blev ved med at gøre kneppebevægleser, mens han kom det sidste, der dryppede ned på gulvet.

Simon rejste sig op og stillede sig tæt ind mod Mads. Deres kroppe rørte ved hinanden. Deres spermede pikke mødtes mellem benene på dem. Simons pik begyndte at rejse sig igen. ”Du er sgu en værre nisse”, sagde Simon. De kyssede igen og kunne atter smage den salte smag af sperm fra dem begge. Kiggede man på deres pikke var det tydeligt, at det tændte dem, for de stod straks op igen.
Simon begyndte igen at røre kærligt ved Madses lækre glatte røv. Den buede let ud fra hans ryg, og Simon ville inderligt gerne gøre mere ved den.

”Nå, vi skulle vist klæde om....”, sagde Mads og trak sig væk. ”Jeg er altså ikke helt færdig med at være ond, lille nisseven”, sagde Simon. Mads grinede og kiggede på Simon. ”Hvad så med at være lidt mere ond hjemme i mit nisseværksted? De gamle nisser er blevet sendt på julefrokost i Jylland, så vi har hele værkstedet for os selv.” De grinede begge højt af deres lille replik-leg. ”Super”, svarede Simon.

De begyndte at klæde om til deres rigtige tøj. ”Ah, pokkers”, udbrød Mads. ”Jeg har jo ikke andre underhylere med – og jeg kan jo ikke trække i de sperm-underbukser igen”, sagde han og holdt de spermplettede underbukser i vejret. ”Så hop da i de jeans uden noget”, svarede Simon. ”Det varer forhåbentlig heller ikke længe, før at du skal have dem af igen, og så slipper vi for underbukserne”. Igen grinede de. Mads kiggede over mod Simon, der havde trukket bukserne på uden underbukser. Mads nåede lige at se Simons slappe pik, før den forsvandt ind bag bukserne.
Simon kunne heller ikke lade være med at stirre ekstra meget på Madses røv, da den nøgen gled ned i jeansene. Det var et smukt syn, og han glædede sig til, at han skulle mærke den lækre glatte røv mellem sine hænder igen.

Fortsættes.
Kommentar