Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

1.g og 3.g - Lokummet

Karakter: 4.2/11
Visninger: 15883

Af: Tut.

Læs flere noveller af:
» Tut.

Skriv til:
» Tut
Tags: Unge, Rimming og Oralsex
Fyrene i gården var for lækre, syntes Nicco. Han selv var lige startet i 1.g, og han vidste, drengene gik i 3.g, for de havde været inde i hans klasse og snakke om nogle valghold. Han havde på det tidspunkt ikke kunne høre efter, for han havde bare kigget på de tre og deres udseende.
De så alle tre ret godt ud. De var søde og havde et glimt i øjet. Det var klart, at de havde charmet pigerne, men han havde også følt at især den ene af drengene – Mads som han hed – havde smilet til ham og sågar også blinket til ham. Mads havde kort lyst hår, var lidt høj – mellem 1,85 og 1,90 -, havde fine brune øjne og et som sagt meget sødt smil.
Lige nu rendte drengene rundt i gården og fjollede og spillede bold. Nicco sad på en bænk i solen med en bog, men desværre virkede det ikke som om, at nogle af drengene – Chris og Jeppe hed de to andre – værdigede ham et blik nu.

Mads havde lagt mærke til Nicco med det samme, da de havde været inde i 1.g og snakke om valghold. Han var gået med på galejen fra Chris og Jeppe med at spille op til pigerne, selvom de to godt vidste, hvad han kiggede efter. Derfor kunne han heller ikke lade være med at kigge på Nicco og også prøve at spille lidt op til ham. Der var ingen tvivl om, at Nicco havde øje på ham – det havde han lagt mærke til med det samme. Da de lige var kommet ind i klassen, havde alle 1.g'erne stået op, og der havde Mads ikke kunne undgå at lægge mærke til den lidt lille Nicco med det sorte hår og de kraftige og stærke øjne. Han var en lille lækkerbisken, og da han havde vendt ryggen til Mads, havde Mads uimodståeligt kigget på Niccos lille numse i hans jeans. På trods af de lidt løse jeans kunne Mads sagtens forestille sig Niccos lille stramme røv foran sig.
Lige nu ”legede” han på trods af deres alder med Chris og Jeppe i gården. Han førte sin t-shirt ned over røven et par gange og prøvede at fange Niccos opmærksomhed, men det syntes ikke at lykkes.

Det ærgrede Nicco lidt, at det, han havde følt som et hit, ikke var det alligevel. Han tog bogen i hånden og bevægede sig mod lokummerne – han skulle slå en streg. Han kiggede stadig over mod drengene, der løb rundt. Han kunne ikke få blikket fra Mads, og da slet ikke når han trak i sin t-shirt ned mod hans røv. Det var jo nærmest som en invitation til at glo på hans røv! Nicco kunne heller lade være med at kigge på Mads forfra, og han tog sig selv i at kigge på Madses skridt for at se bulen i bukserne og forestille sig hans helt sikre lækre pik. Mads tog i døren til lokummet.

Mads så, at Nicco forlod sin bænk. Han lod ham gå over gården. Han kiggede diskret på Nicco forfra og nød synet. Nicco havde en stram t-shirt på, der fremhævede hans fine overkrop, og da han var gået forbi drengene og havde røven til dem, måtte han igen studere Niccos lækre numse. Hans jeans var strammere i dag, og da hans t-shirt ikke var lang, kunne han virkelig nyde synet af det. der helt bestemt var en spændstig røv.
”Kigger du nu på de nye 1.g'ere igen? Jeg så godt, da du spillede op til ham sidst”. Det var Chris, der fyrede den bemærkning af. Både Chris og Jeppe var helt med på hans lyster, og de snakkede helt åbent om det. ”Jeg tror sgu lige, at jeg skal en tur på toilettet”, var Madses svar. De grinede højlydt alle tre.

Da Nicoo tog i døren, fik han et skub ind på toilettet. Han hørte låsen gå for og vendte sig om. Foran ham stod Mads. Mads smilede. ”Hej du!”, lød det. ”Hej”, var det eneste Nicco kunne sige. Der var ikke meget plads, og Nicco så, at Mads tog sine arme om ham og straks kørte sine hænder ned på hans røv. Nicco stod bare og nød det. De sagde ikke et ord. Langsomt skubbede Mads Nicco ned på det lukkede bræt. Han tog fat i hans t-shirt og trak den op over hovedet på Nicco. Mads løsnede Niccos bælte og knappede bukserne op. Uden betænkningstid trak han underbukserne lidt ned på Nicco, så hans stive pik strittede frem. Prespermen glinsede i det lys, der var på toilettet. Mads smilede og lod sin mund glide ned over Niccos pik. Han suttede stille og roligt på den meget stive pik og smagte på den salte presperm. Han lod sin tunge glide op og ned af skaftet på Niccos pik, og han kørte tungen hurtigt rundt om pikhovedet. Han lod også sin tunge glide ned og smagte på Niccos små boller. Han tog dem i munden og bed lidt i dem, hvilket Nicco syntes at nyde meget.
Efter lidt tid gik han lidt hårde til værks. Han suttede pikken til roden. Niccos pik var ualmindelig lækker men ikke særlig stor. Ingen hår på den så det var dejligt at kunne sutte den til roden. Mads gik hårdere til værks og bevægede sin mund hurtigere ned og op over pikken. Nicco stønnede i nydelse. Han lod igen sin tunge glide langsomt op og ned af skaftet på pikken, inden han endnu en gang suttede den hårdt til roden. Han lod pikken glide ud af sin mund og tog let fat om den med sin hånd. Mads rykkede stille og roligt i den og så mere presperm komme frem.
Mads trak Niccos bukser lidt længere ned.

Mads spredte Niccos ben lidt, inden han igen tog Niccos pik i munden. Han lod prespermen følge sin mund ned over pikken, så den blev våd og lettere at sutte og slikke. Det var længe siden, han havde smagt så dejlig en pik.
Efter den lidt hårde slikken tog han det nu stille og roligt. Men langsomt gled hans højre hånd nu ned mod Niccos lille stjerne, der strittede lidt frem mellem hans spredte ben. Nicco havde automatisk ladet sig glide lidt ned, så hans hul var frit.
Mads tog en finger og lod den røre Niccos hul let. Mads gjorde sin finger lidt våd, og inden længe havde sin finger oppe i Niccos varme hul, mens han stadig slikkede og suttede Niccos pik. Nicco lå med lukkede øjne og sukkede og stønnede.
Mads lod pikken glide ud af hans mund og tog fingeren ud af hullet. Han tog fat i lille Nicco og vendte ham om, så Nicco nu havde sin pik mod det lukkede bræt men stod og strittede med røven.

”Din røv!”, sagde Mads stille. Han slikkede let på nu to fingre og lod dem køre op i Niccos hul. Han kunne allerede mærke der, at det strammede lidt i Niccos røv. Nicco stønnede også lidt højere og måske også lidt i smerte. Men det lod Mads ham ikke slippe med. Han begyndte hårdt at køre fingrene frem og tilbage i hullet. Nu nærmest skreg Nicco, men Mads blev ved. Det var en sjov fornemmelse at føle varmen om fingrene samt den lille stramning, der kom en gang imellem.
Omsider trak han fingrene ud, og der kom et nærmest lettelsens suk fra Nicco.
Nicco strittede dog stadig med sin lille lækre glatte røv foran Mads, hvilket var noget Mads ikke kunne modstå.

Det havde været hårdt og gjort lidt ondt, men det havde også været fantastisk at få Madses fingre op i røven. Nicco slappede lidt af men kunne nu mærke noget blødt mod sit røvhul. Han kiggede ned på sin stive pik, der dryppede lidt presperm og ud mellem sine ben og kunne se, at Mads havde sat sin tunge mod hans hul.
Først kørte Mads sin tunge rundt om hullet, og han tog også et par ture ind til Niccos boller, men efter et stykke tid stak Mads sin tunge ind i hullet. Fingrene havde været godt, men det her var om muligt endnu bedre. Igen startede Mads langsomt med at køre sin tungespids lidt langsomt rundt i hullet, inden han stak lidt mere af sin tunge ind og begyndte at bevæge den hurtigt rundt inde i hans hul – det var fantastisk! Mads begyndte også at køre sin tunge ind og ud af hullet hurtigt, som om han kneppede ham med tungen. Nicco kunne ikke tro, at han skulle opleve dette.

Mads kunne ikke få nok af Niccos lækre røv og hul. Men efter et stykke tid holdt han inde. Han trak sin mund væk blot for at stå og nærstudere den lækre glatte spændstige røv, der var foran ham.
Han vendte dog Nicco om igen, så han sad på brættet. Nicco smilede, og Mads smilede igen. Mads kiggede ned på den stive pik, der stod op af maven på Nicco. Den var om muligt endnu mere våd end før.
Mads tog fat i Niccos pik og kørte den lidt frem og tilbage. Han gjorde det langsomt, og Nicco nød det. Men så satte han tempoet i vejret og rev virkelig til i pikken. Nicco begyndte at stønne voldsomt og råbte også ”nej” et par gange, men det stoppede ikke Mads.
Mads tog sit hoved indover Niccos pik, og Nicco kom i et vældigt sprøjt. Mads havde netop åbnet munden og kunne mærke spermen ramme hans gane. Han trak sig lidt væk og så et par ekstra stød flyve op af maven på Nicco.
Da stødene var aftaget, gav Mads sig til at slikke Niccos pik ren for sperm. Han smagte og slugte en del af det – han kunne simpelthen ikke lade være. Da han var ved at være færdig, tog han lidt sperm i munden og bevægede sig op til Niccos mund. Nicco åbnede munden, og i et kys lod Mads spermen glide over i Niccos mund, så han kunne smage den selv. Han lod til at nyde det i fulde drag.
Efter kysset gav han et lille dask til Niccos nu slappe pik – selv i slap tilstand var det en nærmest uimodståelig lækker pik, og han havde lyst til at tage den i munden igen, sådan som den lå der og var våd og tilspermet.
Men i stedet slog han låsen fra og trak i døren. ”Du er for lækker, Nicco”, sagde han.
”Hmm”, svarede Nicco med halvåbne øjne. Lige nu kunne han ikke mere, men han vidste, at han måtte opsøge meget mere. Han vidste bare ikke hvordan, men han måtte have mere.

Fortsættes.
Kommentar