Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Øen 2

(Øen)

Karakter: 4.0/7
Visninger: 9957

Af: the_crow.

Læs flere noveller af:
» the_crow.

Skriv til:
» the_crow
Tags: Unge, Onani og Natursex
Sebastian

Jeg vågnede og slog øjnene op i brøkdelen af et sekund. Den eneste tanke jeg havde i hovedet var at jeg skulle tisse helt vildt. Jeg rejste mig op og sidde, og videre op på det ene knæ og forsøgte at komme ud af teltet hvilket ikke var let eftersom det var mørkt. Jeg lagde ikke mærke til at Mathias ikke var i teltet, fordi jeg kun kunne tænke på at komme ud at tisse. Da jeg enlig kom ud af teltet føltes det som om nogen havde sat en klemme om mine indvolde så jeg styrtede hen til udkanten af bambus skoven og skulle lige til at fjerne mine underbukser da jeg kom i tanke om at jeg ikke havde nogen på, men var gået nøgen i seng. Det meste af alkoholen fra i går aftes var stilnet af så jeg blev lidt forskrækket over det, men faldt så til ro igen, de andre var jo ikke vågne og jeg var jo ikke den eneste, kom jeg i tanke om.

Jeg begyndte at tisse uden at holde på pikken, det føltes mærkeligt at så midt i den fri natur uden tøj overhoved, helt alene. Da jeg var færdig besluttede jeg at gå en kort tur, det var månelyst og lunt i vejret, så det var behageligt at mærke den frie luft mod min numse og min pik. Jeg begyndte at gå ind imellem stænglerne i bambus skoven, imens jeg nød det frække og forbudte i at gå nøgen rundt i naturen, uden frygt for at møde nogen. Hurtig begyndte min hjerne at opfinde en af de fantasier og lege jeg tit havde med mig selv fordi jeg var så upopulær i skolen. Jeg begyndte at føle mig som en stenaldermand af en slags, eller en afrikansk jæger der går på jagt, nøgen gennem skoven. Jeg brækkede en bambuspind af og gik med den i hånden som et spyd og overvejede at lave noget krigsmaling med noget mudder da jeg hørte en svag skraben.

Jeg fulgte lyden og kunne pludselig se mellem bambus stammerne , en person der sad på en sten længere fremme. Jeg listede mig tættere på og så til min forundring at Mathias sad, med front mod mig på en stor flad kampesten i en lysning mellem bambussen. Han så mig ikke for han sad med det ene ben oppe på stenen og snittede på enden af en bambus pind, ca. på tykkelse med min tommelfinger, med el dolk. Jeg skulle lige til at give mig til kende da jeg opdagede at de underbukser han var gået i seng med nu hang hen over en bambus gren ved siden af ham. Mit hjerte begyndte at pumpe hurtigere, og jeg begyndte at strække hals for at få et glimt af hans pik, hvilket var svært fordi han ben var i vejen.

Jeg behøvede nu ikke at forsøge mig særlig længe før tog benet ned og følte på enden af bambus pinden med en fingerspids. Mit hjerte sprang et slag over, og det begyndte at dunke voldsomt i min allerede stive pik, da Mathias pik kom til syne. Den var stor og havde masser af lyst hår hele vejen rundt om pikken, og et stykke op af maven. Den var stiv, og stod enorm op i luften med forhuden trukket halvt tilbage over hans røde pikhoved samtidig hoppede den let i takt med hans hjerteslag. Jeg så nysgerrigt til mens han lænede sig til bage over stenen og lagde sig i fødestilling på den. Jeg kunne nu se hans pik stå lige op over hans hængene nosser og hans rødbrune numsehul der kom til syne imellem ballerne. Han stak hånden ned og følte efter hullet, hvorefter han satte bambuspinden til og pressede til. Jeg kunne høre ham stønne højt imens han pressede pinden op i sig selv, han begyndte langsomt at køre den frem og til bage med den ene hånd, og greb fat om pikken med den anden. Han begyndte at onanere hurtigt med sine ene hånd mes han kørte pinden frem og tilbage med den anden. Han stønnede og jeg begyndte automatisk at gnide min ene hånd mod min pik, dog uden at onanere rigtigt.

Derhjemme onanerede jeg sjældent, jeg havde ikke rigtigt lært det ordentligt, plus det var svært at finde en god stund til det. Jeg delte værelse med min lillebror der var tre år yngre end mig. Trods mine mange beklagelser og plager var det ikke lykkedes mig at få mit eget værelse. De sjældne gange jeg havde fået lejlighed til det havde jeg blot siddet og hevet mig selv i pikken uden rigtig at komme nogen vegne med det. Men nu var det noget helt andet. Liderligheden kom ligesom af sig selv, mens jeg så på Mathias onanere og på hans nosser der hoppede op og ned. Uden varsel stønnede Mathias højt og han nærmest krummede ryg og løftede sig op fra stenen da en enorm mængde sæd, sprøjtede op af han enorme pik landede på ham selv, på stenen og på jorden bag ham. Samtidig kunne jeg mærke den mest vidunderlige snurrende følelse af min egen orgasme også selvom jeg ikke havde gjort andet end gnide mine nosser lidt. Orgasmes var så kraftig at de overraskede mig så meget, at jeg fik overbalance og faldt.

Jeg rejste mig lynhurtigt op fra skovbunden og så op på Mathias der kiggede ned på mig mad vantro øjne. Han havde sat sig op på stenen med bambuspinden i den ene hånd og gloede med åben mund. Jeg viste ikke hvad jeg skulle sige, men fik alligevel fremstammet "U -undskyld...". Jeg kunne mærke tårnende trænge sig på og jeg satte mig op med benene tæt ind til kroppen og hovedet imod mine knæ. Jeg begyndte at forklare mig med hulkende stemme. "Jeg skulle bare tisse og så…", "det er i orden det er ikke din skyld" afbrød han, før jeg nåede videre. "Jeg troede ikke nogle ville opdage mig herude på det her tidspunkt" han smilede til mig og rakte sin frie hånd ud før han kom i tanke om at der var sæd på den, hvorefter han smed pinden ind i skoven og rakte mig sin anden hånd. Jeg tog den og han hev mig på benede.

Jeg satte mig hen på stenen og kunne stadig ikke se Mathias i øjnene, i stedet så jeg ned af mig selv og opdagede at jeg selv havde skudt en lille ladning sæd et stykke op af min mave, en bedrift jeg endnu ikke havde udført. "undskyld sagde jeg igen, jeg skulle være gået med det samme men jeg…", "du blev nysgerrig" afsluttede Mathias sætningen. "Det kan jeg godt forestille mig, det var ikke helt almindeligt" sagde han og skævede over mod pinden, der lå i udkanten af lysningen. "det var ikke det, det er fordi jeg ikke rigtigt onanere selv, og desuden var jeg nysgerrig efter at se hvordan din pik så ud". "nå" sagde han og så en smule overrasket ud "jamen øh… kig løs" sagde han og vrikkede let med hofterne så hans ikke længere stive pik daskede lidt. Jeg kiggede på ham og hans pik der hang tungt mellem hans ben.

Jeg kunne mærke at min egen pik begyndte at røre på sig igen ved synet og spurte så "hvordan er det og ha sex?" spørgsmålet kom tilsyneladende bag på Mathias for han rødmede, kiggede skråt ned i jorden og kløede sig i nakken med den hånd han havde sperm på, inden han opdagede det og skyndte sig at tørre den af i sit lår. "tja… det ved jeg ikke, jeg har aldrig haft sex" sagde ham med en undskyldende mine. "virkelig?" sagde jeg og hævede mine øjenbryn "jeg troede at du… du virkede bare som typen alle piger kan lide". "tja…" sagde han igen, og rødmede endnu mere. "Jeg er ikke rigtigt til piger forstår du… jeg troede du måske havde regnet det ud… men", "nå…" sagde jeg forundret "så du er til…", "ja jeg er til drenge" sagde han fast med himmelvente øjne. Der var en lille akavet pause i samtalen. "Er det virkelig rart?" sagde jeg og gjorde en vag gestus mod pinden. "Det er virkelig dejligt" sagde Mathias og smilede nu, has forlegenhed var forsvundet. "Jeg siger ikke det er rart for alle men prøv at stikke en finger op hvis du onanere" jeg så tvivlende ned på min igen stive pik, der var øm efter at ha været kommet en gang. "ikke lige nu" sagde jeg og rejste mig, men måske i morgen. Jeg smilede til ham, han smilede igen og sagde "Jeg kan i hvert fald lide det, jeg glæder mig til en dag at prøve at have en rigtig pik oppe.

Vi sludrede lidt videre, Mathias gav mig nogle tips til hvordan man onanerede selv, imens vi gik ned til vandet og vaskede sæden af kroppen mens solen stod op, derefter gik vi tilbage til teltet, hvor vi kun snakkede i kort tid før vi faldt i søvn.
Kommentar