Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Fotografi

(Øen)

Karakter: 3.8/9
Visninger: 9540

Af: the_crow.

Læs flere noveller af:
» the_crow.

Skriv til:
» the_crow
Tags: Unge, Onani og Natursex
Lars

Jeg var stået op som den første og var stået ud af teltet til den mest fantastiske solopgang. Jeg sov aldrig ret godt når jeg var et nyt sted og slet ikke når jeg sov i telt. Som regel forlod jeg ikke mit værelse med mindre jeg skulle i skole, så mine forældre havde besluttet at sende mig på denne åndssvage lejer tur, de håbede sikkert at jeg ville få noget motion og komme mig over min "computer-afhængighed" som de kaldte det. Lige da jeg stak hovedet ud af teltet og konstaterede at ingen andre var stået op besluttede jeg at finde mit kamera i tasken og tage nogle billeder af lejeren. Det var en af de ting jeg var helt vild med, fotografi. Jeg havde fået et rigtig godt spejlrefleks kamera i gave engang, mine forældre undrede sig over hvornår jeg havde mulighed for at tage billeder efter som jeg aldrig forlod mit værelse. Men de viste ikke at jeg et par gange om ugen forlod mit værelse om natten og gik ud for at tage nogle flotte billeder af forskellige mennesker og områder om natten.

Jeg kravlede helt ud af teltet med kameraet i hånden, og begyndte at tage en masse snapshots af lejeren og solopgangen. Efter det lagde jeg kameraet på bordet og satte mig på en bænk, hvad skulle jeg nu lave her var så kedeligt men så kom jeg i tanke om en ting. De andre drenge her på øen, tre af dem var gået i seng nøgne. Mit hjerte slog lidt hurtigere ved den tanke, det var min chance for at få et billede af dem uden de opdagede det. Jeg havde opdaget at jeg var til drenge da jeg var 13, en af de dage hvor jeg var ude med mit kamera og var gået forbi en af drengene fra min klasses hus. Jeg havde kigget ind af badeværelses vinduet og sen ham onanere mens han var i bad, jeg havde selvfølgelig taget nogle billeder som jeg gemte på et hemmeligt USB stik og stadigvæk havde. Siden havde jeg eksperimenteret med bøsse porno på nettet og havde taget nogle billeder af mig selv nøgen i spejlet på en måde så man ikke kunne se mit ansigt, normalt var jeg meget blufærdig på grund af min lettere kvabsede krop og lille pik.

Jeg sneg mig hen til Martin og Jacobs telt, hvis jeg var heldig var de stadig nøgne og sov uden soveposer på grund af varmen. Jeg lynede forsigtigt op i teltet og så med det samme at jeg havde været heldig. Martin lå på ryggen med benene let spredte, hans tissemand lå hen ad hans slanke mave med undersiden opad og bevægede sig op og ned i takt med hans vejrtrækning. Den var længere end min og en smule tykkere og han havde en lille mængde lyst hår ovenover den. Jeg havde aldrig rigtig fået hår på pikken og dem jeg havde fået, havde jeg barberet af igen fordi jeg syntes det var langt frækkere med en glatbarberet drenge pik. Jacob lå ved siden af Martin så tæt at deres hofter og skuldre rørte hinandens. Jacob lå i modsætning til Martin på maven med ansigtet væk fra Martin og det ene ben trukket lidt op og bøjet så han lå i en perfekt positur med sin dejlige numse helt synlig og hans pik og nosser stikkende ud for neden. Jeg skyndte mig at tage et par billede af de sovende drenge inden jeg lukkede teltet igen uden at larme for meget, men jeg var ikke færdig endnu.

Jeg skyndte mig over til det andet telt, min stive pik lavede en enorm bule i mine underbukser, og jeg svedte kraftigt i den T-shirt jeg havde på. Jeg åbnede langsomt teltdugen indtil Sebastian og Mathias og kiggede ind. Mathias lå til min ærgrelse med et tæppe over sign under krop, og selvom jeg viste at han var gået i seng med underbukser på kunne det alligevel ha været et frækt billede. Sebastian derimod lå også med et tæppe men det lå kun over hans overkrop så hele underkroppen op til navlen var synlig. Både Sebastian og Mathias lå på ryggen, Sebastians nougatbrune tissemand var lille og havde meget forhud, den lå aflejret imellem hans små runde nosser og hans højre ben. Lynhurtigt tog jeg nogle billeder af dem inden jeg lukkede teltdugen igen. Jeg skyndte mig at lukke teltet og satte mig over på bænken mens jeg kiggede billederne igennem og masserede mit pikhoved gennem underbuksestoffet. Pludselig kunne jeg mærke at jeg var ved at komme og stansede omgående min massage af pikhovedet, men det var for sent. Uden at jeg kunne gøre noget ved det skyllede en orgasme gennem min krop og på mine underbukser bredte der sig en plet af rigelige mængder sæd som derefter begyndte at dryppe ned i sandet.

Jeg gik lidt panik og skyndte mig at underbukserne af og tørrede min sperm indsmurte pik af i dem, inden jeg med bar røv løb over i mit telt, hvor Thor heldigvis stadig sov tungt, fandt et par underbukser og tog dem på. Jeg dvælede lige et øjeblik på Thors sovende skikkelse, hans perfekte overkrop, hans muskuløse arme og konturerne efter hans tissemand i hans underbukser under tæppet, men besluttede så at selvom han var den mest hotte dreng jeg havde set i sit liv, ville jeg ikke vove at belure ham nu, det var for risikabelt. I stedet lagde jeg mine sperm fyldte underbukser ned i en skralde sæk jeg, brugte som vasketøjskurv og kameraet ned i dets taske, gik ned for at tage en morgen dukkert inden de andre stod op, og gik derefter tilbage for at lave morgenmad .

En halv time senere havde jeg kogt noget havregrød til alle og jeg gik rundt til alle teltene lige inden det var kogt færdig for at vække folk. Alle kom ud af deres telte, nogen mere villige end andre. Jacob var den sidste til at forlade sit telt, men til sidst sad vi alle og nød vores havregrød imens vi sludrede. Martin, Thor og Mathias sad i deres underbukser med bar overkrop og spiste, både Jacob og Sebastian sad nøgne. De var ved et rent tilfælde endt på hver sin side af mig og sad begge tæt imod mig, så det krævede alt min koncentration ikke at få stiv pik igen mens jeg sad der, og jeg var sikker på at det ikke ville være lykkedes hvis ikke jeg lige havde haft udløsning.

I løbet af dagen skete der absolut intet, vi viste at der nok ville komme en voksen og se til os i løbet af eftermiddagen eller aftnen men indtil videre var det ren kedsomhed. Jeg havde i ren desperation fundet den bog frem, min mor havde presset mig til at tage med, og sad og forsøgte at læse, det var sent på eftermiddagen og solen var ikke så kraftig længere. Sebastian, Mathias, Martin og Jacob var alle gået ned for at bade, jeg var ikke gået med fordi jeg ikke kunne lide at ha bar overkrop og slæt ikke bar numse i nærheden af andre. Desuden ville jeg få stiv pik af Martin, Jacob og Sebastians nøgne kroppe der hoppede rundt i vandet, bare tanken. Mathias var den eneste af de fire der hårdnakket havde taget badebukser på inde i sit telt. Thor lå og slikkede den sidste sol og lod til at være faldet i søvn. Mit blik gled hele tiden fra de hvide bogsider og overmod Thors halvnøgne krop der lå på en sivmåtte midt i lejeren han havde et par blå og hvide badeshorts som det eneste.

Jeg lod bog være bog og gik hurtigt hen til mit telt, fandt kameraet og stod et øjeblik efter ved ham uden at han lagde mærke til noget. Mit hjerte bankede hurtigt af spændingen, og min pik var igen ved at springe stoffet i de badeshorts jeg havde på. Først undersøgte jeg om det kunne lade sig gøre, der var en snor om livet med en enkelt knude, og en række plastic knapper ned langs gylpen, nemt nok. Jeg lagde mig på knæ ved siden af ham og løsnede først knuden ved at hive forsigtigt i snoren. Derefter åbnede jeg knapperne en efter en knapperne op. Da jeg var noget til den sidste tog jeg en dyb indånding, hev de to flapper til siden og blottede Thors tissemand. Den var mindre en jeg havde forventet, en lille smule mindre en min egen. Det var en pik man forventede at finde hos en yngre dreng, bare en smule længere. Det blev yderligere fremhævet af at han som mig havde barberet alle pik hårende af, så den var helt glat. Nosserne var også glatte og sad helt tæt oppe under pikken. Jeg løftede kameraet og klikkede et par gange inden jeg satte mig til at beundre ham lidt, jeg viste at det var tåbeligt men jeg kunne ikke dy mig. Jeg rakte hånden frem og lod fingrende glide hen over skaftet på hans pik. Der gik en rystelse igennem hans krop, og han slog øjnene op. Forskrækket tumlede jeg tilbage og faldt på halen i sandet, han gloede et øjeblik, desorienteret på mig. Jeg skyndte mig at ryste chokket af mig, inden han fik sat sig op og opdagede hvad der var sket. Jeg rejste mig og løb inden Thor nåede at sige noget

Fortsættes...
Kommentar