Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Julerier 2

(Julerier)

Karakter: 4.0/8
Visninger: 7781

Af: Tut.

Læs flere noveller af:
» Tut.

Skriv til:
» Tut
Tags: Unge, Bareback, Rimming og Analsex
Simon og Mads cyklede hurtigt hjem mod Mads. Det var tydeligt, at de begge gerne ville fortsætte legen fra omklædningsrummet. Mads kunne mærke, hvordan hans pik hoppede rundt i sine jeans uden underbukser. Det var en sjov fornemmelse og med tanke på, hvad der ventede ham, tændte det ham, og han kørte lidt efter rundt med en stiv pik i bukserne.
Simon lod sig sætte lidt på bakkerne, for nogle steder blev de nødt til at stå op i cyklen for at klare dem. Det gav Simon mulighed for at kigge på Madses lækre røv, der vuggede lidt frem og tilbage op over bakkerne.

Efter et kvarters cyklen nåede de frem til Madses hjem. Simon kunne ikke undgå at se Madses bankende lem i hans jeans. ”Hold da op – hvad tænker du på?”, grinede Simon. Mads rystede bare på hovedet og gik hen til døren, låste op og gik ind. Simon fulgte efter. ”Velkommen til mit nisseværksted!”, sagde Mads højt. ”Det ultimative sted at være ond for mig”, grinede Simon. ”Men selvfølgelig ikke mod min yndlingsnisse”. Simon tog fat i Mads og begyndte at kysse ham ham. De stod sådan længe og uden underbukser, bankede deres stive pikke tydeligt i bukserne på dem.

”Kom og se mit kontor”, sagde Mads. De gik ned af gangen og ind på Madses værelse. Mads kastede sig ned på sin brede seng. Han tog hurtigt sin trøje af og lå i bar overkrop. Mads var allerede super-tændt. Simon fulgte hans eksempel og stod bagefter i bar overkrop. Han lagde sig ned ved siden af Mads, men fik sig hurtigt rullet ovenpå ham.
Han sad overskrævs på ham, som Mads havde gjort på ham tidligere. Han bøjede sig ned og kyssede ham. De kunne begge mærke deres stive pikke i deres jeans. Simon tog sine hænder ned mod Madses bukser og åbnede dem langsomt op. Madses stive pik kom bankende ud af bukserne og slog op af maven på ham. Simon rev bukserne af ham og smed dem på gulvet.
Han kyssede let på Madses pik, men fortsatte ikke. I stedet for vendte han Mads om, så han lå på maven. Det var et fantastisk syn, der mødte Simon. Der lå Mads med sin flotte ryg og så den lækre glatte røv, der strittede let i vejret. Simon stønnede ekstra hurtigt at det frække syn. Simon knappede hurtigt sine bukser op og trak dem af. Hans stive pik stod ud i luften.
Simon lagde sig langsomt ned på Mads. Hans stive pik ramte Madses revne mellem ballerne. Simon begyndte langsomt at køre sin pik frem og tilbage igennem revnen. ”Uhm”, stønnede Mads i nydelse, og Simons vejrtrækning blev hurtigere og mere stønnende. Han kunne blive ved sådan her længe – det var lækkert.

Dog stoppede Simon efter lidt tid. Han tog fat i Madses bagdel og løftede ham lidt op, så han nærmest kom til at stå på knæ. Simon tog fat i Madses lækre røv og fat i hans baller. Han fjernede dem let fra hinanden, så Madses røvhul tittede frem mod ham. Det var et lækkert syn for Simon. Ingen hår i hullet, og det lignede en lækker lille stjerne. Simon havde aldrig haft sex med en fyr, men dette tændte ham for vildt. Han havde lyst til at slikke, kneppe, ja nærmest spise den stjerne.

Simon lod sit ansigt glide mod hullet og tog sin tunge ud og begyndte langsomt at slikke rundt om hullet. Straks blev Madses stønnen højere, lige så vel som Simon kunne mærke, det tændte ham. Simon blev ved med at slikke rundt om hullet, men langsomt begyndte han også at prikke med det yderste af tungen mod den tynde hud i hullet. Efter lidt af den slags lod han sin tunge køre lidt ind i hullet. Hans tungespids mærkede lidt af den varme, der kom fra hullet – det var en fed fornemmelse. Det virkede nærmest som om, at Mads var i ekstase, når han gjorde det. Han skreg højt i nydelse.
Simon lod sin ene hånd køre ned i skridtet på Mads, og han mærkede på hans stive pik og kørte forhuden lidt frem og tilbage på den. Pikken var meget våd, og det var tydeligt, at Madses lyst var i fulde omdrejninger.

Simon stoppede sit slikkeri og gjorde i stedet sin fingre våde fra Madses egen våde pik. Han lod sine fingre glide lidt i den våde præsperm. Så lod han sine fingre glide mod den flotte stjerne, og langsomt havde han to fingre oppe i Mads. Igen var det en fantastisk varme, der omkransede fingrene. Han kunne ikke lade være med at køre dem hurtigt ind og ud af hullet. Madses røv vuggede let, da han gjorde det, hvilket var et tydeligt tegn på nydelse

Efter noget tid trak han fingrene ud og gjorde dem nu endnu mere våde, hvorefter han igen masserede Madses røvhul. Han hev lidt frem og tilbage i forhuden på sin pik, så hans egen glinsende præsperm kom frem. Han lod præspermen gøre hele sin pik våd.
Mads lå nu på maven, men hans røv strittede stadig i vejret. Dog løftede Simon den lidt mere, så Madses hul åbnede sig yderligere. Simon tog sin glinsende pik hen mod Madses hul. Langsomt begyndte han at trykke den mod hullet. Mads begyndte at råbe højt – lidt i smerte men også i nydelse.
Efter nogle forsøg trængte Simon igennem og kom ind i Madses varme. Da det skete, var det lige før, at Simon kom, men med det hvide ud af øjnene formåede han at undgå det. Det var vidunderligt. Han stod stille et lille øjeblik med sin pik inde i Mads for at nyde det. Det var dog for længe for Mads. ”Knep mig”, stønnede han hårdt. Simon lod ham ikke sige det mere end én gang. Først langsomt begyndte han at kneppe Mads. Han kørte sin pik frem og tilbage i roligt tempo i Madses hul. Det var næsten, så han ikke kunne klare det, så lækkert var det.

Men Simon øgede alligevel tempoet, og til sidst kneppede han virkeligt hårdt til mod Madses røvhul. Han trængte dybt ind i ham i hvert stød, og de råbte begge højt deres nydelse ud. Mads begyndte at skrige virkeligt højt, som skulle han komme. Simon håbede det ikke, for lige nu ville han ikke stoppe med at kneppe den lækre røv. Simon kørte sin hånd rundt om hoften på Mads og tog fat i hans pik. Den var virkelig våd. ”Åhh, bliv ved, jeg kan ikke”, stønnede Mads. Kort efter mærkede Simon en varm væske, der flød ud i hans hånd. Mads kom i store sprøjt, mens Simon dunkede sin pik op i ham. Han kunne også mærke røvhullet stramme om pikken, når sprøjtene kom. Det var fantastisk.

Mads rejste sig op på knæ og lod sin ryg møde Simons mave. Simon havde stadig sin pik oppe i Mads. De kiggede ned på lagnet, hvor der lå en lille pøl af sperm fra Mads. ”Det er jeg ked af”, sagde Mads. ”Men bliv nu ved”, sagde han så og smilede. Simon kunne ikke tro det – han fik lov til at kneppe løs. Han gav straks et par stød med sin stive pik oppe i Mads.
Mads lod dog pikken glide ud af sig, og et kort øjeblik troede Simon, at det var slut. Men Mads vendte sig blot om og tænkte ikke over sperm-pølen på lagenet, for han lagde sig nu på ryggen ned.
Mads spredte sine ben let, og Simon hjalp det sidste. Han løftede let op i Mads igen, så hans pik kunne glide ind i ham. Nu lå Mads der på ryggen. Hans pik var blevet lidt slap efter hans orgasme, men det var som om, at det tændte Simon yderligere, der begyndte at kneppe løs.
Igen trængte han dybt ind i Mads der kort efter begyndte at stønne igen, og Simon kunne heller lade være at stønne med. Han trykkede et par hårde stød op i Mads og kunne mærke, at han var lige ved at komme.

Da Simon troede, han skulle komme, skubbede Mads ham imidlertid væk, og han blev nødt til at forlade den lækre varme. Mads rejste sig op og skubbede nu Simon ned på ryggen. Der var stadig lidt vådt fra Madses sperm, men igen tændte det bare Simon. Simon bemærkede, at Madses lækre pik igen stod i vejret. Ville han kneppe ham nu? Det vidste han ikke helt, om han var klar på.
Men Mads skubbede Simon ned og satte sig overskrævs på ham – det var ved at blive deres yndlingsposition. Men denne gang ville Mads ikke kneppes med tøj på – nu var det den rigtige pakke. Mads tog fat i Simons pik og førte den mod sit hul, og langsomt men godt gled Simons pik igen op i Mads.
Følelsen var fantastisk for begge. Mads bøjede sig let frem, så Simon kunne støde sin pik op i Mads. Simon gik til den og stødte hurtigt og dybt. Mads nærmest skreg, mens han tog sit hoved bagover. Madses stive pik sprang frem foran Simon. Simon tog fat i pikken og begyndte at køre den af på Mads. Det førte bare til endnu højere hyl fra Mads.
Da Simon blev lidt træt at køre til, kunne han mærke, at det nu var Mads, der gjorde arbejdet. Han red oven på Simons pik, så den fortsat gled langt op i ham. Simon kunne mærke, at det var nu – der var ingen vej tilbage. ”Jeg kommer, arhh”, skreg Simon. Mads kunne blot svare med nogle støn og prust.
Det første sprøjt blev ledsaget af et højt skrig fra Simon, og det fløj op i Mads. Mads, der fortsat sad overskrævs på Simon, kørte nu selv sin pik af foran Simon. Endnu et sprøjt blev sendt op i Mads, og kort efter mærkede Simon endnu en gang Madses røvhul trække sig sammen, da Mads selv kom. Han havde dog ikke meget sperm tilbage i kroppen, men et lille sprøjt blev det da til, der landede på Simons bryst.
Da Mads kom, røg Simons pik også ud af ham, og de næste to sprøjt fra Simon fløj op af ryggen på Mads. Mads bøjede sig ned mod Simon og kyssede ham. Madses røv var nu lige over Simons navle, og Simon kunne mærke noget varmt og vådt glide ned på hans mave der. Det var hans egen sperm, der forlod Madses røvhul. Det tændte ham igen.

De lå lidt i deres tilspermede tilstand. Deres puls var høj og deres vejrtrækning hurtig. De smilede og kiggede på hinanden. ”Er alle nisser sådan, for så tror jeg ikke, jeg vil være ond mere”, grinede Simon højt. Mads grinede højt. ”Jeg tror, jeg kan få dig gjort helt god og sød, hvis du holder weekend her”. ”Det må jeg prøve”, smilede Simon og trak Mads ind til sig. Han lod sin hånd køre ned af Madses våde ryg af sperm, indtil han nåede den lækre røv. Han kunne simpelthen ikke være færdig med den. Simon kiggede også ned mellem benene på dem, og så Madses våde pik. Han havde også lyst til at se og mærke, hvad den kunne udrette mod ham.

Fortsættes.
Kommentar

Navn:ibbermand
Dato:15/12 2014
Det ville være lækkert ed en fortsættelse