Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Stenen igen

(Øen)

Karakter: 4.0/11
Visninger: 9422

Af: the_crow.

Læs flere noveller af:
» the_crow.

Skriv til:
» the_crow
Tags: Unge, Bareback, Analsex, Onani og Natursex
Mathias

Vi var på vej tilbage fra bade turen. Martin, Jacob, Sebastian og jeg selv. Det var næsten blevet mørkt og jeg gik lidt i mine egne tanker, mens jeg kiggede lidt på Martins runde baller der gik foran mig. Jeg kunne mærke at "noget" begynde at røre på sig i mine våde badeshorts og jeg skyndte mig at rette blikket et andet sted og tænke på noget andet, men det var for sent. Min pik begyndte dunkende at rejse sig og skabte en bule i mine shorts for 117 gang siden vi gik ned for at bade. Det var heldigt at jeg gik bagerst i flokken af drenge, så ingen kunne se noget. Jeg var den eneste af os fire der havde valgt at tage badetøj på, jeg var simpelthen for genert og samtidig havde jeg det med at få stiv pik over nærmest ingen ting. Så mens de tre andre havde boltret sig i vandet havde jeg siddet lidt væk og skjult mit dunkende lem for de andre. Nu var der ikke meget jeg kunne gøre , så jeg besluttede at hvis de så det, så ville de se det og forhåbentlig ville de ikke gøre et stort nummer ud af det. Men Martin og Jacob gik foran mig men armene om hinandens skuldre og grinede over et eller andet Jacob havde sagt. Kun Sebastian sakkede in smule bag de to andre for at tale med mig, men det gjorde ikke så meget at han så det, han havde allerede min fortrolighed på det område siden i morges.

Sebastian kunne heller ikke undgå at ligge mærke til min stå pik, men smilede bare almindeligt til mig og begyndte at tale om noget andet og allerede inden vi var noget op i lejeren igen, oppe i lejeren var både Thor og Lars forsvundet, men de var sikket gået en tur, der var jo trods alt ikke meget man kunne tage sig til her på øen. Jeg håbede at vi snart ville få en opgave eller sådan noget for det var allerede blevet ret kedeligt her. Da vi kom tilbage til lejeren fandt Martin en T-shirt frem og tog den på, men tog hverken underbukser eller shorts på og det at han havde stadig sin bare tissemand stikkende ud under T-shirten fik ham til at se endnu mere lækker og sexet ud end han allerede gjorde, og jeg fik øjeblikkeligt jern på igen. Jeg skulle lige til at ligge mig ned op maven så ingen skulle se det, men kom i tanke om hvad jeg havde besluttet mig for, hvis de insisterede på at rende nøgne rundt som aber, så måtte de også finde sig i min liderlighed. Til min store lettelse gik der en time uden nogle kommenterede bulen, der kom og gik som det passede den. Til den tid dukkede Lars og Thor op rundt om hjørnet, de var begge iført badeshorts, var våde og Lars havde sin T-shirt so en bylt i armene. "Hej guys, har i badet?". "Ja" sagde Thor "vi gik en tur fordi vi kedede os, og badede på den anden side af øen, der er nogle hen fantastiske runde, flade klipper der over". "Cool" sagde Sebastian der lå med hovedet på min mave med en cola i hånden. "Vi må bade derover i morgen" sagde jeg "hvis altså ikke den opgave vi skal løse kræver hele dagen ". Jacob der havde lagt sig maven og støttede sig på armene for bederne at kunne tale, sagde "jeg gad vide hvad vi skal".

I det samme lagde jeg svag mærke til en svag brummen fra en motor. "Jeg tror der kommer en båd" sagde jeg og rejste mig let så Sebastian var tvunget til at løfte hovedet. Jeg rejste mig op og gik hen til udkanten af lejeren så jeg kunne se ned til vandet. Og ganske rigtigt var en lysene plet på vej mod øen over det mørke vand. Sebastian sprang op og løb mod teltet og kom ud af teltet 30 sekunder efter iført et par shorts. Martin tog det mere roligt og fandt et par shorts, han havde liggende over på bænken som han tog dem på. Jacob gjorde slet ikke mine til at dække sig til, men stillede sig bare hen ved siden af mig, nøgen som han var, og kiggede ud mod båden der var ved at lægge til. Op fra båden kom en af lejerlederne med en sort plastic sæk over skulderen. "god aften" sagde han med et hurtigt blik på os alle sammen. Han tog sig åbenbart ikke af Jacob for an fortsatte bare uden at tøve. "Jeg har jeres opgaver som i skal have løst inden i overmorgen hvor jeg vil for klare hvad i skal stille op med resultatet af opgaverne". "I sækken er der materialer til krabbefiskeri, og nede i båden er der nogle brædder i lige skal have samlet til vi ses næstegang". Thor, Jacob og jeg selv gik ned i båden efter plankerne, mens vi forsøgte at udspørge lejerlederen om hvad det hele skulle bruges til, men det eneste vi kunne få ud af ham var at der ville komme nogle fra en anden ø herover, og at vi derfor skulle have underbukser eller badebukser på som et minimum. vi kunne ikke få et ord mere ud af ham, så han tog bare af sted igen, efter at have sagt farvel.

"Er han gået igen?" spurte Sebastian. Da Thor svarede "Ja" lynede han omgående ned i sine shorts og tog dem af igen, så hans skønne nougat pik kom til syne igen. Hvorfor kunne jeg dog ikke vænne mig til at se på dem? Til min lettelse beholdt Martin sine underbukser på denne gang, han var trods alt den af de tre der så bedst ud. Der gik ikke lang tid før Lars havde fundet en vodka flaske frem og vi alle sad og drak cola med vodka. Sebastian lå igen med hovedet på min mave, hvilket gav mig udsyn til hans bare hofte, og det øverste af hans tissemand, han så så dejlig ud at jeg igen fik stiv pik.

Som de første gik Thor og Lars i seng, derefter gik jeg selv, hurtigt efterfulgt af Sebastian. Jeg havde lige nået at skifte mit stadig fugtige badetøj ud med et par friske underbukser og lagt mig på madrassen da Sebastian kom ind i teltet, jeg kunne lige skimte silhuetten af ham oh hans dinglende pik i månelyset inden han lagde sig ned ved siden af mig. Der gik noget tid, og så hviskede Sebastian "er det mega irriterende at have stiv pik hele tiden?" "Jo" svarede jeg, men det er fordi i går nøgne rundt hele tiden jeg har svært ved at koncentrere mig om andet". Jeg satte mig op i madrassen og lagde hænderne om knæene. "Går du nogen stæder?" spurte Sebastian hviskende. "Ja" svarede jeg, "jeg går en tur, finder et sted og tager en spiller". Sebastian så ikke ud til at være overrasket, men spurte bare "må jeg ikke gå med, jeg vil jo gerne lære det ordentligt". Jeg så på hans forventnings fulde ansigt og så ned på hans drenge pik der allerede strittede af forventning. Det var det mere end noget andet der gjorde at jeg bare nikkede, om ikke andet tænkte jeg, så havde jeg da noget at kigge på imens.

Jeg stak hovedet ud af teltet og kiggede ud i lejeren for at sikre mig de andre var gået i seng. Da der ikke var nogle andre i lejeren kravlede jeg helt ud af teltet efterfulgt af en ophidset Sebastian. Min egen pik pressede sig mod underbuksestoffet, men jeg ventede med at tage dem af indtil videre, for de andre kunne jo stikke hovedet ud af deres telte hvis de hørte os. Jeg begyndte at gå hen imod bambus skoven med Sebastian lige i hælene, vi viste begge hvor vi skulle hen, og ingen af os talte hele vejen derud. Da vi ankom til stenen vi havde været ved aften før. Det var månelyst og lunt i vejret, alt lå badet i et sølvskær og det var let at se. Sebastian satte sig op på stenen og så til mens jeg trak mine underbukser af. Min pik sprang ud i sin fulde længde, med pikhovedet blottet. Sebastian sad tilbagelænet med spredte ben, hans pik der havde strittet på hele turen herud var nu større end nogensinde og buede let opad med pikhovedet halvt blottet. Han stirrede på min pik med åbenlys beundring i blikket. Jeg gik en imod ham og satte mig ved siden af ham, "hvordan gør man så" spurte han og stirrede på min pik.

Der gik lidt tid mens jeg viste ham hvordan jeg plejede at holde på pikken mens jeg onanerede, da han ikke syntes det føltes helt rigtigt sagde jeg "kom her", og løftede ham over så han sad imellem mine ben. Jeg tog fat rund og maven på ham med min venstre hånd og pressede ham ind mod mit bryst, så min pik blev mast flad imellem hans ryg og min mave. Det føltes pragtfuldt så jeg nød det lige et øjeblik inden jeg tog hans højre hånd med min højre og sagde "nu starter jeg". Vi greb begge om hans lille strittende tissemand og trak forhuden langsomt tilbage, og kørte tommelfingeren hen over hans blottede pikhoved. "Åhh..."stønnede han lavmælt imens jeg begyndte at føre hans hånd langsomt op og ned af hans korte skaft, mens jeg gnubbede pikhovedet med tommelfingeren. Langsomt lod jeg ham selv tage over og gav slip på ham. "er det bedre" spurte jeg imens Sebastian onanerede med lukkede øjne. "Ja sagde han og åbnede øjnene og kiggede på sig selv onanere. "læg dig ned med dine bøjede ben ud til siden, og tænk på noget rart". Han gjorde hvad jeg sagde og da han var godt i gang lagde jeg mig ved siden af ham og begyndte selv at onanere.

Pludselig begyndte Sebastian at tale, han talte bare, både om ganske almindelige ting og om de lidt mere hemmelige ting i hans liv. Det var noget jeg ikke havde prøvet før. Jeg havde aldrig onaneret med andre før, men jeg havde slæt ikke forstillet mig at man kunne føre en normal samtale mens man tilfredsstillede sig selv. Vi lå længe og snakkede, men til sidst bragte Sebastian et emne fra i går op vi havde diskuteret i går. "Plejer du ikke at putte noget op i numsen imens du onanere?" han vente sig imod mig så han nu lå på siden og onanerede videre. "Jo" svarede jeg. "Det vil jeg også prøve" fortsatte han "du sagde det var mega rart". "Det er det også" og begyndte at føre en finger ned mod mit eget hul. Han fumle lidt og førte sin hånd ned mod sin numse, der gik lidt hvor han drejede og vente sig før han sagde "det er svært jeg kan ikke få min finger ind". "jeg skal nok hjælpe dig, men ikke lige nu". Jeg lå selv med langfingeren helt oppe i røven nu, og var begyndt at køre de frem og tilbage. "Må jeg ikke stikke min tissemand op i din numse". Jeg stivnede og rettede mit blik mod ham, det var noget jeg ikke havde tænkt på. Sebastian så allerede ud til at fortryde at han havde åbnet munden. Men jeg svarede "Jo gør det, det har jeg altid gerne ville prøve".

Sebastian så pludselig underlig ud, "hvordan gør jeg?" spurte han. Jeg trak min finger ud af mit hul og sagde "vi gør det sådan her". Det her var noget jeg havde glædet mig til i flere år. Jeg tog blidt fat i ham og placerede oven over mig , mens jeg lagde mig ned igen med benene ud til siden så han havde knæene imellem dem. Jeg satte benene i stene og løftede røven imens jeg tog blidt om hans tissemand og førte den hen til hullet. "Tryk den ind" sagde jeg og greb om hans lille faste numse med den anden hånd. Efter ca. 10 sekunder hvor Sebastian trykkede fremad med underlivet, alt imens jeg pressede ham ind med den ene hånd og styrede hans pik med den anden. Endelig gav min ringmuskel efter og Sebastians tissemand blev presset helt ind i mig. "Åhhh…" stønnede vi begge og slappede af et kort øjeblik, hvor Sebastian lå slapt henover mig. Så begyndte han at kneppe, langsomt og roligt. Sebastians pik var ikke det første jeg havde oppe i røven, men det var en af de største ting jeg havde haft oppe. Lange bølger af mini orgasmer løb igennem min krop for hvert stød Sebastian lavede, og hver gang gav jeg en lille ufrivilligt spjæt og et støn fra mig. Sebastian arbejdede utrætteligt i et hurtigere og hurtigere tempo. Jeg begyndte at onanere kraftigt imens Sebastian arbejdede, og jeg kom et godt stykke tid før han gjorde. Jeg gav et brøl fra mig da bølge efter bølge af orgasmer løb igennem min krop og hver resulterede i et sprøjt a sæd der ramte både mig selv og Sebastian på bryst og ansigt. Lige da min orgasme ebbede ud, spændes hele Sebastians krop, han trykkede sig så langt op i mig han kunne, bøjede både nakke og ryg helt bagover og sagde "åhhhh…", sekunder efter mærkede jeg adskillige sprøjt af Sebastians sæd der sprøjtede ud i mit hul.

Da Sebastian var færdig med at komme rullede han ned af mig og lagde sig tæt ind til mig. Jeg var ikke sikker på om jeg overhovedet vat faldet i søvn men pludselig vågnede jeg af et fugleskrig. Jeg rettede hovedet op og så mig omkring, det var stadig mørkt men der måtte være gået mindst en time. Spermen i mit ansigt og på mit bryst var stadig vådt, og det dryppede stadig ud af min numse, jeg kunne ikke rigtig afgøre om det var behageligt eller ej, men jeg viste at vi måtte tilbage til lejeren inden nogle opdagede at vi var væk, det her ville trods at være lidt svært at forklare, tænk nu hvis jeg ikke var vågnet. Jeg kiggede ned på Sebastian og besluttede at bære ham. Jeg tog mine underbukser fra jorden og tørrede både hans og mit ansigt af for sæd, jeg tørrede også hans bryst og tissemand med dem inden de var helt tilsølede. Så stak jeg dem et lille stykke op i numsen for at tage det værste der stadig løb ud, og samlede den sovende Sebastian op i mine arme. Da jeg kom tilbage til teltet lagde jeg ham ind først og lagde mig selv i ske med ham, pressede min egen pik ind mod hans bare numse og tog fat om hans igen lille tissemand inden jeg faldt i søvn.
Kommentar